Cele mai bune smartwatchuri de damă (la prețuri accesibile)

Taguri: Cele mai bune | Pentru femei | Smartwatch

27.5.2022 | 4 MIN

Cele mai inteligente, cele mai bune, cele mai frumoase și la un preț sub 1 200 de lei. Misiunea este clară! Nu voi pierde timpul inutil și vom trece direct la selecția de smartwatchuri de damă la prețuri accesibile.

În acest articol ne-am limitat la prețul de o mie douăsute, dar avem și un articol în care am relaxat un pic restricția de preț.

Cele mai bune smartwatchuri de damă
1.12.2020
Cele mai bune smartwatchuri de damă

Huawei Watch GT 3 - Smartwatch pentru orice ocazie

Orice femeie își dorește un ceas elegant și frumos la încheietura mâinii. Și, de preferință, unul smart. Și pentru orice ocazie. Huawei Watch GT 3 îndeplinește toate aceste condiții și, prin urmare, nu are cum să nu fie încadrat aici.

[[216214]]

Eleganța ascunsă în spatele curelei din piele și a carcasei din oțel emană literalmente din ceas, lăsându-l cu un aspect minimalist. Trăsăturile sportive (fie din punct de vedere funcțional, fie din punct de vedere al senzorilor) echilibrează în mod minunat funcțiile urbane, cum ar fi efectuarea de apeluri direct de pe ceas (telefonul trebuie să fie în raza de acțiune a Bluetooth) sau un player de muzică direct în ceas.

[[M3585]]

Aș putea spune, de asemenea, că acest model are o autonomie de șapte zile, un display AMOLED excelent sau și se potrivește aproape pe orice mână datorită dimensiunilor sale sobre. Dar, cel mai important, este elegant, sportiv și inteligent.

 

Printre avantajele și dezavantajele acestui model se numără:

design elegant și minimalist
funcție sportivă
player de muzică și apelare telefonică direct de pe ceasul dvs.

displayul tactil poate fi un pic deranjant atunci când faceți sport

Amazfit GTR 3 – Dimensiunea contează

Ceasul are un diametru de 46 de milimetri, ce să facă o femeie cu un asemenea ceas? Dar diametrul este unul dintre principalele motive pentru care acest ceas este aici. O mulțime de femei preferă ceasurile mari. Dar Amazfit GTR 3 nu este aici doar datorită diametrului. Și-au câștigat locul datorită caracteristicilor lor incredibile și a prețului lor dezgustător de nerezonabil (într-un sens bun).

[[230594]]

Dacă nu sunteți impresionați de aspect, veți fi impresionați de display, care are cam la fel de mulți pixeli ca și deficitul trezoreriei statului nostru. Deci, o mulțime.

Pe lângă eleganța lor, desigur, sunt și inteligente. Îl puteți utiliza pentru a efectua un apel prin Bluetooth de pe telefon, pentru a asculta muzică direct de pe ceas sau pentru a răspunde cu un mesaj prestabilit.

Argumentele pro și contra ale acestui model includ:

durata de viață a bateriei
display AMOLED superb
telefon și player de muzică

se poate că nu se potrivesc la încheieturile femeilor

Garmin Lily - Doar feminitate

"Să facem un ceas smartwatch care poate fi purtat aproape ca o bijuterie", și-a spus Garmin chiar înainte de a fi creat Garmin Lily. Și iată-l.

Mai este nevoie să scriu ceva despre acest smartwatch? Să vă spun direct - nu vă înregistrează traseul, nu plătiți cu el. Și ce dacă? În rest, acesta îndeplinește toți parametrii de bază ai unui smartwatch și oferă ceva în plus. Cel mai unic și, probabil, cel mai feminin design din lumea smartwatch-urilor.

Dar, bineînțeles, acest ceas vă arată toate notificările, vă urmărește activitățile zilnice (și nocturne)... Ei bine, exact tot ceea ce ar trebui să ofere un smartwatch decent!

Direct în cadran găsim o structură interesantă care diferă pentru fiecare variantă de culoare. Dar aspectul la modă este creat în principal de atașarea atipică a curelei la ceas.

Argumentele pro și contra ale acestui model includ:

design foarte original
structura cadranului

unii ar putea fi deranjați de lipsa GPS-ului

Huawei Watch Fit – Titer, pătrat și ieftin

Și iată că avem cel mai ieftin și cel mai titanic model pătrat din selecția noastră – Huawei Watch Fit 2. Dacă vă doriți un dispozitiv discret, dar atractiv și inteligent, iată-l.

[[228548]]

Prețul său nu depășește suma de o mie, în același timp, oferă echipamente superioare sub forma unui senzor de ritm cardiac, a unui pulsoximetru și chiar a unui GPS.

În ciuda dimensiunilor sale (30 de milimetri în diametru), Huawei a reușit să ajungă la 10 zile de autonomie a bateriei. Acest model este, de fapt, foarte contrastant. Oferă o grămadă de fucții și la un preț accesibil.

Argumentele pro și contra ale acestui model includ:

prețul
display în culori intense
durata de viață a bateriei
navigație în curbă
posibilitatea de a efectua apeluri telefonice

niciunul, având în vedere prețul

Garmin Vivomove 3 – Drumul înainte, cu o aluzie la drumul înapoi

Și iată ceva pentru fanii clasicilor – Garmin Vivomove 3. Acest model este unul dintre puținele ceasuri smart cu acele clasice și cu un ecran tactil ascuns inteligent dedesubt. Deci, la prima vedere, cineva poate să nu știe că aveți un smartwatch.

[[184893]]

Imediat după Garmin Lily, iată unul dintre cele mai feminine smartwatchuri de damă. Există un senzor de ritm cardiac, un pulsoximetru și, bineînțeles, primiți notificări de pe telefon.

design clasic
versiuni cu și fără plată fără contact
mai multe combinații de culori

operabilitatea displayului tactil

Încă nu v-ați decis? Așadar, lăsați-ne în comentarii ce așteptări aveți de la un ceas iar noi o să vă sfătuim. Sau aveți vreun sfat pentru noi cu privire la smartwatch-uri pe care n-ar trebuie să le omitem? Scrieți-ne în comentarii.

Ceasurile menționate în articol