» Retur produse

Retur sau schimb de produse

Puteți returna sau schimba produsele achiziționate de la noi (bezel.ro) fără a preciza vreun motiv. Condiția este ca produsele să nu prezinte niciun semn de utilizare.

Am prelungit perioada de returnare pentru produsele selectate, la 365 de zile. Celelalte produse au o perioadă de returnare standard de 14 zile. Veți găsi întotdeauna aceste informații pe factura dumneavoastră. Dacă nu mai aveți factura, nu vă faceți griji, vom urmări totul în sistemul nostru.

Dacă v-am perceput taxe poștale sau rambursare la livrare atunci când ați făcut achiziția, vă vom rambursa ambele taxe împreună cu prețul produsului.

Excepții:

Cumpărătorul nu poate returna produsul, în cazurile specificate în dispozițiile art. 1837 CC, dreptul de retragere de la

dreptul de retragere nu poate fi exercitat în special în următoarele cazuri:

livrarea de produse realizate conform cerințelor cumpărătorului sau adaptate la nevoile sale personale;

pentru prestarea de servicii, dacă acestea au fost prestate integral; în cazul prestației cu titlu oneros, numai dacă prestația a început cu acordul expres al cumpărătorului înainte de expirarea perioadei de retragere și dacă antreprenorul a instruit cumpărătorul înainte de încheierea contractului că executarea prestației va stinge dreptul de retragere din contract; (de exemplu, împachetarea de cadouri, gravarea, lustruirea, serviciile de ceasornicărie și aplicarea de sticlă de protecție, nici valoarea sticlei astfel aplicate)

Puteți începe procesul de returnare online, folosind formularul de mai jos, sau prin imprimarea și completarea formularului  documentul de returnare a mărfurilor, pe care o trimiteți apoi împreună cu certificatul de garanție în termen de 14 zile la următoarea adresă:

Packeta Romania s.r.l.
ID magazin: 99171467
Strada Virginia Nr. 4
cod poștal 077096 Dragomirești-Deal
Ilfov, CTPark A1 Km13

E-mail-ul dumneavoastră este menționat în comandă
Veți găsi în partea din stânga sus a facturii.
Trebuie doar să vă completați adresa de e-mail și vă vom trimite o listă cu comenzile dvs.

În caz de retragere din contract, banii vor fi restituiți cumpărătorului în același mod în care a fost plătită comanda.

Banii vor fi restituiți în conformitate cu legea în termen de 14 zile de la retragere și de la livrarea bunurilor returnate. Costul de expediere plătit de client în legătură cu livrarea comenzii la adresa/punctul de colectare ales de acesta va fi, de asemenea, rambursat clientului. Costurile de returnare a bunurilor înapoi la vânzător vor fi suportate de către client.

În cazul în care consumatorul a plătit bunurile în avans, iar comanda nu poate fi onorată de vânzător, vânzătorul va informa cumpărătorul despre acest lucru prin telefon sau e-mail, după cum se specifică în comandă. Fondurile vor fi apoi returnate în contul bancar al cumpărătorului în termen de 7 zile de la notificare.

În cazul în care comanda conținea mai multe articole, nu este necesar să se returneze toate articolele, ci doar cel de care clientul nu este mulțumit. În același timp, însă, în cazul în care comanda conținea un cadou care are legătură directă cu articolul returnat sau cu valoarea comenzii, clientul trebuie să returneze și acest cadou.

Condiții de retragere

  • Bunurile nu trebuie să fie deteriorate și nu trebuie să prezinte semne de utilizare. Cumpărătorul este răspunzător față de vânzător pentru orice diminuare a valorii bunurilor care rezultă din manipularea bunurilor, alta decât cea necesară pentru a se familiariza cu natura, caracteristicile și funcționalitatea bunurilor. De exemplu, în cazul unui ceas, natura, caracteristicile și funcționalitatea ceasului pot fi verificate prin testarea acestuia pe mână. Cu toate acestea, deteriorările cauzate de purtarea ceasului, fie acasă, fie în viața de zi cu zi (zgârieturi) reduc deja valoarea ceasului, iar vânzătorul are dreptul, în temeiul Legii 89/2012 din Codul civil, să reducă valoarea sumei returnate clientului pentru astfel de bunuri.
  • Bunurile pentru care doriți să vă exercitați dreptul de retragere nu pot fi trimise contra ramburs. Vânzătorul își rezervă dreptul de a nu accepta plata în numerar la livrare.