» Blog » Invicta

Invicta Disney cu Goofy recenzii – Un ceas pentru adevăratul tip cool

Taguri: Recenzii | Invicta | Clasice | Fashion

24.5.2022 | 5 MIN

Sunt sigur că și dvs. cunoașteți pe cineva care este calm în orice situație, care iese din orice problemă cu zâmbetul pe buze și a cărui simplă bunătate vă face mereu fericiți. Când Disney a inventat un prieten pentru șoarecele său, a ținut cont de aceste calități. Și așa a venit pe lume simpaticul Goofy. Invicta a luat-o de la un capăt similar când a pus noul Invicta Goofy, lângă ceasul lor Mickey Mouse, care ne-a atras imediat atenția.

Ceasul Invicta Goofy este menit să fie exact ca acel prieten relaxat care transferă relaxarea și buna dispoziție de la încheietura mâinii direct la tine. Și, după părerea mea, au destul de mult succes în acest sens. Piesele sportive în culori jucăușe sunt o completare proaspătă la colecția Invicta Disney. Și la ce ne putem aștepta de la ei?

Galerie foto a ceasurilor Invicta Disney cu Mickey Mouse - O pleiadă de șoareci iconici
23.3.2022
Galerie foto a ceasurilor Invicta Disney cu Mickey Mouse - O pleiadă de șoareci iconici

Goofy, un câine răutăcios cu o abordare laxistă a lumii, este unul dintre cele mai cunoscute personaje de animație din lume. A apărut pentru prima dată în 1932, alături de Mickey Mouse și Donald Duck în Mickey's Revue, iar caracterul său comic a fost imediat apreciat de public (în mare parte datorită râsului lătrat caracteristic al lui Pinto Colvig). Goofy a fost conceput ca un personaj unic, dar s-a dovedit atât de iubit de angajații Walt Disney încât compania Disney a început să-l "angajeze" în mod repetat.

Variantele din oțel și silicon vor mulțumi fanii

Selecția de ceasuri Goofy nu este nici pe departe la fel de largă ca cea a ceasurilor Mickey Mouse, însă gama de culori și materiale este relativ variată. Există atât indivizi mai conservatori (este o exagerare, un conservator adevărat, probabil că nici nu s-ar uita la un Invicta cu Goofy), cât și indivizi aventuroși, care se orientează către culori vii și spun "dacă este un ceas jucăuș, cu orice și oriunde".

Cel mai izbutit Goofy purta portocaliu și o curea din silicon mai groasă cu logo-ul în relief. Cureaua pare robustă, așa că ar trebui să poată face față manevrelor mai riguroase pentru care sunt construite aceste ceasuri de sport și are un finisaj mai moale, un fel de "catifelare", așa că se simte bine pe piele.

Întreaga carcasă și lunetă sunt acoperite cu un strat de PVD negru care arată cel puțin dinamic în contrast cu o culoare atât de îndrăzneață (a se înțelege: arată foarte bine).

Nici varianta albastră cu accente portocalii care se asortează cu tricoul lui Goofy nu este de ratat.

Goofy în negru este cel mai versatil, dar datorită accentelor portocalii (și a unui Goofy vesel care ține una dintre cifrele sub-numerate ca pe un volan), nu și-a pierdut nimic din caracterul jucăuș.

Iar pentru cei care nu prea le place siliconul și vor o bucată bună de oțel la încheietura mâinii atunci când primesc o "pisică Invicta", există Goofy pe o brățară Oyster din oțel. Pe modelul complet din oțel se vede cel mai bine calitatea frumoasă a ceasului, combinația de suprafețe lustruite și lustruite și faptul că ceasul este realizat în mod corespunzător.

În cele din urmă, trebuie să spun măcar un cuvânt despre cel de-al treilea membru al veselului grup animat, Donald Duck. L-am avut și noi în ofertă, dar, din păcate, s-a vândut deja.

Ca de obicei în cazul colecțiilor Disney, acestea sunt ediții limitate.

Animatorul Art Babbit a fost în mare parte responsabil pentru dezvoltarea și perfecționarea personajului lui Goof. Babbit i-a imprimat lui Goofy o natură binevoitoare și relaxată, creând în același timp și trăsături precum mersul neglijent și hainele largi ale lui Goofy. În cele din urmă, Goofy a avut propria sa franciză cinematografică, începând cu Goofy și Wilbur în 1939, iar alte succese cinematografice nu au întârziat să apară. Goofy a fost, de asemenea, primul dintre personajele clasice Disney care a jucat în propriul său film de lung metraj (The Goofy Movie, 1995).

Nici măcar Walt Disney nu credea că cineva va cumpăra un ceas Mickey Mouse.
28.4.2024
Nici măcar Walt Disney nu credea că cineva va cumpăra un ceas Mickey Mouse.

Un ceas cu caracter de basm, dar care nu este chiar o jucărie

Deși ceasul Goofy are un caracter ușor răutăcios și, pe lângă personajul în sine, are o mulțime de detalii de design jucăuș pe cadran, nu este un zornăitor pentru copii. Diametrul carcasei este de 48 mm, ceea ce reprezintă o dimensiune relativ masivă chiar și pentru un ceas bărbătesc (nu și pentru megalomanul Invicta, dar am abordat acest aspect în altă parte), iar greutatea unei astfel de piese nu este tocmai neglijabilă. Așa cum am menționat aici, totuși, Invicta nu este de obicei cumpărată de oameni care caută firimituri de ceasuri.

Invicta – Povestea unuia dintre cele mai controversate branduri de ceasuri
6.6.2022
Invicta – Povestea unuia dintre cele mai controversate branduri de ceasuri

Celá plocha číselníku je

Întreaga zonă a cadranului este "tapetată" cu ștanțarea pălăriei amuzante a lui Goofy, care se regăsește și pe punctul zero al lunetei de scufundare.

Este pur și simplu un ceas robust pentru petrecerea timpului liber, care va dura. Ciclism, înot... Iar dacă nu aveți nevoie de un computer mic și copleșitor la încheietura mâinii pentru astfel de activități, precum Garmin și alții de acest gen, care vă vor măsura încet când ar trebui să vă retrageți, un simplu cronometru poate fi suficient.

Cu ajutorul cronografului (sau cronometrului) de pe aceste Invicta, veți avea posibilitatea de a măsura orice activitate timp de o oră. Subcadranele de la ora șase și nouă sunt folosite pentru numărătoarea inversă, în timp ce subcadranul de la ora trei vă indică pur și simplu dacă ceasul arată ora după-amiezii sau dimineața (ceea ce este util de văzut atunci când setați inițial ora și data, de exemplu).

Și, dacă sunteți un împătimit, puteți, de asemenea, să măsurați timpul folosind scara de adiție (sau "scufundare") de pe lunetă rotativă unidirecțională.

Așadar, lunetă este de tip scafandru și, deși Invicta nu se zgârcește de obicei la nivelul de rezistență la apă al ceasurilor sale, Goofy nu are ce căuta pe neopren. Totuși, pentru înotul la piscină sau la malul mării, acestea vor face cu siguranță față, cu o rezistență la apă de până la 100 de metri, o parte din acest tip de înot. Și acesta este ceasul care vă invită să îl luați în vacanța de vară, atunci când, în sfârșit, vă puneți deoparte jacheta și ceasul clasic "plictisitor".

Dýnko hodinek je šroubovací, což napomáhá držet stanovenou voděodolnost. Krom toho nás při pohledu na něj potěší také rytina Goofyho usměvavé hlavy.

Capacul ceasului este înfiletat, ceea ce ajută la menținerea rezistenței la apă specificate. În plus, gravura unui Goofy râzând vă va încânta și ea atunci când o veți privi. Coroana este fixată cu clichet, dar este protejată de capetele de pe carcasă.

Și dacă-l zgâriați din greșeală undeva, pentru că toți o facem, nu că nu am face-o, sticla "Invicta" a lui Flame Fusion este acoperită cu safir, ceea ce o face mai durabilă decât cea minerală obișnuită.

Ce ziceți de luminescență? Luminozitatea lui Trinite este destul de decentă... Nu este un hit, dar ar trebui să fie suficient pentru a lumina indecșii în timpul unei seri de vin (sau altă băutură la alegere).

Iar fiabilul mecanism japonez Seiko VD53 ( quartz), pe care Invicta l-a consacrat deja, nu vă va dezamăgi.

Și, din moment ce acest ceas se rezumă la design (și Goofy), durabilitatea sporită și performanța bună sunt un factor prietenos și un plus (semnificativ) aici.

În mod normal, poate că aș fi elaborat la sfârșit alte argumente pro și contra, poate aș fi adăugat o idee sau o părere dacă ceasul merită sau nu (apropo, da, merită). Dar, în spiritul divizibilului Goofy, o să vă ofer acest scurt episod despre trei urcușuri animate Disney care îmi plac la fel de mult ca acest ceas.

Ceasurile menționate în articol

Ediție limitată
825 lei nu este disponibil
Ediție limitată
921 lei nu este disponibil
Ediție limitată 3000 buc
935 lei nu este disponibil
Ediție limitată 3000 buc
921 lei nu este disponibil