» Blog » Garmin

Garmin Instinct 2 recenzii – Sau soldatul în cămașă hawaiiană

Taguri: Recenzii | Garmin | Smartwatch

12.5.2022 | 16 MIN

Întotdeauna mi-a plăcut linia Instinct. Doar o piesă bărbătească potrivită pentru a sparge o piatră în două sau pentru a deschide sticle. Tot ce are nevoie un bărbat în viață. Instinct 2 la toate acestea, a adăugat o încărcare solară eficientă, plata fără contact și a completat totul cu funcțiile sportive care se regăsesc în ceasurile de top Garmin de până acum.

Ce anume face ca Instinct 2 să fie grozav și ce nu?

Linia Instinct a fost concepută inițial pentru soldați. Acest lucru a fost confirmat de standardul militar de durabilitate, de unele gadgeturi militare și de aspectul ceasului în sine. Ai putea confunda cu ușurință acest ceas cu legendarul G-Shock.

Ce îmi place cel mai mult la ei:

  • aspect de exterior accentuat de durabilitatea standard militară
  • încărcare solară eficientă, care elimină necesitatea (cu un acces bun la lumină) de a reîncărca ceasul cu un cablu
  • funcții sportive avansate sub formă de sarcină de antrenament, stare de antrenament, sesiuni zilnice de antrenament, predicția rezultatelor etc.
  • plata fără contact cu versiunea solară
  • două dimensiuni și o gamă completă de culori

Ce nu-mi place:

  • știți, nici măcar nu știu?

Datorită lui Instinct 2S aștept cu nerăbdare vara

Instinct 2 are două dimensiuni - 40 și 45 mm. După cum puteți ghici, versiunea mai mică este destinată mai mult încheieturilor de mână ale femeilor, iar variantele de culoare subliniază acest lucru. De fiecare dată când mă uit la ele, îmi amintesc de vară. Culorile sunt proaspete, de vară și sportive.

Garmin a dat lovitura. Avem un smartwatch elegant, un ceas de exterior pur... Ei bine, dar un smartwatch tineresc, sportiv și totuși elegant? Nu le găsești doar așa simplu.

Dar nici cele de "vară" pentru bărbați nu sunt în dezavantaj.

Unii ar putea spune că acest lucru este o aberație, deoarece Garmin se îndepărtează de ideea inițială a modelului Instinct ca dispozitiv militar de exterior. Dar tot îl vom găsi acolo.

Versiunea originală camuflată Camo rămâne, de asemenea, camuflată.

Garmin s-a bazat mai mult pe culori pentru această serie și nu s-au schimbat prea multe în ceea ce privește procesarea generală. Carcasa a fost puțin remodelată, iar butoanele au fost încorporate puțin mai mult în carcasă. Inelul din jurul afișajului are o canelură, iar numele companiei a fost mutat de pe lunetă pe afișaj.

În ansamblu, însă, nimic care să te facă să spui: "Asta e cu totul altceva".

Așadar, Instinct 2 nu a primit un facelift major, dar de ce să schimbi ceva care funcționează. Ceasul se potrivește foarte bine pe mână, fie că sunteți un culturist sau ca mine, cu o încheietură de 16,5 cm.

Greutatea lui Instinct 2 este exact aceeași cu cea a generației anterioare - 52 de grame (un gram în plus în cazul Solar). Versiunea mai mică a lui Instinct 2S are 42 de grame (Solar are un gram în plus).

Au ajuns la această greutate redusă prin utilizarea unui polimer întărit. Carcasa din plastic este asamblată atât de bine încât Instincts respectă standardul militar MIL-STD-810G. Cadranul ceasului dezvăluie cei trei inamici pe care Instinct îi poate înfrunta - TERMIC - ȘOC - APĂ. Aceasta înseamnă că Instinct nu are probleme cu temperaturile extreme, șocurile sau apa. Rezistența la apă este de 100 M.

Apropo de capac, și aici au existat câteva schimbări. Conectorul de încărcare a fost mutat sub senzorul de ritm cardiac. Nu prea văd rostul, dar e un pic mai simetric, așa că de ce nu? Cei mai atenți vor fi observat că senzorul de ritm cardiac este o nouă generație Elevate 4. Mai multe despre asta mai târziu, totuși.

Cureaua din silicon este din nou foarte bine fixată, ceea ce este foarte bine, pentru că nu veți scăpa ceasul atunci când vă împiedicați de un obstacol. De asemenea, este interesant și "intervalul de găuri". În Instincs, există găuri pe aproape toată lungimea curelei. Explicația mea pentru acest lucru este că ceasurile Instinct sunt făcute astfel încât să le poți atașa la cureaua unui rucsac (cel mai mic interval), dar și la o uniformă militară (cel mai mare interval).

Catarama este din metal, ceea ce este logic. Dacă se agață de o creangă, de exemplu, sau la orice impact, catarama din plastic se rupe. Doamne ferește să se rupă catarama în valuri. Atunci nu puteți face snorkeling cu ceasul.

Partea frontală este acoperită cu sticlă securizată chimic, iar dedesubt se află un ecran MIP LCD transflectiv. MIP (memory in pixel) este importantă, deoarece pixelii rămân așa numiții "înghețați" cu această tehnologie și nu consumă atât de multă energie din baterie. De aceea Instinct durează atât de mult. Ecranul este împărțit în două părți, ecranul principal fiind de 0,9" (2S este de 0,79") și 176x176 pixeli (2S este de 156x156 px).

Făcând afișajul monocrom și transflectiv, este greu de găsit un afișaj mai ușor de citit. Fie că este lumina directă a soarelui pe ceas, fie că este în amurg sau chiar în întuneric, nu am avut niciodată probleme în a citi ceva pe ecran. Și da, ceasul are o lumină de fundal și există un buton LIGHT dedicat în stânga sus.

În general, ceasul este conceput pentru a fi ușor de navigat dintr-o privire. Toate lecturile importante sunt suficient de mari și suficient de contrastante. Toată derularea meniului este completată de simboluri în partea dreaptă sus a ecranului mai mic. Și, după cum puteți ghici, comunicarea prin simboluri este mai rapidă decât cea prin text. Astfel, treceți deasupra widget-ului pașilor și veți vedea două picioare în dreapta. Mergeți la activitatea sportivă "Ciclism" și aveți un biciclist în colț.

De fapt, m-am trezit manevrând ceasul și uitându-mă doar la simboluri. Dacă vă aflați undeva în mijlocul pădurii, lângă lumina focului, și doriți să vă verificați ritmul cardiac, sunt sigur că este mai ușor să căutați simbolul inimii pe ceasul dumneavoastră. O situație cam nerealistă ca model, dar mă rog...

Echipament senzorial îmbunătățit de noul Elevate 4

Echipamentul senzorilor este de fapt identic cu cel al generației anterioare - accelerometru, barometru, receptor GPS, busolă, pedometru, senzor de ritm cardiac, pulsoximetru, termometru și altimetru.

Puls-oximetrul a apărut doar pe versiunile solare din generația anterioară, dar acum se regăsește pe toate modelele.

Este un pic păcat că un nou chipset GPS cu recepție multifrecvență nu a apărut în Instinct, dar pot înțelege că diferențele dintre modelele sportive Garmin din gama medie și cele din gama superioară ar fi foarte mici. Acesta este motivul pentru care puteți găsi un receptor GPS mai bun doar în Epix sau Fenix 7.

Garmin Fenix 7 recenzie - Sunt un Fenix 7 și cine este mai mult?
23.3.2022
Garmin Fenix 7 recenzie - Sunt un Fenix 7 și cine este mai mult?

Dacă doriți o comparație, acesta este un desen al traseului Epix.

Și iată un desen al aceleiași activități pentru Instinct 2. Este în continuare de o calitate destul de bună, dar se poate vedea că Epix are un desen de traseu mai curat și nu mă "aruncă" în afara drumului/căii.

În orice caz, pe Instinct 2 veți găsi cel puțin senzorul optic de ritm cardiac Elevate 4, ceea ce reprezintă încă un pas mai aproape de a estompa distincția dintre sistemul optic și cureaua toracică. De fapt, are mai multe diode pentru a ilumina pielea, un senzor mai sensibil... În concluzie... Este foarte bun. Personal, l-aș compara cu un senzor optic de pe un Polar Vantage V2, care până acum a fost probabil cel mai bun de pe piață.

Lăsând la o parte modelul urban Garmin Venu 2, deci Instinct 2 este acum (martie 2022) cel mai ieftin smartwatch sport de la Garmin care are acest senzor de calitate superioară.

Garmin Venu 2 recenzie - Cel mai bun smartwatch sub 10 000 CZK?
23.3.2022
Garmin Venu 2 recenzie - Cel mai bun smartwatch sub 10 000 CZK?

Și, ca să fiu sincer, Instincty 2 se simte foarte bine în mână, iar detectarea ritmului cardiac mi se pare mai precisă decât cea de la Epix.

Iată cum se măsoară ritmul cardiac la Epix.

Când ne uităm la ritmul cardiac în aceeași activitate măsurată de Instinct 2, vedem că curba este puțin mai "zimțată". Astfel, o analiză mai detaliată.

Primul smartwatch de la Garmin care nu are nevoie de un cablu?

Și nu, nu mă refer la încărcarea fără fir, ci la încărcarea solară.

Garmin Instinct 2S
Garmin Instinct 2
În modul smartwatch 21 zile (51 zile)
28 zile (nelimitat)
Mod de economisire 50 zile (nelimitat)
65 zile (nelimitat)
Recepție semnal GPS + GLONASS / GALILEO 22 ore (28 ore)
30 ore (48 ore)
GPS (mod maxim de economisire a energiei) 54 ore (114 ore)
70 ore (370 ore)
Modul Expediție GPS 25 zile (105 zile) 32 zile (nelimitat)

Dacă vă uitați la tabelul de mai sus, puteți vedea cuvântul magic nelimitat. Ce înseamnă acest lucru? Dacă ajungeți să primiți cel puțin 50.000 lux de lumină timp de 3 ore pe zi, nu trebuie să reîncărcați deloc ceasul. Acesta este primul smartwatch de la Garmin care face acest lucru, așa că este o premieră frumoasă.

Din păcate, trebuie să vă spun că nu puteți ajunge la această intensitate a luminii decât în lunile de vară, și atunci doar într-o zi senină. Probabil că nu trebuie să vă luați un cablu pentru o vacanță în Jugoski, dar aici, în Republica Cehă, nu aveți o asemenea certitudine. Chiar dacă soarele nu strălucește, să-ți încarci ceasul o dată pe lună e plăcut, nu?

Bineînțeles, descărcarea bateriei depinde de utilizarea în sine. Dacă sunteți un atlet foarte activ care desfășoară activități GPS în fiecare zi, chiar și timp de câteva ore, este clar că durata de viață a bateriei va fi redusă. Personal, însă, cred că, chiar dacă sunteți activi ca atlet, veți avea cel puțin 14 zile de autonomie a bateriei.

A preluat Instinct 2 un pic din acest stil de viață?

Instinct s-a încadrat întotdeauna în denumirea de "echipament de lifestyle" la fel de bine ca o jachetă de puf în Hawaii. Cu toate acestea, cu noile culori, mi se pare absolut logic. Nu mai este doar un ceas pentru munteni și soldați, ci și pentru cei care doresc un ceas pentru oraș.

În timpul zilei, nu uitați să numărați pașii, caloriile arse, ritmul cardiac (la fiecare secundă) sau indicatorul de stres. Pe timp de noapte, Instinct 2 monitorizează somnul (toate etapele somnului) cu o evaluare numerică pe o scară de la 0 la 100. În funcție de calitatea somnului și de nivelul de stres, se calculează o baterie corporală, care este o reprezentare numerică a energiei dumneavoastră, din nou pe o scară de la 0 la 100.

M-am bucurat foarte mult să văd că o imagine a sănătății a fost inclusă în ceas. Acesta este un test de două minute în care ceasul măsoară ritmul cardiac mediu, stresul, ritmul respirator, oxigenarea sângelui și variabilitatea ritmului cardiac în milisecunde. Vă recomand să faceți acest test în fiecare zi la aceeași oră. Puteți citi suprasolicitare, tensiune corporală, lipsă de somn, aproape orice...

Ați plătit o mie? Utilizați Instinct 2 Solar

Un pas uriaș înainte este faptul că versiunea solară a lui Instinct 2 dispune de plata fără contact. În rest, nu s-au schimbat prea multe din punct de vedere al inteligenței. Notificări, vremea, orele de răsărit și apus de soare, controlul muzicii de pe telefon, Find My Phone, calendar, detectarea accidentelor... Este un clasic Garmin.

Cu toate acestea, ceea ce nu este chiar standard este navigația oarbă. Puteți încărca un fișier GPX pe ceasul dvs. sau puteți crea o hartă direct în Garmin Connect și o puteți trimite la ceas. Ceasul indică apoi curba traseului dvs. și vă avertizează atunci când virați/ schimbați direcția.

Instinct rivalizează chiar și cu Fenix în ceea ce privește caracteristicile sportive

Mai întâi, să trecem în revistă clasicii... Instinct 2 citește ritmul, timpul, distanța, cadența, ritmul cardiac... Apoi, apare o analiză care include beneficii de formare, grafice etc. Acesta este genul de clasic pe care îl regăsim la toate brandurile solide de smartwatch-uri.

Dar Instinct 2 aduce câteva caracteristici sportive inedite (în seria Instinct) și, cel mai important, avansate.

Recomandările zilnice de antrenament vor determina antrenamentul adecvat pentru dumneavoastră în fiecare zi. Un antrenament adecvat ar trebui să fie variat în ceea ce privește diferitele intensități, lungimi etc. Ceasul îl va urmări pentru dvs. și va determina tipul de antrenament din fiecare zi care vă va ajuta cel mai mult.

Statutul de formare este strâns legat de recomandările de formare. Dacă antrenamentul este monoton, dacă vă antrenați prea puțin sau prea mult, ceasul vă va spune prin starea de antrenament.

ALL ON TOPIC: Garmin Watch Starea de antrenament
27.7.2022
ALL ON TOPIC: Garmin Watch Starea de antrenament

Un astfel de standard este estimarea VO2 Max. Acest parametru calculează consumul maxim de oxigen în timpul activității sportive. Cu cât mai mult oxigen poate folosi un atlet, cu atât mai mare este condiția fizică a acestuia.

Predicția rezultatelor la diferite distanțe este apoi scăzută din consumul maxim de oxigen. În funcție de nivelul tău de pregătire fizică, ceasul îți va spune care ar fi timpul final pentru 5 km, 10 km, semimaraton sau maraton.

Aceste caracteristici au fost tipice doar pentru seria de funcționare Forerunner și cele mai elevate, cum ar fi Epix, Fenix, Tactix. Este cu siguranță grozav că a ajuns în echipamentul de exterior.

Rezumat - Instinct 2 este noul Fenix 6

Și îmi mențin afirmația. Dacă ne uităm la modelul Fenix 6 Solar, oglindește parametric Instinct 2 Solar. Dar Instinct 2 Solar este cu mult mai ieftin. Dar, nu aveți ecran color, lunetă metalică și capac, dar în rest totul. Cu siguranță, dacă vorbim despre partea de software.

În plus, o alternativă decentă este Suunto 9, care... De fapt, este mai scump și nu are posibilitatea de plată contactless.

Dacă stau să mă gândesc bine... Nu există alternative la Instinct 2. Un outdoor care este bun pentru oraș, poate funcționa complet fără încărcare, are caracteristici inteligente, o grămadă de caracteristici sportive și le împachetează pe toate într-un preț destul de confortabil care se învârte în jurul valorii de două mii. Eu l-aș alege. Dar dvs.?

Garmin Instinct 2 / 2S introducere - Cu plată NFC și baterie nelimitată

Și este aici Garmin Instinct 2. V-ați aștepta ca nimic să nu mai surprindă Garmin după lansarea lui Fenix 7, dar acum au introdus un ceas cu autonomie nelimitată. În comparație cu generația anterioară Instinct, acesta a adăugat plata fără contact, un senzor de ritm cardiac mai bun și chiar o dimensiune mai mică. Așa că, doamnelor, aveți grijă. La urma urmei, sunt și domni. Și surferi, concurenți, soldați... De fapt, toate.

Care sunt cele mai importante caracteristici noi din Instinct 2?

  • Două dimensiuni de carcasă
  • Noul senzor de ritm cardiac
  • Oximetru de puls
  • Bateria este complet reîncărcabilă de la soare în versiunea Solar în modul normal.
  • Plata fără contact (doar versiunea Solar)
  • Suport Connect IQ
  • Cuplarea cu accesorii Bluetooth
  • Estimarea VO2 Max
  • O mulțime de caracteristici legate de sport/stil de viață, cum ar fi vârsta de fitness, timpul de recuperare, predicția performanțelor de alergare, recomandări zilnice de antrenament etc.

Rezumatul nu include toate noutățile care au apărut în Instinct 2, așa că nu uitați să citiți mai departe. Un mic spoiler... Știați că Garmin a realizat și o versiune pentru șoferi de camion a modelului Instinct 2?


Instinct continuă noua tradiție a variantelor de mărime

Când am aflat că Instinct se face și în varianta pentru dame, m-am gândit imediat la... Chiar așa? Ce femeie ar cumpăra un ceas care arată ca un tamagotchi cu o curea? Și știți ceva? Stupid a fost ceea ce am crezut că este.

Instinct 2S arată foarte bine și seamănă foarte mult cu foarte popularul Baby-G de la Casio.

Perfektní pro sporťačky, které milují svěží barvy.

Versiunea pentru bărbați a modelului Instinct 2 are un diametru de 45 mm, iar cea pentru femei 2S are un diametru de 40 mm. Diferența de greutate este de 10 grame - 42 g și 52 g.

Dar apreciez schimbarea în cea mai mare slăbiciune a lui Instinct - rezoluția. S-a umflat de la 126x126 la 176x176. Un alt pas departe de tamagotchi.

În general, însă, îmi place că Garmin a optat pentru o mulțime de culori îndrăznețe care, deși nu sunt apreciate de soldați (există și culori fade doar pentru soldați), vor fi îndrăgite de oameni simpli. Eu, unul, sunt încântat de acest lucru. Vă dați seama, nu-i așa? Am fost la fel de impresionat de GBD-200, care folosește culori similare.

Casio G-Shock GBD-200 recenzie – La marginea inteligenței
25.7.2022
Casio G-Shock GBD-200 recenzie – La marginea inteligenței

Un senzor a fost îmbunătățit, iar al doilea a apărut

Noul senzor de ritm cardiac Elevate 4 a ajuns acum pe Garmin Instinct 2, care are o iluminare a pielii ceva mai bună și, prin urmare, o măsurare mai precisă a ritmului cardiac. L-am descoperit pentru prima dată pe Venu 2 iar acum mă bucur de el și pe Fenixu 7.  În plus, acum Instinct 2 poate măsura și ritmul cardiac sub apă.

Garmin Fenix 7 - 9 lucruri pe care trebuie să le știți
23.3.2022
Garmin Fenix 7 - 9 lucruri pe care trebuie să le știți

Garmin Venu 2 recenzie - Cel mai bun smartwatch sub 10 000 CZK?
23.3.2022
Garmin Venu 2 recenzie - Cel mai bun smartwatch sub 10 000 CZK?

În plus, senzorul va străluci acum în roșu, indicând că Instinct 2 măsoară și oxigenarea sângelui.

Apropo, în ceea ce privește GPS-ul, Instinct 2 folosește în continuare chipset-ul mai vechi de la Sony. Din păcate, nu are noul receptor GPS, care se află și pe noul Epix.

Garmin Epix 2 review - Nici măcar Lada nu ar putea picta un astfel de ecran
19.5.2022
Garmin Epix 2 review - Nici măcar Lada nu ar putea picta un astfel de ecran

Primul smartwatch de la Garmin care nu are nevoie să fie reîncărcat

"Când v-ați încărcat ultima dată ceasul?" "Anul trecut." Da, așa ar putea decurge o conversație cu dvs. în calitate de proprietar de Instinct 2 Solar. Pentru prima dată în gama Garmin, găsim un ceas care, dacă are acces bun la lumină, nu trebuie să îl încărți deloc.

În paranteze veți găsi detaliile versiunii solare.

Garmin Instinct 2S
Garmin Instinct 2
În modul smartwatch 21 zile (51 zile)
28 zile (nelimitat)
Mod de economisire 50 zile (nelimitat)
65 zile (nelimitat)
Recepție semnal GPS + GLONASS / GALILEO 22 ore (28 ore)
30 ore (48 ore)
GPS (modul maxim de economisire a energiei) 54 ore (114 ore)
70 ore (370 ore)
Modul de expediție GPS 25 zile (105 zile) 32 zile (nelimitat)

Dacă doriți să beneficiați de o utilizare nelimitată, trebuie să expuneți ceasul la o intensitate luminoasă de 50.000 lux timp de cel puțin 3 ore pe zi. Dacă doriți să vă prelungiți timpul în orice mod GPS, trebuie să expuneți ceasul la o intensitate luminoasă de 50.000 de lux pe toată durata în care GPS-ul este activ.

Chiar și așa, este o idee minunată că în modul normal nu ar fi nevoie să reîncărcați ceasul deloc. Din păcate, rareori ajungem la această intensitate luminoasă în condițiile noastre.

Nu mai este un tont, ci un deștept

În toate ofertele Garmin, era perceput ca unul care poate rezista la orice, dar defapt era puțin tont. Dar toate acestea s-au schimbat odată cu noua generație.

Cu versiunea solară, acum puteți plăti fără contact. Acesta este probabil cel mai mare progres. Connect IQ este acum compatibil cu toate versiunile (cadrane, câmpuri de date, aplicații, etc. descărcabile). Conectivitatea s-a îmbunătățit puțin, de asemenea, deoarece puteți conecta la ceas accesorii Bluetooth, antrenoare inteligente, contoare de energie, accesorii de golf (CT10).

Un pas mai aproape de a face din nou sport

Știți, Instinct 2 este foarte bun pe toate fronturile. Nu numai că este un pic mai inteligent, dar are și o estimare a VO2 Max. Predicția rezultatelor la diferite distanțe (5, 10, 21 și 42 km) este apoi scăzută și ea din această valoare. Există, de asemenea, adăugarea unui calcul al sarcinii de formare sau a statutului nostru de formare, care ne spune dacă formarea noastră este productivă. În plus, au fost adăugate și recomandări privind timpul de recuperare și antrenamentul zilnic. Astfel, Instinct 2 devine un concurent decent pentru seria Forerunner.

Restul sunt lucruri foarte detaliate, așa că hai să rezumăm. A apărut:

  • MTG Grit/Flow
  • noi profile de ciclism pentru Gravel și eMTB
  • activitate multisport (comutare manuală)
  • estimarea altitudinii și a temperaturii de aclimatizare
  • antrenamente HIIT
  • Surf edition: suport pentru surfing în aplicația Surfline
  • Surf edition: algoritm diferit pentru evaluarea valurilor
  • Surf edition: se adaugă windsurfing și kiteboarding

Instinct 2 a fost un pic în fitness

Nu pot să nu mă minunez de faptul că Instinct 2 este un pic mai inteligent, mai sportiv, dar are și câteva funcții suplimentare de fitness. Ceasul are acum un estimator al vârstei de fitness, o poză de sănătate (toate măsurătorile deodată), un calendar menstrual, dar pentru mine cea mai mare neplăcere... Evaluarea somnului direct în ceas.

Dormi?

Gama de activități a Garmin este deja destul de largă, dar din când în când surprinde cu adevărat. Anul trecut a surprins cu lansarea jocului Instinct Esports, dar acum surpriza se apropie de uimire. Avem modelul Instinct 2 dēzl, care este conceput pentru camionagii.

Acestea sunt, de fapt, exact la fel ca și modelul clasic Instinct, dar oferă alerte suplimentare pentru pauzele scurte de exerciții fizice, pentru a evita orice accident neintenționat datorat microsomnului sau neatenției. În plus, acest model este, de asemenea, compatibil cu sistemul de navigație auto dēzl. Aceasta este probabil cea mai bună caracteristică.

Ce părere aveți despre Garmin Instinct 2?

Că e o adevărată explozie. Garmin a reușit să scoată acest ceas pe atât de multe fronturi diferite și nu pot să nu mă minunez că și-au permis să facă acest lucru. Linia Instinct adoptă acum nu doar un concept mult mai versatil, ci mai ales unul estetic. Ceasurile sunt acum mai potrivite pentru oameni simpli și o bombă de design pe care pur și simplu nu o vezi.

Și ce părere aveți despre el? Îmi împărtășiți entuziasmul?

Garmin Instinct 2 recenzii - A puncta sau a nu puncta. Instinctul va supraviețui

Seria Instinct este una dintre preferatele mele, deoarece îndeplinește tot ceea ce îmi doresc de la un ceas inteligent. Îl pot arunca la perete, nu trebuie să-l încarc aproape deloc și are o mulțime de funcții sportive. Vă prezentăm Instinct 2, care oferă toate acestea 120 % și chiar mai mult, deoarece versiunea solară are acum un sistem fără contact.