Cele mai bune ceasuri pentru bărbați selectate de experți

Taguri: Cele mai bune | Pentru bărbați | Clasice

28.4.2023 | 16 MIN

Alegerea unui ceas devine încet-încet o știință de sine stătătoare. Ce stil, pentru ce ocazie, toate acestea trebuie luate în considerare. În ghidul nostru veți găsi cele mai populare stiluri de ceasuri pentru bărbaţi, în care există câte ceva pentru fiecare.

Dacă sunteți în căutarea cadoului perfect și nu doriți să petreceți ore întregi citind recenzii și cercetări, iată inspirația pentru un ceas cu care nu veți da greș. Pentru că facem o selecție atentă chiar în redacția noastră, unde le analizăm noi înșine. Iar la finalul ghidului nostru, am sintetizat cum și ce am ales.

V-ați stabilit bugetul de preț un pic mai mic? Am selectat cele mai accesibile modele din fiecare categorie:

Cele mai bune ceasuri pentru bărbați (la preţuri accesibile)
25.3.2022
Cele mai bune ceasuri pentru bărbați (la preţuri accesibile)

Conținutul articolului:

 1. Social
 2. Formal
 3. Pentru uz zilnic
 4. Curse
 5. Scafandru
 6. Aviație
 7. Militar
 8. Outdoor
 9. Retro
 10. Skeleton
 11. Automat
 12. Quartz
 13. Digital
 14. Unic

1) Categoria: Social

Câștigătorul categoriei: Certina DS-1 Big Date

Un ceas social este un element de bază. Un accesoriu care dezvăluie multe despre un bărbat în societate. Este o astfel de elită printre ceasuri. Și, dacă nu este un eveniment extrem de formal, există un eșantion destul de mare din care puteți alege.

Pentru ocazii plăcute, nu trebuie să vă fie teamă să apelați la un cadran mai colorat sau la un design cu un element colorat care să îmbunătățească subtil aspectul general. Pentru că ceasurile elegante nu trebuie să fie plictisitoare. Ar trebui să fie o plăcere să îl purtați alături cu o cămașă la serviciu, precum și cu tricoul atunci când ieșiți cu prietenii seara.

Certina DS-1 Big Date este un astfel de ceas, iar popularitatea sa nu face decât să confirme acest lucru. Faimoasa nuanță de verde, gradientul interesant de fum, carcasa lustruită și brățara din oțel de tip plasă - la asta mă refer. Ele sunt oferite și în alte nuanţe, pe albastru, de exemplu, iar dacă ajungeți la negru, ceasul poate fi considerat formal.

Deși regulile pentru alegerea unui ceas social sunt mai relaxate decât pentru un ceas pur formal, acestea trebuie să fie totuși minimaliste, elegante și să nu atragă prea mult atenția asupra lor.

2) Categoria: Formal

Câștigătorul categoriei: Tissot Le Locle

Ceasuri pentru evenimente formale sau pentru un cod vestimentar strict la locul de muncă au reguli destul de clar definite. În primul rând, acestea trebuie să fie foarte elegante și să aibă un design minimalist. Pe scurt, unul pe care chiar și un renumit maestru al etichetei, domnul Spacek, l-ar aproba.

Materialele joacă, de asemenea, un rol important. Vă rugăm să uitați de carcasa de plastic sau de cureaua de silicon. Cureaua trebuie să fie din piele, în culorile de bază - maro sau negru. Carcasa ar trebui să fie din oțel sau metal prețios, din argint sau aur. Motivul pentru care acest lucru este așa se bazează pe regulile stabilite.

Cele mai frecvente 5 greșeli atunci când alegeți un ceas social pentru bărbați
1.5.2023
Cele mai frecvente 5 greșeli atunci când alegeți un ceas social pentru bărbați

Specialistul în domeniul ăsta este elvețianul Tissot. Am ales modelul Tissot Le Locle cu mecanism automat nu numai pentru că îndeplinește toate criteriile, ci și pentru că oferă un raport preț/performanță mai mult decât bun și, cel mai important, este un ceas frumos.

TOP 6: Cele mai apreciate ceasuri Tissot sociale pt. bărbați
7.4.2022
TOP 6: Cele mai apreciate ceasuri Tissot sociale pt. bărbați

Bineînțeles, puteți alege și alte modele și branduri. În orice caz, alegeți cu mare atenție ceasurile elegante pentru bărbați. Este un clasic care nu se demodează niciodată, iar dacă alegeți piesa potrivită, probabil că vă va servi mulți, mulți ani.

Model Tissot Le Locle ve zlatém provedení skvěle doplní hnědé kožené boty a doplňky.

Modelul Tissot Le Locle în culoarea aurie se va potrivi perfect cu pantofii și accesoriile din piele maro.

Ceasurile elegante sunt, de asemenea, legate de mărime. Diametrul carcasei nu trebuie să depășească 42 mm, iar grosimea trebuie aleasă în mod ideal astfel încât ceasul să se potrivească bine sub manșeta cămășii.

Alternativă: Dacă sunteți în căutarea unui stil cu adevărat minimalist și de înaltă calitate, o alternativă excelentă este cu siguranță modelul german Junghans, în special modelul Junghans Max Bill.

3) Categoria: Pentru uz zilnic

Căștigătorul categoriei: Citizen Sports CB588

Un ceas pentru utilizarea zilnică este o categorie dificilă. Căutați un ceas care poate rezista la aproape orice outfit și care poate face față aproape oricărei situații.

În mod ideal, un ceas pentru uz zilnic ar trebui să aibă o rezistență la apă de cel puțin 100 de metri, astfel încât să nu fie nevoie să îl scoateți de pe mână. O brățară metalică va fi, de asemenea, utilă, deoarece este mai rezistentă decât curelele din piele sau silicon și are o durată de viață mai lungă. Iar acestea ar trebui să aibă un stil sportiv-elegant, astfel încât să se potrivească cu aproape orice outfit.

Citizen Sports CB588 are toate aceste caracteristici și chiar mai mult, plus că oferă o rezistență mai mare la apă, caracteristici practice, cum ar fi sincronizarea automată a orei și datei prin recepție radio (deci este foarte precis), o alarmă și un cronometru. Și este alimentat cu energie solară, astfel încât nu trebuie să mergeți la ceasornicar timp de zece ani pentru înlocuirea bateriei.

Și pentru că vor avea parte de tot felul de experiențe alături de dvs. ar trebui să vă gândiți să vă asigurați că sunt dotate cu un cristal de safir pe care nu îl veți zgâria imediat și că veți aprecia luminozitatea sau alte tipuri de iluminare pe timp de noapte.

Galerie foto a ceasurilor de bărbați Citizen - Ce altceva v-ați putea dori?
14.9.2022
Galerie foto a ceasurilor de bărbați Citizen - Ce altceva v-ați putea dori?

Alternativă: Similar din punct de vedere al caracteristicilor, doar că puțin mai clasic, este Tissot Chrono XL, care este unul dintre cele mai populare cronografe masculine din țara noastră datorită eleganței sale casual.

4) Categoria: Curse

Câștigătorul categoriei: Tissot Supersport

Stilul sportiv este incredibil de sexy. Fără îndoială. Iar printre cele mai populare ceasuri de sport se numără cu siguranță cronografele, sau ceasurile cu cronometru. Și asta în ciuda faptului că puțini oameni folosesc de fapt un cronometru.

Iar dacă vorbim despre un ceas de curse sau dacă doriți un "race watch", există de obicei o scală tahimetrică pentru măsurarea vitezei. Vă vor veni în minte branduri precum Tag Heuer sau Rolex. Dar și elvețianul Tissot se numără printre vârfurile de gamă, mai ales cu actuala sa colecție Tissot Supersport.

Designul foarte energic se simte nu numai din cadran, ci și din forma carcasei sau a brățării. Mecanismul cu quartz de înaltă precizie ETA se mândrește cu o abatere maximă de +- 10 secunde pe an, iar cronometrul măsoară cu o precizie de 1/10 de secundă timp de 30 de minute. De asemenea, ceasul are o rezistență la apă de 100 de metri, cristal de safir și luminozitate.

Modelul Supersport este disponibil în mai multe nuanțe, iar cureaua din piele nu-i răpește din farmec. Tissot pur și simplu știe cum să realizeze ceasuri sport. Faptul că Tissot a început să sponsorizeze sporturile cu motor în anii '70, iar astăzi îi puteți vedea logo-ul la evenimente de prestigiu precum MotoGP ca cronometru oficial, este o dovadă a legăturii sale cu lumea vitezei...

Alternativă: Certina oferă același stil clasic de ceas de curse, mai ales în cazul Certina Sports DS Podium cu cadran verde, care se numără printre cele mai bine vândute ceasuri.

 TOP 6: Cronografe pentru bărbați (sub 2 000 Lei)
28.3.2022
TOP 6: Cronografe pentru bărbați (sub 2 000 Lei)

5) Categoria: Scafandru

Câștigătorul categoriei: Tissot Seastar 2000

Ceasurile de scafandru sunt o categorie pe care puțini oameni le mai cumpără cu adevărat pentru a se scufunda cu ele. Cu toate acestea, popularitatea lor rămâne neschimbată. De fapt, este chiar opusul. Și există un interes din ce în ce mai mare pentru acele ceasuri de scufundare pure, funcționale nu doar din punct de vedere estetic, ci și tehnic.

Aproape fiecare brand are niște scafandri grozavi cu care s-au jucat cu adevărat. Dar cel mai recent model actual de la Tissot Seastar 2000 a depășit așteptările, iar acest lucru nu a fost chiar modest. Acesta este primul lor ceas de scafandru cu certificare oficială ISO 6425. Rezistența la apă a ajuns la 600 de metri, are chiar și o supapă de heliu, o sticlă groasă de safir chiar pe capac, astfel încât să se poată vedea prin el mecanismul automat Powermatic 80.

TOTUL PE TEMA: Rezistența la apă a ceasurilor
16.8.2022
TOTUL PE TEMA: Rezistența la apă a ceasurilor

Luneta rotativă este din ceramică și nu s-a făcut economie la luminozitate. Dezavantajul ar putea fi înălțimea ceasului, deoarece Seastar 2000 nu este un ceas mic. Dar dacă ați fost în căutarea unui scafandru foarte robust cu un cadran incredibil de interesant, Tissot a realizat exact asta.

Lunetă rotativă cu scală de 60 de minute, lizibilitate mare, rezistență ridicată la apă, luminozitate puternică sau iluminare din spate. Ceasul de scufundare nu este doar elegant, ci și practic. Cel puțin nu trebuie să vă faceți griji că îl veți îneca.

Tissot Seastar - Galerie foto a ceasurilor de scufundări
9.8.2022
Tissot Seastar - Galerie foto a ceasurilor de scufundări

TOP 6: Ceasuri de scafandri pentru bărbați
31.3.2022
TOP 6: Ceasuri de scafandri pentru bărbați

6) Categoria: Aviație

Câștigătorul categoriei: Citizen Promaster Sky JY802

Ceasurile de aviație sau de piloți nu au elemente de design atât de clare ca, de exemplu, modelele de scafandri. Acesta este motivul pentru care ceasurile pilot sunt adesea diametral opuse unul față de celălalt. În același timp, acestea sunt unul dintre cele mai populare stiluri de ceasuri pentru bărbați. Ceasurile pilot iconice pot fi realizate de Zenith, IWC sau Breitling, de exemplu.

Conceptul mai modern este adesea cu o scală logaritmică, pe care piloții o folosesc pentru a calcula, de exemplu, autonomia sau consumul de combustibil. Acest lucru le face să pară uneori complicate, dar cu atât mai atrăgătoare.

Modelul Citizen Promaster Sky JY802 este lider în topul popularității  de o perioadă destul de lungă de timp. Există o serie de motive pentru acest lucru: designul atrăgător menționat mai sus, carcasa și brățara din titan, care le conferă lejeritate (în ciuda dimensiunilor mai mari, lucru pe care mulți bărbați îl apreciază, de asemenea), și sincronizarea radio a timpului asociat cu încărcarea solară.

Deci, în concluzie, este destul de mare, dar fantastic de ușor, este absolut precis, se reîncarcă cu lumină și asta îl transformă în ceva lipsit de griji. Și pentru că se situează în categoria celor mai bune, adăugăm cristalul de safir anti-reflexie, rezistența la apă de 200 m și, ca bonus, iluminare, alarmă și cronometru.

Alternativă: Printre modelele în stilul clasic al aviatorilor, ați putea fi interesați de excelenta ediție limitată Prim Aviator cu mecanism automat.

Prim Aviator Automatic LE 2022 recenzie - A impresionat prin mecanism, și a surprins prin
15.8.2022
Prim Aviator Automatic LE 2022 recenzie - A impresionat prin mecanism, și a surprins prin

7) Categoria: Militar

Câștigătorul categoriei: Hamilton Khaki Field Captain America

Astăzi percepem ceasurile militare în mod diferit. Acestea sunt mai degrabă ceasuri G-Shock durabile și indestructibile sau, dimpotrivă, ceasuri sportive super moderne precum Garmin Fenix sau Tactix. Dar noi am ales dintre cele clasice, care se numesc "field watch", ceasuri de teren.

Hamilton Khaki Field Captain America este un exemplu perfect pentru a demonstra cum să transformi un ceas militar de epocă în secolul 21 și să îl transformi într-un clasic fără vârstă.

Designul strălucitor de simplu, animat de detalii rafinate, este exact ceea ce îl face pe Captain America unul dintre cele mai populare modele ale acestui brand de origine americană cu o istorie incredibilă.

TOP 6: Cele mai emblematice ceasuri Hamilton
23.3.2022
TOP 6: Cele mai emblematice ceasuri Hamilton

În interior se află un mecanism automat cu o rezervă de putere de 80 de ore, au un diametru mai mare de 42 mm (dar este disponibilă și o versiune mai mică de 38 mm) și au primit o poreclă sexy Avant-Garde.

Ceasurile Hamilton au luptat pe multe fronturi și au jucat în multe filme. Și nu există nicio îndoială că acest model special va câștiga un loc cu mult mai mulți entuziaști de ceasuri.

Alternativă: Într-adevăr, întreaga colecție Hamilton Khaki Field este exemplară și cuprinde multe ceasuri militare reale, inclusiv popularul Hamilton Khaki Field Mechanical. Dacă doriți să vă aventurați în alte zone decât cele elvețiene, Orient Star Sports RE-AU02 este o piesă fantastică.

8) Categoria: Outdoor

Câștigătorul categoriei: Casio G-Shock Mudmaster GWG-2000

Cineva se teme de al treilea război, cineva se teme de un virus în mutație, cineva se teme de elementele naturii. Există avantaje în a avea un ceas pentru disconfort. Chiar și în scenarii mai puțin catastrofale. Fie că vorbim despre lucrul manual, grădinărit, sporturi cu adrenalină, soldați, pompieri... Durabile, ceasurile outdoor se potrivesc cu siguranță acasă.

Alegerea logică ar putea fi un smartwatch durabil, precum Garmin Fenix sau Epix, dar în această selecție am căutat un ceas clasic care nu trebuie reîncărcat.

Modelul de top al unor astfel de ceasuri este Casio G-Shock Mudmaster GWG-2000, cel mai recent model din familia Mudmaster. Pentru că Mudmaster este un ceas peste care poți trece cu un camion, pe care îl poți expune la temperaturi extreme și tot îți va spune care este temperatura, altimetrii și te va ajuta să găsești direcția prin intermediul busolei, datorită senzorului triplu.

Acestea recepționează ora exactă în mod automat prin intermediul vechiului semnal radio pe unde lungi. Nu există noutăți precum Bluetooth. Și dacă se întâmplă să nu ajungeți la un ceasornicar timp de câțiva ani? Nicio problemă, acest ceas este alimentat cu energie solară.

Dimensiunile sale robuste și durabilitatea fac din el instrumentul perfect pentru condiții extreme, dar și ca ceas pentru purtarea ocazională pe teren pentru cei care caută un ceas bărbătesc adecvat cu funcții utile.

Ca alternativă pentru cei care caută un ceas mai simplu, dar totuși pur outdoor, pentru situațiile în care vă aflați în mod neașteptat în sălbăticia neiertătoare, vă recomand Luminox Bearl Grylls Survival Land, care este conceput pentru a face exact acest lucru.

TOP 6: Ceasuri de bărbați până la apocalipsă
31.3.2022
TOP 6: Ceasuri de bărbați până la apocalipsă

9) Categoria: Retro

Căștigătorul categoriei: Citizen Bullhead

Crearea unui ceas retro interesant nu este atât de ușor pe cât pare. Multe branduri își "reînvie" modelele de epocă în încercarea de a atrage atenția sau chiar pentru a ascunde faptul că nu au idei noi.

Dar nu este valabil și în cazul Citizen, deoarece gigantul japonez al ceasurilor, dispune de tehnologie nouă și de modele noi din plin. Astfel, reeditarea Citizen Bullhead nu este nimic mai puțin decât un răsfăț orologer perfect și atemporal.

Bullheads, care și-au câștigat porecla de la cele două butoane plasate neobișnuit deasupra cifrei 12, erau tipice anilor 1970 și au fost produse de mai multe branduri. Citizen se număra printre ele, deși la acea vreme erau cronografe automate, chiar și cu complicații flyback. Ați putut vedea una dintre versiunile originale în filmul Once Upon a Time in Hollywood, purtat de Brad Pitt.

Astăzi, reîncarnarea este foarte fidelă în design predecesorului său, dar cu o notă modernă. Mecanismul este cu quartz și este alimentat de lumină, rezistența la apă este de 200 de metri și îl puteți avea atât pe oțel, cât și pe titan, ceea ce Citizen a realizat de prima clasă.

Bullhead este un model cu un design destul de încărcat și se va adresa mai degrabă cronomanilor avansați decât novicilor compleți, dar, în orice caz, nu se va pierde la încheietura mâinii sau în colecție. Dacă sunteți în căutarea unei ediții retro mai conservatoare, Certina vă oferă unul dintre cele mai de succes modele ale sale Certina DS PH200M.

10) Categoria: Skeleton

Categoria câștigătoare: Orient Star Classic Skeleton

Ceasurile Skleton sunt ca șofranul. Dar, de multe ori, atunci când un brand creează unul, acesta are o valoare reală și trebuie să existe o poveste sau un element special în spatele ceasului. Aceasta include Orient Star Classic Skeleton.

Orient Star și-a dezvăluit scheletul pentru a sărbători 70 de ani de la primul ceas Orient Star. Nu s-a jucat doar cu aspectul de design (și a reușit să obțină un lucru atât de dificil în schelete precum lizibilitatea), ci și cu cel tehnologic.

Prin cadran puteți observa mecanismul său F8 cu un fir de siliciu care este special vopsit. Dar, mai presus de toate, are proprietăți antimagnetice și este, de asemenea, foarte rezistent la uzură. Este un model pentru adevărații cunoscători, dar cu siguranță nu se poate spune că este doar un model de vitrină. Locul său este la încheietura mâinii și, datorită dimensiunilor sale mai mici, va fi, de asemenea, foarte confortabil de purtat.

Alternativă: Nu toate brandurile se incadrează în skeleton. Și nu toate brandurile care se orientează către ele vor realiza un ceas cu un mecanism vizibil. Dar printre cele mai bune skeleton cu siguranță sunt Edox Delfin Macano sau Hamilton Jazzmaster Spiky H.

11) Categoria: Automatic

Câștigătorul categoriei: Tissot PRX Automatic

Există destul de multe ceasuri cu mecanisme automate. Dar Tissot PRX a apărut în 2021 ca o mică revelație. La un preț senzațional, primiți un automatic elegant, cu o rezervă de putere mare și o finisare care face să pară că ceasul este de cel puțin două ori mai scump.

Puncte în plus au fost acordate, de asemenea, pentru rezistența la apă la 100 de metri și pentru luminozitate, pentru că atunci când vine vorba de ceasuri pentru uzul zilnic, trebuie să gândiți practic.

Designul frumos, structura interesantă a cadranului și, bineînțeles, numele puternic al companiei elvețiene Tissot au jucat, de asemenea, un rol în această decizie.

Acestea s-au numărat printre finaliști alături de Seiko Presage Sharp Edged, dar PRX de la Tissot și-a câștigat locul datorită popularității uriașe de care a beneficiat din partea domnilor. De fapt, ar fi putut fi nominalizate cu îndrăzneală la categoriile de ceasuri retro și sociale, însă categoria Reliable Automatic pentru utilizare zilnică este cea care probabil li se potrivește cel mai bine.

Totuși, Seiko Sharp Edged este un model subestimat, așa că, dacă vă confruntați cu capcanele brățării integrate Tissot PRX, încercați aceste Seiko senzaționale ca alternativă. Vor vorbi de la sine, pe baza propriilor valori.

Tissot PRX - Galerie foto de nostalgie genială
30.6.2022
Tissot PRX - Galerie foto de nostalgie genială

TOP 6: Cele mai apreciate ceasuri mecanice Seiko
23.3.2022
TOP 6: Cele mai apreciate ceasuri mecanice Seiko

12) Categoria: Quartz

Câștigătorul categoriei: Seiko Astron

Ceasurile clasice sunt probabil deja depășite din punct de vedere tehnologic. Smartwatchurile le depășesc pe hârtie în aproape toate privințele. Totuși, nu toată lumea are nevoie să știe câți pași a făcut sau când îi crește tensiunea arterială. Ceea ce așteptați de la un ceas este confort, senzație de lux, materiale de calitate superioară și, cel mai important, o oră exactă.

În cazul în care doriți un ceas cu quartz cu cronometrare avansată. În mod ideal, prevăzut cu GPS.

Printre cele mai bune pe care le puteți găsi pe piață se numără Seiko Astron. Acest ceas va indica ora exactă oriunde în lume, în plus, are toate caracteristicile unei execuții perfecte, cele mai bune materiale și un design business irezistibil.

Seiko Astron SSH069J1 este disponibil în culoarea neagră și are o eleganță casual și o măiestrie care vă vor convinge datorită prețului. De exemplu, anti-reflexia de pe cristalul de safir este atât de perfectă încât ai impresia că sticla nici măcar nu este acolo. Iar finisajul din titan? Nu veți înceta niciodată să admirați lejeritatea și calitatea ceasului în același timp.

Alternativă: Modelul Citizen Satellite Wave are caracteristici similare, dar într-un stil mai sportiv. Acesta va fi apreciat în special de bărbații cu o încheietură masculină, care caută și un ceas relativ ușor. Datorită designului din titan, Citizen îndeplinește perfect acest lucru.

Am ales TOP 6: Ceasuri pentru bărbați cu sincronizare RC sau GPS
11.5.2023
Am ales TOP 6: Ceasuri pentru bărbați cu sincronizare RC sau GPS

13) Categoria : Digitală

Câștigătorul catgoriei: Hamilton PSR

Ceasurile digitale evocă nostalgia. Pur și simplu sunt retro. Dar ceea ce este grozav la retro este că nu numai că este nemuritor, dar mai ales că poate da timpul înapoi în felul său. Și să ai un ceas pe care l-au purtat președinți celebri, sau pe care întreaga lume l-a admirat la încheietura mâinii unui erou de film, sau poate că a fost primul din istorie în ceva... Asta își dorește orice pasionat de ceasuri!

Tocmai de aceea am ales piesa Hamilton care a făcut totul. Este o reeditare a primului ceas digital din lume din anii 1970 – Hamilton PSR, cunoscut în zilele sale de glorie sub numele de Pulsar.

Au fost purtate de Elvis Presley, Elton John, președintele Ford și actorul Jack Nicholson. Iar în film, au apărut pe încheietura mâinii lui Roger Moore în filmul Bond Live and Let Die. Și ăsta e doar începutul listei.

Dar celebritate non-celebritate, piatră de hotar non-milenar, principalul lucru este că reeditarea arată uimitor chiar și astăzi. Poate că nu au gadgeturi smart, dar asta vă va încânta la ele.

Hamilton PSR în versiune neagră.

Hamilton PSR în versiune neagră.

Alternativă: Dacă sunteți în căutarea unor ceasuri digitale care nu sunt atât de tipic retro, apelați la colecția G-Shock durabilă și elegantă în Full Metal GMW-B5000.

14) Categoria: Unic

Câștigătorul categoriei: Prim Meteorite Munionalusta

Ceasornicăria este o artă tradițională pe care fiecare generație încearcă să o ducă puțin mai departe. Noi complicații, noi tehnologii, noi materiale. De aceea, am inclus o categorie de ceasuri cu inovație în domeniul orologeriei, al designului sau al materialelor.

Prim Meteorite Muonionalusta recenzie - Cu adevărat un ceas spațial
18.11.2022
Prim Meteorite Muonionalusta recenzie - Cu adevărat un ceas spațial

Din gama noastră de branduri în categoria Neconvențional cu inovație, am selectat Prim Meteorite, care atrage în primul rând prin utilizarea unui cadran din meteorit.

Acest material unic, cu structura sa unică, a fost folosit de multe ori în lumea ceasurilor, dar este încă un fenomen destul de rar.

Prim a reușit să pună această bucată de asteroid, care a lovit Pământul acum un milion de ani, pe 100 de bucăți din modelul Prim Meteorite Muonionalusta, iar dvs. puteți alege între patru nuanțe.

În interior se află un mecanism automat elvețian care poate fi văzut prin capacul transparent. Carcasa ceasului este din oțel de 44 mm, iar cadranul spațial este protejat de un cristal de safir anti-reflexie.

Prim Meteorite Muonionalusta recenzie - Cu adevărat un ceas spațial
18.11.2022
Prim Meteorite Muonionalusta recenzie - Cu adevărat un ceas spațial

Ca o alternativă pentru iubitorii de complicații de ceasuri, vă recomand să vă aruncați o privire asupra modelelor brandului german MeisterSinger și să descoperiți mecanismele lor interne.

Povestea brandului MeisterSinger - Perfecțiunea nu vine în câteva secunde
23.3.2022
Povestea brandului MeisterSinger - Perfecțiunea nu vine în câteva secunde

Cum și de unde am ales?

Această selecție a celor mai bune ceasuri pentru bărbați a fost creată ca un ghid practic pentru alegerea unui ceas. De aceea, veți găsi doar modele care sunt în prezent în ofertă, disponibile și pe care le puteți folosi pentru a vă crea o bucurie proprie sau a altei persoane. Și tocmai de aceea actualizăm mereu această listă.

Și de unde am ales? Au fost selectate cele mai bune modele de la brandurile pe care le cunoaștem, le știm și le purtăm noi înșine. De aceea, nu veți găsi aici nici Rolex-uri sau Orisk-uri. Cu toate acestea, noi garantăm pentru ceasurile pe care le-am ales și avem recenzii detaliate pentru majoritatea dintre ele, unde puteți afla tot ce trebuie să știți despre ceasuri.

S-ar putea să vă intereseze și:

Galerie foto cu cele mai frumoase ceasuri de damă
21.3.2022
Galerie foto cu cele mai frumoase ceasuri de damă

Cele mai bune ceasuri smart pentru bărbați
21.3.2022
Cele mai bune ceasuri smart pentru bărbați