» Blog » Tissot

Cele mai apreciate ceasuri Tissot de damă

Taguri: Galerie foto | Tissot | Pentru femei | Clasice | Tradiționale

12.5.2023 | 4 MIN

Găsirea unui cadou pentru persoana iubită poate fi dificilă. Atunci când alegeți un ceas de damă, probabil că veți fi inițial inundat de o mare de piese la modă de la companii care, pe lângă ceasuri, produc și pantofi, genți și bijuterii. Și vreți să-i cumpărați în sfârșit un ceas de la un brand tradițional de ceasuri, de preferință de calitate elvețiană și, în mod ideal, la un preț care nu vă va face să leșinați. Sunteți de acord? Atunci poate vă putem ajuta să alegeți. Iată șase dintre cele mai apreciate ceasuri de damă Tissot.

De ce de la brandul Tissot? Pentru că, în primul rând, îndeplinește toate cerințele pe care le-am stabilit în introducere. Este un brand elvețian tradițional care păstrează valorile de bază ale calității manoperei și preciziei.

A început să producă ceasuri în 1853 și, în acest timp, a reușit să se transforme într-una dintre cele mai populare branduri de ceasuri din prezent. Nu e de mirare. De peste 160 de ani, Tissot oferă ceasuri mecanice și cu quartz de calitate, atât pentru bărbați, cât și pentru femei, la prețuri cel puțin corecte și rezonabile.

Povestea brandului Tissot - Inovatori prin tradiție
19.5.2022
Povestea brandului Tissot - Inovatori prin tradiție

Ceasuri de damă cu diamante – Galerie foto
23.3.2023
Ceasuri de damă cu diamante – Galerie foto

Iar când vine vorba de ceasurile de damă, brandul se mândrește cu paralela puternică dintre evoluția modei și ceasurile pe care le produce pentru femei încă din 1853.

"There is a strong parallel between the evolution of fashion and the watches that Tissot has been creating for women since 1853."

Tissot a fost fondat la mijlocul secolului al XIX-lea în orașul montan elvețian Le Locle, situat în faimoșii Munți Jura, "Mecca" orologeriei elvețiene. Este, de asemenea, locul în care a început povestea multor alți mari orologieri elvețieni - de fapt, în Munții Jura, în apropiere de Le Locle, se află și alte orașe orologere celebre, cum ar fi Biel și La Chaux-de-Fonds.

Toate ceasurile Tissot de damă sunt prevăzute cu un cristal de safir, pe care foarte puțini oameni reușesc să îl zgârie. Doar un diamant este mai dur decât un safir.

Modelele tind să fie elegante, cu o doză de conservatorism. Dar nu se feresc de culori pastelate subtile sau de elemente interesante, cum ar fi faza lunii.

Ceasuri mici pentru femei pentru încheieturi mici - Galerie foto
31.1.2024
Ceasuri mici pentru femei pentru încheieturi mici - Galerie foto

Prin asocierea cu cel mai mare producător de ceasuri din lume, Swatch Group, Tissot își poate permite să mențină prețurile relativ scăzute pentru luxul și măiestria frumoasă pe care o oferă.

În secțiunea pentru dame, putem găsi o gamă mai largă de modele, de la ceasuri aproape bijuterie la piese sportive, datorită cărora o doamnă nu trebuie să se teamă de adâncurile mării. Fiabilitatea, însă, este comună tuturor.

De asemenea, vă puteți baza pe faptul că toate pietrele strălucitoare care împodobesc cadranele ceasurilor Tissot sunt diamante autentice, pentru care primiți și o certificare oficială.

Ceasuri de damă cu diamante (până la 2 500 lei) – Galerie foto
12.2.2024
Ceasuri de damă cu diamante (până la 2 500 lei) – Galerie foto

Tissot nu le va dezamăgi pe doamnele și domnișoarele care caută un accesoriu minimalist pur funcțional, care arată șic în orice situație.

Ceasul simplu Everytime este un adevărat companion de zi cu zi. Și sunt, de asemenea, alegerea perfectă pentru cele care apreciază un ceas ușor lizibil. Iar dacă vă gândiți la Everytime ca la un cadou, capacul curat și lustruit vă invită direct să "condimentați" pe ascuns ceasul cu o gravare a unui mesaj personal sau a unei dedicații.

162 lei (Livrare 2.5.)

Tradiția, calitatea și meșteșugul de precizie nu trebuie să fie un lucru de bărbați. Și nici dimensiunea mai mare de 40 mm, care este deosebit de populară printre doamnele din modelul unisex Tissot Everytime, complet aurit.

TOP 6: Ceasuri mari și elegante de damă
7.4.2022
TOP 6: Ceasuri mari și elegante de damă

Apropo, versiunea mai mică de 34 mm este, de asemenea, minunată:

 Ceasuri aurii de damă - Galerie foto
3.3.2023
Ceasuri aurii de damă - Galerie foto

Și ne vom opri pentru o vreme la piesele unisex. Unul dintre cele mai căutate ceasuri Tissot a fost PRX, care a fost ridicat pe tron de celebrul său design în stilul anilor '70. Și cum retro sunt potrivite pentru dimensiuni mai mici, Tissot a decis să lanseze și o versiune de 35 mm, ceea ce le-a încântat în special pe doamne (și am cedat și eu farmecului lor).

Punctele forte ale modelului PRX sunt carcasa în formă cilindrică cu brățară integrată, designul mai robust, rezistența la apă de 100 de metri și, mai presus de toate, caracterul incredibil de jucăuș al modelului. Credeți-mă, vă va face plăcere să vă uitați la acest ceas în fiecare zi. Tăietura verticală care face trecerea de la carcasă la brățară este, de asemenea, frumoasă.

Tissot PRX - Galerie foto de nostalgie genială
30.6.2022
Tissot PRX - Galerie foto de nostalgie genială

Retro, dar un pic diferit? Ceasurile mici și pătrate au fost deosebit de populare la mijlocul secolului trecut, iar noi, cei din redacție, credem că această tendință începe să revină. Și probabil că și Tissot va face la fel.

Bijuteriile Tissot Lovely sunt disponibile în mai multe culori, iar dimensiunea sa mică s-ar putea să nu se potrivească doar doamnelor cu încheieturi mai mici.

Dacă vă atrage retro-ul în formă pătrată, vă recomand să veniți să le vedeți și, ideal, să le încercați. Acest ceas vă va convinge de frumusețea sa.

Ceasuri de damă Tissot Lovely Square - Galerie foto a celor mai drăguțe ceasuri
9.9.2022
Ceasuri de damă Tissot Lovely Square - Galerie foto a celor mai drăguțe ceasuri

Dar dimensiunile mici din gama Lovely nu sunt doar pentru formele pătrate. O alternativă rotundă fermecătoare este Tissot Lovely Round, cu un cristal de safir debitat în formă de briliant.

Dacă sunteți în căutarea unui ceas pentru o doamnă practică și sportivă, pe care o veți vedea încălțată în pantofi și aceia fără toc doar la teatru, pun pariu că va fi interesată de ceasul de scafandru Seastar 1000, pe care Tissot a decis, în sfârșit, să îl adapteze la încheieturile femeilor.

Acest ceas nu vă va dezamăgi, deoarece poate rezista la presiuni de până la 300 M adâncime. Cu toate acestea, nu-i lipsește flerul elegant.

Primul Tissot Seastar Tissot Seastar pentru " dame " să-mi sparg pușculița?
26.5.2022
Primul Tissot Seastar Tissot Seastar pentru " dame " să-mi sparg pușculița?

Deci, știți ce vă doriți?

Ceasurile menționate în articol

162 lei (Livrare 2.5.)