» Lista tuturor mărcilor

Branduri clasice de ceasuri

Brandurile care sunt percepute de publicul profesionist ca fiind clasice. De obicei, au o istorie îndelungată, sunt implicate în inovații tehnologice, iar calitatea materialelor și a manoperei este o prioritate pentru ele. De obicei, produc și ceasuri mecanice.

Branduri fashion

În principal brandurile de life-style pentru care ceasurile nu sunt în centrul atenției lor. Dar și brandurile care nu au încă o istorie atât de lungă, sau nivelul de calitat nu este la fel de performant ca cel al producătorilor tradiționali.

Branduri sportive și smart

Branduri de companii care se concentrează în principal pe producția de ceasuri sport, ceasuri smart, brățări de fitness și testere sportive.

Brandurile din sortimentul suplimentar

Designhütte - logo
Friedrich Lederwaren - logo
Heisse & Söhne - logo
Hirsch - logo
Mavex - logo
Morellato - logo
Mosh - logo

Lista alfabetică a tuturor mărcilor

Amazfit Apple Ball Bentime Bering Boccia Titanium Body ID Bruno Söhnle Bulova Calypso Candino Carneo Casio Citizen Coros Designhütte Diesel Edox Festina Flik Flak Friedrich Lederwaren Gant Garmin Girl Only Guess Heisse & Söhne Hirsch Huawei Ingersoll Invicta Junghans JVD Lorus Luminox Mavex MeisterSinger Michael Kors Mondaine Morellato Mosh Polar Police Prim Samsung Suunto Swatch Timex Tommy Hilfiger Traser Wenger Xiaomi Zeppelin