Ceasuri pătrate elegante de damă - Galerie foto

Taguri: Galerie foto | Pentru femei | Clasice

15.5.2023 | 4 MIN

Elegantele ceasuri pătrate de damă nu trebuie să fie doar pentru iubitoarele de simetrie, linii dure și margini ascuțite. Să nu uităm că au fost apreciate mai ales în anii '50 și '60, așa că dețin un vibe vintage de necontestat care ne atrage.

Este adevărat că, în ultimii treizeci sau patruzeci de ani, ceasurile pătrate și-au pierdut popularitatea (dacă nu punem la socoteală ceasurile digitale retro de la Casio, care au fost, sunt și cred că vor fi populare pentru o perioadă lungă de timp)...

Dar acest lucru s-a schimbat anul trecut, când serialul "60's" Queen's Gambit, cu strălucitoarea jucătoare de șah Beth Harmon, a ajuns pe Netflix, a măturat clasamentele de audiență la fel de aprig ca și rivalii săi și a provocat agitație în lumea modei și, într-o oarecare măsură, în lumea ceasurilor - ceasuri asemănătoare cu mica ei bijuterie Bulova cucadran pătrat, au început să umple revistele de modă și forumurile de ceasuri. Ce părere aveți, ar putea marca aceasta revenirea trendului ceasurilor pătrate?

Vintage hodinky ze seriálu Queen's Gambit.

Ceas vintage cu cadran pătrat de la Queen's Gambit.

Ceasurile Hamilton arată ca și cum ar fi din prima jumătate a secolului trecut, fiind create în colaborare cu celebra designer de costume de film Janie Briant, care a primit un premiu Emmy pentru munca sa.

Hamilton Capsule Collection - Cum arată un ceas proiectat de un designer de costume
23.3.2022
Hamilton Capsule Collection - Cum arată un ceas proiectat de un designer de costume

Acest ceas de la brandul elvețian Hamilton, care a avut o serie de colaborări interesante, este deliberat diferit, conceput pentru femeile îndrăznețe care caută ceva nou, unic și distinctiv.

Varianta albastră a primit o notă mai modernă:

Ceasul Tissot Lovely Square se mândrește cu o combinație frumoasă între estetica bijuteriilor vintage, forma unghiulară și flerul modern.

Acest model de colecție este unul dintre cele mai mici ceasuri pe care le oferim. Acest lucru se potrivește și cu dimensiunile sale minuscule, cu un diametru de 20 mm și o grosime de 7,1 mm.

Rose gold, sau culoarea caldă a cuprului cu nuanțe de roz, este considerată de editorii revistelor de modă din întreaga lume ca fiind cea mai "în vogă" culoare de metal din prezent. Acest lucru se datorează fenomenului de cultură pop " Millennial pink" (milenialii sunt generația care a crescut înconjurată de tehnologia modernă), care a făcut ravagii în social media din 2015. Roz și roz-auriu sunt pur și simplu culori care se potrivesc cu atmosfera "perfectă" a fotografiilor de pe Instagram ale influencerilor, care ar trebui să arate mai frumoase și mai "roz" decât în realitate.


Ceasuri de damă în culoarea rose gold - Galerie foto
7.4.2022
Ceasuri de damă în culoarea rose gold - Galerie foto

Și este disponibil în mai multe variante de culoare, pe curea de piele (chiar și cu modele interesante de animale) sau pe oțel, iar doamnele pot alege între un index simplu sau o opțiune cu diamante mai strălucitoare.

La prima vedere, ar putea părea destul de gros, dar datorită diametrului mic, aceasta este o iluzie optică.

Datorită curelelor colorate ușor interschimbabile care sunt incluse la unele modele, Tissot Lovely este accesoriul ideal pentru orice ținută.

Ceasuri de damă Tissot Lovely Square - Galerie foto a celor mai drăguțe ceasuri
9.9.2022
Ceasuri de damă Tissot Lovely Square - Galerie foto a celor mai drăguțe ceasuri

O notă modernă a tendinței de design modern vine de la inovatorul în materie de ceasuri, japonezul Citizen.

De asemenea, cele mai elegante piese de damă sunt prevăzute cu un Eco-Drive alimentat cu energie solară, care va atrage în special femeile practice care nu doresc să își facă griji pentru ceasurile lor timp de cel puțin 10 ani.

Ceasul se reîncarcă prin lumină, naturală sau artificială, astfel încât nu este nevoie să se schimbe bateria.

Și ne vom opri în Japonia pentru o vreme. Mai exact la popularul brand Casio, care oferă în colecția sa câteva piese pătrate interesante pentru doamne.

Am cumpărat ceasul drept cadou și a fost un mare succes. Destinatarul adoră să îl poarte la serviciu și în companie. Acesta iese în evidență mai ales pe încheietura delicată. Eva, 14. 8. 2018, citiți mai multe recenzii.

Casio realizează ceasuri foarte clasice, dar, datorită atemporalității lor, acestea sunt încă la modă. Acesta este și motivul pentru care Casio este unul dintre cele mai populare ceasuri pătrate din țara noastră.

De asemenea, garderoba iubitorilor de ceasuri pătrate va fi înviorată de brandul german Boccia Titanium, care creează ceasuri exclusiv din titan, care este ușor și antialergenic (și, prin urmare, potrivit pentru pielea sensibilă).

498 lei (Livrare 12.10.)

Titanul este un material de înaltă tehnologie care este foarte puternic, durabil, necoroziv și, mai presus de toate, ușor și hipoalergenic datorită proprietăților sale fizice unice. Acest lucru face ca ceasurile din titan să fie o alternativă excelentă pentru persoanele cu piele sensibilă la nichel sau care suferă de dermatită de contact (pentru care nichel este, de asemenea, un factor declanșator în majoritatea cazurilor).

Renumitul brand Guess a adus un suflu foarte modern în stilul edgy cu un concept de design original.

600 lei în stoc

Iar pentru iubitorii de minimalism nordic și margini fine se adaugă brandul danez Bering.

726 lei (Livrare 12.10.)

Minimalismul - înseamnă utilizarea unor mijloace minime pentru a obține un efect maxim. Ca stil, a început să prindă contur în artele vizuale din anii 1950 și s-a infiltrat treptat în toate celelalte forme de artă (muzică, literatură, film, arhitectură...), precum și în modă, design aplicat și chiar în filosofie. Minimaliștii (în termeni de orologerie) urmăresc calea simplității formei, culorii și texturii, urmărind să obțină o puritate estetică perfectă cu un impact vizual maxim.