Ceasuri pentru perechi - Pentru cei care aparțin împreună

Taguri: Galerie foto | Clasice

6.6.2022 | 10 MIN

Ce-i face pe invincibilii doi să fie "doi"? În lumea televiziunii și a benzilor desenate, este clar că leopardele asortate ale supereroilor sunt cele care fac ca orice răufăcător să înțeleagă fără echivoc că cei doi sunt aici împreună, că se potrivesc bine. Puteți forma un duo imbatabil și în lumea reală - și nici măcar nu trebuie să vă îmbrăcați în ținute de cuplu excentrice (sau tricouri de cuplu kitsch) pentru a face acest lucru. Arătând lumii, și unul altuia, că aparțineți unul altuia, se poate face, de asemenea, într-un mod non-violent (și, mai important, mult mai elegant). De exemplu, cu o pereche de ceasuri.

(1) Casio Collection Vintage - Ceasurile digitale retro sunt la modă

Visați la călătorii, aventură și distracție? Ei bine, poate că ceasurile nu au puterea magică de a vă trimite în locuri de vis, dar ce spuneți, nu-i așa că privirea la Casio Collection Vintage A158 vă dă un iz de vremuri fără griji? Formează un duo inseparabil cu omologul său cochet A158 de damă, cu diamante mici, care arată foarte bine la încheietura oricărei doamne, sau cel puțin eu sunt convins de acest lucru.

Foto: Hodinky 365

Așa că luați gustări, nu uitați aparatul foto și porniți în aventură! Și cel mai bun lucru este că, cu Casio retro, până și bugetul unui student va face față. Cu atât mai mult pe distracție vă va rămâne, nu-i așa.

(2) Casio Collection - O activitate zilnică plăcută

Colecția Casio este una dintre favorite nu numai datorită accesibilității sale. De asemenea, acestea pot fi atrăgătoare cu un aspect universal plăcut, ceea ce le face confortabile pentru uzura zilnică. Direct din vitrina noastră Casio, ceasurile Casio Collection pentru bărbați au ieșit la o întâlnire cu o versiune mai mică a Casio Collection pentru dame.

Foto: Hodinky 365

Cadranul albastru închis, încadrat într-o carcasă integral metalică, este o combinație atemporală care adaugă o notă mai elegantă oricărei ținute. Acest Collection este prevăzut, de asemenea, cu indecși îndrăzneți, ace luminiscente și cifre arabe mari care îl fac ușor lizibil.

211 lei Vânzarea s-a încheiat

Și, ca să se știe, pentru a afla părerea mea despre această pereche, am cerut cel mai bun eșantion de studiu pe care îl poate avea un editor, erudiții noștri colegi de la Bezel.ro. Inițial, am fost puțin îngrijorat că ceasurile pereche vor fi condamnate ca fiind o afacere oarecum prea îndulcită. Cu toate acestea, am fost plăcut surprins de faptul că niciunul dintre cei intervievați nu le-a considerat deloc "kitsch de pereche".

Cu toate acestea, în ceea ce privește clasificarea stilului, toată lumea a fost destul de unanimă în a spune că ar prefera o pereche de ceasuri într-un context mai social și cu haine elegante. "Dacă aveți de gând să aveți un ceas asortat, să fie ceva elegant și curat, cu un design mai clasic, care să arate bine atât la încheieturile bărbaților, cât și la cele ale femeilor..." Așadar, această colecție Casio, precum și celelalte ceasuri pe care le vom analiza astăzi, îndeplinesc acest criteriu. Dar am inclus câteva excepții inedite pentru cei mai aventuroși.

(3) Festina Swiss Made - elvețian și la preț accesibil

Cu o estetică serioasă, aproape cool, Festina a venit cu o colecție Swiss Made care a depășit multe dintre așteptările față de acest brand de modă. Modelele pentru bărbați și dame din metal cu cadran negru texturat au fost deosebit de populare în special printre iubitorii de look pentru oamenii de afaceri.

Foto: Hodinky 365

Designul general al Festina a fost de succes, iar perechea elvețiană are un cristal de safir, un mecanism elvețian și un preț foarte accesibil, care nu vă va diminua bugetul pentru o binemeritată vacanță împreună.

Foto: Hodinky 365

(4) Bering Classic - Armonie rubinie

Ceasul Bering Classic și omologul său mai mic pentru dame, cel mai subțire, au avut un romantism desprins direct din biblioteca roșie. Cu toate acestea, dacă modelul mai mic nu vă atrage, nu vă faceți griji, primul este oferit într-o dimensiune unisex de 39 mm care se potrivește atât la încheieturile bărbaților, cât și la cele ale femeilor.

Foto: Hodinky 365
870 lei Vânzarea s-a încheiat

Culoarea roșie intensă are un efect aproape amețitor și, pe lângă cadranul simplu, dă iluzia că vă uitați la un pahar de vin roșu tare, fără indecși sau cifre care să strice acea senzație.

Foto: Hodinky 365

(5) Invicta Pro Diver - Pentru pasionații de scufundări

Cei a căror inimă arde pentru scafandri (sau chiar pentru Rolex Submariner, dar pe care un simplu muritor nu și-l poate permite) ar putea fi mulțumiți de aceste (poate asemănătoare în mod controversat) Invicta Pro Diver Automatic pentru perechiși de Invicta Pro Diver Quartz, puțin mai subtil, care, deși inițial a fost conceput de producător ca un ceas pentru bărbați, cu diametrul său de 38 mm, atrage adesea atenția femeilor.

Luneta pivotantă a scafandrului, construcția robustă, capacul înșurubat și rezistența la apă până la 200 M sugerează că porecla "Pro Diver" nu este cu adevărat doar pentru spectacol și că vă puteți îndrepta cu îndrăzneală nu doar spre apă, ci și sub apă. Și pentru că, așa cum am auzit cândva, "scafandrii la încheietura mâinii sunt sexi total!", vor arăta bine pentru o ținută casual sau chiar la o întâlnire cu prietena dvs. Și că unul este cu quartz și celălalt este automat? Și cui îi pasă? Diferențele sunt cele care fac ca o relație să fie interesantă.

(6) Casio G-Shock și Baby-G - Duo-ul neînfricat

Și vom avea o poveste romantică pentru toți G-Shockerii: Cum și-a găsit Casio G-Shock Baby-G-ul, care nu vrea să stea într-un colț!

Foto: Hodinky 365

Acest cuplu supraalimentat, cu un finisaj special auriu și negru, nu este cu siguranță pentru orice agitator. Cu o construcție solidă și o rezistență extremă la impact, apă (până la 200 M) și chiar la călcarea de un camion, este un fel de apel la încheietura mâinii pentru o pereche la fel de îndrăzneață. Și indiferent dacă sunteți împreună în acțiune pe teren real sau virtual, G-Shock și Baby-G nu vă vor dezamăgi.

565 lei în stoc

(7) Bering Classic Pebble - Pentru minimaliștii înrăiți

Vederea modelului Bering Classic Pebble, de un albastru arctic curat, va face probabil ca inima oricărui adept al minimalismului nordic să tresară. Cu un diametru de 40 mm pentru bărbați și unul mai mic (34 mm) pentru dame ceasul face o pereche care arată pur și simplu impecabil (oricât de exagerat ar suna).

Foto: Hodinky 365

Cred că este evident că nu pot rămâne obiectiv cu acest ceas. Este ca și cum m-aș scufunda în adâncurile unei mări înghețate, a cărei suprafață îmi amintește de cadranul albastru închis... Ar trebui remarcat, totuși, că nu sunt atât de departe de adevăr cu această impresie. Studioul danez KiBiSi, care a participat la proiectarea Pebble, a găsit inspirația în natura nordică: Cu forma lor rotunjită, asimetrică și finisajul lucios, Pebble imită pietricelele umede de pe o plajă rece.

(8) Calvin Klein Minimal - trendsetteri de modă în toate privințele

Iubitorii de modă din țara noastră sunt adesea dornici să se uite la carcasa ceasului Calvin Klein, iar ceasul Calvin Klein Minimal de aur poate atrage atenția vânătorilor de tendințe la tușă. Atât modelul Calvin Klein Minimal pentru bărbați, cât și modelul mai mic și mai "drăguț", în versiunea pentru dame.

Designul curat, dar sofisticat, dominat de aurul îndrăzneț în combinație cu cadranul mai deschis cu logo-ul CK în relief auriu, permite ceasului să iasă în evidență cu aproape orice ținută și în orice situație. De exemplu, chiar și atunci când vă bucurați de o frumoasă seară romantică cu murmurul liniștit al bulelor de șampanie.

 Ceasuri aurii de damă - Galerie foto
3.3.2023
Ceasuri aurii de damă - Galerie foto

(9) Prim Czech Team - Neutru și confortabil

Simplu, versatil și potrivit pentru fiecare zi. Ediția anuală limitată a brandului ceh Prim, creată în colaborare cu Comitetul Olimpic Ceh, a avut un mare succes în 2020. Este păcat că Jocurile Olimpice în sine nici măcar nu au avut loc. Cu toate acestea, acest lucru a conferit ediției limitate o valoare istorică unică. Acesta include un model Prim Czech Team pentru bărbați cu o curea neagră, și un model Prim Slim Czech Team pentru dame cu o curea albă elegantă.

Foto: Hodinky 365

Ceasul are un aer mai minimalist. Numerele geometrice și acele drepte și întunecate ies în evidență pe suprafața curată a cadranului, care se îmbină frumos cu simplitatea vizuală, oferind în același timp ceasului valoarea adăugată a unei bune lizibilități.

Colegei mele Hanka, care a fost model în mica noastră " sesiune" fotografică, i-a plăcut cel mai mult Prim Czech Team. "Sunt foarte frumoase în sine și mai ales la încheietura mâinii." Și ce a spus despre perechea de ceasuri în general? "Cred că este o idee grozavă să oferi cadou o pereche de ceasuri. Mi le imaginez ca fiind un cadou minunat, mai ales pentru o nuntă sau o aniversare, probabil chiar și pentru Ziua Îndrăgostiților, dacă aș sărbători-o." Sunt de acord, și aș adăuga că o astfel de dedicație gravată ar fi cireașa de pe tort.

3 motive pentru care un ceas cu dedicație gravată este un cadou minunat
3.6.2022
3 motive pentru care un ceas cu dedicație gravată este un cadou minunat

(10) Invicta Marvel - Pentru Chedwick Boseman

Sunteți un fan înrăit al Marvel care nu ratează nicio premieră de film și care așteaptă de fiecare dată în sălile de cinema goale pentru scena de după publicitate? Atunci Invicta a conceput o linie de ceasuri inspirate de filmele Marvel doar pentru tine. În semn de omagiu adus recent decedatului Chedwick Boseman, am inclus în selecția de astăzi o pereche de ceasuri cu tema Pantera Neagră: Invicta Marvel Black Panther pentru bărbați și omologul său pentru femei Invicta Marvel Quartz.

1 719 lei Vânzarea s-a încheiat

Aceste bestii de acțiune impresionează prin inedita prelucrare megalomană, atât de tipică pentru Invicta. Nu li se poate nega nici atenția incontestabilă acordată detaliilor, care poate fi observată pe ceas, de la carcasa cu nervuri din oțel, la imprimarea în relief a costumului Panterei pe fundalul cadranului, până la brățara argintie cu dinți din oțel. Cu un ceas ca acesta, tot ce trebuie să faceți este să vă încrucișați brațele pe piept și să strigați cu putere: "WAKANDA FOREVER!".

Nu cred că majoritatea oamenilor obișnuiți ar cumpăra un astfel de Invicta. Dar, pe de altă parte, știu că există o mulțime de persoane care se complac în aceste indulgențe ale fandomului. Cum ar fi fratele meu, cel mai înfocat fan Marvel pe care îl cunosc: "Da, sunt destul de brutale, deși ar fi fost mai interesante cu Iron Man. Dar mișto, doar că nu cred că aș putea scăpa cu asta acasă (râde)." Ei bine, nu ar trece de cumnata mea, dar l-aș putea duce pe fratele meu la film și la o bere după aceea.

(11) Tissot Tradition - Pentru societate în stil tradițional

Dar să ne întoarcem cu picioarele pe pământ, unde (în ceea ce privește ceasurile cu pereche) clasa și eleganța domină. Reprezentarea acestor valori sunt ceasurile elvețiene tradiționale Tissot, dintre care noi am pus ochii pe Tissot Tradition Quartz pentru bărbați și Tissot Tradition Lady Quartz pentru dame.

Punctul forte al Tissot Tradition constă tocmai într-o anumită "neinovativitate" și într-un design care a fost testat în mod fiabil de timp. Combinația de oțel inoxidabil lustruit cu un cadran alb îl face în esență ceasul social și formal perfect, dar neutralitatea sa nu îl exclude din domeniul "purtării zilnice" - atât pentru birou, cât și pentru o cină romantică împreună.

"Niște Invicta sau G-Shock nu prea ar agrea prietena mea. Dar îmi imaginez că am avea amândoi niște ceasuri formale asortate. Categoric argintiu, prietena mea poartă numai accesorii argintii. Cred că acest Tissot ar fi perfect." - Honza, asistent de vânzări la Bezel.ro

(12) Seiko Presage Automatic Open Heart Open Heart Cocktail Time "Stinger" - Consumați timpul cu ghimpi japonezi

Brandul japonez Seiko are, de asemenea, o poziție puternică și o lungă tradiție în lumea orologeriei. Ceasul lor Seiko Presage Automatic Open Heart Cocktail Time "ghimpi" este un exemplu frumos al faptului că ceasurile împerecheate ies cel mai bine în evidență cu ceasuri clasice într-un stil elegant. Aceste "ghimpi" automate automate pentru bărbați și femei îmi confirmă cu siguranță această convingere.

Aspectul sofisticat al " ghimpilor " respiră o atmosferă caldă: nuanțele calde de maro de pe fundalul cadranului, combinate cu indecșii de aur fațetați cu picătură și acul secund de culoarea mierii, sticla convexă și bătăile Open Heart încălzesc sufletul la fel de mult ca o băutură cu o persoană iubită.

"Îmi place destul de mult ideea unui ceas pereche, mai ales când mă uit la acest Seiko. Cu soțul meu la teatru sau la un eveniment mai de gală... Mi-ar plăcea asta." - Misha, Observatorul de servicii și reclamații Bezel.ro

(13) Prim Dakar Quartz Chronograph - Când relația ta este o adevărată plimbare!

În acest an, cu ocazia celebrului Raliu Dakar, brandul Prim a lansat tradiționala ediție limitată de cronografe sportive, de data aceasta în culori sălbatice și pentru prima dată cu un model pentru dame. Ar fi mare păcat să nu le includem în selecția noastră. Pentru bărbați, am ales modelul Prim Dakar Quartz Chronograph albastru (dar există și un model roșu), în timp ce pentru dame Prim a oferit Prim Dakar Quartz Chronograph Ollie, a cărui culoare fucsia atrage cu noblețe atenția asupra luptei împotriva cancerului la sân.

Motto-ul lui Prim este "Prinde-mă dacă poți", pe care îl poți folosi după cum crezi de cuviință. Doar cursele și condusul rapid și periculos pe șosea și în afara ei sunt cele pe care vă recomand să le faceți în Need for Speed și alte jocuri virtuale similare.

Așadar, era un ceas de cuplu - pentru a vă duce pe amândoi la timp la întâlnire. La mulți ani de Valentine's Day din partea echipei Bezel.ro! :)