» Blog » Invicta

Am ales Top 6: ceasuri de damă Invicta

Taguri: Galerie foto | Invicta | Pentru femei | Clasice | Fashion

23.5.2022 | 5 MIN

Faptele megalomanice ale Invicta atrag atenția, asta se știe. Dar cum rămâne cu Invicta pur feminină? Acestea sunt de fapt foarte discrete și fermecătoare pentru standardele acestui brand controversat, dar cu siguranță nu se vor pierde printre alte ceasuri de damă. Și acesta este un lucru bun. Am ales șase ceasuri Invicta de damă, pentru femeile care nu se sfiesc să dea dovadă de imaginație și să aibă la încheietura mâinii o piesă de oțel adecvată.

(1) Invicta Lady Angel

Aspectul mai robust al Invicta Lady Angel va atrage în special doamnele care poartă un stil mai sportiv și cărora le place un ceas mai mare, de tip masculin.

Faptul că acești Angels nu sunt doar o simplă decorațiune, ci și un partener legitim pentru purtarea de zi cu zi, este dovedit nu doar de construcția solidă din oțel, ci și de indicatoarele practice de dată și zi a săptămânii... ceea ce este util pentru toate doamnele uituce (și nu suntem puține ;)).

Finisajul lucios complet argintiu și șlefuirea distinctivă a cadranului adaugă amprenta finală care vă va face să vă uitați la ceas.

TOP 6: Ceasuri mari și elegante de damă
7.4.2022
TOP 6: Ceasuri mari și elegante de damă

Invicta este considerată una dintre cele mai controversate branduri de ceasuri din prezent. De fapt, modelele lor de ceasuri sunt fără precedent de atrăgătoare - masive, strălucitoare și adesea pur și simplu nebunești. Dar Invicta a câștigat, de asemenea, laude, fie pentru durabilitatea sa frecventă superioară, materialele de calitate, originalitatea și, mai presus de toate, curajul de a se ocupa de ceasuri pe care nu le veți vedea nicăieri altundeva.

(2) Invicta Disney

Invicta Disney rose-gold sunt o ediție limitată din populara colecție Disney cu motivul iconic Mickey Mouse, iubit de bărbați și femei din întreaga lume, așa că nu puteau lipsi din selecția noastră.

Decorul cu pietre strălucitoare combinat cu un finisaj de aur roz este rețeta potrivită pentru o eleganță subtilă și trebuie să recunosc, de asemenea, sofisticarea fiecărui detaliu de pe cadran. Motivul jucăuș al capului de șoarece va fi deosebit de măgulitor (dar nu numai) pentru fetele adolescente.

Ceasuri de damă în culoarea rose gold – Galerie foto
31.1.2024
Ceasuri de damă în culoarea rose gold – Galerie foto

(3) Invicta Pro Diver

Invicta Pro Diver, acum practic un ceas iconic de scufundări cu un design nemuritor.

Adevărul este că acest ceas a fost conceput inițial ca un ceas pentru bărbați. Dar, datorită dimensiunii mai mici de 38 mm și a stilului sportiv simplu, dar foarte eficient, femeile sunt adesea mai predispuse să îl aleagă. Ceasul are o rezistență la apă de până la 200 M, ceea ce îl face un scafandru cu adevărat durabil. Cu toate acestea, nu vor ieși în evidență doar la malul mării sau la piscină - se vor potrivi de minune și la ținutele de zi cu zi mai casual.

Top 6: Ceasuri de damă, sport clasice
12.2.2024
Top 6: Ceasuri de damă, sport clasice

vedle sebe tdd odkaz na pánské Invicta Pro Diver v

Ați dori o versiune puțin mai mare, de 40 mm, a acestor Pro Divers cu un mecanism mecanic? Consultați Invicta Pro Diver Automatic.

Ceasul Invicta Pro Diver întreaga lume a orologeriei îl știe. Cu toate acestea, reputația sa este controversată - este foarte asemănător cu cultul Rolex Submariner, ceasul agentului 007, pe care mulți oameni nu vor să-l ierte. Cu toate acestea, este designul iconic pentru care cumpărăm ceasuri, iar dacă asta este ceea ce vă interesează, refuzând în același timp să plătiți aceeași sumă de bani pentru un ceas cu care v-ați cumpăra o mașină nouă, Invicta Pro Diver este una dintre cele mai populare alternative de pe piață.

Invicta Pro Diver - Galeria foto a celor mai populare
31.1.2024
Invicta Pro Diver - Galeria foto a celor mai populare

(4) Invicta Speciality

Ceasul Invicta Speciality Lady este reprezentativ pentru aspectul bussines. Cu toate acestea, conservatorismul nu face parte din vocabularul celor de la Invicta, așa că au acoperit acest model cu aur, ceea ce a făcut ca ceasul să fie literalmente de neratat.

Nu există nicio îndoială că alegerea unui cadran minimalist cu trei ace, a unei brățări jubiliare din oțel și a unei lunete festonate a la Rolex Datejust contribuie la seriozitatea ceasului. Va arăta bine atât la ținuta de lucru, cât și la evenimente festive. Și dacă îl adoptați ca accesoriu de zi cu zi, nu va trebui să-l scoateți nici măcar la duș, datorită rezistenței sale la apă de 50 M.

 Ceasuri aurii de damă - Galerie foto
3.3.2023
Ceasuri aurii de damă - Galerie foto

(5) Invicta Angel bicolor

Colecția Angel de la Invicta este într-adevăr foarte feminină, cu scopul clar de a oferi ceasuri interesante de o natură mai mult ca o bijuterie. Mai exact, Invicta Angel 28655 nu este exagerat, dar își păstrează totuși farmecul și ornamentul. Mai presus de toate, cadranul cu perlă veritabilă și micile zirconii cubice sunt cele care atrag atenția - o combinație consacrată.

Întregul concept este, de asemenea, îmbunătățit de subdimensiunile, care nu sunt cu siguranță doar pentru spectacol. Acestea arată ziua săptămânii, luna și puteți chiar să vă dați seama dacă este dimineața sau după-amiaza. Printre caracteristicile practice, rezistența ridicată la apă și mecanismul de înaltă calitate alimentat cu baterii sunt cu siguranță plăcute. Carcasa din oțel are un finisaj bicolor, la fel ca și brățara, astfel că ceasul se va potrivi mai ales femeilor care au în caseta de bijuterii atât accesorii aurii, cât și argintii și nu ezită să le combine.

Adesea, veți vedea la Invicta un diapozitiv care este mineral, dar care poartă eticheta Flame Fusion. Acesta este un tratament special de safir al sticlei care o face mai rezistentă la zgârieturi decât o sticlă minerală obișnuită.

(6) Invicta Disney cu neastâmpăratul Mickey Mouse

Un design clasic, dar cu greu ai putea clasifica aceste Invicta Mickey Mouse ca fiind plictisitoare, obișnuite sau chiar puritane. Femeile cărora le plac ceasurile de aur cu o doză de ludic se vor îndrăgosti instantaneu de ele. Dar acest lucru nu le diminuează caracterul practic.

Oferă o rezistență suficientă la apă de 50 de metri, o sticlă minerală pentru a rezista o vreme și este fabricat în întregime din oțel chirurgical. Iar vestea bună este că se potrivesc și la încheieturile mai mici, pentru că, cu un diametru de 36 mm, nu este un ceas imens. Lizibilitatea este un pic discutabilă, dar dacă ora îți arată chiar mănușa lui Mickey, îi vei ierta, nu-i așa?

Nici măcar Walt Disney nu credea că cineva va cumpăra un ceas Mickey Mouse.
28.4.2024
Nici măcar Walt Disney nu credea că cineva va cumpăra un ceas Mickey Mouse.

În 2016, celebrul Mickey Mouse a împlinit 90 de ani și, pentru a marca această ocazie, Invicta a decis să încheie un parteneriat cu Disney. De atunci, au fost create ediții limitate iconice ale ceasurilor Invicta Mickey Mouse, care au încântat nu numai colecționarii de ceasuri cu acest motiv iconic, ci și bărbații și femeile "obișnuite" care se bucură pur și simplu de șoricelul care se plimbă pe cadran.

Galerie foto a ceasurilor Invicta Disney cu Mickey Mouse - O pleiadă de șoareci iconici
23.3.2022
Galerie foto a ceasurilor Invicta Disney cu Mickey Mouse - O pleiadă de șoareci iconici

Iar pentru fanii adevărați ai lui Mickey, Invicta are încă o cireașă de pe tort – cutia de depozitare Invicta Mickey Mouse. Ceasurile vor arăta foarte bine în ea!

Și dacă nu-l vrei pe Mickey? Aruncați o privire la alte cutii de depozitare Invicta.