» Blog » Garmin

Cele mai bune aplicații și cadrane pentru ceasurile smart Garmin (de la Connect IQ)

Taguri: Cele mai bune | Garmin | Smartwatch

23.3.2022 | 5 MIN

Ați cumpărat un nou ceas smart Garmin și ați dori să îl "testați"? Astăzi analizăm o selecție a celor mai bune aplicații și cadrane din aplicația mobilă Connect IQ pe care o puteți instala. Selecția este pur subiectivă, iar eu am ales ceea ce consider că este cel mai bun.

Cum instalez un aspect sau o aplicație pe ceasul meu smart Garmin?

Dacă nu știați că puteți instala aplicații pe Garmin, să vedem mai întâi cum se instalează orice pe ceasul dumneavoastră.

După asocierea ceasului cu Garmin Connect, veți instala și aplicația mobilă Connect IQ pe telefon. Acesta este un fel de magazin virtual în care sunt disponibile toate aplicațiile și modelele de afișare. Mai bune, mai rele, cu plată sau gratuite.

După aceea, deschideți detaliile aplicației respective și faceți clic pe "Install". Dacă deasupra butonului de instalare apare o pictogramă gri cu mențiunea "Plată", trebuie să plătiți o sumă suplimentară. Adesea, o aplicație sau un aspect poate fi instalat, dar după câteva zile primești un mesaj care te anunță că perioada de încercare a expirat.

Acum să trecem la selecția propriu-zisă.

Chariot J-Shock (prezentare)

Din punctul meu de vedere Chariot J-Shock este unul dintre cele mai reușite modele de afișaj. Ora este suficient de mare pentru a putea fi citită cu ușurință, iar în partea de jos găsim un grafic hilar cu vremea, data și starea bateriei. Pe deasupra, tot ce este important - ritmul cardiac, caloriile arse, numărul de pași și distanța parcursă pe zi.

Și care este cel mai mare avantaj al acestui aspect? Este absolut configurabil. Puteți seta un timp mai mare, puteți afișa secundele și este, de asemenea, unul dintre puținele cadrane care afișează și umiditatea, puterea vântului sau valoarea temperaturii.

Mulți utilizatori presupun că toate cadranele pot fi configurate direct în ceas, așa cum se întâmplă în cazul cadranelor preinstalate, dar nu este o regulă. O mulțime de aplicații și mai ales aspectul sunt configurate direct în Connect IQ! Odată instalată, pictograma "Settings" (Setări) va apărea chiar lângă aplicație.

Crystal (prezentare)

Simplu, dar cu o mulțime de date. Am folosit Crystal timp de mai multe luni și am fost extrem de mulțumit. Fiecare parte a acestui cadran este complet configurabilă și aveți la dispoziție o gamă largă de culori din care puteți alege.

Big Step (prezentare)

Poate vă întrebați ce fel de vrăjeală am ales, dar acest cadran a ajutat mulți utilizatori. O problemă frecventă este aceea că cadranele sunt frumoase, dar pentru unele persoane sunt absolut ilizibile. De exemplu, cadranele de mai sus pot fi un coșmar pentru o persoană cu vedere slabă. Și de aceea Big Step este aici. Acest cadran nu este deloc configurabil și afișează doar 4 puncte de date - starea bateriei, data, ora și numărul de pași. O mulțime de utilizatori sunt interesați doar de aceste lucruri și aici le au cât se poate de mari

ALL ON TOPIC: Garmin Watch Starea de antrenament
27.7.2022
ALL ON TOPIC: Garmin Watch Starea de antrenament

Același dezvoltator a proiectat apoi cadranul Big Heart, care este exact la fel, dar în loc de pași afișează ritmul cardiac

Unii utilizatori se plâng că unele cadrane consumă mai multă baterie. Și au dreptate. Dacă alegeți un cadran de mare putere sau unul care actualizează frecvent datele, bateria se poate descărca de două ori mai repede. Așadar, nu alegeți cadrane prea ornamentate. Fie că este vorba de date, culori sau animații.

Barcode Wallet (aplicaţie)

Doriți să reduceți greutatea portofelului dvs. la jumătate? Nici o problemă. Puteți încărca toate cardurile Kaufland, Tesco Clubcard, Dracs și altele în ceasul dumneavoastră. Trebuie doar să denumiți EAN în aplicația Barcode Wallet să copiați numărul lung și ați terminat. Puteți pune până la 16 dintre ele în ceasul dumneavoastră.

TOTUL PE TEMA: Barometrul - De ce este într-un smartwatch?
28.7.2022
TOTUL PE TEMA: Barometrul - De ce este într-un smartwatch?

Am încercat multe aplicații EAN, dar Barcode Wallet mi se pare cea mai simplă.

WatchList (aplicaţie)

Sunteți un fan al listelor de sarcini? Doar scrieți exact ce trebuie să faceți în fiecare zi? Vă va plăcea aplicați Watch List. Acest lucru se datorează faptului că puteți conecta aplicația Garmin Connect la To Do de la Microsoft. Acest lucru funcționează atât în browserul web, cât și în aplicația mobilă. Și apoi totul se oglindește pe ceas.

Nu este chiar cea mai bună idee să instalezi în ceasul tău orice prostie pe care o poți găsi. Adesea, aceste aplicații fac rău, iar ceasul nu mai funcționează corect. Așadar, citiți întotdeauna recenzii sau descărcați aplicații cu ratinguri bune sau cu un număr decent de descărcări din partea altor utilizatori.

Maps Nav (aplicaţie)

Pentru modelele inferioare care nu au baze cartografice sau hărți topografice, această aplicație este absolut logică. Dacă începeți navigarea în Google Maps, aplicația mobilă Maps Nav poate afișa datele de pe ceasul dvs.

TOTUL PE TEMA: Monitorul de ritm cardiac și cum vă poate ajuta
6.6.2022
TOTUL PE TEMA: Monitorul de ritm cardiac și cum vă poate ajuta

Dintre aplicațiile cu plată, aș recomanda Locus Map. Probabil că e vârful absolut, dar e plătit, ei bine... Aproape în urma lui se află dwMap.

Beer Counter (aplicaţie)

Ar fi de neiertat dacă n-aș menționa această aplicație. Beer Counter face un lucru simplu - numără câte beri și alte băuturi sunt consumate. Ați plătit vreodată pentru mai multe beri decât ar fi trebuit într-un pub? Sau proprietarul barului a făcut o greșeală? Niciodată din nou cu această aplicație! :)

În plus, aplicația va calcula chiar și când vei fi din nou treaz. Așa că, dacă ratezi o roșcată pe Muntele Bald Mountain, știi cât de mult trebuie să cobori înainte de a putea conduce din nou.

Emerald Maze (joc)

Să stai în sala de așteptare a medicului și să nu ai nimic de făcut? Momentul perfect pentru a pierde puțin timp. Cu ajutorul acestuia poți ajuta la jocul Emerald Maze, unde te afli într-un labirint și trebuie să găsești smaraldul. Labirintul este diferit de fiecare dată, așa că nu trebuie să-ți faci griji cu privire la stereotipuri.

Personal, obișnuiam să joc Flappy Bird, din când în când pentru a-mi pierde timpul, dar am descoperit că fizica nu este cea mai bună. Dar ca distracție, e bună.

Strava Relative Effort (câmp de date)

Strava Relative Effort sse bucură de o mare popularitate de multă vreme. Algoritmii Strava sunt în general lăudați. Această aplicație poate evalua eforturile depuse. Dar asta nu înseamnă neapărat că activitatea grea și scurtă obține întotdeauna mai mult. O activitate lungă și mai puțin solicitantă poate obține exact același punctaj. Dacă doriți să aflați exact cum funcționează, Strava are o descriere detaliată.

Race Screen (câmp de date)

Garmin are această funcție ingenioasă numită Pace Pro, dar nu toate Garmin-urile o au. Cu această funcție, introduceți distanța cursei, timpul în care doriți să o parcurgeți, iar ceasul vă arată în timp real ritmul pe care ar trebui să îl păstrați pentru a atinge acest obiectiv. Partea bună este că această caracteristică poate fi înlocuită cu un câmp de date Race Screen.

Aveți o aplicație preferată? Împărtășiți în comentarii!