Galerie foto cu cele mai frumoase ceasuri de damă

Taguri: Cele mai bune | Pentru femei | Clasice

5.2.2024 | 7 MIN

Aveți certitudinea că doriți să obțineți cel mai frumos ceas de damă. Punct. Găsirea și alegerea unui ceas care este pur și simplu cel mai bun și cel mai frumos poate fi un proces care durează zile sau săptămâni. Pentru cei care încă nu se pot decide și au nevoie de un strop de inspirație, astăzi am pregătit o selecție a ceasurilor preferate de către femei din diferite categorii.

În acest articol, nu ne-am limitat în ceea ce privește prețul. Puteți găsi articolul în care am stabilit limita de preț mai jos:

Cele mai frumoase ceasuri de damă (la prețuri accesibile)
23.1.2024
Cele mai frumoase ceasuri de damă (la prețuri accesibile)

(1) Diamantele – O miză sigură

De ce să alegeți un ceas cu diamante? Aici, motivul este foarte simplu - diamantele sunt frumoase. Strălucirea lor, refracția luminii și proverbiala "strălucire a diamantelor" sunt pur și simplu inconfundabile, ceea ce face ca un ceas cu diamante să fie un cadou excelent.

Pe frumosul Frederique Constant Highlife Heart Beat veți găsi opt diamante de 0,04 ct. Dar acest ceas nu este popular doar pentru designul său uimitor și, mai presus de toate, imaginativ, ci și pentru manopera excelentă, pentru cristalul de safir și, nu în ultimul rând, pentru mecanism automat a cărui inimă care bate, poate fi urmărită printr-o fereastră de vizualizare pe cadran.

Frederique Constant cu diamante va convinge inima și mintea viitoarei proprietare. Versiunea într-o combinație delicată de aur roz (PVD) și oțel este un câștigător pentru noi și nu va dezamăgi.

În revista noastră veți găsi o selecție de ceasuri cu diamante la prețuri accesibile (până în 2500 RON), precum și o selecție de ceasuri cu diamante mai luxoase pentru cele mai pretențioase dintre dumneavoastră:

Ceasuri de damă cu diamante (până la 2 500 lei) – Galerie foto
12.2.2024
Ceasuri de damă cu diamante (până la 2 500 lei) – Galerie foto

Ceasuri de damă cu diamante – Galerie foto
23.3.2023
Ceasuri de damă cu diamante – Galerie foto

(2) Rose-gold – Cea mai populară culoare de metal din ultimii ani

Știți care este culoarea metalică cea mai în vogă în acest moment în lumea modei? Este aurul roz, sau o culoare caldă de cupru cu un ton roz. Ea dă tonul la prezentările de modă și pe Instagram și, potrivit editorilor unor reviste de modă celebre, este puțin probabil ca trendul rose-gold să ne părăsească prea curând.

Titlul de cel mai frumos ceas de damă în culoarea aur roz a fost câștigat de Certina DS-8, cu o caracteristică unică și fermecătoare - un indicator al fazelor lunii.

Pe un cadran sidefat, acele și indicii calzi, de culoare aur roz, arată foarte elegant. Ca să nu mai vorbim de |mini cadranul cu luna rătăcitoare și cerul înstelat. Iar faptul că, dintr-un anumit unghi, sideful poate semăna cu norii oferă purtătoarei acestui ceas o priveliște deosebit de frumoasă.

Ceasuri de damă în culoarea rose gold – Galerie foto
31.1.2024
Ceasuri de damă în culoarea rose gold – Galerie foto

(3) Ceas mare – Modern și simplu

Un ceas mare, într-un stil ușor masculin, au o frumusețe de nedescris. Și se potrivește nu numai doamnelor cu încheieturi de mână mai late.

Ceasul Citizen Elegant Ladies Eco-Drive Radio Controlled de 39 mm este de ani de zile unul dintre cele mai populare ceasuri de damă, nu doar pentru design, ci și pentru lipsa de efort.

Datorită recepției semnalului radio, ceasul reglează întotdeauna automat ora la secunda exactă, este încărcat cu energie solară și abundă în funcții practice, printre care se remarcă un calendar automat sau o alarmă.

Datorită construcției sale robuste, ceasul are o rezistență la apă de 10 ATM și va încânta și cu un cristal de safir care este practic rezistent la zgârieturi.

Top 6: Ceasuri de damă, sport clasice
12.2.2024
Top 6: Ceasuri de damă, sport clasice

(4) Ceasuri mici – Pentru doamnele cu mână mică.

Vi se pare că cele mai multe ceasuri sunt cam incomod de mari pe dumneavoastră, cureaua se fixează mereu la ultima gaură, iar cadranul care ocupă întreaga suprafață a încheieturii pur și simplu nu vă flatează? Atunci probabil că este timpul să aruncați o privire în categoria ceasurilor de damă mici.

Noi am ales fermecătorul set de vară Tissot Lovely Square, cu un diametru de doar 20 mm. Și cum această piesă a fost evident gândit ca un ceas-bijuterie, viitoarea proprietară va primi trei curele de rezervă în culori pastelate.

Ceasuri de damă Tissot Lovely Square - Galerie foto a celor mai drăguțe ceasuri
9.9.2022
Ceasuri de damă Tissot Lovely Square - Galerie foto a celor mai drăguțe ceasuri

Datorită sistemului simplu de schimbare a curelei, doamna poate schimba cu ușurință singură cureaua, fără ajutorul unui ceasornicar.

Ceasuri pătrate elegante de damă - Galerie foto
15.1.2024
Ceasuri pătrate elegante de damă - Galerie foto

Ceasuri mici pentru femei pentru încheieturi mici - Galerie foto
31.1.2024
Ceasuri mici pentru femei pentru încheieturi mici - Galerie foto

(5) Ceas alb – curat și elegant

Culoarea albă este cea mai elegantă culoare și se potrivește cu adevărat pe mâna oricărei doamne, indiferent de nuanța pielii sau de lățimea încheieturii. Și se potrivește cu orice haine.

Pentru cel mai frumos ceas alb, am ales ceasul Hamilton Jazzmaster sidefat și un cadran unic cu semi-schelet prin care puteți urmări mișcarea hipnotică a mecanismului mecanic ornamentat din interior. Mecanismul oferă o rezervă de putere superioară de 80 de ore, astfel încât ceasul poate funcționa mai mult de trei zile fără a fi înfășurat.

Cadranul este acoperit de un cristal de safir, iar totul iese în evidență și datorită diametrului mai mare de 36 mm.

TOP 6: Ceasuri de damă, albe pure și elegante
8.4.2022
TOP 6: Ceasuri de damă, albe pure și elegante

(6) Ceas în culoarea auriu- Culoarea soarelui și a luxului

Un ceas în culoarea auriu poate evoca o senzație caldă de lux la persoana care îl poartă. Mai mult, atunci când razele aurii ale soarelui ating suprafața lucioasă a ceasului, se creează un spectacol frumos pe care proprietarii de accesorii din aur îl cunosc prea bine.

Tradiționalul Tissot și-a înmuiat ceasurile în auriu, creând un model care este imposibil de ratat cu propria sa evidență. Ceasurile Tissot Everytime sunt foarte potrivite pentru minimalismul în auriu strălucitor.

 Ceasuri aurii de damă - Galerie foto
3.3.2023
Ceasuri aurii de damă - Galerie foto

Un model pentru ocazii de afaceri fără egal.

(7) Ceasuri sport clasice – Dacă vă interesează doar funcționalitatea

Sunteți genul de femeie care preferă să poarte pantofi de sport în loc de pantofi cu toc dimineața, iar un look simplu și sportiv este pur și simplu mai aproape de inima dumneavoastră? Ceasurile sport de damă se bazează nu doar pe aspect, ci mai ales pe caracterul practic, durabilitatea și designul simplu.

Cel mai mult ne-a impresionat primul Tissot Seastar de damă, care este unic în lumea ceasurilor de damă.

Primul Tissot Seastar Tissot Seastar pentru " dame " să-mi sparg pușculița?
26.5.2022
Primul Tissot Seastar Tissot Seastar pentru " dame " să-mi sparg pușculița?

În 90% din cazuri, veți găsi ceasuri pentru scufundări pentru bărbați. Dar aceste Seastar au dovedit că stilul sportiv simplu, scara de scafandru și durabilitatea superioară (pot rezista la presiune chiar și la 30 ATM adâncime!) se potrivesc și la încheietura mâinii unei femei.

Top 6: Ceasuri de damă, sport clasice
12.2.2024
Top 6: Ceasuri de damă, sport clasice

(8) Ceasurile din titan – o soluție elegantă pentru pielea sensibilă

Să trăiești cu sensibilitate la nichel nu este plăcut. Mai ales atunci când cumperi accesorii. Adevărul este că, chiar și în oțelul chirurgical de înaltă calitate din care sunt fabricate majoritatea ceasurilor, există o cantitate surprinzător de mare de nichel. Soluția poate fi reprezentată de ceasurile din titan, care este 100% antialergenic. Și, bineînțeles, uimitor de ușor.

Am ales ceasul mic Citizen Elegant ca fiind cel mai frumos ceas din titan, îndrăgit pentru aspectul său delicat, pentru strălucirea pietricelelor de sticlă și pentru cadranul sidefat cu un superb efect roșiatic. Acest spectacol este protejat de un o sticlă de safir rezistentă la zgârieturi.

S-ar putea să nu ne așteptăm la prea multă durabilitate la un ceas atât de elegant, dar contrariul este adevărat - ceasul este rezistent la apă până la 10 ATM (înot), iar materialul din titan este protejat de tratamentul Duratect de la Citizen, care face ca ceasul să reziste bine la zgârieturi.

Și de ce să vă doriți așa ceva? Aceste frumuseți sunt alimentate de lumină, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la schimbarea bateriei. Prin urmare, nu vă recomandăm să îl ascundeți într-un sertar... ceea ce sper că nu este cazul unui ceas atât de bun.

(9) Ușor de citit – Ajunge o singură privire

Un ceas ușor de citit este un ceas la care este suficientă o privire pentru a citi ora. Are un cadran monocrom și simplu, fără elemente care să distragă atenția, ace care sunt clar vizibile și care contrastează cu fundalul cadranului și indici marcați, de preferință în cifre arabe.

Certina este una dintre mărcile tradiționale și se mândrește cu o manoperă de calitate și durabilitate. Astfel, la Certina DS Caimano, găsim nu doar o rezistență la apă de 10 ATM, ci și un cristal de safir cu un strat anti-reflexie care absoarbe strălucirea - alte atribute care sporesc buna lizibilitate.

Ceasul este echipat cu ace și indici luminoase. Aceștia sunt distinctivi, cu numere, iar minutele sunt marcate. Nu e de mirare că acest ceas este unul dintre cele mai bune din categoria sa. În plus, este foarte elegant și practic și, datorită designului său universal, se va potrivi cu adevărat la orice ocazie.

Ceasuri de damă, ușor lizibil la un preț de până la 2000 lei
7.2.2024
Ceasuri de damă, ușor lizibil la un preț de până la 2000 lei

(10) Ceasuri cu o idee

Ultima categorie aparține câștigătorilor în materie de creativitate. Ceasuri Swatch jucăușe și nebunești, Invicta cu al său amuzant Mickey Mouse... Dar, în cele din urmă, câștigătorul a fost un ceas cu un detaliu mult mai subtil, dar cu atât mai plin de imaginație, care nu se vede prea des pe ceasuri - elvețianul Mido Rainflower cu un crin luminescent ascuns pe cadran.

Ceasul elegant este înfrumusețat în continuare cu sidef, diamante și o nuanță specială de mov pe cureaua din piele.

Sfat suplimentar: Un ceas care să se potrivească cu cel al partenerului dumneavoastră

Ați auzit de ceasuri de cuplu? Acestea reprezintă un cadou minunat pentru aniversările de nuntă sau alte ocazii în care doriți să îi arătați celeilalte persoane că vă aparțineți unul altuia. O dedicație personală gravată, de exemplu, sporește valoarea emoțională a cadoului.

Ceasul de cuplu este mai degrabă clasic, ceea ce se potrivește amândurora. Tissot PRX pentru bărbați și Tissot PRX pentru femei este o marcă tradițională de ceasuri elvețiene a cărei forță constă în designul său legendar din anii 1970. Combinația de oțel inoxidabil periat cu un cadran albastru îl face un ceas social ideal, dar neutralitatea sa nu l-a exclus din sfera "purtării zilnice" - atât pentru birou, cât și pentru o cină romantică împreună.

Tissot PRX - Galerie foto de nostalgie genială
30.6.2022
Tissot PRX - Galerie foto de nostalgie genială

Galerie foto de ceasuri pereche - Pentru cei care aparțin împreună
6.6.2022
Galerie foto de ceasuri pereche - Pentru cei care aparțin împreună

Ceasurile menționate în articol