Ceasuri de damă cu diamante – Galerie foto

Taguri: Galerie foto | Pentru femei | Clasice | Fashion | Tradiționale

23.3.2023 | 5 MIN

Diamantele - pentru mulți reprezintă frumusețea radiantă și unicitatea, pentru alții bogăția... Iar pentru unii, este doar o simplă formă cristalină de carbon... Dar să ne concentrăm asupra celor "strălucitoare și speciale", care, de altfel, sunt și sentimentele pe care diamantele le pot evoca uneori în acele femei care se înnobilează cu ele. Din acest motiv, am decis să alegem șase ceasuri de damă cu diamante pentru a încerca să-i ajutăm pe bărbați să găsească un cadou grozav care să o facă pe persoana iubită să se simtă la fel de strălucitoare ca diamantele pe care le poartă.

Ceasuri de damă cu diamante (până la 2 500 lei) – Galerie foto
12.2.2024
Ceasuri de damă cu diamante (până la 2 500 lei) – Galerie foto

Începem turul în Țara Soarelui Răsare, unde a luat naștere ceasul Orient Star. Iubitorii de ceasuri vor fi încântați de inima expusă a mecanismului, iar toate doamnele de micul diamant de la ora 12.

Ați putea face o colecție extinsă de diamante din ceasurile pentru femei de la elvețianul Certina, deoarece oferta este largă și variată, iar Certina oferă atât eleganță de primă clasă, cât și variante sportive. Iar pe lângă diamante, acestea mai au un lucru în comun - durabilitatea fără compromisuri.

Foto: Hodinky-365.cz

Ceasul Certina DS Chronometer Diamonds este decorat cu un rând de trei diamante care cântăresc 0,0076 carate.

Acest ceas se remarcă printr-o mulțime de caracteristici interesante. Și să începem cu cele care sunt vizibile: diamantele care se evidențiază relativ bine pe cadran, finisajul elegant și lustruit și afișajul practic al datei.

Acele caracteristici care nu pot fi văzute, dar care sunt la fel de importante, sunt ascunse sub abrevierile COSC (Certificate of Accuracy) și DS (Double Security concept).

Conceptul COSC și DS conferă ceasului precizie elvețiană și durabilitate excepțională, ceea ce face ca această frumusețe elegantă, cu diamante, să poată face față chiar și scufundărilor la mare adâncime... Deși presupun că niciuna dintre doamne nu l-ar purta de fapt pentru scufundări. ;)

Ce înseamnă COSC în numele ceasului? Pe scurt, este un certificat care se acordă doar celor mai precise ceasuri elvețiene de pe piață. Ceasurile cu steagul COSC trebuie să respecte cele mai stricte standarde de precizie: ceasurile mecanice au o toleranță de funcționare de -4 până la +6 s/zi, în timp ce ceasurile cu quartz au o toleranță de numai 0,07 s/zi. Un ceas certificat COSC se mai numește și cronometru.

Există, de asemenea, o versiune argintie de la Certina Chronometer Diamonds din titan, care este o alternativă potrivită pentru pielea sensibilă.

Titanul este un material de înaltă tehnologie care are multe proprietăți fizice unice care l-au făcut popular printre ceasornicari: este foarte ușor, puternic, durabil, necoroziv și, foarte important, antialergenic. Aveți o piele sensibilă care suferă la contactul cu nichelul care se găsește în oțelul utilizat în mod obișnuit? O alternativă potrivită ar putea fi tocmai un ceas din titan, care conține 0% nichel și, prin urmare, este 100% antialergenic.

Durabilitatea excelentă și frumusețea clasică se regăsesc și în Certina DS Action Lady Automatic Diamonds C032.207.

Pe cadran găsim 8 diamante în locul indecșilorilor orari. Bineînțeles, acestea sunt diamante certificate și fiecare ceas are propriul card de certificare a autenticității, astfel încât puteți fi siguri că nu sunt așa-numitele "diamante de conflict".

Și nu e diferit nici în cazul acestor frumuseți mecanice cu o curea roșie distinctivă și unsprezece diamante.

Galerie foto a automatelor mecanice de damă
31.3.2022
Galerie foto a automatelor mecanice de damă

Iar noi ne orientăm spre piesele cu diamante mai sportive. Pentru DS PH200M Lady, Certina a implicat fanii de sex feminin în proiectarea ceasului și le-a întrebat într-un sondaj public ce fel de ceas își doresc. Și iată care este rezultatul.

Brandul german Bruno Söhnle a ales, de asemenea, un look sportiv care combină dimensiuni mai mari, cronometre și diamante cu o greutate de 0,005 ct.

Bruno Söhnle este un brand relativ nou, mai mic și modern, născut în Glasshütte, Germania, locul de naștere a doar opt branduri de ceasuri din lume. Glasshütte este centrul așa-numitei orologerii înalte, iar când vine vorba de ceasuri, brandul "Made in Glashütte" nu este doar un semn de origine, ci și de calitate.

Un cronograf este, în esență, un cronometru, caracterizat de subcadrane mici și de două butoane pe partea laterală a carcasei. Dar ce ne vom gândi, cine mai urmărește timpul cu un ceas în zilele noastre? Da, nimeni nu-ți va interzice să-l folosești pentru a ține evidența cât timp ai fiert ouă sau ai făcut ceai, de exemplu, pentru distracție, dar adevărul este că are mai degrabă o funcție estetică (ei bine, arată interesant, bine și cu un aspect sporty chic).

Dar să ne întoarcem la Elveția. Tradiționalul brand Tissot a organizat și el un spectacol de diamante strălucitoare.

Pe cadranul ceasului Tissot Le Locle are 12 diamante care cântăresc 0,0456 ct (carate). Diamantele sunt dominante pe ceas și nu sunt înecate de cadranul impresionant din perlă veritabilă, care se joacă cu toate culorile în lumină. La fel se întâmplă și cu Tissot PR 100:

Strategia cu perlă și diamante a fost folosită și de brandul elvețian Hamilton pe ceasul mic Hamilton Jazzmaster cu o carcasă de 26 mm diametru.

Ceasuri mici pentru femei pentru încheieturi mici - Galerie foto
31.1.2024
Ceasuri mici pentru femei pentru încheieturi mici - Galerie foto

Colecția Jazzmaster oferă o mulțime de modele cu adevărat interesante pentru doamne, dar în ceea ce privește ceasurile clasice cu diamante, acestea rămân în mare parte la eleganța universală. Acest lucru nu înseamnă că ceasurile sunt plictisitoare sau fade.

Hamilton Capsule Collection - Cum arată un ceas proiectat de un designer de costume
23.3.2022
Hamilton Capsule Collection - Cum arată un ceas proiectat de un designer de costume

Rămânem în Elveția pentru că ar fi păcat să trecem cu vederea frumusețea delicată a diamantelor de la Mido.

Pe lângă diamante, Mido oferă și ceasuri cu safire roz frumoase.

Swiss Made înseamnă, în esență, că ceasul a fost fabricat sau asamblat în Elveția, că are un mecanism elvețian, că cel puțin 60% din costurile de fabricație au fost suportate de Elveția și că inspecția finală a fost efectuată în Elveția.

Perfect pentru lunile de primăvară și vară? Mido Baroncelli cu diamante și un set colorat de curele pastelate vor da strălucire oricărei ținute.

Și, în cele din urmă, femeia cu adevărat exigentă va fi impresionată de ceasul Frederique Constant Highlife Heart Beat, care are opt diamante de 0,04 ct.

Ceasurile menționate în articol