AM ALES TOP 6: Ceasuri de damă sport clasice

Taguri: Cele mai bune | Pentru femei | Clasice

12.2.2024 | 5 MIN

Sunteți genul de femeie care preferă să poarte adidași în loc de pantofi cu toc dimineața și un look simplu, sportiv, este mai aproape de inima dumneavoastră? Atunci, astăzi am pregătit o selecție de șase ceasuri de damă sport clasice, care nu se bazează doar pe aspectul fizic, ci și pe caracterul practic, durabilitatea și designul "neîmpodobit".

(1) Citizen Elegant Ladies Eco-Drive Radio Controlled

Ceasul Citizen Elegant Ladies Eco-Drive Radio Controlled este favoritul clar în categoria de astăzi și nu e de mirare. Unicitatea aestui ceas în lumea ceasurilor de damă vorbește de la sine. Setarea orei cu ajutorul unui semnal radio a fost întotdeauna apanajul ceasurilor pentru bărbați. Cu toate acestea, popularitatea modelului Women's Citizen Radio Controlled dovedește că până și femeilor le pasă de caracterul practic și nu se feresc de numeroasele caracteristici și gadgeturi care pot părea complicate la început.

Ceasul de damă Citizen Radio Controlled va fi apreciat de femeile care nu vor să-și facă griji în legătură cu ceasul lor. Datorită recepției semnalului radio, ceasul ajustează întotdeauna automat ora cu precizie la secundă și trece automat de la ora de iarnă la ora de vară (și invers). De asemenea, are un sistem Eco-Drive alimentat cu energie solară, care îi permite să ruleze o multitudine de funcții și elimină necesitatea de a schimba bateria. Funcția de calendar perpetuu asigură că ceasul arată întotdeauna data corectă (recunoaște dacă luna se termină în ziua 30, 31 sau 28) și mulți se vor bucura, de asemenea, de funcția de alarmă sau de posibilitatea de a urmări ora într-un al doilea fus orar.

"Ceasul este absolut grozav. Serviciile magazinului și comunicarea sunt excelente. Am comandat o dedicație gravată pe spate. Totul arată foarte bine. Vă mulțumesc foarte mult." Anna, 28.10.2020

Deși Citizen a dat prioritate funcționalității, cu siguranță nu a neglijat designul. Ceasul atrage prin eleganța sa sportivă și detaliile pline de imaginație sub forma unor accente portocalii și a unui cadran în formă de rază. Datorită construcției sale robuste, ceasul are o rezistență la apă de 100M și va fi, de asemenea, sticla de safir, care este practic rezistentă la zgârieturi.

V oblíbenosti si s nimi nezadá ani druhá barevná varianta – Citizen Elegant Ladies Eco-Drive Radio Controlled v celostříbrném provedení a s fialovými akcenty.

Cea de-a doua variantă de culoareCitizen Elegant Ladies Eco-Drive Radio Controlled în culoarea argintiu cu accente mov este la fel de populară.

(2) Certina DS Action Lady

Ceasurile de damă cu un design pentru scufundări, care nu sunt doar pentru spectacol sunt ca șofranul. Cu toate acestea, brandul elvețian Certina nu face compromisuri în această privință și se preocupă de funcționalitate și fiabilitate chiar și în cazul pieselor pur feminine. Ca un exemplu pentru toți, am ajuns în linia de modele Aqua (pentru iubitorii de apă și scufundări) pentru Certina DS Action Lady Quartz Precidrive COSC Chronometer.

Cu dimensiuni mai subtile de 34 mm și un cadran de smarald frumos decorat, cu un model de valuri în relief, s-ar putea crede că acesta este mai degrabă un ceas elegant pentru rochii de cocktail decât un ceas de scafandru care ar putea înfrunta adâncurile mării. Cu toate acestea, aceste posibilități nu se exclud reciproc la Certina. Designul și construcția se conformează apoi stilului tradițional al scafandrilor, dominat de o lunetă rotativă unidirecțională și de indecși mari, ușor de citit, cu luminozitate. Există, de asemenea, o rezistență superioară la apă până la 300 M și un cristal de safir cu un strat anti-reflexie pe ambele fețe.

Ce înseamnă semnul Cronometru? Este un titlu pe care îl poartă doar ceasurile extrem de precise ale căror mecanisme au fost certificate de institutul elvețian independent COSC. În interiorul Certina DS Action Lady se află un mecanism quartz extrem de precis (alimentat cu baterii) numit Precidrive, care are o precizie de +/- 10 secunde pe an (și 0,07 secunde pe zi), ceea ce îl face de 8-10 ori mai precis decât mecanismele convenționale de quartz. Ceasul este, de asemenea, echipat cu un set de măsuri pentru a crește durabilitatea - conceptul de Double Security (DS).

3) Casio G-Shock GMA-2100

Există din ce în ce mai multe G-Shock-uri clasice în versiune pentru femei, iar acesta este un lucru bun. Cele mai populare sunt în mod clar GMA-S2100, cunoscut și sub numele de "Mini CasiOak".

Dar nu căutați compromisuri în ceea ce privește funcționalitatea nici în cazul versiunii "pentru fete" a G-Shock-urilor. În interior se află același modul (veți găsi un cronometru clasic, calendar automat, cronometru cu numărătoare inversă, alarmă, ora mondială), rezistență la apă de 200M și, bineînțeles, rezistență extremă la șocuri.

(4) Certina DS PH200M Lady

Ceasul Certina PH200M Lady a fost răspunsul la un sondaj de opinie în care Certina a întrebat femeile despre ceasul perfect și ce își doresc de la acesta. Și, în mod uimitor, femeile au știut.

Rezultatul nu este o combinație disperată, ci un ceas frumos și, din toate punctele de vedere, durabil. Cristalul de safir, rezistența la apă de 200M, lunetă ceramică, design sport-retro - toate subliniate de eleganța diamantelor și a perlei naturale.

(5) Invicta Disney

Nu există nicio îndoială că marca americană Invicta este un nonconformist în materie de design. Cu toate acestea, colecția de ceasuri Disney, care îl înfățișează pe poznașul Mickey Mouse, ne-a cucerit. Pentru a condimenta selecția (și pentru a o înveseli puțin), am inclus o ediție limitată Invicta Disney Mickey Mouse în culoarea auriu integral.

Cu un diametru al carcasei de 43 mm și o construcție din oțel cu adevărat robustă, acest ceas este mai degrabă pentru doamnele care nu se tem de dimensiunile mai mari și mai ales de greutatea care este prea standard la ceasurile pentru femei (ceasul este considerat unisex, până la urmă).

Galerie foto a ceasurilor Invicta Disney cu Mickey Mouse - O pleiadă de șoareci iconici
23.3.2022
Galerie foto a ceasurilor Invicta Disney cu Mickey Mouse - O pleiadă de șoareci iconici

(6) Tissot Seastar 1000 - Primul în versiunea pentru femei (sau unisex)

Aceste ceasuri pentru scufundări au fost un adevărat succes pentru mine atunci când au fost lansate. Fără ornamente, fără compromisuri - acest ceas este pur și simplu o versiune redusă a clasicului Seastar 1000 pentru bărbați, cu care nu trebuie să vă faceți griji cu privire la adâncurile mării.

Primul Tissot Seastar Tissot Seastar pentru " dame " să-mi sparg pușculița?
26.5.2022
Primul Tissot Seastar Tissot Seastar pentru " dame " să-mi sparg pușculița?

Cadranul este protejat de un cristal de safir rezistent și, așa cum sugerează și numele Seastar 1000, rezistența la apă până la 1000 de picioare (sau 30 ATM) este o necesitate aici. Același lucru îl putem spune și despre o lizibilitate perfectă și o luminozitate excelentă.

Varianta albă mai moale este, de asemenea, populară: