Gravarea ceasurilor

162 lei

Gravarea ceasurilor

Gravarea ceasurilor Gravarea ceasurilor
Ar putea fi util pentru dvs.
162 lei inclusiv TVA

[[Condițiile de utilizare: 1) plata în avans, 2) produsele nu pot fi returnate.

Data de livrare în termen de zile lucrătoare: 2 (termenul începe de la data aprobării propunerii și a creditării plății în contul nostru). Prin adăugarea unui articol în coșul dumneavoastră, puteți să comandați și serviciul de gravare a ceasului.

Adăugați textul dorit la gravare în nota din coș. Vă vom contacta pentru a pune la punct detaliile înainte de demararea operațiunii.]]

Alegeți un font

Fonturile de scris sunt potrivite pentru mesaje personale și romantice. Ele pot fi folosite doar într-un rând drept, nu și pe textul formatat în jurul perimetrului ceasului.

 

Fonturi tipărite sunt mai tehnice și sunt potrivite pentru dedicații care nu sunt atât de personale. De exemplu, atunci când ceasul este un cadou pentru un angajat.


Putem grava și caractere sau imagini speciale

Tehnologia de gravare

Pentru a grava (gravura) textul folosim o tehnologie laser modernă, fără contact, care funcționează pe principiul vaporizării materialului la o adâncime de câțiva micrometri. În acest fel, produsul rămâne nemarcat și neatins de manipularea fizică - nu trebuie să vă faceți griji că se va distruge obiectul tratat.

 

Condiții de prestarea serviciilor

 

  • Ceasul nu poate fi returnat - din cauza faptului că ceasul va fi modificat prin gravare conform dorințelor dumneavoastră, acesta nu poate fi returnat.
  • Plata în avans - a doua condiție este plata în avans a prețului ceasului și a serviciului.

 

Lustruirea capacului

Locul ideal pentru gravare este capacul ceasului (partea de jos). Cu toate acestea, acesta conține adesea texte și grafice direct de la producător, iar o dedicație gravată între aceste informații tehnice poate să nu arate foarte sofisticat. La cererea dvs., putem să lustruim capacul și să eliminăm toate informațiile originale. În acest fel, capacul va rămâne curat și doar textul gravat va rămâne pe el. Pentru serviciul de lustruire a capacului se percepe o taxă.


Exemplu de lucrare finalizată pe un capac lustruit în font Gabriola.