Ceasuri de damă în culoarea aur roz – Galerie foto

Taguri: Galerie foto | Pentru femei | Clasice | Fashion

31.1.2024 | 5 MIN

Știți ce culoare de metal este cea mai în vogă în lumea modei în acest moment? Este aurul roz, sau o culoare caldă de cupru cu un ton roz, care este în trend peste tot unde vă uitați... Chiar și dincolo de domeniul bijuteriilor și al accesoriilor vestimentare. De aceea, am alcătuit o selecție de ceasuri de damă ăn culoarea aur roz, care sunt foarte la modă.

Ceasurile Festina Boyfriend aduc o puritate elegantă și o simplitate plăcută în selecția noastră, iar elementele de design imprevizibile sunt cele care le apropie de stilul ceasurilor formale pentru bărbați.

De aici provine și denumirea colecției Boyfriend, care face referire la faptul că multe femei preferă ceasurile cu un stil mai simplu, mai masculin.

Când și de unde a apărut tendința actuală a aurului roz? Anecdotic, se spune că moda aurului roz s-a născut în 2015, când rândurile în creștere ale influencerilor de pe internet au "renunțat" absolut la noua linie de iPhone 6S de la Apple, pe atunci nou-nouță, de aur roz (la care, desigur, trebuiau să își asorteze întregul look). De atunci, valul de tendințe nu a cuprins doar sectorul accesoriilor și al bijuteriilor, ci a fost vizibil și în designul spațiilor de interior și în cel auto. Și, potrivit editorilor de la Vogue, este puțin probabil să ne părăsească prea curând.

Ceasuri de damă, ușor lizibile la un preț de până la 2000 lei
13.5.2024
Ceasuri de damă, ușor lizibile la un preț de până la 2000 lei

Brandul de modă Gant oferă ceasuri versatile, minimaliste și cu totul șic.

Foto: Hodinky-365.cz

Potrivit WGSN (o companie de prognoză a tendințelor cu sediul la New York), totuși, debutul maniei aurului roz a avut loc înainte de celebrul iPhone roz în sine. De fapt, bijuteriile și accesoriile în culoarea aur roz au început să apară încă din 2012 în creațiile de modă ale unor designeri celebri precum Jimmy Choo și Robert Cavali. Aceștia au fost urmați de alți creatori de modă, de designeri de accesorii pentru casă (Tom Dixon) și alții...

Unde altundeva să cauți o tendință de succes în modă decât la brandurile de modă? De aceea, la Michael Kors veți găsi și o gamă variată de roz.

Tendințele de culoare aur roz au curs în spațiul modei și al influencerilor, ceea ce a dus în cele din urmă la declararea aurului roz ca fiind așa-numita Culoare Pantone a anului în 2016. De atunci, aurul roz a stabilit tonul predominant pentru prezentările de modă, designul locuințelor și, cel mai important, nunțile și evenimente similare în mod oficial. Acesta este modul în care apare o adevărată tendință canonizată.

Galeria foto a ceasurilor de damă Michael Kors - Icoana stilului newyorkez
26.5.2022
Galeria foto a ceasurilor de damă Michael Kors - Icoana stilului newyorkez

Michael Kors este un simbol al stilului newyorkez și știe foarte bine ce se poartă - un ceas mai mare într-un stil minimalist și - bineînțeles - în culoarea aur roz. Așa este și colecția Pyper.

Designul sofisticat va atrage femeile care preferă eleganța sportivă și ceasurile mai mari. Iar acest lucru nu este diferit nici în cazul colecției Parker.

Marca Guess se mândrește, de asemenea, cu originalitate și design sofisticat.

Guess Jewelry Review - Eleganță transparentă
11.10.2022
Guess Jewelry Review - Eleganță transparentă

Guess nu se complace tocmai în minimalism și se poate spune că ceasurile lor sunt pur și simplu ale lor.

395 lei nu este disponibil

Acestea sunt populare printre femeile care doresc să iasă în evidență în societate.

Ceasuri de damă Guess – Galeria foto a celor mai frumoase
2.2.2024
Ceasuri de damă Guess – Galeria foto a celor mai frumoase

În anii următori, alte culori au fost declarate Culoarea Anului, iar declinul tendinței aurului roz era de așteptat pe scară largă. Dar acest lucru nu s-a întâmplat și, potrivit sondajelor, este aproape la fel de popular ca în 2016. Și cum este posibil acest lucru? Din cauza unui fenomen denumit "Millennial pink" (milenialii se referă la o generație care a crescut înconjurată de tehnologia modernă și care comunică de obicei prin intermediul rețelelor sociale).

Cu siguranță veți fi de neratat cu un ceas Invicta, un brand renumit pentru designurile sale jucăușe și originale, care nu va scăpa din atenția niciunuia dintre prietenii sau colegii dumneavoastră.

Femeile cărora le plac ceasurile cu o doză de ludicitate vor fi imediat înnebunite după ele. Dar asta nu le răpește caracterul lor practic.

Deși s-ar putea să nu vă dați seama la prima vedere din fotografie, acest ceas nu este o floare fragilă. În schimb, este o bucată de oțel solidă, așa că așteptați-vă să le simțiți greutatea pe încheietura mâinii.

Acest lucru oferă clientului combinația perfectă de design romantic cu o durabilitate sporită, care este garantată de rezistența la apă crescută de la 5 ATM, dar cel mai adesea 10 ATM, și de un cristal mineral solid cu un strat de safir.

Invicta Angel – Galerie foto de ceasuri angelice de la Invicta
1.8.2022
Invicta Angel – Galerie foto de ceasuri angelice de la Invicta

"Millennial pink" este, fără exagerare, un fenomen al culturii pop și, potrivit celebrei reviste de modă Marie Clair, a apărut pentru că rozul și roz-auriu sunt pur și simplu culori care flatează atmosfera "perfectă" a fotografiilor de pe Instagram ale influencerilor, care sunt menite să pară mai "roz" decât în realitate. Iar ceea ce este în trend pe Instagram acum este în trend și în lumea oficială a modei. Direcția de influențare a modei a devenit oarecum mixtă în lumea contemporană. Dar tocmai de aceea, rozul-auriu nu a ieșit încă din modă, chiar dacă inițial s-a prezis că așa va fi.

Probabil că ați ales deja culoarea ceasului dumneavoastră, dar poate că vă confruntați cu o altă problemă - cum ar fi să faceți ceasul ușor de citit sau să îl faceți potrivit pentru pielea sensibilă, cu alergie la nichelul care se găsește în oțelul utilizat în mod obișnuit. Germanii de la Boccia Titanium au o soluție care va satisface toate cerințele dumneavoastră.

496 lei (Livrare 27.6.)

Aceștia fabrică ceasuri din titan, metal care este complet antialergenic. În plus, ceasul este foarte minimalist și elegant. Practic, probabil că nu veți găsi o ținută cu care să nu se potrivească. Poate doar cu un trening la sala de sport.

Dacă lizibilitatea bună sau antialergenicitatea sunt principalele dumneavoastră criterii, uitați-vă și la alte variante:

Ceasuri de damă, ușor lizibile la un preț de până la 2000 lei
13.5.2024
Ceasuri de damă, ușor lizibile la un preț de până la 2000 lei

Un ceas în culoarea aur roz, dar de preferat cu energie solară? Este ceea ce oferă marca japoneză Citizen, considerată un gigant tehnologic în lumea orologeriei. În plus, modelele sunt întotdeauna pur elegante, subtil decorate și cu Eco-Drive, adică alimentate de la lumină.

1 696 lei (Livrare 9.7.)

Rezerva de funcționare, atunci când bateria este complet încărcată, este de jumătate de an, iar acestea au nevoie doar de câteva minute la lumină în fiecare zi pentru o funcționare normală.

Citizen se gândește, de asemenea, la iubitorii de ceasuri mici și pătrate, a căror popularitate revine în forță.

Ceasuri pătrate elegante de damă - Galerie foto
15.1.2024
Ceasuri pătrate elegante de damă - Galerie foto

Și cine râvnește la o bijuterie mică de lux cu pedigree elvețian? Micuțul Tissot Lovely, cu sticla sa tăiată, va lumina orice seară mondenă.

Iar modelul pătrat Lovely Square este la fel de eficient. Tissot este maestrul preciziei și eleganței elvețiene. Iar în cazul ceasurilor de damă Tissot, acest lucru este de două ori mai adevărat.

Ceasuri de damă Tissot Lovely Square - Galerie foto a celor mai drăguțe ceasuri
9.9.2022
Ceasuri de damă Tissot Lovely Square - Galerie foto a celor mai drăguțe ceasuri

Marca elvețiană Certina are cu siguranță ceva de oferit și în ceea ce privește eleganța roz pentru doamne.

Frumos, dar preferați aurul clasic? Inspirați-vă din selecția noastră a celor mai populare ceasuri în culoarea auriu pentru femei:

 Ceasuri aurii de damă - Galerie foto
3.3.2023
Ceasuri aurii de damă - Galerie foto

Ceasurile menționate în articol