» Retur produse

Retur sau schimb de produse

Puteți returna sau schimba produsele achiziționate de la noi (bezel.ro) fără a preciza vreun motiv. Condiția este ca produsele să nu prezinte niciun semn de utilizare.

Am prelungit perioada de returnare pentru produsele selectate, la 365 de zile. Celelalte produse au o perioadă de returnare standard de 14 zile. Veți găsi întotdeauna aceste informații pe factura dumneavoastră. Dacă nu mai aveți factura, nu vă faceți griji, vom urmări totul în sistemul nostru.

Dacă v-am perceput taxe poștale sau rambursare la livrare atunci când ați făcut achiziția, vă vom rambursa ambele taxe împreună cu prețul produsului.

Excepții:

Cumpărătorul nu poate returna produsul, în cazurile specificate în dispozițiile art. 1837 CC, dreptul de retragere de la

dreptul de retragere nu poate fi exercitat în special în următoarele cazuri:

livrarea de produse realizate conform cerințelor cumpărătorului sau adaptate la nevoile sale personale;

pentru prestarea de servicii, dacă acestea au fost prestate integral; în cazul prestației cu titlu oneros, numai dacă prestația a început cu acordul expres al cumpărătorului înainte de expirarea perioadei de retragere și dacă antreprenorul a instruit cumpărătorul înainte de încheierea contractului că executarea prestației va stinge dreptul de retragere din contract; (de exemplu, împachetarea de cadouri, gravarea, lustruirea, serviciile de ceasornicărie și aplicarea de sticlă de protecție, nici valoarea sticlei astfel aplicate)

Puteți începe procesul de returnare online, folosind formularul de mai jos, sau prin imprimarea și completarea formularului  documentul de returnare a mărfurilor, pe care o trimiteți apoi împreună cu certificatul de garanție în termen de 14 zile la următoarea adresă:

Packeta Romania s.r.l.
ID magazin: 99171467
Strada Virginia Nr. 4
cod poștal 077096 Dragomirești-Deal
Ilfov, CTPark A1 Km13

E-mail-ul dumneavoastră este menționat în comandă
Veți găsi în partea din stânga sus a facturii.
Trebuie doar să vă completați adresa de e-mail și vă vom trimite o listă cu comenzile dvs.