Ceas Tissot Everytime Medium T109.410.11.033.00

Tissot Everytime Medium T109.410.11.033.00 Tissot Everytime Medium T109.410.11.033.00
Ceas unisex - brățară oţel, carcasă oţel, sticlă safir. Toti parametrii tehnici pot fi găsiți mai jos
Parametrii tehnici
Codul produsului
167772
Garanție
24 luni
5 ani garanție pentru mecanism
În vânzare
Ianuarie 2018
Brand
Tissot (Elveţia)
Destinație
Unisex
Greutate
77 g (ușor)
Diametru, grosime
Ø 38 mm, 7 mm
Imprimare în mărime reală
Rezistența la apă
30 M - spălarea mâinilor
Carcasă
Oţel
Sticlă
Safir
Curea
Oţel
Tipul de prindere
Bijuterii
Circumferința încheieturii mâinii
13,5 - 20 cm
Luminiscență
Nu este
Mecanism
Quartz. ETA 902.101, Hacking

Tissot Everytime este clasificat ca fiind un ceas unisex datorită designului său versatil și dimensiunii de 38 mm. Acesta este apreciat în special de bărbații cu încheieturi mai înguste sau de femeile care preferă ceasurile mai mari.

Numele Everytime se referă deja la faptul că ceasul este destinat purtării zilnice. Datorită designului minimalist al ceasului clasic cu trei ace, acesta este pur și simplu potrivit pentru orice ocazie - pentru serviciu, pentru o întâlnire sau pentru un eveniment de gală sau mai formal.

Estetica universală a ceasului Everytime este accentuată de simplitatea cadranului, pe a cărui suprafață curată ies în evidență doar acele subțiri și drepte. Toate celelalte elemente, cum ar fi indicii subțiri și scara de minute, sunt discrete și subtilizate cu gust.

Pe ceas, găsim un cristal de safir, pe care doar o bijuterie cu diamant adevărat (sau alt safir) l-ar putea zgâria neintenționat. De asemenea, este dotat cu un mecanism cu quartz, a cărui baterie trebuie înlocuită doar o dată la un an sau doi.

Ceasurile unisex Everytime sunt disponibile în mai multe opțiuni de culoare și puteți alege dintre modelele de curele din piele matlasată și brățări din oțel. Cadranele au indecși simpli, cifre romane mai formale și cifre arabe, ceea ce face ca Everytime să fie foarte lizibil.