Cele mai bune ceasuri pentru bărbați (la prețuri accesibile)

Taguri: Cele mai bune | Pentru bărbați | Clasice

25.3.2022 | 15 MIN

Fiecare are gusturi ușor diferite. Poate fi foarte greu să îl nimeriţi. Mai ales atunci când trebuie să treceți prin sute și sute de opțiuni. Am adunat cele mai bune ceasuri de bărbaţi la prețuri accesibile, în mai multe categorii selectate. Practice, în cel mai bun raport preț/performanță, dar și cele care pur și simplu vă fac fericit.

Facem o selecție amănunțită în redacția noastră, unde le testăm direct. Iar la sfârșitul acestui articol rezumăm cum și de unde am ales.

Prețul nu este principalul criteriu pentru dumneavoastră? Atunci, consultați selecția noastră de cele mai bune ceasuri pentru bărbați fără limită de preț:

Cele mai bune ceasuri pentru bărbați selectate de experți
5.2.2024
Cele mai bune ceasuri pentru bărbați selectate de experți

Conținutul articolului:

  • Ceasuri de societate
  • Ceasuri pentru ocazii formale
  • Ceasuri pentru purtarea zilnică
  • Ceasuri  pentru curse
  • Ceasuri pentru scufundări
  • Ceasuri pentru piloți
  • Ceasuri pentru militari
  • Ceasuri outdoor
  • Ceasuri retro
  • Ceasuri Skleton
  • Ceasuri automatice
  • Ceasuri quartz
  • Ceasuri digitale
  • Ceasuri unice
  • 1) Categoria: Ceasuri de societate

    Câștigătorul categoriei: Festina Swiss Made

    Un ceas de societate trebuie să fie elegant, minimalist. Suficient de mic și subțire pentru a se strecura cu grație sub manșeta cămășii atunci când ieșiți în oraș.

    În categoria prețurilor foarte accesibile, am ales modelul Festina Swiss Made. În primul rând, pentru că designul este cu adevărat social, discret și se va potrivi foarte bine cu o cămașă, iar în al doilea rând pentru că oferă un raport preț/performanță mai mult decât corect. Dispun de un cristal de safir care rezistă mai bine la zgârieturi, rezistență ridicată la apă și un mecanism de fabricație elvețiană.

    Avantajul ceasurilor de societate este că nu sunt supuse unor cerințe atât de ridicate ca și cele formale, adică ceasurile purtate la un costum. Astfel, puteți alege, de exemplu, o brățară metalică sau un cadran mai colorat pentru un ceas de societate.

    Alternativă: Casio Collection MTP-1384 a fost un câștigător instantaneu pentru bărbați. Un preț incredibil, elegant și cu cifre romane pentru a-i da farmec.

    2) Categoria: Ceasuri pentru ocazii formale

    Câștigătorul categoriei: Orient Bambino

    Fiecare gentleman ar trebui să aibă acasă cel puțin un ceas formal dacă nu chiar unul pur social. Adică un ceas elegant, cu design minimalist, pe care un bărbat îl alege atunci când are o întâlnire de afaceri importantă, când merge la cină la un restaurant mai bun sau chiar la teatru. Sau pur și simplu atunci când codul vestimentar de la locul de muncă o impune.

    Adesea, la ceasurile sociale este important să nu faceți economii. Dar chiar și în cele mai accesibile ape, puteți găsi piesa perfectă. Vă putem recomanda colecția Orient Bambino, care și-a câștigat un loc de onoare printre pasionații de ceasuri.

    Am ales a doua generație Orient Bambino Version7, care oferă nu numai un design retro reușit, cu o sticlă convexă, ci și un mecanism automatic in-house. Iar realizarea unui mecanism in-house este Sfântul Graal al orologeriei.

    Mecanismul in-house al acestui ceas indică faptul că acesta a fost complet proiectat, fabricat și asamblat de Orient.

    În plus, puteți alege dintre mai multe modele și chiar dimensiuni. Găsiți inspirație în galeria noastră foto:

    Cele mai frecvente 5 greșeli atunci când alegeți un ceas social pentru bărbați
    1.5.2023
    Cele mai frecvente 5 greșeli atunci când alegeți un ceas social pentru bărbați

    Alternativă: Ceasurile mecanice sunt o moștenire istorică frumoasă, dar dacă sunteți mai degrabă o persoană practică, alegeți un Tissot Tradition cu un mecanism alimentat cu baterii.

    3) Categoria: Ceasuri pentru purtarea zilnică

    Căștigătorul categoriei: Tissot PRX Quartz

    Un ceas pentru uz zilnic? Unul care să se potrivească atât cu un tricou și blugi, cât și cu o cămașă cu guler călcat? Unul care are o sticlă rezistentă la zgârieturi și suficientă rezistență la apă pentru a face față la orice, de la a se spăla pe mâini până la duș? Și, în același timp, să fie foarte elegant fără să coste un salariu întreg? Cel puțin unul dintre acestea a fost creat recent în Elveția.

    Compania elvețiană Tissot a reușit să combine în modelul Tissot PRX Quartz mai multe elemente care sunt apreciate nu doar de adevărații pasionați de ceasuri. O carcasă în formă de butoi, o brățară integrată, o ușoară notă retro și o manoperă care dă o impresie mult mai scumpă.

    La acestea a adăugat un cristal de safir, o rezistență la apă de 10 ATM și un mecanism elvețian fiabil, o combinație aproape nemaiîntâlnită la acest preț. Mai presus de toate, aceasta îl face un ceas ideal pentru utilizarea zilnică. Mai ales când este într-un stil sportiv-elegant, astfel încât să se potrivească cu aproape orice.

    Tissot în plus oferă aceste ceasuri în mai multe nuanțe de culoare, iar unele dintre ele chiar ne-au impresionat. Consultați galeria noastră foto pentru a vedea o secțiune transversală a acestei colecții strălucitoare, cu un aer sportiv-elegant:

    Tissot PRX - Galerie foto de nostalgie genială
    30.6.2022
    Tissot PRX - Galerie foto de nostalgie genială

    Varianta Tissot PRX s modrým číselníkem.

    Alternativă: Într-un stil ușor diferit, dar tot în categoria sportiv-elegant, se află popularul Festina Chronograph, care a fost mult timp unul dintre cele mai populare ceasuri pentru bărbați disponibile.

    Festina Chronograph recenzii- Atunci când căutați un partener versatil
    23.3.2022
    Festina Chronograph recenzii- Atunci când căutați un partener versatil

    4) Categoria: Ceasuri de curse

    Câștigătorul categoriei: Casio Edifice ECB-900

    Printre ceasurile sport, în special în categoria ceasuri de curse, sau "race watch", Casio Edifice ECB-900 câștigă detașat. Pentru că, dacă din punct de vedere al designului nu are nimic de reproșat, din punct de vedere funcțional este, fără îndoială, chiar mai bun: cronometru, numărătoare inversă, schimbarea orei mondiale și o lumină de fundal cool.

    Dar principalul lucru este că au Bluetooth. Iar asta nu înseamnă nimic altceva decât că îl asociați cu telefonul dvs. și puteți face în mod convenabil toate setările prin intermediul telefonului. În plus, puteți chiar să vă "sunați" telefonul cu ceasul și acesta preia automat ora în funcție de ora telefonului tău.

    Caracterul lipsit de griji îl face să fie o adevărată senzație! Adăugați la asta energia solară, astfel încât nu vă faceți griji cu privire la schimbarea bateriei. Și nici finisajul nu este cu siguranță de neglijat. Șlefuirea lunetei este foarte reușită.

    Milan, unul dintre clienții e-shopului Bezel.ro, l-a rezumat perfect în recenzia sa:

    "Am ales cu grijă, de mult timp, și am ales bine. O mulțime de caracteristici, un design grozav. Configurarea mobilă este de neegalat."

     TOP 6: Cronografe pentru bărbați (sub 2 000 Lei)
    28.3.2022
    TOP 6: Cronografe pentru bărbați (sub 2 000 Lei)

    Alternativă: Într-un stil mai clasic, dar totuși foarte sportiv, se află modelul Citizen Sports CA442. Perfect lizibil, pe o curea din piele, cu solar și atât de personal!

    5)  Categoria: Ceasuri pentru scufundări

    Căștigătorul categoriei: Invicta Pro Diver

    Ceasuri pentru scufundări. Nu trebuie să coste o avere pentru a obține un stil de scufundare cu avantaje de scufundare. Invicta Pro Diver este unul dintre acestea.

    Invicta este un brand pe care cunoscătorii de ceasuri îl vor iubi. Dar cu mai multe modele din linia Pro Diver, majoritatea vor recunoaște cu multă modestie că aici Invicta a reușit să facă un ceas grozav la un preț avantajos.

    Invicta în loc de Rolex? Asta nu poate fi de bine...
    23.3.2022
    Invicta în loc de Rolex? Asta nu poate fi de bine...

    Designul este, desigur, preluat de la celebrul Rolex Submariner. Dar acesta este și motivul pentru care este atât de apreciat. Este un clasic al tuturor clasicilor care se potrivește tuturor, indiferent de vârstă sau de mărimea încheieturii.

    Dacă optați pentru versiunea versiunea quartz cu baterii, veți obține un ceas decent, cu un design cunoscut pentru scafandri și cu o rezistență la apă de 200m la un preț rezonabil. Dacă optați pentru versiunea automatică, s-ar putea să fiți surprins să găsiți un mecanism japonez Seiko.

    În ambele cazuri, este o achiziție făcută din plăcere, dar este, de asemenea, justificabilă din punct de vedere rațional. Și, uneori, acesta este scopul.

    Alternativă: Dacă sunteți în căutarea unei alternative foarte ieftine cu un design de scafandru, rezistență ridicată la apă și fiabilitate, alegeți Casio Duro, modelul care a fost purtat de Bill Gates.

    Invicta – Povestea unuia dintre cele mai controversate branduri de ceasuri
    6.6.2022
    Invicta – Povestea unuia dintre cele mai controversate branduri de ceasuri

    6) Categoria: Ceasuri pentru piloți

    Câștigătorul categoriei: Citizen Eco-Drive Sports CA069

    Ceasurile pentru piloți ca și ceasurile de scafandru, sunt clasici fără vârstă ca ceasuri sportive care nu îmbătrânesc niciodată. Iar modelul Citizen este unul dintre ele, mai ales în culoarea neagră.

    Este ceasul care îi ține pe bărbați treji noaptea. Acest lucru se datorează designului negru menționat mai sus, despre care nu veți crede că va arăta atât de strălucitor până când nu îl veți încerca la încheietura mâinii. Citizen Sports CA069 este un model pe care zeul japonez al orologeriei l-a lovit direct în negru. La propriu.

    Citizen s-a inspirat de la ceasurile de pilot, așa că este foarte ușor lizibil, clar, dar cu o notă sportivă foarte puternică. Este adus la perfecțiune absolută de detaliile galbene, care sunt foarte elegante atunci când sunt combinate cu negrul.

    Și pentru că este un Citizen, puteți conta, de asemenea, pe un mecanism de calitate alimentat cu energie solară. Astfel, ceasul se alimentează de la lumină și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la baterie. Diametrul ceasului este de 44 mm, ceea ce face ca brandul să fie ideal pentru bărbații care caută un ceas deosebit de atractiv pentru încheieturile lor mai mari.

    "Ceasul a fost cumpărat drept cadou de ziua de naștere, iar sărbătoritul s-a bucurat nespus de mult." Iarca

    Galerie foto a ceasurilor de bărbați Citizen - Ce altceva v-ați putea dori?
    14.9.2022
    Galerie foto a ceasurilor de bărbați Citizen - Ce altceva v-ați putea dori?

    Alternativă: Piloți ușor diferiți sunt Casio Edifice EF-527D. Pentru scara și designul lor complicat, ele pot aduce uneori aminte unora de celebrul Breitling Navitimer. Dar sunt la preț avantajos și arată senzațional la încheietura mâinii.

    7) Categoria: Ceasuri pentru militari

    Câștigătorul categoriei: Seiko 5 Sports Field

    Un clasic militar, precum războiul de tranșee. Bine lizibil, în culori pământii, marcaje de 24 de ore, cu carcasă mată și un mecanism fiabil.. Acesta este ceea ce ar trebui să fie un ceas pentru militari clasic. Printre cele mai bune din această categorie, la un preț mai mult decât bun, se numără Seiko 5 Sports Field.

    De asemenea, ele se remarcă printr-o carcasă mai mică, care aparține tot clasicului militar, și cu o curea NATO pentru a completa stilul. În interior se află mecanismul automat 4R, pe care îl puteți vedea prin capacul transparent.

    În plus, Seiko oferă, de asemenea, luminozitate de înaltă calitate și, cel mai important, cu ceasul primiți un brand tradițional de ceasuri cu o poziție puternică și un nume care este familiar pentru fiecare pasionat de ceasuri.

    Alternativă: Dacă nu sunteți în căutarea unui ceas mecanic, ci a unuia cu qartz, nu treceți cu vederea ceasul cu energie solară Citizen Sports BM847 care este fantastic de lizibil. Sau consultați și alte modele din selecția noastră de cele mai interesante ceasuri în stil militar clasic:

    TOP 6: Ceasuri militare "field" (la prețuri accesibile)
    18.10.2022
    TOP 6: Ceasuri militare "field" (la prețuri accesibile)

    8) Categoria: Ceasuri outdoor

    Câștigătorul categoriei: Casio GA-2100

    Cum ar trebui să arate un ceas outdoor? În culori naturale? Și asta, dar cel mai important - trebuie să fie rezistent. În mod ideal, aproape totul. În acest sens, vă puteți baza pe ceasurile japoneze G-Shock.

    Legendarele G-Shocks nu trebuie disprețuite de niciun om. O jucărie rezistentă care este practic indestructibilă. GA-100 a fost unul dintre cele mai populare GA-100 timp de peste un deceniu, dar de când a apărut Casio G-Shock GA-2100 robustețea nu mai este o condiție obligatorie pentru G-Shock-uri. Și asta este ceea ce contează.

    Datorită subțirimii, confortul la purtare a crescut și nu mai contează dacă avem încheieturi mari sau mici. Durabilitatea nu a fost compromisă de o picătură de rășină sintetică. De fapt, dimpotrivă. Tehnologia Carbon Core Guard face din GA-2100 modelul durabil perfect pentru utilizarea zilnică.

    Forma octogonală a lunetei le-a adus porecla CasiOak (după modelul Royal Oak de la Audemars Piguet), dar oricum ar fi ocupat locul în clasamentul popularității. În ceea ce privește caracteristicile, este un gshock de bază sub forma unui cronometru, numărătoare inversă, iluminare din spate, timp mondial și calendar automat.

    În mod clar, versiunea all black câștigă - fiind un universal al unui bărbat. Dar există și alte opțiuni de culoare din care puteți alege și - în 2021au apărut - modele cu lunetă din oțel GM-2100, care conferă ceasului un stil complet diferit. Și cel mai important - în 2022, a fost lansată și o versiune îmbunătățită cu Bluetooth a modelului GA-B2100 cu energie solară.

    Model s Bluetooth a solárním dobíjením.

    Model cu Bluetooth și încărcare solară.

    Casio G-Shock GA-B2100 recenzie - Vocea rațiunii a fost auzită
    14.7.2022
    Casio G-Shock GA-B2100 recenzie - Vocea rațiunii a fost auzită

    Alternativă: Toate G-Shock-urile îndeplinesc cerința de durabilitate, dar dacă doriți ceva mai mare, mai strâns și în același timp mai inteligent, GBA-900 este o alegere bună.

    9) Categoria: Ceasuri Retro

    Vítěz kategorie: Casio Vintage A100

    Ceasul retro ar trebui, în mod ideal, să aibă o poveste. Sau cel puțin să arate foarte elegant. Câștigătorul acestei categorii le are pe amândouă. Pentru că... Patru butoane, dungi colorate care arată incredibil de bine, plus Ripley din Alien.

    A-100 sunt o interpretare fidelă a modelului de la sfârșitul anilor 1970 purtat de membrii Nostromo, inclusiv de Sigourney Weaver. Dar chiar și fără povestea din spatele filmului, este o piesă minunată de adăugat la o colecție perfectă pentru fanii retro.

    Sunt diferite, amuzante și au propria lor poveste. Ce v-ați putea dori mai mult de la un digital retro? Ce?! Poate doar câteva dintre celelalte piese retro, precum cele din selecția noastră:

    TOP 6 : Ceasuri retro ieftine care relatează o poveste
    7.4.2022
    TOP 6 : Ceasuri retro ieftine care relatează o poveste

    Alternativă: În selecția noastră de Top 6 veți alege cu siguranță, dar trebuie să menționez cel puțin cel mai popular retro pentru câțiva bani Casio F-91, un ceas iconic a cărui achiziție pur și simplu nu trebuie să fie regretată. Dar dacă sunteți în căutarea unuia analogic, vă va fi greu să găsiți un clasic mai mare decât Orient Multi-Year Calendar.

    10) Categoria: Ceasuri Skeleton

    Căștigătorul categoriei: Festina Automatic Skeleton

    Ceasurile skeleton dezvăluie mecanismul ceasului prin intermediul cadranului. De obicei, prețul pentru un astfel de ceas este destul de ridicat, deoarece necesită o reglare mai precisă a mecanismului. Dar chiar și în categoria mai accesibilă putem găsi piese interesante.

    Printre acestea se numără Festina Skeleton, care dezvăluie un mecanism automat japonez de la Miyota. Se poate vedea atât volanta care pulsează, cât și o parte din angrenaj. În plus, modelul are, de asemenea, un vizor pe partea din spate, astfel încât să puteți vedea prin el.

    Folosirea oțelului pentru carcasă și brățară, plus popularul finisaj negru, este un aspect pozitiv, la fel ca și cristalul de safir, care este foarte rezistent la zgârieturi.

    Scheletele mai ieftine cu mecanisme mecanice sunt ideale pentru pasionații de ceasuri începători care doresc să se bucure de mecanisme. Iar odată ce v-ați îndrăgostit de ele, după o vreme s-ar putea să ajungeți la piesele mai scumpe, unde nivelul elevat de măiestrie orologieră se vede cu adevărat.

    Alternativă: Dar dacă sunteți în căutarea skeletelor cu mecanisme mecanice, în ape accesibile vă putem recomanda să căutați brandul Ingersoll, care se concentrează pe mecanica skeletonului.

    11) Categoria: Ceasuri automatice

    Câștigătorul categoriei: Citizen Automatic Tsuyosa

    Dacă sunteți la început de drum cu ceasurile automatice probabil că nu doriți să investiți prea mult într-unul. Este logic, deoarece precizia mai slabă și, adesea, durabilitatea mai mică decât a modelelor convenționale cu cvartet (alimentate cu baterii) îi va descuraja în cele din urmă pe mulți oameni. Dar este foarte posibil ca acesta să se transforme într-o dragoste pe viață.

    Japonezii de la Citizen au reușit să combine în Citizen Tsuyosa mai multe elemente care nu sunt apreciate doar de adevărații pasionați de ceasuri. Culori vibrante, o carcasă în formă de cilindru și obrățară integrată.

    Cu toate acestea, a adăugat un cristal de safir și un mecanism automat fiabil, o combinație aproape nemaiîntâlnită la acest preț.

    Dimensiunea mai mică a ceasului îl ajută să se potrivească bine la majoritatea încheieturilor, iar rezistența la apă de 50 de metri este suficientă pentru uzul zilnic. Culorile cadranelor și cyclopul (lupă) de deasupra datei pot evoca legendarul Rolex Oyster Perpetual, dar Citizen Tsuyosa reprezintă mai degrabă o poartă de intrare în lumea ceasurilor mecanice.

    Varianta galbenă sau verde este cea mai populară, dar puteți opta și pentru un albastru sau un negru mai conservator.

     Citizen Tsuyosa recenzie – Descoperirea anului?
    6.10.2022
    Citizen Tsuyosa recenzie – Descoperirea anului?

    Alternativă: Seiko 5 sau modelele de la Orient sunt adesea recomandate ca ceasuri automate fiabile și accesibile. Orient Multi-Year Calendar, cu aerul său retro, este deosebit de interesant și sperăm că nu se va demoda niciodată.

    12) Categoria: Ceasuri cu quartz

    Câștigătorul categoriei: Casio Wave Ceptor WVA-M650

    Un ceas de care nu trebuie să vă faceți griji deloc. Acesta este visul multora dintre noi. În acest caz, este ideal să alegeți un ceas care să sincronizeze ora cu ajutorul unui semnal radio sau GPS. GPS-ul tinde să fie o achiziție mai scumpă, în timp ce puteți obține un ceas cu sincronizare radio la doar câteva sute.

    Și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la schimbarea bateriei, deoarece acestea sunt alimentate cu energie solară și, prin urmare, se reîncarcă prin lumină. O astfel de baterie solară poate rezista aproximativ zece ani fără intervenție. Invingătorul din această categorie, care oferă multe funcții pentru bani puțini, este Casio Wave Ceptor Lineage.

    În plus, mulți vor folosi și alte funcții practice, cum ar fi un alarma sau un cronometru. Designul este foarte versatil, este ușor lizibil este relativ ușor și nu are probleme cu apa. Există, de asemenea, o lumină de fundal, precum și acele și indecşii luminescenţi. Nu e de mirare că fac parte din lista TOP 6 ceasuri solare și accesibile.

    Alternativă: Câștigătorul acestei categorii a făcut, de asemenea, lista celor mai bune 6 ceasuri solare și accesibile pentru mai multă inspirație. Pentru toate acestea, am ales modelul mai elegant Casio Wave Ceptor Lineage.

    TOP	6: Ceasuri bărbați cu recepție radio (sub 2 000)
    28.6.2022
    TOP 6: Ceasuri bărbați cu recepție radio (sub 2 000)

    13) Categoria: Ceasuri digitale

    Câștigătorul categoriei: Casio Collection AE-1500

    Categoria de ceasuri digitale la un preț accesibil a avut un câștigător clar de această dată. Casio Collection AE-1500 a reușit la toate criteriile - design bun, caracteristici, lizibilitate și preț.

    Designul amintește puțin de legendarele G-Shocks, dar la o treime din preț. Deși nu se ridică la nivelul durabilității lor, credem că AE-1500 nu vă va dezamăgi. Oferă o carcasă robustă, rezistență la apă de 100 de metri, care va fi suficient de bună pentru dușuri și înot, și o sticlă de plastic protejată.

    Iar displayul mare și cifrele mari îl fac ușor lizibil. Totul este foarte clar și puteți utiliza alarma, cronometrul, numărătoarea inversă, ora dublă și lumina de fundal.

    Alternativă: Este posibil să fiți unul dintre acei oameni care consideră că modelele digitale trebuie să fie pătrate. Și poate că sunteți, de asemenea, în căutarea unui ceas practic, durabil, pe care să nu-l scoateți de la încheietura mâinii. Iată un ajutor simplu: G-Shock GW-M5600.

    14) Categoria: Ceasuri unice

    Câștigătorul categoriei: Swatch Red, Blue and White, by Piet Mondrian SUOZ344

    Această categorie a fost creată pentru a evidenția cele mai interesante piese care sunt unice prin design, poveste sau inovație.

    Cu siguranță, în ceea ce privește prețurile accesibile, producătorii nu au atât de multe ocazii de a-și propulsa ceasurile atât de departe și totuși, compania elvețiană Swatch a reușit să o facă, prezentând modele realizate din materiale ecologice. În selecția noastră, totuși, am ajuns la un unicat de design, dar tot de la Swatch.

    Este vorba despre colecția Swatch Centre Pompidou, în care capodoperele artei au fost transpuse în ceasuri. Cum ar fi abstracțiunile pictorului olandez Piet Mondriany.

    De asemenea, puteți avea la încheietura mâinii lucrări de Kandinsky, van Gogh, Delaunay și alții. Și acest lucru este grozav, nu-i așa?

    Swatch x Centre Pompidou - Un ceas ca o galerie pariziană
    13.5.2022
    Swatch x Centre Pompidou - Un ceas ca o galerie pariziană

    Swatch - Povestea companiei care a salvat orologeria elvețiană
    20.5.2022
    Swatch - Povestea companiei care a salvat orologeria elvețiană

    Alternativă: Este, de asemenea, unic atunci când un brand elvețian face o limită cu ziua săptămânii în cehă și slovacă. De exemplu, așa cum a făcut cu modelul Wenger Attitude.

    Cum și de unde am ales?

    Această selecție a celor mai bune ceasuri pentru bărbați a fost creată ca un ghid de selecție la îndemână. De aceea, veți găsi doar modele care sunt în prezent în ofertă, disponibile și care pot fi folosite pentru a vă crea o bucurie personală sau pentru a face pe altcineva fericit. Și de aceea ținem lista la zi și o actualizăm continuu.

    Și de unde am ales? Cele mai bune modele de la brandurile pe care le avem în ofertă, le cunoaștem, le purtăm noi înșine și garantăm pentru ele. Acesta este și motivul pentru care avem recenzii detaliate pentru majoritatea dintre ele, unde puteți afla tot ce trebuie să știți despre ceasuri.