3 motive pentru care un ceas cu dedicație gravată este un cadou minunat

Taguri: Ghid de selecție | Clasice

3.6.2022 | 2 MIN

Un ceas gravat poate surprinde plăcut o persoană și, în cazul unui mesaj mai personal, chiar să o emoționeze. Citiți în continuare 3 motive pentru care este așa. Adaug și câteva sfaturi pentru un text emoționant.

1. Ceasul cu dedicație este foarte original

Ajunge cu papucii, parfumul, șosetele și altele. De obicei, nu primim prea multe surprize sub brad. Trebuie să fiu sinceră și să recunosc că nici ceasurile nu sunt un cadou foarte original. Dar un ceas cu o dedicație gravată este cu totul altceva. Probabil că veți fi primul care va oferi unul celor dragi.

Možná je něco, co budete chtít svým blízkým připomenout kažýd den.

Poate că este ceva de care veți dori să le amintiți celor dragi în fiecare zi.

2. Un ceas cu dedicație poate fi foarte personal

În cea mai mare parte a vieții mele, am primit cadouri de la draga mea mamă, care erau " cumpărate" în ultimul moment. Tot ce trebuia să facă era să scoată bani din portofel (nu sunt supărat, mamă). Prietena mea, pe de altă parte, de obicei mă surprindea cu ceva ce am menționat cu mult timp în urmă și încă mai avea multe de rezolvat. Probabil că nu e nevoie să scriu care cadou a fost mai personal și mai plăcut.

Un ceas cu dedicație, printre altele, demonstrează că ați investit nu numai bani, ci și timpul dvs. în cadou.

Dárek, který bude mít u sebe denně a mnoho let

Un cadou personal spune că vă pasă de cealaltă persoană

3. Este un cadou care va fi amintit timp de mulți ani

Majoritatea cadourilor sunt utilizate într-un fel sau altul. Dar un ceas (dacă este de bună calitate) poate dura ani sau chiar zeci de ani. Și cu un ceas, cu dedicația dvs.

Cum să scrieți o dedicație emoțională

În loc de un text descriptiv și mai mult sau mai puțin plictisitor "La mulți ani 20 de ani", scrieți ceva mai personal pentru cei dragi. Cuvinte: "Sunt mândru de tine." îi va reaminti pentru totdeauna fiului dvs. de ceea ce simțiți, în loc de ocazia pentru care a primit ceasul. Cu litere mai mici se pot include cu ușurință informații despre "a 20-a aniversare", dar lucrurile importante trebuie să predomine. Este ceea ce simțim unul pentru celălalt:

  • Sunt mândru de tine.
  • Te iubesc.
  • Întotdeauna am știut că vei reuși
  • Voi fi mereu acolo pentru tine
  • Nu uita niciodată cât de mult însemni pentru mine

Aici puteți găsi servicii de gravură inclusiv informații despre cum funcționează totul, cât durează și cât costă.

Ceasurile menționate în articol

162 lei (Livrare 2.5.)