AM ALES TOP 6: Ceasuri pătrate elegante de damă

Taguri: Galerie foto | Pentru femei | Clasice

7.4.2022 | 5 MIN

Ceasurile pătrate elegante de damă nu trebuie să fie doar pentru iubitorii de simetrie, linii dure și margini ascuțite. Să nu uităm că au fost apreciate mai ales în anii '50 și '60, așa că dețin un vibe vintage de necontestat care te atrage.

Foto: Hodinky-365.cz

Este adevărat că, în ultimii treizeci sau patruzeci de ani, ceasurile pătrate și-au pierdut popularitatea (dacă nu punem la socoteală ceasurile digitale retro de la Casio, care au fost, sunt și cred că vor fi populare pentru o perioadă lungă de timp)...

Dar acest lucru s-a schimbat anul trecut, când serialul "60's" Queen's Gambit, cu strălucitoarea jucătoare de șah Beth Harmon, a ajuns pe Netflix, a măturat clasamentele de audiență la fel de aprig ca și rivalii săi și a provocat agitație în lumea modei și, într-o oarecare măsură, în lumea ceasurilor - ceasuri asemănătoare cu mica ei bijuterie Bulova cucadran pătrat, au început să umple revistele de modă și forumurile de ceasuri. Ce părere aveți, ar putea marca aceasta revenirea trendului ceasurilor pătrate?

Vintage hodinky ze seriálu Queen's Gambit.

Ceas vintage cu cadran pătrat de la Queen's Gambit.

(1) Casio Collection LTP 1281

Micuțul ceas de aur Casio Collection LTP 1281, o piesă decentă a brandului japonez Casio, care oferă atât calitate, cât și o manoperă de calitate, la un preț accesibil.Foto: Hodinky-365.cz

Casio LTP a dobândit un aspect ușor vintage datorită dimensiunilor sale mici și formei alungite al carcasei. Stilul modern al ceasului este din nou imprimat de un design simplu, neted și universal, cu o brățară mai clasică, fără bijuterii.

 Ceasuri aurii de damă - Galerie foto
3.3.2023
Ceasuri aurii de damă - Galerie foto

Dacă preferați nuanța „de tip argintiu”, s-ar putea să vă intereseze Casio Collection LTP 1281 în varianta complet arginie.

Foto: Hodinky-365.cz

(2) Guess Bauble

Brandul de modă Guess a adus un vânt avangardist conceptului edgy vintage cu ceasul Guess Bauble.

Foto: Hodinky-365.cz
609 lei în stoc

Conceptul de design creativ al cadranului, care (azi tematic) seamănă cu o tablă de șah, este un act îndrăzneț și arătos, dar complet disfuncțional în ceea ce privește lizibilitatea în timp. Dar cei care poartă ceasul mai mult ca accesoriu decât ca obiect utilitar nu vor fi afectați de stilul ceasului Guess Bauble. Foto: Hodinky-365.cz

Marginile rotunjite ale carcasei din aur roz atenuează cadranul cu decupaj ascuțit, care, împreună cu cureaua din piele perlată, creează o combinație inedită din punct de vedere vizual.

Rose gold, sau culoarea caldă a cuprului cu nuanțe de roz, este considerată de editorii revistelor de modă din întreaga lume ca fiind cea mai "în vogă" culoare de metal din prezent. Acest lucru se datorează fenomenului de cultură pop " Millennial pink" (milenialii sunt generația care a crescut înconjurată de tehnologia modernă), care a făcut ravagii în social media din 2015. Roz și roz-auriu sunt pur și simplu culori care se potrivesc cu atmosfera "perfectă" a fotografiilor de pe Instagram ale influencerilor, care ar trebui să arate mai frumoase și mai "roz" decât în realitate.

TOP 6: Ceasuri de damă în culoarea aurului roz
7.4.2022
TOP 6: Ceasuri de damă în culoarea aurului roz

(3) Boccia Titanium

Un design proaspăt de bijuterie într-un înveliș ușor de titan a fost dat ceasului Boccia Titanium.

505 lei (Livrare 13.4.)

Acesta este un ceas mic de epocă cu o brățară schelet cu un design interesant, realizat din titan lustruit, care este întins pe un lanț simplu cu zale. Cadranul este dominat de o culoare albastru celest, de acele scurte și mai late și de elemente metalice care înlocuiesc în mod funcțional indecșii și care acționează, de asemenea, ca un decor subtil.

Foto: Hodinky-365.cz

Titanul este un material de înaltă tehnologie care este foarte puternic, durabil, necoroziv și, mai presus de toate, ușor și hipoalergenic datorită proprietăților sale fizice unice. Acest lucru face ca ceasurile din titan să fie o alternativă excelentă pentru persoanele cu piele sensibilă la nichel sau care suferă de dermatită de contact (pentru care nichel este, de asemenea, un factor declanșator în majoritatea cazurilor).

TOP 6: Ceasuri de damă din titan pentru pielea sensibilă
7.4.2022
TOP 6: Ceasuri de damă din titan pentru pielea sensibilă

(4) Casio Collection LTP-1234

Foarte clasic. S-ar putea să găsiți un astfel de ceas în sertarul bunicii dumneavoastră, dar - datorită atemporalității sale - este încă la modă. Iar valul de ceasuri pătrate capătă amploare. Acesta este motivul pentru care Casio Collection LTP-1234 este unul dintre cele mai apreciate ceasuri pătrate.

Ceea ce vă atrage la ele nu este doar carcasa pătrată alungită, ci și lizibilitatea bună și prețul excelent. În plus, modelul este produs atât pe curea de piele, cât și pe brățară metalică, iar Casio se adresează doamnelor care preferă accesoriile din aur și argint.

Am cumpărat ceasul drept cadou și a fost un mare succes. Destinatarul adoră să îl poarte la serviciu și în companie. Acesta iese în evidență mai ales pe încheietura delicată. Eva, 14. 8. 2018, citiți mai multe recenzii

TOP 6: Ceas de damă, ușor lizibil la un preț de până la 2000 lei
7.4.2022
TOP 6: Ceas de damă, ușor lizibil la un preț de până la 2000 lei

(5) Bering Classic

Ceasul Bering Classic prezintă estetica minimalistă nordică a brandului danez Bering.

Foto: Hodinky-365.cz

Ceasul are un design foarte modern, care este tipic brandului Bering. Acest lucru este, de asemenea, ceea ce face ca ceasul să fie unic - în ciuda formei sale unghiulare, care în mod normal dă o impresie de dorit "învechită", acesta are un aer cu adevărat contemporan. Mai ales datorită culorii gri închis și clarității vizuale. Cadranul pătrat cu colțurile rotunjite, care reflectă lumina ca o rază, nu este deranjat de niciun index. Chiar și acele simple sunt reduse la minimum prin culoarea neagră.

Foto: Hodinky-365.cz

Minimalismul - înseamnă utilizarea unor mijloace minime pentru a obține un efect maxim. Ca stil, a început să prindă contur în artele vizuale din anii 1950 și s-a infiltrat treptat în toate celelalte forme de artă (muzică, literatură, film, arhitectură...), precum și în modă, design aplicat și chiar în filosofie. Minimaliștii (în termeni de orologerie) urmăresc calea simplității formei, culorii și texturii, urmărind să obțină o puritate estetică perfectă cu un impact vizual maxim.

(6) Tissot Lovely Square

Ceasul Tissot Lovely Square (tradus ca "pătrat grațios") aparține brandului elvețian Tissot, care se mândrește cu o tradiție de aproape o sută șaptezeci de ani.

Foto: Hodinky-365.cz

Cu un diametru de doar 20 mm, micul ceas pătrat este o adevărată bijuterie sub formă de ceas. La această impresie contribuie brățara milaneză elegantă, care se potrivește cu forma pătrată, precum și culoarea albastru închis și profund a cadranului, care, în combinație cu carcasa argintie, arată (cel puțin pentru mine) cu adevărat fermecător - exact așa cum sugerează și numele. Cadranul este prevăzut cu ace argintii și indecși alungiți, ceea ce face ca ceasul să fie relativ ușor lizibil... Dar depinde de cât de mult dimensiunea mică a cadranului împiedică o bună lizibilitate.

Foto: Hodinky-365.cz

TOP 6: Cele mai apreciate ceasuri Tissot pentru femei
23.3.2022
TOP 6: Cele mai apreciate ceasuri Tissot pentru femei