Tissot Lovely Square Lady Quartz T058.109.11.036.00

Ceas Tissot Lovely Square Lady Quartz T058.109.11.036.00

Tissot Lovely Square Lady Quartz T058.109.11.036.00 Tissot Lovely Square Lady Quartz T058.109.11.036.00
Ceas damă - brățară oţel, carcasă oţel, sticlă safir. Toti parametrii tehnici pot fi găsiți mai jos
Parametrii tehnici
Codul produsului
179842
Garanție
24 luni
5 ani garanție pentru mecanism
În vânzare
Decembrie 2018
Brand
Tissot (Elveţia)
Destinație
Damă
Greutate
28 g (ușor)
Diametru, grosime
Ø 20 mm, 7 mm
Imprimare în mărime reală
Rezistența la apă
30 M - spălarea mâinilor
Carcasă
Oţel, distanța dintre anse 9 mm
Sticlă
Safir
Curea
Oţel
Tipul de prindere
Culisantă cu clic
Luminiscență
Nu este
Ornamente
Diamante
Mecanism
Quartz. ETA 901.001

Tissot Lovely Square este unul dintre modelele pentru femei ale mărcii elvețiene tradiționale Tissot, cunoscută pentru manopera precisă și atenția la detalii.

Cu un diametru de doar 20 mm, micul pătrat Tissot Lovely Square este o adevărată bijuterie de ceas, ceea ce îi conferă o ușoară notă vintage - ceasurile pătrate de dimensiuni mai mici au fost deosebit de populare în anii 1950 și 1960. Cu toate acestea, Tissot a preluat aceste caracteristici și le-a transpus într-o formă mai modernă, concepută pentru a se potrivi în special femeii contemporane.

Carcasa este realizată din oțel inoxidabil și este disponibilă într-o varietate de culori, de la clasicul argintiu la auriu sau la popularul rose-gold. Alegerea brățării sau a curelei contribuie, de asemenea, la impresia de bijuterie, unde, în cazul Lovely Square, putem alege între o brățară milaneză elegantă din împletitură fină de oțel sau o curea subțire din piele de vacă de înaltă calitate.

Tissot mizează întotdeauna pe calitatea materialelor folosite, astfel că în aproape toate ceasurile acestui brand putem găsi un cristal de safir aproape imposibil de zgâriat. Iar Tissot Lovely Square nu face excepție. În cazul cristalului de safir, este nevoie de prudență doar atunci când se manipulează alt safir sau când se poartă bijuterii cu diamante (diamantul este practic singurul material care depășește safirul în ceea ce privește duritatea și, prin urmare, poate lăsa urme pe un cristal de safir).

În interiorul Lovely Square se află un mecanism elvețian cu quartz, care este mai durabil, mai precis și mai practic decât un mecanism mecanic - trebuie să schimbați bateria doar o dată la un an sau doi.