Cele mai frumoase ceasuri de damă

Taguri: Cele mai bune | Pentru femei | Clasice

21.3.2022 | 11 MIN

Vă este clar - doriți să obțineți pur și simplu cel mai frumos ceas de damă. Punct. Cu toate acestea, găsirea și alegerea unui ceas care este pur și simplu cel mai bun pentru dumneavoastră poate fi un proces care durează zile sau săptămâni. Pentru cele care încă nu se pot decide și au nevoie de un strop de inspirație, am pregătit astăzi o selecție a preferințelor doamnelor din diferite categorii.

În acest articol, nu ne-am limitat în ceea ce privește prețul. Puteți găsi mai jos articolul în care am stabilit limita de preț:.

Cele mai frumoase ceasuri de damă (la prețuri accesibile)
27.5.2022
Cele mai frumoase ceasuri de damă (la prețuri accesibile)

(1) Diamante - Un pariu sigur

De ce să alegeți un ceas cu diamante? Aici, motivul este foarte simplu - diamantele sunt frumoase. Strălucirea, refracția luminii și proverbiala "strălucire a diamantelor" sunt pur și simplu inconfundabile, iar un ceas cu diamante ar fi un cadou minunat.

[[216054]]

Frumoasele Certina DS Action Diamonds dispun de opt diamante. Dar acest ceas nu este popular doar pentru designul său uimitor, ci și pentru caracteristicile sale surprinzătoare, cum ar fi rezistența la apă de 200 m, cristalul de safir și, nu în ultimul rând, mișcarea automată din interior. În acest caz, Certina a ales nimic mai puțin decât Powermatic 80.611, cu excelenta sa rezervă de putere de 80 de ore și proprietăți antimagnetice.

Certina cu diamante va cuceri inima și mintea viitoarei proprietare.Versiunea cu cadran negru, pe care diamantele strălucesc ca pe cerul nopții, este câștigătoare. Este o combinație care nu se demodează.

 

În revista noastră veți găsi o selecție de ceasuri cu diamante la prețuri accesibile, precum și o selecție de ceasuri mai luxoase cu diamante pentru cele mai pretențioase dintre dumneavoastră:

TOP 6: Ceasuri de damă cu diamante (până la 2 500 lei)
8.4.2022
TOP 6: Ceasuri de damă cu diamante (până la 2 500 lei)

Ceasuri de damă cu diamante - Galerie foto
23.3.2023
Ceasuri de damă cu diamante - Galerie foto

(2) Roz-auriu - Cea mai apreciată culoare de metal din ultimii ani

Știți care este culoarea metalică cea mai în vogă în lumea modei în acest moment? Este rose-gold, sau o culoare caldă de cupru cu o nuanță de roz. Dă tonul pentru prezentările de modă și Instagram și, potrivit editorilor unor reviste de modă celebre, este puțin probabil ca tendința de aur roz să ne părăsească în curând.

Atenția noastră a fost atrasă de un ceas roz auriu cu energie solară – Citizen Elegant Eco-Drive, care este o piesă a tradiționalului brand japonez Citizen, un gigant tehnologic al lumii orologiere. Ne-a plăcut atât aspectul delicat și elegant al ceasului, cât și confortul pe care îl oferă energia solară (nu este nevoie să schimbăm bateria).

TOP 6: Ceasuri de damă în culoarea aurului roz
7.4.2022
TOP 6: Ceasuri de damă în culoarea aurului roz

(3) Ceasuri mari - moderne și simple

De la începutul mileniului, lumea orologeră a urmat tendința ceasurilor mari, care nu a scăpat nici doamnelor. Se crede că popularitatea așa-numitelor ceasuri supradimensionate provine din faptul că, pe măsură ce femeile s-au ridicat treptat la nivelul bărbaților, au adoptat și ele dimensiuni de ceasuri care inițial erau pentru bărbați. De fapt, multe femei ar prefera, din punct de vedere stilistic, un ceas de tip bărbătesc - mare, fără ornamente deci simplu.

[[180709]]

Ceasul Wenger Metropolitan Donnissima de 38 mm este exact modelul potrivit. Și totuși foarte feminin. Cadranul prezintă o gravură delicată a unei inimi și cristale Swarovski la ora 3. În plus, Wenger încântă și cu un cristal mineral acoperit cu safir, astfel încât să reziste mai bine la zgârieturi, și  dispune de rezistență la apă de 100 de metri.

[[M2668]]

(4) Ceasuri mici - Pentru doamnele cu încheieturi mai subțiri

Cele mai multe ceasuri sunt un pic prea mari pentru dumneavoastră, vă fixați mereu cureaua la ultima gaură, iar cadranul, care ocupă întreaga suprafață a încheieturii, pur și simplu nu vă flatează? Atunci probabil că este timpul să vă uitați în categoria ceasuri mici de damă.

[[227868]]

Am ales fermecătorul set de vară Tissot Lovely Square, cu un diametru de doar 20 mm. Și pentru că această piesă a fost în mod evident gândită ca un ceas bijuterie, viitorul proprietar va primi trei curele de rezervă în culori pastelate.

Datorită dispozitivului quick-change, se poate schimba cu ușurință cureaua fără ajutorul unui ceasornicar.

TOP 6: Ceasuri pătrate elegante de damă
7.4.2022
TOP 6: Ceasuri pătrate elegante de damă

[[M2513]]

(5) Ceasuri albe - pure și elegante

Albul este culoarea purității și a eleganței și nu există nicio îndoială că aceste calități se regăsesc și în cazul ceasurilor. Cu toate acestea, frumusețea unui ceas alb vine cu un mic inconvenient - chiar și pentru cea mai atentă purtătoare, o curea albă nu va rezista la nesfârșit. Dar nu vă faceți griji, atunci când va veni timpul, vom fi bucuroși să vă ajutăm să o înlocuiți.

[[216051]]

În categoria ceasurilor alb pur, locul întâi îi revine lui Prim Parita. Își cucerește viitorii proprietari cu un design simplu și elegant, dar și cu un anumit rafinament în detalii.

Cadranul din porțelan este decorat cu zirconii cehești, care, împreună cu eleganța albă delicată a ceasului, creează un efect cu adevărat elegant. Sticla convexă conferă o ușoară notă retro, iar stratul anti-reflexiv protejează împotriva strălucirii nedorite.

TOP 6: Ceasuri de damă, albe pure și elegante
8.4.2022
TOP 6: Ceasuri de damă, albe pure și elegante

(6) Golden Watch - Culoarea soarelui și a luxului

Ceasurile de culoare aurie pot evoca o senzație caldă de lux în persoana purtătorului. Și, în plus, când razele de aur ale soarelui ating suprafața strălucitoare a ceasului și se creează un spectacol frumos, pe care proprietarii de accesorii de aur îl cunosc foarte bine.

[[219992]]

Excentricul Invicta și-a înmuiat ceasurile în aur, ceea ce este cu adevărat diabolic atunci când vine vorba de detalii. Iar acest lucru se regăsește inclusiv în designul Invicta Angel. Structura cadranului pare să simuleze probabil curbura corpului unui șarpe, iar suprafețele tăiate rafinat ale lunetei joacă un frumos joc de lumină. Pur și simplu nu vă veți sătura de acest ceas.

[[M2149]

[[M3623]]

(7) Ceasuri sportive clasice - Când vă interesează doar funcționalitatea

Sunteți genul de femeie care preferă să poarte adidași în loc de pantofi cu toc dimineața și un look simplu, sportiv, este mai aproape de inima dvs.? Ceasurile sport de damă se bazează nu numai pe aspect, ci mai ales pe practicitate, durabilitate și un design "fără complicații".

Ceasurile Citizen Elegant Ladies Eco-Drive Radio Controlled sunt favoriții clari în această categorie și nu e de mirare. Unicitatea lor în lumea ceasurilor pentru femei vorbește de la sine.

Setarea orei prin semnal radio a fost întotdeauna apanajul ceasurilor pentru bărbați. Cu toate acestea, popularitatea ceasului Citizen Radio Controlled Women's dovedește că și femeilor le pasă de caracterul practic și nu se sfiesc de numeroasele funcții și gadgeturi.

Top 6: Ceasuri de damă, sport clasice
31.3.2022
Top 6: Ceasuri de damă, sport clasice

(8) Ceasurile din titan - o soluție elegantă pentru pielea sensibilă

Să trăiți cu sensibilitate la nichel nu este plăcut. Mai ales atunci când cumpărați accesorii. Adevărul este că, chiar și în oțelul chirurgical de înaltă calitate din care sunt fabricate majoritatea ceasurilor, există o cantitate surprinzător de mare de nichel. Soluția pot fi ceasuri din titan, care sunt 100% antialergenice.

[[213346]]

L-am ales pe micuțul Citizen Elegant ca fiind cel mai frumos ceas din titan, îndrăgit pentru aspectul său delicat, strălucirea zirconiului cubic și cadranul său cu un superb efect roșiatic. Acest cadran este protejat de un cristal de safir practic imposibil de zgâriat.

Pentru un ceas atât de elegant, s-ar putea să nu ne așteptăm la prea multă durabilitate, dar contrariul este adevărat - ceasul este rezistent la apă până la 100 M (înot), iar materialul din titan este protejat de tratamentul Duratec de la Citizen, care face ca ceasul să fie foarte rezistent la zgârieturi.

Și de ce să-i dorim și mai mult? Aceste frumuseți sunt alimentate de lumină, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la schimbarea bateriei. Așa că nu vă recomandăm să le ascundeți într-un sertar... ceea ce sper că nu este cazul cu un ceas atât de bun.

TOP 6: Ceasuri de damă din titan pentru pielea sensibilă
7.4.2022
TOP 6: Ceasuri de damă din titan pentru pielea sensibilă

(9) Ușor lizibil - O privire este tot ce este nevoie

Un ceas ușor lizibil este un ceas la care chiar și o privire este suficientă pentru a citi ora. Are un cadran monocrom și simplu, fără elemente care să distragă atenția, acele sunt clar vizibile și contrastează cu fundalul cadranului, iar indecşii sunt marcați, în mod ideal cu cifre arabe.

Certina este unul dintre brandurile tradiționale și se mândrește cu o manoperă de calitate și o durabilitate ridicată. Certina DS Caimano nu numai că este rezistent la apă la 100 de metri, dar este dotat cu un cristal de safir cu un strat anti-reflexie care absoarbe strălucirea - alte atribute care sporesc buna lizibilitate.

Acele și indecşii sunt, de asemenea, luminiscente. Acestea sunt distincte, numerotate de asemenea, marcate. Nu e de mirare că acest ceas este unul dintre cele mai bune din categoria sa. În plus, este foarte elegant și practic și, datorită designului său universal, se va potrivi cu adevărat oriunde.

TOP 6: Ceas de damă, ușor lizibil la un preț de până la 2000 lei
7.4.2022
TOP 6: Ceas de damă, ușor lizibil la un preț de până la 2000 lei

(10) Automate mecanice - Cel mai important lucru este ceea ce se află în interior

Mulți pasionați de ceasuri încă nu agreează mecanismele mecanice, chiar dacă mecanismele cu quartz (cu baterii) au multe avantaje față de acestea. Mecanismele sunt mai vechi din punct de vedere istoric, mai greu de fabricat și necesită, de asemenea, o anumită îngrijire. Cu toate acestea, acest lucru le conferă un suflet sau o personalitate pe care quartzurile mai ieftine pur și simplu nu le pot egala.

Nu exagerez când spun că Hamilton Jazzmaster Open Heart Lady Automatic este un ceas de damă extraordinar. Acesta este și motivul pentru care a fost câștigătorul selecției noastre. Albastrul arctic neobișnuit și liniile de vizibilitate ciudată și asimetrice ale mecanismului ornamentat au captivat multe iubitoare de ceasuri.

Așa-numita Open Heart - o vedere prin cadran spre inima ceasului (volanul) - nu este tocmai o caracteristică a ceasurilor pentru femei. Mai ales că Hamilton chiar s-a jucat cu designul său.

Galerie foto a automatelor mecanice de damă
31.3.2022
Galerie foto a automatelor mecanice de damă

Sfat suplimentar: Un ceas care să se potrivească cu omologul tău

Ați auzit de ceasurile pentru perechi? Acestea reprezintă un cadou minunat pentru aniversările de nuntă sau alte ocazii. O dedicaţie personalizată gravată de exemplu, sporește valoarea sentimentală a cadoului.

Ceasurile pentru perechi au o eleganță mai degrabă clasică, care se potrivește amândurora. Tissot Tradition Quartz pentru bărbaţi şi Tissot Tradition Lady Quartz sunt ceasuri elvețiene de la un brand tradițional, a căror forță constă într-un design care a fost testat în mod fiabil în timp. Combinația de oțel inoxidabil lustruit cu un cadran alb îl face un ceas social ideal, dar neutralitatea sa nu l-a exclus din domeniul "purtării de zi cu zi" - fie pentru birou, fie pentru o cină romantică împreună.

Galerie foto de ceasuri pereche - Pentru cei care aparțin împreună
6.6.2022
Galerie foto de ceasuri pereche - Pentru cei care aparțin împreună

(8) Ceasuri din titan - O soluție elegantă pentru pielea sensibilă

Să trăiți cu sensibilitate la nichel nu este plăcut. Mai ales atunci când vă cumpărați accesoriile. Adevărul este că, chiar și în oțelul chirurgical de înaltă calitate din care sunt fabricate majoritatea ceasurilor, există o cantitate surprinzător de mare de nichel. Soluția poate fi ceasul din titan, care este 100% antialergenic.

[[068632]]

Am ales Boccia Titanium, ca fiind cel mai frumos ceas al nostru, apreciat pentru aspectul său delicat și brățara în formă de bijuterie. Boccia Titanium este un brand german, specific prin faptul că produce ceasuri și bijuterii exclusiv din titan.

[[M2515]]

(6) Ceas auriu - Culoarea soarelui și a luxului

Ceasurile de culoare aurie pot evoca o senzație caldă de lux în persoana purtătorului. Și, mai mult, când razele aurii ale soarelui ating suprafața strălucitoare a ceasului și se creează un spectacol frumos, pe care proprietarii de accesorii din aur îl cunosc foarte bine.

[[183715]]

De asemenea, Festina și-a înmuiat ceasurile în aur. Printre cele mai populare și mai frumoase este Festina Boyfriend. Cadranul simplu într-o culoare șampanie îndulcește designul de altfel complet auriu - de la carcasă, la ace, la brățară. Pentru iubitorii bijuteriilor din aur, acest lucru o face o alegere ideală care arată elegant, serios și va fi la fel de relevantă astăzi ca și peste câțiva ani.

[[M2149]]

Modelele din colecția Festina Boyfriend se numără printre cele mai populare ceasuri de damă din toate timpurile. Acestea au câștigat popularitate în rândul femeilor care preferă ceasuri mai mari, simple și elegante, într-un stil cu adevărat minimalist.

[[M2782]]

(5)Ceas alb - curat și elegant

Albul este culoarea purității și a eleganței și nu există nicio îndoială că aceste calități se regăsesc și în cazul ceasurilor. Cu toate acestea, frumusețea unui ceas alb vine cu o mică piedică - chiar și pentru cel mai atent purtător, o curea albă nu va rezista la nesfârșit. Dar nu vă faceți griji, atunci când va veni momentul, vom fi bucuroși să vă ajutăm să o înlocuiți.

[[181408]]

În categoria ceasurilor albe pure, primul loc aparține ceasului Tissot Couturier. Își cucerește viitoarele proprietare cu un design simplu și elegant, dar și cu un anumit rafinament în detalii.

[[M2467]]

Pe cadranul argintiu puteți vedea structura circulară care leagă indecșii orelor și, de asemenea, indicatorul de dată. Ei bine, cea mai izbitoare caracteristică este probabil cureaua, care are un finisaj lăcuit și care contribuie la interesul general.

Mai mult, Tissot Couturier se mândrește cu o rezistență ridicată la apă, ceea ce, combinat cu cristalul de safir și închiderea pliantă convenabilă, face din această frumusețe albă o alegere mai mult decât interesantă pentru un ceas de zi cu zi.

[[M2511]]

(4)Ceasuri mici - Pentru doamnele cu încheieturi mai subțiri

Cele mai multe ceasuri sunt un pic prea mari pentru dumneavoastră, vă fixați mereu cureaua la ultima gaură, iar cadranul, care ocupă întreaga suprafață a încheieturii, pur și simplu nu vă flatează? Atunci probabil că este timpul să vă uitați în categoria ceasurilor mici de damă.

[[212263]]

În categoria ceasurilor mici, am selectat ceasul Citizen Elegant Eco-Drive Radio Controlled cu un diametru de 30 mm. Datorită dimensiunilor sale mici și designului delicat, este o bijuterie discretă sub forma unui ceas.

De aceea, surprinde prin caracterul său practic. Acestea au un cristal de safir pe care nu îl veți zgâria, rezistență ridicată la apă și energie solară. Și care este cel mai interesant lucru la ei? În fiecare noapte, ceasul primește un semnal radio care îi permite să seteze ora cu precizie la secundă.

[[M2513]]

(1) Diamantele - Un pariu sigur

De ce să alegeți un ceas cu diamante? În acest caz, motivul este foarte simplu - diamantele sunt frumoase. Claritatea, splendoarea, refracția luminii și proverbiala "strălucire a diamantelor" sunt pur și simplu inconfundabile, ceea ce face ca un ceas cu diamante să fie un cadou minunat.

[[182775]]

Trei diamante cu o greutate de 0,0076 carate pot fi găsite pe superbul ceas Certina DS Action Diamonds. Este popular nu numai pentru designul său uimitor, ci și pentru caracteristicile sale surprinzătoare, cum ar fi rezistența la apă de 200 m, cristalul de safir și mecanismul cu certificat de precizie, ceea ce îl face să aibă și o garanție mai lungă.

Certina cu diamante vor convinge inima și mintea viitoarei proprietare. Din punctul nostru de vedere, versiunea bicoloră câștigă, poate pentru că se poate asorta atât cu bijuterii aurii, cât și cu cele argintii, sau pentru că pur și simplu combinația funcționează. Dar chiar și varianta din argint mai moale sau cea din titan, mai potrivită pentru pielea sensibilă, a fost un succes pe termen lung și nu dispare pur și simplu.

 

În revista noastră veți găsi o selecție de ceasuri cu diamante la prețuri accesibile (până la 2 400 Lei), precum și o selecție de ceasuri cu diamante mai luxoase pentru cei mai pretențioși dintre dumneavoastră:

[[M2499]]

[[M2545]]