» Blog » Tissot

Ceasuri Tissot Lovely Square pentru femei - Galerie foto cu cele mai drăguțe ceasuri sub lumini fluorescente

Taguri: Galerie foto | Tissot | Pentru femei | Clasice | Tradiționale

9.9.2022 | 5 MIN

Este o piesă cu muchii, fermecătoare și plină de viață. Ce-i asta? Este un Tissot Lovely Square! Un ceas foarte frumos și în atât de multe culori, încât îți face ochii căscați. Iar această bijuterie de ceas merită cu siguranță propria sa galerie foto.

Ceasuri pătrate elegante de damă - Galerie foto
15.1.2024
Ceasuri pătrate elegante de damă - Galerie foto

Două grupuri de femei

Din experiența mea de până acum, există două grupuri de femei care au acces la acest ceas. Prima consideră că acest ceas micuț într-o carcasă pătrată este irezistibil de discret și fermecător.

Această prima grupă de femei se oprește imediat la standul Lovely Square și decide să le probeze. Și, odată ce văd cât de originale și elegante arată pe mâinile lor, își exprimă cu hotărâre sau subtil dorința de a avea unul.

Povestea brandului Tissot - Inovatori prin tradiție
19.5.2022
Povestea brandului Tissot - Inovatori prin tradiție

A doua grupă de femei nu vede nimic care să merite să fie discutat și le respinge spunând: ei bine, sunt îngrozitor de mici, nu-i așa? Dacă aparțineți celui de-al doilea grup, vă voi trimite la o întreagă gamă de ceasuri frumoase de dimensiuni mai mari sau cu design tipic rotund.

Galerie foto cu cele mai frumoase ceasuri de damă
5.2.2024
Galerie foto cu cele mai frumoase ceasuri de damă

TOP 6: Ceasuri mari și elegante de damă
7.4.2022
TOP 6: Ceasuri mari și elegante de damă

Dar dacă există o șansă ca dvs. să ajungeți să descoperiți că (deși nu vă așteptați deloc) faceți parte din primul grup și că modelul Tissot Lovely Square are ceva surprinzător de atrăgător pentru dvs., mergeți mai departe și consultați galeria foto de astăzi. Vă voi dezvălui informații practice și chiar vom filozofa puțin despre interesul insesizabil al tendinței ceasurilor mici și pătrate.

Ce trebuie să știți despre ele

Să începem cu informațiile practice. Colecția Lovely Square este cu adevărat unul dintre cele mai mici ceasuri. Acest lucru se reflectă și în parametri, unde diametrul este de 20 mm și grosimea este de 7,1 mm. La prima vedere, acestea pot părea destul de groase, dar aceasta este mai mult o iluzie optică datorită diametrului mic.

În interior se află un mecanism cu quartz ETA 901.001, un mecanism care funcționează cu o baterie obișnuită care trebuie înlocuită din când în când.

Este păcat că acest model are o rezistență la apă de doar 30 de metri, dar ar trebui să fie suficientă pentru contactul normal cu apa, cum ar fi spălarea mâinilor, stropii, umiditatea ambientală sau ploaia. Și oricum, măsurarea timpului în care ați dorit să parcurgeți lungimea unui bazin   cu acest ceas pe mână nu este probabil ceva ce aveți de gând să faceți...

Sticla este, bineînțeles, din safir, cea mai rezistentă la zgârieturi pe care o poate avea un ceas. Ceasul surprinde, de asemenea, prin buna sa lizibilitate, având în vedere dimensiunile sale reduse.

Lovely Square este oferit în mai multe variante, care diferă în principal prin finisajul PVD al carcasei din oțel și, dacă este cazul, prin montaj. Unele au doar indexuri simple, altele au diamante mici.

Curelele sunt realizate fie din piele sintetică (Tissot are în vedere protecția animalelor), fie din împletitură fină de oțel, ceea ce conferă ceasului un aspect poate și mai subtil.

O particularitate este așa-numitul Summer Set, în care Tissot a pus un ceas într-o cutie în formă de inimă și trei curele colorate de rezervă.

Și datorită metodei de prindere rapidă, prin care nu aveți nevoie de unelte suplimentare sau de bricolaj pentru bărbați pentru a schimba curelele, puteți crea de fiecare dată un ceas diferit și îl puteți asorta în mod interesant cu ținuta dvs. de ocazie. Dar nu vă lăsați păcăliți de numele de vară. Chiar dacă este o culoare veselă, cred că va fi potrivită pe tot parcursul anului.

Atracție pentru animale

Nu cu mult timp în urmă, un cuplu drăguț a intrat în magazin. Bărbatul a luat cu mândrie Garmin Fenix 7X, plin de funcții, în timp ce doamna s-a concentrat mai mult pe aspectul estetic al lucrurilor. Ea nu venise pentru ceas, ci doar pentru a fi opinia apreciată a partenerului ei în acea zi. Nu știa că va ceda atracției aproape animalice a leopardului Lovely Square.

Da, acest ceas i-a atras imediat atenția, în ciuda dimensiunilor sale mici. Ea doar l-a încercat mai întâi. Deoarece ea nu a venit să cumpere un ceas, așa că a plecat cu mulțumiri. Nu i-a luat nici un sfert de oră și s-a întors după modelul cu curea de leopard - dacă nu ar fi venit imediat, a spus că oricum s-ar fi întors peste câteva zile. În acest fel, a evitat să se mai deplaseze. Dragoste la prima vedere. O poveste adevărată.

Dintre modelele exotice, Tissot a ales leopardul, zebra și girafa. În mod normal, nu sunt un fan al acestor curele de safari, dar trebuie să recunosc că doamna menționată mai sus se potrivea de parcă ar fi fost proiectată doar pentru ea. Și știu că sunt multe femei ca ea, care știu exact ce vor și ce li se potrivește. Iar aceste modele mici, dar cu siguranță nu neglijate, își găsesc clienții fără să clipească.

Diamantele sunt veșnice. În orice dimensiune

Mă gândesc mereu la Moulin Rouge și la curtezana Satine care cântă despre diamante. Deși Marilyn Monroe a cântat despre cum să fii cel mai bun prieten al unei femei, nu-i așa? Oh, da, îmi amintesc rochia ei roz și chipul ei blond și sexy. Și s-a schimbat ceva de atunci? Probabil că nu. Când rostiți acest cuvânt, aerul din jurul vostru începe să strălucească. Diamante.

Ceasuri de damă cu diamante – Galerie foto
23.3.2023
Ceasuri de damă cu diamante – Galerie foto

Tissot optează pentru diamante mici, dar inconfundabile, în unele dintre modelele sale Lovely Square. Și prin incontestabil, mă refer la origine și calitate. Nu există piață neagră sau îndoieli cu privire la origine sau calitate. Sunt într-adevăr mici, dar chiar și cu 12 diamante pe cadran, prețul se situează în jurul valorii de zece mii de dolari. Ce puteți cere mai mult decât un sentiment de lux tocmai disponibil?

Ceasuri de damă cu diamante (până la 2 500 lei) – Galerie foto
12.2.2024
Ceasuri de damă cu diamante (până la 2 500 lei) – Galerie foto

Cui i se potrivește un ceas mic?

Există o opinie conform căreia ceasurile mici sunt potrivite în special pentru mâinile mici. Acest lucru se întâmplă pentru ca doamnele cu o circumferință mai mare să nu-și mărească vizual în mod inutil încheieturile. Nu am curajul să mă pun în rolul unui judecător, darămite al unui estet. Dar este foarte posibil ca ceasurile pătrate să distrugă oarecum acest mit.

Ceasuri mici pentru femei pentru încheieturi mici - Galerie foto
31.1.2024
Ceasuri mici pentru femei pentru încheieturi mici - Galerie foto

Din experiența mea, se potrivesc femeilor care știu cum să le poarte. Acest retro ușor, care devine din nou la modă, este pur și simplu atemporal în formele sale, iar încheietura mai mare are capacitatea de a se înmuia uneori, în timp ce mâinile înguste capătă o finețe eterică cu ceasul mic.

Inspirația a venit de la modelele din anii 1960, când ceasurile mici și pătrate erau un obiect obișnuit pentru doamne. Ceasurile supradimensionate au apărut de curând, dar tendința lor nu va dispărea cu siguranță. Cu toate acestea, formele pătrate și dimensiunile mai mici sunt din nou în prim-plan la toate brandurile.

Hamilton Capsule Collection - Cum arată un ceas proiectat de un designer de costume
23.3.2022
Hamilton Capsule Collection - Cum arată un ceas proiectat de un designer de costume

Dar ar fi o greșeală să spunem că acestea sunt pentru toată lumea. Chiar și mărimea încheieturii are limitele sale. Iar acest model de doi pe doi centimetri a fost destinat în primul rând încheieturilor mai mici, ceea ce corespunde unei circumferințe maxime de până la 17 cm pentru modelele din piele și de aproximativ 18,5 cm pentru brățările din oțel. Deci, dacă aveți o circumferință mai mare a încheieturii mâinii, nu v-aș recomanda Lovely Square doar din acest motiv.

În orice caz, ele sunt un model specific cu care trebuie să vă simțiți foarte bine. Doar cu propria încredere în sine vor arăta cu adevărat perfecte.

Cele mai apreciate ceasuri Tissot de damă
12.5.2023
Cele mai apreciate ceasuri Tissot de damă

Primul Tissot Seastar Tissot Seastar pentru " dame " să-mi sparg pușculița?
26.5.2022
Primul Tissot Seastar Tissot Seastar pentru " dame " să-mi sparg pușculița?