» Blog » Festina

Cele mai populare ceasuri Festina de damă cu care nu poți da greș

Taguri: Galerie foto | Festina | Pentru femei | Clasice | Fashion

30.1.2024 | 6 MIN

Sunt frumoase, strălucitoare și incredibil de feminine - despre cine altcineva am putea vorbi dacă nu despre ceasurile Festina de damă? Astăzi, aruncăm împreună o privire la cele pe care le considerați cele mai bune. Și trebuie să mă întreb: de ce oare aceleași ceasuri continuă să apară în coșurile de cumpărături ale clienților noștri la nesfârșit și de atâția ani?

Foto: Hodinky-365.cz

Când am aruncat o privire pe lista de ceasuri pentru femei care sunt preferatele clientelor noastre (un Festina lângă altul), nu am fost surprinsă să constat că multe dintre ele nu corespund întru totul caracteristicilor obișnuite ale modei "top absolut senzațional al celor mai tari tendințe în materie de modă, pe care trebuie să le ai imediat, altfel vei fi total pe dinafară și te poți îngropa", pe care brandurile de modă le dezgroapă în fiecare sezon. Nu este o coincidență, cele mai bine vândute ceasuri Festina sunt pe piață de ani de zile și și-au păstrat cu fermitate această poziție bine câștigată.

Da, Festina este și va continua să fie o marcă de modă, producând în primul rând ceasuri "mai ales pentru privit". Dar secretul succesului său constă în faptul că nu încearcă să mulțumească creatorii de modă de la Vogue, ci mai ales pe noi, femeile obișnuite, care pur și simplu ne dorim un ceas frumos, decent și ușor de purtat. De aceea, de atâta timp, aceleași Festina sunt căutate de femei de toate vârstele și sunt salvarea bărbaților disperați după un cadou care să le placă cu adevărat. Și despre ce ceas vorbesc de fapt?

(1) Colecția Festina Mademoiselle

S-ar putea să exagerez puțin când spun că colecția Mademoiselle este întruchiparea nobleței și a feminității. Ei bine, cel puțin pentru ochi, reușește să pară așa. Ceasurile Mademoiselle se caracterizează, în general, prin formele lor delicate și feminine, culorile delicate și designul atrăgător. Și astfel, o altă "celebritate" imaginară printre Festina este un ceas din această linie: Festina Mademoiselle cu cadranul său inconfundabil sidefat, care evocă o impresie diferită în orice lumină și din fiecare unghi.

476 lei (Livrare 21.6.)

Uneori, culorile cadranului ne amintesc de o impresionantă auroră boreală, alteori de un cer roșiatic reflectat pe suprafața apei... Mărturisesc că m-a dus mai degrabă cu gândul la zilele în care ne arătam cu mândrie una alteia pandantivele noastre din școala primară, care își schimbau culoarea în funcție de starea noastră de spirit, poate că unele dintre voi vi le mai amintiți. Pur și simplu, fiecare va vedea în ele ceea ce îi este propriu, iar asta îi conferă ceasului un mic plus (ne)semnificativ.

(2) Steaua de pe cer Swarovski

Strâns legate de colecția Mademoiselle sunt ceasurile care au primit frumusețea cristalelor Swarovski - ceasurile Mademoiselle Swarovski

Și pentru că mai puțin nu înseamnă întotdeauna mai mult, cel mai popular este acest Festina Mademoiselle Swarovski luminos, cu un cadran încrustat cu pietricele din sticlă de cristal tăiată.

Cristalele transparente care scânteiază în lumină, brățara delicată de tip milanez și dimensiunile minuscule fac din acest ceas o mică bijuterie cu adevărat magică, de care poate că nici Marilyn Monroe, care era pasionată de bijuteriile cu aceste "diamante Swarovski pentru toată lumea", nu s-ar rușina.

(3) Colecția Festina Boyfriend

Colecția Boyfriend se bazează pe o observație destul de simplă - faptul că multor femei le place să poarte ceasurile partenerilor lor (de unde și numele "Boyfriend"). Dar adevărul este mai degrabă că multe femei preferă în general ceasurile bărbaților. Acestea sunt mai mari, adesea mai sportive și nu au, după spusele unui prieten de-al meu, "o multitudine de decorațiuni inutile și prostii strălucitoare".

Este exact ceea ce preferă atleta Eva Samkova. În colaborare cu ea, Festina a creat un ceas personalizat pentru Eva - chiar și cu logo-ul ei caracteristic.

Prin urmare, ceasurile cronograf Festina Boyfriend au devenit foarte populare. Cu toate acestea, nici designerii de la Festina nu s-au dezmințit și au echipat aceste cronografe cu pietre de sticlă.

Festina Boyfriend "Rainbow" - stilul Rolex și misiunea mondială de la Trinec
30.5.2022
Festina Boyfriend "Rainbow" - stilul Rolex și misiunea mondială de la Trinec

A doua direcție pe care o iau ceasurile Boyfriend este clasică, curată și minimalistă. Cum ar fi modelul Festina Boyfriend argintiu, cu cadran alb și ace Dauphine.

Foto: Hodinky-365.cz

Ceasul arată foarte elegant datorită brățării milaneze și a cadranului tăiat în fascicul de lumină. De asemenea, este extrem de versatil: pentru birou, în societate, pentru o ieșire în oraș sau pentru o întâlnire... Nu va jigni în niciun caz. Nu știu ce părere aveți voi, dar pentru mine este cu siguranță un ceas excelent pentru fiecare zi.

Iar dacă vă doriți unul la fel ca acesta, doar că culoarea albă vi se pare cam plictisitoare, există modele într-un spectru cromatic diferit: de exemplu, acest Festina Boyfriend cu cadran negru.

Foto: Hodinky-365.cz

Foto: Hodinky-365.cz

Multe doamne iubesc, de asemenea, acest model elegant Festina Boyfriend din colecția Boyfriend.

Foto: Hodinky-365.cz
476 lei (Livrare 21.6.)

Aș spune că este ca un fulg de nea printre ceasurile Festina. Nu pentru că ar fi în vreun fel unic, am ales această poreclă din cauza aspectului lor fragil, delicat și alb, care este doar accentuat de acele tip schelet în formă de frunze și de "placarea" carcasei și a cadranului cu cristale luminoase. Ele vor fi apreciate de purtătoarele la fel de elegante care preferă un stil mai rafinat. Cu toate acestea, ceasul păstrează totuși o mărime medie mai mare, care îi dezminte caracterul de bijuterie.

Dacă v-au atras atenția, dar ceva la ele nu este încă în regulă, ați putea fi interesate de modelele cu cadran în roz pastel sau cu un finisaj negru fermecător.

Foto: Hodinky-365.cz

(4) Vărul din Elveția - colecția Festina Swiss Made

Festina s-a întors cu mândrie la rădăcinile sale elvețiene anul trecut cu colecția Swiss Made. Acel "Swiss Made", pe scurt, înseamnă că ceasul a fost fabricat sau asamblat în Elveția, are un mecanism elvețian, cel puțin 60% din costul de producție a fost elvețian și inspecția finală a fost, de asemenea, făcută în Elveția. Ceasul Festina Swiss Made cu cadran negru a fost cel mai apreciat din această colecție.

Foto: Hodinky-365.cz

Aspectul simplu și clasic este pus în valoare de centrul texturat al cadranului, care conferă ceasului o ștampilă de respectabilitate, la fel ca și faptul de a ști că sticla sa este în mod excepțional din safir (celelalte ceasuri din selecție au sticlă minerală). Ceasul este de dimensiuni mici, astfel încât doamnele cu încheieturi mai înguste îl vor prefera pe acesta probabil. Iar prețul este, de asemenea, foarte rezonabil pentru un ceas "Swiss Made".

Arată foarte bine și în versiunea albastru regal.

Foto: Hodinky-365.cz

Atractivitatea prețului la Festin nici nu trebuie să fie menționată, pentru că face parte din secretul succesului lor, asta nu că nu ar fi atractiv. Doamnele care cumpără acest ceas știu de mult timp că, pentru o sumă relativ mică de bani, primesc un ceas de calitate și, cel mai important, cu un aspect elegant, pe care îl vor iubi ani de zile. Pentru serviciul nepretențios de schimbare a bateriei din când în când, ceasul vă vor răsplăti nu doar împodobindu-vă încheietura mâinii, ci și fermecându-i pe cei din jur și atrăgând întrebări de genul: "Doamne, de unde l-ai luat și nu a fost scump?". Așadar, sunteți ademenite să îl cumpărați?

(5) Festina Solar Energy - un ceas alimentat de lumină

Festina și-a extins colecția cu o linie de ceasuri practice, dar în același timp frumoase, alimentate nu de o baterie clasică, ci de lumină: Festina Solar Energy.

Ceasul este alimentat de lumină, atât naturală, cât și artificială. În mod surprinzător, "panoul" solar nu este ascuns sub cadran, așa cum fac majoritatea mărcilor, ci se alege un inel solar, care este vizibil între cadran și sticlă.