Cele mai bune ceasuri smart

Taguri: Cele mai bune | Smartwatch

21.3.2022 | 6 MIN

Am ales cele mai bune 5 ceasuri smart, alături de câteva întrebări care să vă ajute să îl alegeți pe cel care vi se potrivește.

Atunci când alegem cel mai bun, acesta trebuie să aibă cel mai bun echipament. De aceea, toate modelele din selecția noastră au un player de muzică, se poate plăti fără contact cu ele și vă arată toate notificările.

Toate acestea analizează ritmul cardiac, oxigenarea sângelui, măsoară traseul cu ajutorul GPS și au un barometru pentru a înregistra numărul de metri urcați. Și, de asemenea,... Cel mai important... Este al naibii de bun.

În acest articol, nu am limitat în niciun fel prețul. Articolul în care am stabilit limita de preț îl găsiți mai jos:

Cele mai bune smartwatchuri (la prețuri accesibile)
23.3.2022
Cele mai bune smartwatchuri (la prețuri accesibile)

Acum haideți să alegem un smartwatch pentru dvs.

Este compatibil acest smartwatch cu telefonul dvs.?

O întrebare puțin enervantă, dar importantă, chiar de la început.

Compatibilitatea sau nu a ceasului depinde de telefonul pe care îl dețineți. Garmin-urile sunt probabil cele mai simple. Acestea se potrivesc cu orice, indiferent dacă sunteți un utilizator de Apple sau aveți un telefon Android. Singura limitare este pentru utilizatorii de iPhone, care nu pot folosi răspunsurile rapide. Astfel, atunci când cineva vă trimite un mesaj, nu puteți alege din câteva răspunsuri predefinite și să răspundeți la mesaj. Această funcție este de fapt blocată chiar de către Apple, care a făcut-o disponibilă doar pentru propriile sale Apple Watchuri.

5 întrebări pe care ar trebui să ți le pui înainte de a cumpăra un smartwatch Garmin
9.6.2022
5 întrebări pe care ar trebui să ți le pui înainte de a cumpăra un smartwatch Garmin

Ceasurile Samsung și Apple Watches sunt mai complicate. Să începem cu Apple Watches. În general, Apple creează un sistem închis pentru toate dispozitivele sale, astfel încât să nu lase pe oricine să intre și să compromită securitatea sa și a dvs. De aceea, Apple Watches se asociază doar cu iPhone-ul.

Samsung a ajuns acum la aceeași filozofie, dar complet diferită. A strigat lumii "Îi luăm la bord pe toți, mai puțin pe cei de la Apple". Ceea ce reprezintă o strategie destul de ofensivă care, în practică, înseamnă că ceasurile Samsung se vor cupla doar cu telefoanele Android. În plus, mai multe funcții de sănătate, cum ar fi ECG sau măsurarea tensiunii arteriale, sunt disponibile doar pentru utilizatorii cu un telefon Samsung Galaxy. Oh, iar telefoanele Huawei au ceva probleme cu asocierea și este important să verificați compatibilitatea lor.

  • Se asociază cu orice: Fenix 7, Venu 2, Vivoactive 4
  • Se asociază aproape cu orice în afară de Apple: Galaxy Watch 5
  • Se asociază doar cu iPhonem: Apple Watch 8

Doriți un partener sportiv?

Nu este nimic de discutat aici, cel mai sportiv ceas este cu siguranță Garmin Fenix 7. Mergeți la o cursă de alergare și veți vedea această pictogramă la încheietura mâinii a aproape fiecărui alt alergător. Dacă nu Fenix 7, atunci măcar Fenix 6.

[[M3043]]

Fenix 7 combină o gamă uriașă de funcții de antrenament cu o autonomie admirabilă a bateriei. Acest ceas vă va spune totul despre condiția fizică și antrenamentele dumneavoastră și nu vă va ascunde nimic. O mare atracție este reprezentată de displayul mare și clar sau de hărțile topografice. Sufletul sportiv este exprimat și în aspect. Acestea sunt pur și simplu ceasuri outdoor la prima vedere.

[[217905]]

[[217891]]

În general, însă, toate Garmin-urile au un suflet sportiv. Vă oferă o evaluare detaliată a fiecărui antrenament, vă puteți configura un antrenor virtual și puteți obține date despre condiția dumneavoastră fizică și dacă vă antrenați corect. Acesta este motivul pentru care toate Garmin-urile din selecția noastră sunt chiar acolo sus.

De fapt, toate smartwatchurile din această selecție pot fi purtate. Cu toate acestea, are însă propriul DAR. Aș compara-o cu o drumeție pe munte în papuci de casă. Probabil că veți încerca, dar de ce să o faceți când există pantofi de trekking? Atât  Apple Watch 8 și Samsung Galaxy Watch 5 dispun de funcții sportive, desigur, dar nu la fel de multe ca la Garmin-urile concurente.

Pentru atlet, deci, durata de viață a bateriei este, de asemenea, importantă, lucru pe care pur și simplu nu îl va obține la aceste două modele.

  • Cea mai bună alegere pentru sportivi: Fenix 7
  • O alegere excelentă pentru sportivi: Vivoactive 4, Venu 2
  • Pentru sportivul de agrement: Apple Watch 8, Galaxy Watch 5

Doriți un ceas smart ca o extensie a telefonului dumneavoastră?

Efectuați un apel, răspundeți la un e-mail sau la un mesaj, căutați ceva pe internet, descărcați o grămadă de aplicații direct pe ceasul dumneavoastră... Asta este ceea ce doriți? Alegeți Apple Watch 8 sau Samsung Galaxy Watch 5. Ceasurile Apple sunt un must-have pentru cei care iubesc merele, iar ceasurile Samsung pentru cei care iubesc telefoanele Android.

În plus, acest ceas excelează la analiza datelor de sănătate. Așadar, dacă simțiți vreodată că veți face un atac de cord din cauza stresului, nicio problemă, ambele ceasuri pot măsura ECG, iar Samsung-urile pot măsura chiar și tensiunea arterială.

Toate Garmin-urile sunt smart, dar cu siguranță nu se pot compara cu perechea menționată mai sus. Plătiți cu toate acestea, puteți asculta muzică de pe ele, dar nu puteți efectua apeluri și sunteți limitat de răspunsuri prestabilite. Așadar, nu puteți dicta cuvânt cu cuvânt formularea răspunsului dumneavoastră.

Aș alege totuși Fenix 6, care are o funcție suplimentară inteligentă/sportivă, și anume hărțile topografice. Ceasul vă poate naviga, poate crea un traseu circular pentru dumneavoastră sau poate găsi cea mai apropiată benzinărie.

  • Cea mai bună alegere: Apple Watch 7, Samsung Galaxy Watch 4
  • Media de aur: Fenix 6
  • Fundație smart: Vivoactive 4, Venu 2

Durata de viață a bateriei este cel mai important lucru pentru dumneavoastră?

Această întrebare ar putea suna " Doriți un ceas cu o autonomie decentă a bateriei?", dar nu este așa. Și care este motivul? Numai un naiv nu ar vrea. Dar este important să nu uitați că o autonomie mare a bateriei ascunde adesea compromisuri. Modelele cu autonomie mare au uneori un ecran mai simplu, o experiență de utilizare mai minimalistă... Sau poate o carcasă mai mare, pentru a putea instala o baterie mai mare.

Nu vă interesează să aveți un smartwatch plin de animații, tranziții diferite, 16 milioane de culori și vreți doar să profitați la maximum de durata de viață a bateriei? Nu ezitați să vă luați Garmin. Din nou, în frunte cu Fenix 6.

În schimb, Samsung și Apple au o filozofie ușor diferită. Își doresc o experiență de utilizare plăcută, un ecran perfect, o mulțime de animații și, Doamne ferește, un ceas care se strică! Și apoi și durata de viață a bateriei arată la fel. Și iată-ne din nou cu compromisurile... Dar de data aceasta dintr-un unghi ușor diferit.

Din punctul meu de vedere Garmin Venu 2 este un mijloc fericit. Acest model are o interfață de utilizator frumoasă, un display AMOLED foarte frumos și o autonomie respectabilă de 11 zile. Vivoactive 4 are apoi o autonomie de aproximativ o săptămână, dar folosește un display LCD ușor insipid, care, deși este economic și ușor de văzut în lumina directă a soarelui, nu este la fel de frumos colorat. Dar... Are o etichetă de preț foarte acceptabilă.

Garmin Venu 2 recenzie - Cel mai bun smartwatch sub 10 000 CZK?
23.3.2022
Garmin Venu 2 recenzie - Cel mai bun smartwatch sub 10 000 CZK?

  • Cea mai bună durată de viață a bateriei: Fenix 6 (24 zile)
  • Durată mare de viață a bateriei: Venu 2 (11 zile),  Vivoactive 4 (8 zile)
  • Durată de viață acceptabilă a bateriei: Apple Watch 7 (1-2 zile), Galaxy Watch 4 (1-2 zile)

Căutați un ceas cu cel mai bun raport preț/performanță?

Doriți ce este mai bun la cel mai mic preț? Ei bine, asta clar e Garmin Vivoactive 4.

1 040 lei Vânzarea s-a încheiat

Acest model are tot ceea ce este important - plăți fără contact, player de muzică, numeroase funcții sportive, autonomie decentă a bateriei și combină toate acestea cu un preț foarte bun.

S-ar putea părea că prețul lui Fenix 6 este deplasat, deoarece este cu ceva mai scump decât restul, dar compensează cu caracteristici foarte bune și cu o manoperă care se potrivește cu prețul.

Celelalte trei ceasuri sunt la un nivel destul de asemănător. Deși Venu 2 tinde mai mult spre sport, iar Apple Watch 7 și Galaxy Watch 4 mai mult spre smart.

Garmin VivoActive 4 recenzii: sporttesterul universal pentru sportivi de agrement, olimpic
23.3.2022
Garmin VivoActive 4 recenzii: sporttesterul universal pentru sportivi de agrement, olimpic

  • Raport preț/performanță excelent: Vivoactive 4
  • Raport bun preț/performanță: Fenix 6, Venu 2, Apple Watch 7, Galaxy Watch
Ce fel de smartwatch din selecția noastră vă place cel mai mult și ce v-ar convinge să îl cumpărați? Sau credeți că un alt model ar trebui să fie inclus în acest top cinci? Scrieți-ne în comentarii. :)

Ceasurile menționate în articol