» Blog » Invicta

Galerie foto Invicta Star Wars - Imperiul Invicta contraatacă

Taguri: Galerie foto | Invicta | Clasice | Fashion

23.3.2022 | 3 MIN

A fost odată ca niciodată, într-o galaxie foarte, foarte îndepărtată... (tatata taaaa taaa taaa ♪♫) În Senatul ceasornicarilor domnește neliniștea. O mișcare de separatiști de designeri, condusă de Lordul Întunecat Invicta, s-a ridicat împotriva aspectului tradițional al ceasului, cu intenția de a distruge pacea și ordinea care a existat în galaxia ceasului. Vă invităm să aruncați o privire la ceasurile Invicta Star Wars.

Darth Vader - Eu sunt tatăl tău!

"Nuuuuuuuuu!" (nu, pe bune, nu putea începe cu o frază mai puțin clișeică). Cel mai loial servitor al Împăratului, Darth Vader, și o stație de luptă de mărimea unei mici planete Death Star - acestea sunt în mod clar cele mai iconice motive ale întregului nostru spectacol Star Wars.

Boba Fett - Cel mai bun vânător din galaxie

Boba Fett, cel mai de temut vânător de recompense din galaxie, purtând armura mandaloriană dublu placată și respectat de însuși Darth Vader. Acum, ascuns și pândit la încheietura mâinilor pradelor sale vânate.

Darth Maul - Lordul Întunecat al Sith-ului

Puternicul Darth Sidious știa foarte bine de ce l-a făcut pe Maul primul său ucenic. Darth Maul, Lordul Întunecat al Sith-ului, știa cum să controleze partea întunecată a Forței ca puțini alții. Și cine știe unde ar fi ajuns dacă Obi-Wanna nu l-ar fi învins pe planeta Naboo în acea zi.

R2-D2 - Un droid de service drăguț și un prieten loial

Mă întreb cum ar fi fost dacă Luke ar fi decis că robotul său de service era prea mare și ar fi preferat o versiune mai compactă? După părerea mea (și a Invictei), ceva de genul acesta.

Vizualizați și alte ceasuri Invicta cu tema R2-D2.

BB-8 - The Force Awakens drăguț

Când The Force Awakens a ajuns în cinematografe în 2015, spectatorii nu au fost intrigați doar de frumoasa Rey, ci și de un drăguț droid portocaliu cu un temperament calculat - BB-8.

C-3PO - Un droid de protocol cu maniere

Când vremurile erau încă pașnice pe Tatooine iar Anakin, în vârstă de nouă ani, asambla fericit un droid din vechituri îndoielnice, cu siguranță nu și-a imaginat niciodată că creația sa va deveni un erou al Rezistenței Rebelilor... Sau cronometrul Invicta.

Stormtroopers - soldați foarte bine antrenați care nu ratează niciodată.

Și dacă tot suntem la subiectul părții întunecate a forței și al obiectelor-fanion Stormtrooper, pentru fanii aspectului iconic al forței militare imperiale, există o traducere foarte fidelă pentru a privi forma.

Imperiul Galactic - "Suntem un imperiu care va rezista timp de zece mii de ani!"

Așa a spus Palpatine... Dar s-a înșelat puțin, pentru că domnia Imperiului a durat în cele din urmă doar 157 de ani. Invicta a reprezentat Imperiul Galactic cu motivul celui mai des folosit avion de luptă cu rază scurtă de acțiune TIE/LN Starfighter, considerat a fi un fel de "muscă" a universului... datorită sunetului distinctiv de bâzâit pe care îl scoate când trece pe lângă.

Alianța Rebelă și Millenium Falcon

Alianța Rebelă pentru Restaurarea Republicii, care a fondat mișcarea de rezistență împotriva tiraniei întruchipate de Imperiu, este reprezentată de cea mai faimoasă navă stelară din întreg universul Războiului Stelelor, Milenium Falcon, care a aparținut fostului contrabandist, ulterior erou al Noii Republici și, nu în ultimul rând, incredibilului tip Han Solo. Și știați că Elon Musk și-a numit linia de rachete Falcon după celebra navă?

Îl avem pe Baby Yoda!

Priviți la urechile alea, nu-i așa că este drăguț? Un pui drăguț de 50 de ani pe nume Grog din seria mai recentă Mandalorian și-a câștigat un loc de onoare în inimile fanilor și în colecția Invicta Star Wars.

Mandalorian - Vânătorul singuratic

Mandalorian, un vânător de recompense neînfricat, trece prin multe greutăți și aventuri în călătoria sa cu Baby Yoda. Și cine știe câte vei experimenta tu cu un ceas Invicta Star Wars! :)

Așadar, asta a fost ediția limitată Invicta Star Wars... O adevărată forță, nu-i așa?

Apropo, nu cumva aveți nevoie de o carcasă pentru ceas Star Wars? ;)

Vizualizați mai multe carcase pentru ceasuri Invicta.

S-ar putea să vă intereseze și: