» Blog » Garmin

6 motive care vă determină să vă achiziționați un smartwatch Garmin

Taguri: Ghid de selecție | Garmin | Smartwatch

22.7.2022 | 3 MIN

În lumea ceasurilor sport inteligente, au trecut câțiva ani de când Garmin a preluat tronul și nu a mai lăsat pe nimeni să intre. Da, alte branduri încearcă să îl doboare... Dar în zadar. Astăzi, analizăm 6 motive pentru care acest lucru este adevărat.

1. Garmin are o istorie lungă

Garmin a dezvoltat primele ceasuri la începutul acestui mileniu, când alte branduri nici măcar nu existau sau nu erau deloc interesate de smartwatchuri. Fitbit a fost fondată în 2007, Xiaomi în 2010, Amazfit în 2015, Coros a lansat primul său ceas în 2018, iar branduri mai vechi precum Samsung a lansat primul său ceas în 2013, Apple chiar în 2015. Singurele branduri care s-au axat pe dispozitive portabile înainte de Garmin sunt Suunto și Polar.

Cum a trecut timpul cu Garmin și de ce este atât de popular?
20.5.2022
Cum a trecut timpul cu Garmin și de ce este atât de popular?

Nu spun că o istorie îndelungată este întotdeauna un semn distinctiv al calității, dar cu siguranță este un element pozitiv. În plus, în condițiile în care, anterior, Garmin se concentra pe fabricarea de dispozitive GPS. Și, după cum bănuiți în mod corect, calitatea GPS-ului este foarte importantă atunci când alegeți un sporttester.

Garmin Smart Watches - Ghid de selecție
29.11.2022
Garmin Smart Watches - Ghid de selecție

Jeden z prvních sporttesterů od Garminu. Garmin Forerunner 201. Zdroj: wikimedia.com

Unul dintre primele testere sportive de la Garmin - Forerunner 201. Sursa: wikimedia.com

2. Garmin produce dispozitive specifice

Smartwatchurile au explodat literalmente în ultimii ani. Dar Garmin continuă să învingă concurența oferind dispozitive specifice sportului care pot monitoriza mai bine decât un smartwatch universal.

Sunteți scafandru? Aici este Descent. Sunteți pilot? Acesta este D2. Sunteți un soldat? Este vorba de Tactix și Instinct. Fie că sunteți un alergător, un ciclist, un șofer de camion, un surfer sau poate un sportiv de sporturi de performanță... Există un smartwatch pentru fiecare.

Garmin Tactix 7 recenzie - Ce vedeți?
7.4.2022
Garmin Tactix 7 recenzie - Ce vedeți?

Garmin Instinct 2 review - Sau un soldat într-o cămașă hawaiiană
12.5.2022
Garmin Instinct 2 review - Sau un soldat într-o cămașă hawaiiană

Nu numai că Garmin oferă modele cu adevărat specifice, dar mai mult sau mai puțin oricine poate alege de acolo în funcție de design sau caracteristici. În prezent, Garmin oferă aproximativ 20 de linii, cu chiar mai multe sublinii și diferite variante. Printre cele mai populare sunt cu siguranță Fenix, Venu sau Vivoactive.

3. Garmin oferă procesare de date de calitate

Practic, toate datele de sănătate și de antrenament din ceas sunt procesate de algoritmi de la Firstbeat, un furnizor de top de date fiziologice și de sănătate. Această companie a furnizat, de asemenea, unii algoritmi altor branduri. Garmin a cumpărat compania în 2020. Ce înseamnă acest lucru? Când licențele acordate altor producători vor expira, unele dintre cele mai bune sisteme de analiză de pe piață vor fi exclusiv Garmin.

4. Garmin învinge concurența în ceea ce privește autonomia bateriei

Este foarte rar să găsești un ceas Garmin cu o autonomie a bateriei mai mică de 5 zile. Modelele mai bune ajung până la 2-3 săptămâni, iar cele mai bune până la două luni. Și nu contează dacă este vorba de modelul cu cele mai puține sau cu cele mai multe caracteristici. De exemplu, unul dintre cele mai dotate modele, Fenix 7X rezistă până la 37 de zile fără încărcător.

Garmin Fenix 7 recenzie - Sunt un Fenix 7 și cine este mai mult?
23.3.2022
Garmin Fenix 7 recenzie - Sunt un Fenix 7 și cine este mai mult?

5. Garmin este adaptat pentru sportivi

Atât software, cât și hardware. Cu o experiență de peste 30 de ani în domeniul dispozitivelor GPS, ceasurile Garmin pot înregistra traseul, calcula ritmul și multe altele. În plus, acesta oferă și alți senzori, cum ar fi un senzor de ritm cardiac, un pulsoximetru și, adesea, un barometru. Ca un mare plus, consider controlul prin butoane, care este mai convenabil pentru sportivi decât un ecran tactil. La urma urmei, ecranul tactil nu răspunde foarte bine atunci când este folosit cu o mână transpirată sau udă.

Cele mai recente modele de la Garmin oferă cel puțin comenzi duble. Astfel, puteți alege dacă doriți să acționați prin atingere sau prin butoane.

6. Garmin are o platformă deschisă

În practică, acest lucru înseamnă că puteți partaja liber datele în alte aplicații, cum ar fi Strava. În plus, vă puteți crea propriul aspect și propriile aplicații pe Garmin sau le puteți descărca din Connect IQ.

În comparație cu concurenții săi din segmentul ceasurilor sport inteligente, Garmin este deschis la aplicații terțe. Dezvoltatorii verificați încarcă aplicații, câmpuri de date etc. în Connect IQ. și le puteți descărca gratuit sau contra cost.

Cele mai bune aplicații și cadrane pentru ceasurile smart Garmin (de la Connect IQ)
23.3.2022
Cele mai bune aplicații și cadrane pentru ceasurile smart Garmin (de la Connect IQ)

Ce avantaje găsiți la brandul Garmin? Scrieți-ne în comentarii!