Cele mai bune smartwatch-uri pentru femei

Taguri: Cele mai bune | Pentru femei | Smartwatch

1.12.2020 | 8 MIN

"Doamne Dumnezeule, e doar o bucată de plastic. Eu nu pot purta așa ceva. Trebuie să arate cumva." Sunt sigur că nu doar un bărbat și-a auzit iubita spunând ceva asemănător despre o carcasă de ceas. Femeia probează al cincisprezecelea model, bărbatul este deja nervos, ceea ce o enervează pe femeie poate chiar mai mult decât faptul că încă nu a găsit exact piesa potrivită. Femeile sunt pur și simplu "creaturi estetice" și ne le putem învinovăți pentru asta. De aceea, am selectat 6 dintre cele mai elegante smartwatch-uri de damă care vor avea succes la orice femeie.

(1) Garmin Venu 3

Unul dintre cele mai populare smartwatch-uri la care visează multe femei. Despre modelul Venu 3 nu se poate spune că este un ceas sportiv în trup și suflet. În acest caz mai mult, doar în suflet. Carcasa ceasului păstrează doza ideală de eleganță. În același timp, nu este plin de ornamente inutile, ci doar arată bine.

Acesta este unul dintre cele mai versatile smartwatch-uri, deoarece îl puteți lua atât în societate, cât și, de exemplu, la munte. Nu se va pierde nicăieri. În același timp, abundă în posibilitatea de plată contactless, music player, care sunt caracteristici cărora toată lumea le poate găsi o utilitate. Și datorită microfonului și difuzorului încorporat, nici efectuarea de apeluri telefonice nu este o problemă pentru ele.

În plus, nu trebuie să vă ocupați de reîncărcarea bateriei, deoarece ceasul are o autonomie frumoasă de 10 zile. Adăugați la aceasta ecranul AMOLED bogat colorat. Ei bine, este exact tot ceea ce ne putem dori de la un smartwatch.

Printre argumentele pro ale acestui model se numără:

design plăcut
combinația ideală de funcții inteligente și sportive
oferă plăți fără contact și music player
capacitate de telefonie și de asistent vocal

(2) Samsung Galaxy Watch 6 - Pe valul inteligenței

Unul dintre ceasurile cu adevărat elegante - Samsung Galaxy Watch 6. Poate că de vină este conexiunea plăcută a curelelor la carcasă sau utilizarea majoritară a oțelului. Poate că nu prea contează. Doar că Samsung a făcut-o bine.

Acest smartwatch este controlat de un ecran tactil AMOLED combinat cu o lunetă rotativă digitală. Multe utilizatoare vor aprecia posibilitatea de a efectua apeluri direct de pe ceas, atâta timp cât telefonul se află în raza unui semnal Bluetooth, precum și de versiunea LTE chiar și fără prezența telefonului. Plăcute (sau nu) vor fi și estimarea grăsimii, a mușchilor și a apei din corp sau măsurarea ECG.

Ecranul AMOLED este cel de-al doilea tip de ecran folosit la smartwatch-uri. Aceste display-uri se închid de obicei, deoarece sunt foarte consumatoare de energie și dacă ar fi permanent deschise, durata de viață a bateriei ar scădea rapid. Pe de altă parte, în comparație cu un afișaj LCD, acesta oferă un contrast puternic și o saturație a culorilor. Un afișaj AMOLED reflectă de obicei lumina directă a soarelui și, prin urmare, afișajul se va întuneca foarte mult la soare.

În plus, bineînțeles, pot monitoriza activitățile sportive, oferă un music player și plata fără contact Google Pay.

Pentru unii, durata de viață a bateriei de două zile poate fi un minus. Dar la ce să ne așteptăm. Ceasul este plin de funcții și are un afișaj AMOLED frumos și sofisticat (și consumator de energie). Pentru asta, trebuie să sacrifice ceva.

Samsung Galaxy Watch este un ceas potrivit pentru o femeie care caută un ceas cu adevărat elegant, plin de funcții inteligente, dar care nu are nevoie de o urmărire absolut detaliată a activității sportive.

Ceasul Samsung nu este un sportstester direct, dar va fi suficient pentru monitorizarea de bază a activității sportive. Principalele sale avantaje sunt funcțiile urbane inteligente și suportul larg pentru diverse aplicații pe care le puteți folosi pentru a vă îmbogăți ceasul. Un alt mare plus este cu siguranță capacitatea de a efectua apeluri telefonice direct de pe ceas.

Printre argumentele pro și contra ale acestui model se numără:

designul elegant
posibilitatea de control cu o lunetă rotativă
apelurile telefonice direct de pe ceas
plata fără contact
ECG, măsurarea presiunii sau estimarea grăsimii, a mușchilor și a apei

durata de viață a bateriei de numai două zile

Toate variantele de Samsung Galaxy Watch 6.

(3) Garmin vívomove Trend

Ace analogice și un sistem inteligent? Și asta este posibil. Garmin a creat un aliat inteligent pentru femeile care caută un aspect ceva mai conservator, accentuat de un pic de clasic - acele ceasului Garmin vívomove Trend. Și, bineînțeles, a adăugat doza necesară de eleganță modelului.

Deși la prima vedere ceasul evocă un sentiment de "clasicism", nu veți găsi în carcasa ceasului nici un mecanism. De fapt, sub acele ceasului se află un mic ecran AMOLED care controlează ceasul. Ceasul oferă monitorizarea activității sportive, controlul music playerului de pe telefonul mobil, precum și plata fără contact.

Garmin vívomove Trend promite tot ce este mai bun de la Garmin într-o carcasă conservatoare care va fi apreciată de femeile care sunt fane ale clasicilor destul de vechi.

Printre argumentele pro și contra ale acestui model se numără:

unul dintre puținele modele care combină funcțiile inteligente cu ace analogice
versiunea mai scumpă cu opțiunea de plată fără contact și versiunea mai ieftină fără aceasta
versiunea cu curea din material textil

afișajul AMOLED ascuns este atât de mic încât poate fi dificil de operat
mult spațiu între sticlă și cadran, iar amprentele digitale sunt vizibile în lumină

(4) Garmin Venu SQ 2 - Margini, margini și iar margini...

Marginile sunt la modă în acest moment. Erau deja la modă la Garmin la începutul acestui mileniu, dar "trendul edgy" a fost cu siguranță inițiat de Apple Watch. Garmin nu a vrut să rămână în urmă și a venit cu elegantul Garmin Venu SQ 2.

Acest ceas oferă pachetul clasic Garmin - o grămadă de senzori, o monitorizare excelentă a activității sportive și, ca un bonus frumos, funcții inteligente, cum ar fi plata fără contact și un music player. Cu toate acestea, dacă considerați că playerul este inutil, Venu SQ 2 este oferit și într-o versiune mai ieftină, fără acesta. Bateria ascunsă în carcasa pătrată oferă o autonomie de 11 zile.

Garmin Venu SQ 2 recenzie - Edge cu o durată de viață adecvată a bateriei
1.9.2022
Garmin Venu SQ 2 recenzie - Edge cu o durată de viață adecvată a bateriei

Garmin Venu SQ recenzie: Corpul lui Apple Watch, inima lui Garmin
23.3.2022
Garmin Venu SQ recenzie: Corpul lui Apple Watch, inima lui Garmin

Garmin Venu SQ 2 va fi cu siguranță apreciat de orici femeie care apreciază un design modern care să profite atât de funcțiile sportive, cât și de o cantitate sănătoasă de funcții inteligente.

Printre argumentele pro și contra ale acestui model se numără:

designul modern și angular
monitorizarea detaliată a activității sportive
două versiuni - mai scump cu music player, mai ieftin fără

operabilitate ocazional mai proastă a ecranului tactil

Toate variantele de Garmin Venu SQ 2.

(5) Apple Watch 9 - Pariez pe încrederea Apple

Are rost să vă mai prezint Apple Watch 9? A devenit un simbol în domeniul său și toată lumea îl va recunoaște cu siguranță. Din punct de vedere al designului, nu iese în evidență, dar are totuși un fel de aură de exclusivitate în jurul său.

Dar, dincolo de asta, este și foarte funcțional - răspunde la mesaje, dă un telefon, înregistrează activitatea sportivă, măsoară ECG-ul... De fapt, cam tot ceea ce oferă smartwatch-urile de astăzi. Manopera este de un standard foarte ridicat și totul se potrivește foarte bine.

Este important de reținut că acest smartwatch se poate cupla doar cu un iPhone. Dar are avantajele sale. Comunicarea este excelentă între aceste dispozitive și orice aplicații pe care le aveți pe telefon se vor instala automat și pe ceas.

Oh, și să nu uit de autonomia bateriei. Afișajul superb și grămada de funcții trebuie să-și ia tributul. Ceasurile Apple Watche au o autonomie a bateriei de două zile.

Printre argumentele pro și contra ale acestui model se numără:

răspunsul la mesaje prin dictare
posibilitatea de a efectua apeluri telefonice
ecran frumos
gamă largă de senzori, inclusiv ECG și pulsoximetru
plata fără contact

autonomia scurtă a bateriei

Toate variantele Apple Watch 9.

(6) Garmin Fenix 7S PRO - eleganța întruchipată

Un fel de "fraier" în rândul ceasurilor Garmin. Așa se poate numi și Garmin Fenix 7S. Cea mai mică versiune a sa (7S) se adresează femeilor nu numai prin dimensiunile sale mai mici, ci și printr-un design atractiv.

Din punct de vedere funcțional, acest ceas va fi folosit de puține femei. Și nu pentru că intenționez să denigrez femeile. Are atât de multe funcții încât îți ia foarte mult timp să treci cu mâna prin toate. Dar este foarte posibil să fie unul dintre cele mai bune smartwatch-uri de pe piață, așa că dacă vrei să-i cumperi soției tale ce e mai bun, ți-l recomand.

Monitorizare foarte detaliată a activității sportive, hărți detaliate chiar pe dispozitiv (inclusiv hărți ale terenurilor de golf și ale stațiunilor de schi), precum și plăți fără contact și un music player (inclusiv servicii de streaming precum Spotify). Toate acestea și multe altele. Dar la acest dispozitiv, enumerarea lor ar dura o veșnicie. Recomand această recenzie.

Chiar și cu atâtea funcții, Garmin a ajuns la o durată de viață a bateriei impresionantă de până la paisprezece zile.

Mii de caracteristici sunt împachetate într-o carcasă din titan combinată cu o curea din silicon care se atașează la carcasa ceasului cu un sistem Quick-Fit.

Sistemul Quick-Fit este un tip de fixare a curelei pe ceas. Cu acest tip, nu sunt necesare instrumente pentru a îndepărta cureaua de pe cadranul ceasului. Cureaua este atașată cu o "clemă" specială care poate fi îndepărtată cu ușurință și puteți înlocui rapid și comod cureaua cu alta. Femeile vor aprecia acest lucru atunci când îl vor să își asorteze ceasul cu ținuta aleasă. :)

Garmin Fenix 7S PRO este singurul model de pe această listă care este controlat prin butoane (dar are și un ecran tactil). Deși acest lucru poate părea o comandă preistorică, are avantajele sale. Ați încercat să acționați ecranul tactil în frig, în ploaie, cu mâinile transpirate sau cu mănuși? Cred că în aceste situații veți găsi că aceste comenzi "preistorice" sunt destul de utile.

Aș recomanda Garmin Fenix 7S PRO unei sportive care va utiliza o mare parte din toate funcțiile acestui dispozitiv. Sau pur și simplu unei femei căreia îi place și apreciază să dețină ceea ce este (sper) cel mai bun de pe piață. Sau unei femei care are un soț care o iubește suficient de mult pentru a-i lua acest ceas ca un cadou (în ciuda prețului mai mare). Dar merită banii, zău așa, nu glumesc. :)

Printre avantajele și dezavantajele acestui model se numără:

hărți detaliate
plata fără contact și music player
respectă standardul militar de durabilitate

greutatea de 58 de grame poate fi prea mare pentru unele femei

Șase modele cu o doză bună de inteligență și eleganță. Deci, care credeți că corespunde cel mai bine acestor două atribute?