AM ALES TOP 6: Ceas bărbătesc pentru scufundări până la 1 700 lei

Taguri: Cele mai bune | Pentru bărbați | Clasice | Scufundări

24.5.2022 | 6 MIN

Cu scopul de a avea noi scafandri pentru vară. Dar, în loc să cheltuiți ceea ce ați putea cheltui pe o vacanță frumoasă, preferați să uitați de ele? În opinia noastră, pentru ceasuri de scafandri nu trebuie să cheltuiți o avere pentru un ceas funcțional, fiabil și aspectuos. Astăzi am ales ceasuri de scafandri pentru bărbați, la prețuri accesibile, în care am avea încredere chiar și în mare.

În acest articol, am stabilit un preț de 1 700 de lei. O selecție de ceasuri de scafandri pentru bărbați pentru care nu am stabilit o limită, le puteți găsi mai jos:

TOP 6: Ceasuri de scafandri pentru bărbați
31.3.2022
TOP 6: Ceasuri de scafandri pentru bărbați

1) Casio Duro

Ar mai fi cea mai bună selecție de ceasuri accesibile fără Casio, nu cred? Iar noul Casio Duro, considerat unul dintre cele mai bune ceasuri cu cel mai bun raport preț/performanță din toate timpurile, face parte din selecția noastră cu atât mai mult. Nu e de mirare că versiunea lor anterioară, neîmbunătățită, a fost preferată și de Bill Gates, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, care și-ar putea permite orice, dar nu și-a permis, ci a ales acest Casio.

Acest ceas te face să rămâi cu gura căscată. Oferă rezistență la apă până la 200 de metri, care este susținută de un capac filetat și de o coroană protejată și filetată, o lizibilitate excelentă și chiar un finisaj destul de frumos al carcasei și al cadranului, cu un Sunburst subtil. Și nu cer un  calificativ pentru asta. E doar Casio.

Singurul lucru este că - cu un diametru de 44 mm, acestea sunt puțin mai mari și s-ar putea să nu se potrivească mai ales domnilor cu încheieturi mai subțiri. În plus, cureaua de rășină mai rigidă ar putea avea tendința de a se desprinde pe mâinile mai mici, așa că vă recomandăm să încercați ceasul înainte de a-l cumpăra.

Originalul MDV-106 Duro a fost denumit Marlin (după peștele de pe cadran și cadranul asemănător unui pește spadă), dar Casio a întrerupt producția acestuia din cauza licenței de utilizare a logo-ului. Prin urmare, noua versiune a MDV-107 este lipsită de pește, dar compensează cu două noi combinații de culori - popularul pepsi (roșu-albastru) și Batman (negru-albastru).

(2) Invicta Pro Diver

Invicta Pro Diver a devenit o astfel de mică legendă în aproximativ 30 de ani de existență, câștigându-și locul pe piedestalul ceasurilor de scafandri disponibile datorită asemănării sale cu Rolex Submariner. Acest lucru în sine nu le-ar fi sporit popularitatea (bine, poate chiar dimpotrivă), dar Pro Divers au reușit să se apere în ceea ce privește calitatea, durabilitatea și manopera. Pentru noi, bicolorul Invicta Pro Diver 8927OB este în mod clar cel mai popular.

Designul clasic și funcțional al lui James Bond, cu un diametru mai mic al carcasei de 40 mm, arată pur și simplu senzațional și va arăta minunat atât la piscină, cât și cu aproape orice ținută, elegantă sau sportivă. Vor fi domni care le vor purta la costum, dar nu recomandăm acest lucru, bineînțeles.

Cele mai frecvente 5 greșeli atunci când alegeți un ceas social pentru bărbați
1.5.2023
Cele mai frecvente 5 greșeli atunci când alegeți un ceas social pentru bărbați

În plus, în interior rulează fiabilul mecanism mecanic Seiko NH35, componentele înfiletate garantează o rezistență la apă de 200 M, iar finisajul lustruit al carcasei cu suprafețe periate sau brățara oyster cu zale complete.

Îmi place brandul, am patru ceasuri INVICTA, toate de calitate. Pro Diver funcționează perfect, sunt bine făcute, din punct de vedere tehnic nu pot greși nimic. Singurul lucru care îmi pare puțin rău este dimensiunea acestui model. Ar fi trebuit să fie mai mari, deja pentru asemănarea lor cu modelul din f. Rolex, m-aș fi așteptat la ceva mai mare. Uneori mă gândesc că această dimensiune ar trebui să semene mai mult cu versiunea pentru femei a unor astfel de ceasuri. - Avidan. Citiți alte recenzii ale clienților noștri.

Invicta Pro Diver - Galeria foto a celor mai populare
31.1.2024
Invicta Pro Diver - Galeria foto a celor mai populare

(3) Orient Mako

Un alt campion în ceea ce privește parametrii excelenți la un preț accesibil este japonezul Orient. Și această recunoaștere este aprofundată de Orient Mako, care și-a câștigat o bună reputație în comunitatea de ceasuri.

În afară de designul reușit, tipic de scafandru, Mako ne-a atras atenția, desigur, pentru durabilitatea sa, coroana și capacul înșurubat și, mai presus de toate, pentru faptul că mecanismul automat (calibrul F6922) este in-house (brandul îl fabrică singur).

Mecanismul are o rezervă standard de 40 de ore și de la complicații un Day Date. Aceasta este a doua generație a Mako, astfel încât ceasul poate opri mâna secundară (hacking) atunci când coroana este ridicată. Are o înfășurare automată, dar poate fi înfășurat și manual.

"Mako" Orient a fost lansat în 2004, dar fanii nu i-au dat numele decât mai târziu. Legenda spune că denumirea a apărut pe forumurile de ceasuri din cauza imaginii unui delfin de pe curea. Imaginea amintea mai degrabă de un rechin cu nasul ascuțit sau rechin "Mako", cel mai rapid rechin din lume. Și astăzi, nimeni nu poate lua această denumire de pe un ceas.

(4) Festina Automatic

Festina este, de asemenea, un jucător destul de puternic atunci când vine vorba de combinația dintre fiabilitate, accesibilitate (și design atractiv). Un exemplu strălucitor este și ceasul pentru scufundări Festina Automatic.

1 060 lei în stoc

Are componente cu înșurubare și rezistență la apă de doi metri, așa cum se cuvine unui ceas pentru scufundări adevărat, și un cristal de safir. Care sunt caracteristici care, în această gamă de prețuri, chiar uluitoare. Mecanismul automat din interior este astfel ceva la care nimeni nu s-ar aștepta cu adevărat la acest ceas.

Ceasuri Festina pentru bărbați – Galeria foto a celor mai apreciate modele
11.4.2024
Ceasuri Festina pentru bărbați – Galeria foto a celor mai apreciate modele

Puțini oameni știu astăzi că istoria originalului Festina elvețian este destul de lungă. A fost fondat în 1902 și, prin urmare, are o tradiție destul de mare în spate. De-a lungul anilor, brandul a trecut de mai multe ori de la o firmă la alta, până în anul revoluționar 1984, când a fost cumpărat de omul de afaceri spaniol Miguel Rodriguez. Festina și-a schimbat apoi atât sediul, cât și direcția brandului și a ceasurilor.

(5) Wenger Sea Force

Am inclus ceasul elvețian Wenger Sea Force în selecția celor mai disponibile scafandri nu pentru că este unul dintre cele mai bine vândute și mai populare (care este de obicei unul dintre cele mai importante criterii), ci pentru că este neglijat, deși aparține pe bună dreptate aici.

1 219 lei (Livrare 21.6.)

În afară de parametrii care vă permit să vă scufundați cu ceasul, aspectul mai robust, aproape "tehnic", este cel mai atrăgător aici. Designul mai aspru al lunetei largi cu proeminențe pătrate și  cadranulcu nervuri este accentuat aici de stilul nerotunjit al cifrelor. Acestea sunt îndrăznețe, contrastante și perfect lizibile.

Cristalului mineral i s-a aplicat un strat de safir pentru a-i crește rezistența la zgârieturi, ceea ce este cu siguranță util.

Compania elvețiană Wenger a fost fondată în 1893 și s-a concentrat pe producția de cuțite militare pliabile. S-a ocupat de acestea până la sfârșitul anilor 1990, când Wenger a fost cumpărat de firma elvețiană Victorinox, după care a preluat producția de cuțite. Din 1997, Wenger s-a concentrat pe ceasuri și bagaje.

(6) Citizen Promaster Marine

Aceste ceasuri de scufundări Citizen Promaster Marine NY0120 sunt cele mai bune din gama lor de prețuri. De ce? Pentru că se numără printre cele mai ieftine ceasuri de scufundări automate de pe piață și îndeplinesc standardul strict ISO 6425 pentru ceasurile de scufundări.

TOTUL PE TEMA: Rezistența la apă a ceasurilor
16.8.2022
TOTUL PE TEMA: Rezistența la apă a ceasurilor

Ceasul este un instrument pur funcțional, cu o rezistență la apă de 20 ATM (deși în realitate ar trebui să reziste mai mult), o lunetă rotativă unidirecțională, o lizibilitate excelentă și mișcarea automată 8204 care servește Citizen cu sârguință din 1977. Rezerva de putere de 42 de ore este un standard, dar pentru a pretinde chiar mai mult de la acest ceas ar trebui să intre probabil în categoria SF.

Citizen Promaster Marine NY012 recenzie ceasuri pentru scufundări invincibile din clasa "i
11.3.2024
Citizen Promaster Marine NY012 recenzie ceasuri pentru scufundări invincibile din clasa "i

Ceasurile menționate în articol