» Blog » Garmin

Garmin Epix 2 în colaborare cu Porsche

Taguri: Noutăți | Garmin | Pentru bărbați | Smartwatch

2.11.2022 | 2 MIN

Când două Porsche din lumi diferite se întâlnesc, nu poate să rezulte nimic altceva decât ceva grozav. Garmin Epix 2 oferă deja multe în ceea ce privește eleganța, dar haina de la Porsche îi conferă un nivel superior.

Un design auto uimitor și tot ce e mai bun de la Garmin, așa se poate descrie "noul" ceas Garmin Epix 2. Ce este demn de luat în seamă? Categoric faptul că, deși are o lunetă argintie, are un cristal de safir și caracteristici premium pe care doar modelele cu safir negru le au. De asemenea, interesantă este cu siguranță luneta tahimetrică sau posibilitatea de a alege propria gravură pe ceas în funcție de tipul de mașină.

Dar, bineînțeles, veți plăti în plus pentru acest lux. Prețul acestui model este de 1.095 de lire sterline, ceea ce înseamnă aproximativ 6 280 RON.

Design pentru orice ocazie

Atunci când alăturam modelele Porsche și modelele de bază Epics, este greu să găsim diferențele la început. Dar ele sunt acolo. Probabil că cea mai mare schimbare este butonul și portalul colorat, precum și șuruburile negre de la anse în locul celor argintii clasice. Și pot să afirm că acele șuruburi negre în acea lunetă argintie arată foarte bine!

Noua lunetă tahimetrică din jurul displayului conferă acestui ceas o eleganță de curse.

Cureaua în cazul de față este din silicon, cu o parte a curelei cu un model de anvelopă, un detaliu mic, dar plăcut. Pe încuietoare găsim inscripția gravată "Porsche". Vorbind de gravură, puteți avea oricare dintre cele douăsprezece logo-uri ale mașinilor Porsche sau doar logo-ul propriu-zis al brandului gravat pe ceas.

Safir cu lunetă de argint

Porsche a realizat designul ceasului pe care atât de mulți oameni îl doresc. Ceasul are un cristal de safir și o lunetă argintie, care, în opinia majorității oamenilor, arată mai elegant decât cea neagră. Sunt de acord cu această opinie și îmi place foarte mult această combinație. Combinația este, desigur, completată de displayul AMOLED care domină EPIX 2.

În rest, calitatea rămâne aceeași

În ceea ce privește " componentele" ceasului, nu a fost făcută nicio schimbare aici, așa că tot ceea ce sunteți obișnuit la un Garmin premium este aici. Există măsurători detaliate ale antrenamentelor, un receptor GPS Multi-GNSS, hărți topografice ale Europei, antrenamente animate și alte caracteristici sportive, de exemplu.

Aspectul smart al funcțiilor este reprezentat de plata cu cardul, posibilitatea de a încărca muzică pe dispozitiv (atât MP3, cât și servicii de streaming), notificări de pe telefon și alte funcții care sunt practice pentru utilizarea zilnică.

Ceasurile menționate în articol