AM ALES TOP 6: Ceasuri de damă, albe pure și elegante

Taguri: Galerie foto | Pentru femei | Clasice

8.4.2022 | 5 MIN

Albul este culoarea purității și a eleganței. Aceste calități sunt valabile și pentru ceasurile albe? Noi credem că da, dar vă puteți convinge singuri. Am selectat șase ceasuri albe pure și elegante.

(1) Festina Mademoiselle Swarovski –Ceasuri mici cu o strălucire uimitoare

Ceasul Festina Mademoiselle Swarovski va fi o alegere bună pentru doamnele care caută o bijuterie discretă și elegantă sub forma unui ceas.Foto: Hodinky-365.cz

Ceasul este deosebit de impresionant pentru cadranul său, al cărui centru este literalmente acoperit cu sute de cristale Swarovski. Pietrele de cristal cioplite reflectă frumos lumina și, împreună cu cureaua din piele albă, evocă strălucirea zăpezii proaspăt căzute. Acele subțiri din oțel oferă un efect discret, ceea ce păstrează intact aspectul ornamentat al cadranului. Cu dimensiunea sa mică de 31 mm, Festines este potrivit și pentru femeile cu încheieturi mai mici.

Ceasuri mici de damă pentru încheieturi mici - Galerie foto
8.4.2022
Ceasuri mici de damă pentru încheieturi mici - Galerie foto

Foto: Hodinky-365.cz

Cureaua albă este cea mai delicată de întreținut - uzura zilnică își va pune amprenta. Te ștergi în autobuz, porți un tricou care se pătează... Și chiar dacă îți spui că nu ți se întâmplă de obicei astfel de lucruri, o curea albă te va trăda într-un an, pentru că tinde să capete o nuanță gălbuie și urâtă. Cum să ai grijă de ea pentru a o face să dureze cât mai mult timp posibil, vei afla în acest articol.

(2) Festina Boyfriend – Minimalismul în alb

Simplitatea și puritatea elegantă sunt aduse în selecția noastră de ceasuri Festina Boyfriend cu un cadran minimalist. Pornind de la ideea că multe femei preferă ceasurile partenerilor lor, colecția Boyfriend, a infuzat elemente de design din stilul bărbaților în ceasurile lor pentru femei.

Foto: Hodinky-365.cz

Astfel, li s-a dat un clasicism masculin, fără elemente decorative. Pentru un ceas de damă, Boyfriends are un diametru mai mare (38 mm), ceea ce face ca suprafața albă a cadranului, care conține doar indecși argintii, să iasă și mai mult în evidență. Cureaua albă pură, fără cusături, se potrivește, de asemenea, cu spiritul simplu.

TOP 6: Ceasuri mari și elegante de damă
7.4.2022
TOP 6: Ceasuri mari și elegante de damă

Foto: Hodinky-365.cz

Indiferent de calitate și de culoare, pielea este un material natural care este puternic influențat de factorii de mediu. Și pentru că purtăm cureaua direct pe piele, cea mai frecventă cauză de îngălbenire este transpirația care se absoarbe în curea. Aceasta este, din păcate, soarta oricărei curele din piele. Adaptarea corectă a curelei la încheietura mâinii - nu prea strânsă (dar nici prea largă) - poate ajuta puțin. În mod ideal, să rămână atâta spațiu cât să intre degetul mic între partea inferioară a încheieturii mâinii și curea.

(3) Certina DS Podium Lady Quartz Precidrive – Calitate Swiss Made și lizibilitate mare

Un alt ceas din selecția noastră este ceasul elvețian  Certina DS Podium Lady Quartz Precidrive. Brandul Certina este unul dintre cele mai vechi companii de ceasuri din lume, iar ceasurile pe care le lansează în lume au întotdeauna un nivel ridicat de durabilitate și precizie.

Foto: Hodinky-365.cz

Certina va fi apreciat de persoanele care preferă piesele mondene clasice. Ceea ce este o caracteristică care poate părea puțin plictisitoare. Dar nu vă faceți griji, aspectul albicios adaugă strălucire și farmec. Și, în cele din urmă, cel mai mare plus al lor (în opinia mea): acele întunecate și masive și cifrele arabe mari ies în evidență pe cadranul argintiu, ceea ce face din acest ceas o piesă potrivită pentru cei care preferă un ceas ușor lizibil de tip "clipește și vei vedea".

TOP 6: Ceas de damă, ușor lizibil la un preț de până la 2000 lei
7.4.2022
TOP 6: Ceas de damă, ușor lizibil la un preț de până la 2000 lei

Foto: Hodinky-365.cz

Pe lângă transpirație, nici apa nici umezeala nu sunt prietene cu cureaua din piele. Pielea conține uleiuri care se leagă de moleculele de apă atunci când se udă. Iar atunci când apa se evaporă pe măsură ce se usucă, ia cu ea o parte din ulei. Apoi, pielea poate începe să se crape, să devină fragilă și să-și piardă elasticitatea.

(4) Festina Only for Ladies – Eleganța care atrage privirea

Primul ceas din selecția noastră, în care cureaua albă și cadranul alb joacă rolul principal, este apreciatul Festina Only for Ladies.

Dar trebuie să precizez că folosirea cuvântului "favorit" în cazul lor este insuficient, având în vedere că acești Festin sunt o celebritate atât de mică din Watch 365. De câțiva ani dețin titlul de cel mai bine vândut ceas de damă din toate timpurile.

Ceasul în sine este echilibrat din punct de vedere optic. Datorită carcasei mai groase din oțel și a cifrelor mari, îndrăznețe și ușor de citit, ceasul pare relativ robust la prima vedere. Cu toate acestea, această impresie este spulberată cu succes de strălucirea delicată a montajului de zirconiu cubic și de eleganța curelei albe. Rezultatul este combinația perfectă de practicitate și farmec, care este atât de atrăgătoare.

De asemenea, curelele din piele sunt afectate de factori cum ar fi uscarea excesivă, lumina directă a soarelui, praful și fumul, care nu numai că ajută cureaua să se crape, dar îi și estompează culorile. Așadar, dacă intenționați să uscați o curea umedă cu un uscător de păr sau prin așezarea la soare, mai bine nu o faceți. Vă recomand să lăsați ceasul să se usuce natural sau să îl puneți în orez uscat, care va extrage umiditatea.

(5) Tissot Couturier – Tradiție elvețiană și stil atrăgător

Ceasul Tissot Couturier este o piesă de design interesantă a brandului tradițional Tissot, care oferă ceasuri de înaltă calitate, fabricate în Elveția care se încadrează în clasa de preț mediu accesibil.Foto: Hodinky-365.cz

Interesul stilistic constă în cadranul cu un design neobișnuit, cu o interconectare decorativă a indecșilor prin șase cercuri gravate. Cureaua matlasată lăcuită cu un model în relief atrage, de asemenea, atenția asupra modelului Couturier. Și, deși ceasul are o culoare curată, în alb și argintiu, arată foarte vioi.

TOP 6: Cele mai apreciate ceasuri Tissot pentru femei
23.3.2022
TOP 6: Cele mai apreciate ceasuri Tissot pentru femei

(6) Festina Ceramic – Și, dacă nu vreți cu o curea de piele?

Pentru ceasurile Festina Ceramic designerii au pariat pe un material inedit - ceramica.

Foto: Hodinky-365.cz
774 lei în stoc

Ceramica lucioasă montată în oțel chirurgical dă întotdeauna o impresie foarte curată și subtilă. Avantajul său este că, spre deosebire de piele, nu se murdărește la fel de ușor. Cadranul ceasului este, de asemenea, încrustat cu douăsprezece zirconii cubice, a căror strălucire rece ca un cristal nu face decât să accentueze efectul de puritate formală.

Din păcate, în cazul ceasurilor cu curea albă, o mare frumusețe vine la pachet cu responsabilitatea. Chiar dacă urmați toate sfaturile mele privind îngrijirea unei curele din piele, nu înseamnă că o veți purta la ceas pentru totdeauna. Pielea se uzează chiar și pentru cei mai grijulii proprietari, iar când vine momentul, vom fi bucuroși să vă ajutăm să o înlocuiți.