» Blog » Huawei

5 motive pentru care ar trebui să achiziționați un ceas Huawei

Taguri: Ghid de selecție | Huawei | Smartwatch

21.11.2022 | 4 MIN

Brandul chinezesc Huawei este cu adevărat pe placul nostru acum. Și nu e de mirare. Smartwatchuri Huawei au un raport calitate-preț bun și sunt de foarte bună calitate. Acestea se remarcă prin versatilitate, precizie, iar astăzi vom analiza câteva motive pentru care ar trebui să achiziționați acest ceas.

Pentru cei care asociază brandul Huawei cu telefoanele mobile, primele ceasuri ale brandului au fost introduse în 2015 și de atunci a lovit rând pe rând lumea ceasurilor! Și există unul pentru aproape toată lumea. Dar acum să trecem la motivele de ce Huawei.

1. Raport preț/performanță

De multe ori începem cu cel mai important lucru. Și acesta este raportul performanță/preț al ceasului. Aș spune că, în ceea ce privește producția chineză de ceasuri, smartwatchurile Huawei sunt titani în acest sens. Plin de caracteristici de la A la Z, și nu trebuie să luați trei credite pentru a vi-l permite.

2. Precizia ceasului elvețian

Ciudat titlu, nu? Aud adesea păreri conform cărora ceasurile din China nu pot fi precise și nu te poți antrena cu ele... Cu inima împăcată pot să vă spun că acest lucru nu este adevărat cu Huawei și, de exemplu, precizia ritmului cardiac este comparabilă, dacă nu chiar mai bună, decât cea a Garmin. Bineînțeles, de pe mână, pentru că de pe curea de piept, toată lumea o poate face.:-)

Chiar și atunci când vine vorba de GPS, ceasurile se situează întotdeauna la un nivel excelent și nu trebuie să fie neapărat un model high-end. Unul dintre cele mai bune exemple este Huawei Watch Fit 2, care costă puțin și poate supraviețui chiar și aventurilor din "munții înalți" din Mala Fatra.

Recenzie Huawei Watch Fit 2 - Îndepărtarea limitelor imposibilului
24.6.2022
Recenzie Huawei Watch Fit 2 - Îndepărtarea limitelor imposibilului

3. Baterii pentru toate ocaziile

Un sejur lung la munte, ascultatul muzicii într-un tren cu o întârziere de 3 ore și alte preocupări zilnice? Aș spune că un ceas poate face față cu siguranță la 99,9% din toate experiențele zilnice.

În medie, ceasul are o durată de viață a bateriei de 7 zile, ceea ce asigură o durată de viață suficientă pentru toate aceste lucruri. Ceasul nu se descurcă rău nici cu GPS-ul și poate rezista la toate exercițiile zilnice de alergare și, cu siguranță, la câteva maratoane.

4. Comunicarea Smartmaster

Huawei a fost de la început un smartwatch din cap până în picioare. Plin de funcții inteligente, cel mai important lucru a fost întotdeauna conectarea cu oamenii. Așadar, încă de la primele generații, am avut o funcție de telefon în gamă în ceasurile noastre, prin care puteți gestiona totul în mod convenabil de la încheietura mâinii.

În timp, acestei funcții i s-a alăturat posibilitatea de a răspunde cu răspunsuri prestabilite la mesaje, Facebook etc. Astfel, aveți nevoie doar de telefon ca mijloc de conectare. Iar dacă nu vreți să aveți telefonul la dvs., Huawei face și un model cu eSIM – Huawei Watch 3 PRO.

Ei bine, punctul culminant al funcțiilor smart a venit atunci când clienților Huawei li s-a oferit opțiunea de a încărca MP3-uri pe dispozitiv și au putut asculta muzică direct de la încheietura mâinii. Dacă Huawei își spune cuvântul și adaugă și plata, nu avem de ce să ne facem griji. Acesta va fi cu adevărat un maestru în tehnologia comunicațiilor.

5. Pasionat de sport cu valoare adăugată

Așa cum am menționat la începutul articolului, majoritatea oamenilor iau ceasul Huawei ca pe un smartwatch pentru oraș, cu care nu poți face prea mult sport. Dar nu este deloc așa. Ceasul lor este suficient de precis pentru a se antrena atât alergătorii pasionați, cât și atleții avansați.

Pe lângă măsurătorile clasice, cum ar fi viteza de deplasare, kilometrii și ritmul cardiac, ceasul oferă, de asemenea, timp de recuperare, VO2 Max, raportul de sarcină anaerobă/aerobă, planuri de antrenament și multe alte caracteristici care se găsesc în modele mai scumpe.

Cea mai apropiată asemănare cu un sporttester este, așadar, Huawei Watch GT Runner, care a luat ce e mai bun de la Garmin (văd multă inspirație acolo) și a lăsat sufletul de la Huawei. Deși îmi pare rău că modelul nu se bucură de mai multă popularitate.

Partea bună este că, în sfârșit, vă puteți alătura aplicației globale pentru atleți, Strava, unde puteți găsi noi modalități de a vă evalua antrenamentele și de a vă conecta cu alte persoane, chiar dacă acestea au un alt brand de ceas.

Da sau nu? Aceasta este întrebarea.

Da, ceasurile Huawei sunt chinezești din cap până în picioare. Dar eu continui să susțin că este cel mai bun chinez din gama noastră.

Să aruncăm acum o privire la câteva sfaturi personale despre cine ar putea cumpăra ceasul.

Sunteți un om de afaceri care trebuie să aibă un "telefon" la încheietura mâinii" – ceasul este pentru dvs.

Sunteți un atlet de top care are nevoie doar de analize precise și de cea mai lungă durată de viață a bateriei – ceasul nu este pentru dvs.

Sunteți un sportiv de weekend care își dorește un ceas frumos pentru orice ocazie – ceasul este pentru dvs.

Doriți un ceas pentru a plăti și a putea asculta servicii de streaming – ceasul nu este pentru dvs.

Ceasurile menționate în articol

Reducere 27% până la 28.4.
1 355 lei în stoc
1 355 lei nu este disponibil
1 768 lei nu este disponibil
2 749 lei nu este disponibil
1 375 lei nu este disponibil