Cele mai frumoase ceasuri de damă

Taguri: Cele mai bune | Pentru femei | Clasice

21.3.2022 | 8 MIN

Vă este clar - doriți să obțineți pur și simplu cel mai frumos ceas de damă. Punct. Cu toate acestea, găsirea și alegerea unui ceas care este pur și simplu cel mai bun pentru dumneavoastră poate fi un proces care durează zile sau săptămâni. Pentru cele care încă nu se pot decide și au nevoie de un strop de inspirație, am pregătit astăzi o selecție a preferințelor doamnelor din diferite categorii.

În acest articol, nu ne-am limitat în ceea ce privește prețul. Puteți găsi mai jos articolul în care am stabilit limita de preț:.

Cele mai frumoase ceasuri de damă (la prețuri accesibile)
22.5.2023
Cele mai frumoase ceasuri de damă (la prețuri accesibile)

(1) Diamante - Un pariu sigur

De ce să alegeți un ceas cu diamante? Aici, motivul este foarte simplu - diamantele sunt frumoase. Strălucirea, refracția luminii și proverbiala "strălucire a diamantelor" sunt pur și simplu inconfundabile, iar un ceas cu diamante este întodeauna un cadou minunat.

Frumoasele ceasuri Certina DS Action Diamonds dispun de opt diamante. Dar acest ceas nu este popular doar pentru designul său uimitor, ci și pentru caracteristicile sale surprinzătoare, cum ar fi rezistența la apă de 200 m, cristalul de safir și, nu în ultimul rând, mecanismul automat din interior. În acest caz, Certina a ales nimic mai puțin decât Powermatic 80.611, cu excelenta sa rezervă de putere de 80 de ore și proprietăți antimagnetice.

Certina cu diamante va cuceri inima și mintea viitoarei proprietare.Versiunea cu cadran negru, pe care diamantele strălucesc ca pe cerul nopții, este câștigătoare. Este o combinație care nu se demodează.

În revista noastră veți găsi o selecție de ceasuri cu diamante la prețuri accesibile, precum și o selecție de ceasuri mai luxoase cu diamante pentru cele mai pretențioase dintre dumneavoastră:

TOP 6: Ceasuri de damă cu diamante (până la 2 500 lei)
8.4.2022
TOP 6: Ceasuri de damă cu diamante (până la 2 500 lei)

Ceasuri de damă cu diamante - Galerie foto
23.3.2023
Ceasuri de damă cu diamante - Galerie foto

(2) Roz-auriu - Cea mai apreciată culoare metalică din ultimii ani

Știți care este culoarea metalică cea mai în vogă în lumea modei în acest moment? Este rose-gold, sau o culoare caldă de cupru cu o nuanță de roz. Dă tonul pentru prezentările de modă și Instagram și, potrivit editorilor unor reviste de modă celebre, este puțin probabil ca tendința de aur roz să ne părăsească în curând.

Ceasul roz-auriu cu un aspect absolut minimalist, care completează cu eleganță tonusul roz al ceasului Michael Kors Pyper - a atras atenția.

Ceasuri de damă în culoarea rose gold - Galerie foto
7.4.2022
Ceasuri de damă în culoarea rose gold - Galerie foto

(3) Ceasuri mari - Moderne și simple

De la începutul mileniului, lumea orologeră a urmat tendința ceasurilor mari, care nu a scăpat nici doamnelor. Se crede că popularitatea așa-numitelor ceasuri supradimensionate provine din faptul că, pe măsură ce femeile s-au ridicat treptat la nivelul bărbaților, au adoptat și ele dimensiuni de ceasuri care inițial erau pentru bărbați. De fapt, multe femei ar prefera, din punct de vedere stilistic, un ceas de tip bărbătesc - mare, fără ornamente deci simplu.

Ceasul Wenger Metropolitan Donnissima de 38 mm este exact modelul potrivit. Și totuși foarte feminin. Cadranul prezintă o gravură delicată a unei inimi și cristale Swarovski la ora 3. În plus, Wenger încântă și cu un cristal mineral acoperit cu safir, astfel încât să reziste mai bine la zgârieturi, și  dispune de rezistență la apă de 100 de metri.

TOP 6: Ceasuri mari și elegante de damă
7.4.2022
TOP 6: Ceasuri mari și elegante de damă

(4) Ceasuri mici - Pentru doamnele cu încheieturi mai subțiri

Cele mai multe ceasuri sunt un pic prea mari pentru dumneavoastră, vă fixați mereu cureaua la ultima gaură, iar cadranul, care ocupă întreaga suprafață a încheieturii, pur și simplu nu vă flatează? Atunci probabil că este timpul să vă uitați în categoria ceasuri mici de damă.

Am ales fermecătorul set de vară Tissot Lovely Square, cu un diametru de doar 20 mm. Și pentru că această piesă a fost în mod evident gândită ca un ceas bijuterie, viitorul proprietar va primi trei curele de rezervă în culori pastelate.

Ceasuri de damă Tissot Lovely Square - Galerie foto a celor mai drăguțe ceasuri
9.9.2022
Ceasuri de damă Tissot Lovely Square - Galerie foto a celor mai drăguțe ceasuri

Datorită dispozitivului quick-change, se poate schimba cu ușurință cureaua fără ajutorul unui ceasornicar.

Ceasuri pătrate elegante de damă - Galerie foto
15.5.2023
Ceasuri pătrate elegante de damă - Galerie foto

Ceasuri mici de damă pentru încheieturi mici - Galerie foto
8.4.2022
Ceasuri mici de damă pentru încheieturi mici - Galerie foto

(5) Ceasuri albe - Pure și elegante

Albul este culoarea purității și a eleganței și nu există nicio îndoială că aceste calități se regăsesc și în cazul ceasurilor. Cu toate acestea, frumusețea unui ceas alb vine cu un mic inconvenient - chiar și pentru cea mai atentă purtătoare, o curea albă nu va rezista la nesfârșit. Dar nu vă faceți griji, atunci când va veni timpul, vom fi bucuroși să vă ajutăm să o înlocuiți.

Titlul de cel mai frumos ceas de damă de culoare albă a fost acordat ceasului Certina DS-8 cu o caracteristică unică și fermecătoare - indicatorul fazelor lunii.

Acele și indecșii, din aur roz, arată foarte elegant pe cadranul din perlă naturală. Ca să nu mai vorbim de secțiunea cu luna rătăcitoare și cerul înstelat. Iar faptul că, dintr-un anumit unghi, perla poate semăna cu norii îi conferă un aspect deosebit de frumos celei care îl poartă.

TOP 6: Ceasuri de damă, albe pure și elegante
8.4.2022
TOP 6: Ceasuri de damă, albe pure și elegante

(6) Ceasuri aurii - Culoarea soarelui și a luxului

Ceasurile în culoarea aurie pot evoca o senzație caldă de lux în persoana purtătorului. Și, în plus, când razele de aur ale soarelui ating suprafața strălucitoare a ceasului și se creează un spectacol frumos, pe care proprietarii de accesorii de aur îl cunosc foarte bine.

Excentricul Invicta și-a acoperit ceasurile cu aur, ceea ce este cu adevărat diabolic atunci când vine vorba de detalii. Iar asta se regăsește inclusiv în designul modelului Invicta Angel. Structura cadranului pare să simuleze, poate, curbura corpului unui șarpe, iar suprafețele tăiate rafinat ale lunetei redau un frumos joc de lumini. Pur și simplu nu te poți sătura de acest ceas.

 Ceasuri aurii de damă - Galerie foto
3.3.2023
Ceasuri aurii de damă - Galerie foto

Invicta Angel – Galerie foto de ceasuri angelice de la Invicta
1.8.2022
Invicta Angel – Galerie foto de ceasuri angelice de la Invicta

(7) Ceasuri sportive clasice - Când vă interesează doar funcționalitatea

Sunteți genul de femeie care preferă să poarte adidași în loc de pantofi cu toc dimineața și un look simplu, sportiv, este mai aproape de inima dvs.? Ceasurile sport de damă se bazează nu numai pe aspect, ci mai ales pe practicitate, durabilitate și un design "fără complicații".

Anul acesta, cel mai mult ne-a impresionat primul Tissot Seastar de damă, care este unic în lumea ceasurilor pentru femei.

Primul Tissot Seastar Tissot Seastar pentru " dame " să-mi sparg pușculița?
26.5.2022
Primul Tissot Seastar Tissot Seastar pentru " dame " să-mi sparg pușculița?

În 90% din cazuri, veți găsi ceasuri de scufundări în producția pentru bărbați. Dar aceste Seastar au dovedit că stilul sportiv simplu, scara de scufundare și durabilitatea superioară (poate rezista presiunii chiar și la 300M adâncime!) se potrivesc și la încheietura mâinii unei femei.

Top 6: Ceasuri de damă, sport clasice
31.3.2022
Top 6: Ceasuri de damă, sport clasice

(8) Ceasurile din titan - O soluție elegantă pentru pielea sensibilă

Să trăiți cu sensibilitate la nichel nu este plăcut. Mai ales atunci când cumpărați accesorii. Adevărul este că, chiar și în oțelul chirurgical de înaltă calitate din care sunt fabricate majoritatea ceasurilor, există o cantitate surprinzător de mare de nichel. Soluția pot fi ceasurile din titan, care sunt 100% antialergenice. Și, bineînțeles, sunt uimitor de ușoare.

Am ales ceasul Citizen Elegant, ca fiind cel mai frumos ceas din titan, îndrăgit pentru aspectul său delicat, strălucirea zirconiului cubic și cadranul său cu un superb efect roșiatic. Acest cadran este protejat de un cristal de safir practic imposibil de zgâriat.

Fiind vorba de un ceas atât de elegant, ne-am putea aștepta la o durabilitate redusă, însă contrariul este adevărat - ceasul este rezistent la apă până la 100 M (înot), iar materialul din titan este protejat de tratamentul Duratect de la Citizen, care face ca ceasul să fie foarte rezistent la zgârieturi.

De ce sunt atât de adorate? Aceste frumuseți sunt alimentate de lumină, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la schimbarea bateriei. Așa că nu vă recomandăm să le ascundeți într-un sertar... ceea ce sper că nu este cazul cu un ceas atât de bun.

(9) Ușor lizibil - O privire este tot ce este nevoie

Un ceas ușor lizibil este un ceas la care chiar și o privire este suficientă pentru a citi ora. Are un cadran simplu, monocrom fără elemente care să distragă atenția, acele sunt clar vizibile și contrastează cu fundalul cadranului, iar indecşii sunt marcați, în mod ideal cu cifre arabe.

Certina este unul dintre brandurile tradiționale și se mândrește cu o manoperă de calitate și o durabilitate ridicată. Certina DS Caimano nu numai că este rezistent la apă la 100 de metri, dar este dotat cu un cristal de safir cu un strat anti-reflexie care absoarbe strălucirea - alte atribute care sporesc buna lizibilitate.

Acele și indecşii sunt, de asemenea, luminiscente. Acestea sunt distincte, numerotate de asemenea, marcate. Nu e de mirare că acest ceas este unul dintre cele mai bune din categoria sa. În plus, este foarte elegant și practic și, datorită designului său universal, se va potrivi cu adevărat oriunde.

TOP 6: Ceas de damă, ușor lizibil la un preț de până la 2000 lei
7.4.2022
TOP 6: Ceas de damă, ușor lizibil la un preț de până la 2000 lei

(10) Automate mecanice - Cel mai important lucru este ceea ce se află în interior

Mulți pasionați de ceasuri încă nu agreează mecanismele mecanice, chiar dacă mecanismele cu quartz (cu baterii) au multe avantaje față de acestea. Mecanismele sunt mai vechi din punct de vedere istoric, mai greu de fabricat și necesită, de asemenea, o anumită îngrijire. Cu toate acestea, acest lucru le conferă un suflet sau o personalitate pe care quartzurile mai ieftine pur și simplu nu le pot egala.

Pentru o eleganță clasică și o subtilă notă retro, ceasurile mici Orient Star oferă o privire asupra inimii ceasului - mecanismul mecanic pe care brandul îl fabrică singur.

Sticla convexă, cifrele romane și nuanța caldă a cadranului respiră atmosfera unui ceas de la începutul anilor 1900. Stilul vintage al ceasului are pur și simplu ceva aparte.

Galerie foto a automatelor mecanice de damă
31.3.2022
Galerie foto a automatelor mecanice de damă

Sfat suplimentar: Un ceas care să se potrivească cu partenerul dvs.

Ați auzit de ceasurile pentru perechi? Acestea reprezintă un cadou minunat pentru aniversările de nuntă sau alte ocazii. De exemplu o dedicație personalizată gravată sporește valoarea sentimentală a cadoului.

Ceasurile perechi sunt mai degrabă clasice, ceea ce vi se potrivește amândurora. Tissot PRX pentru bărbați și dame, este un brand tradițional de ceasuri elvețiene a cărui forță constă în designul său legendar. Tissot se inspiră aici din anii 1970, dar măiestria și durabilitatea lor aparțin prezentului. Combinația de oțel inoxidabil periat cu un cadran albastru îl face un ceas social ideal, dar neutralitatea sa nu l-a exclus din domeniul "purtării zilnice" - atât pentru birou, cât și pentru o cină romantică împreună.

Tissot PRX - Galerie foto de nostalgie genială
30.6.2022
Tissot PRX - Galerie foto de nostalgie genială

Galerie foto de ceasuri pereche - Pentru cei care aparțin împreună
6.6.2022
Galerie foto de ceasuri pereche - Pentru cei care aparțin împreună