Ceas Tissot Chemin des Tourelles Powermatic 80 T099.407.36.038.00

5 ani garanţie
Tissot Chemin des Tourelles Powermatic 80 T099.407.36.038.00 Tissot Chemin des Tourelles Powermatic 80 T099.407.36.038.00
Ceas bărbați - curea piele, carcasă oţel, sticlă safir. Toti parametrii tehnici pot fi găsiți mai jos
Produsele sunt disponibile (în stoc la furnizorul nostru)
Livrare miercuri 31.7.  Mai multe despre livrare și disponibilitate
Livrare prin curier:Livrare miercuri 31.7.
:disponibil pentru ridicare din vineri 26.7.

Timpul de livrare este valabil pentru plata cu cardul sau ramburs. și expedierea comenzii în 13 ore..

Ar putea fi util pentru dvs.
+ Gravarea ceasurilor, 162 lei
+ Ambalaj cadou, 16 lei
4 495 lei monitorizați prețul
+ transport gratuit
+ 5 ani garanție pentru mecanism gratuit
+ extindem opțiunea de returnare până la 365 de zile
+ garanție de 24 luni direct de la producător
+ dealer autorizat de branduri Tissot
Adăugați pentru a compara Adăugaţi la favoriteÎntrebare despre produse
Parametrii tehnici
Codul produsului
108183
Garanție
24 luni
5 ani garanție pentru mecanism
Brand
Tissot (Elveţia)
Destinație
Bărbați
Greutate
79 g (ușor)
Diametru, grosime
Ø 42 mm, 11 mm
Imprimare în mărime reală
Rezistența la apă
50 M - duș
Carcasă
Oţel, Finisaj de suprafață: PVD, distanța dintre anse 21 mm
Sticlă
Safir, antireflex: strat antireflex unilateral, Alte caracteristici: Convex
Curea
Piele
Tipul de prindere
Cataramă
Luminiscență
Nu este
Mecanism
Mecanic cu înfășurare automată. ETA Powermatic 80.111 construit pe ETA C07.111 construit pe ETA 2824-2, Rezerva de funcționare 80h, 21.600 BPH (3Hz), 23 pietre, Hacking, Posibilitatea de încărcare manuală, Brățară reversibilă
Funcții și caracteristici
Data
Același ceas într-un design diferit

Gama Tissot Chemin des Tourelles din eleganta colecție T-Classic comemorează o parte importantă a istoriei Tissot - numele Chemin des Tourelles se bazează pe numele străzii din orașul elvețian Le Locle, unde Tissot și-a fondat fabrica în 1907 și unde compania își are sediul și astăzi. Astfel, ceasurile reflectă mulți ani de experiență în domeniul orologeriei (Tissot există din 1853) cu realizările timpurilor moderne.

Tissot Chemin des Tourelles se remarcă prin designul său cu adevărat atemporal, simplu și curat, bazat pe stilul ceasurilor formale și elegante. Cadranul decupat, care reflectă lumina cu un efect de explozie solară, are ace austere Pencil hands (care înseamnă "creion") și un cadran cu dată la ora șase. Eleganța ceasului constă, de asemenea, în finisajul lucios al luntrei subțiri și în curbele rotunjite ale anselor.

Dimensiunea medie a carcasei de 42 mm este considerată la limita pentru un ceas elegant (ceasurile mai mici sunt mai potrivite pentru companie), dar cu o grosime de 11 mm, ceasul încă se strecoară perfect sub mâneca unui sacou.

În ciuda aspectului său discret și elegant, ceasul are și caracteristici practice, cum ar fi o rezistență sporită la apă de până la 100 M și un cristal de safir aproape rezistent la zgârieturi, care este un standard consacrat pentru brandul Tissot, cu puține excepții.

În interior se află un mecanism mecanic elvețian cu înfășurare automată Powermatic 80 cu o rezervă de putere de 80 de ore, a cărui oscilație și decorare pot fi observate prin capacul transparent.

Modelul este disponibil în mai multe variante de culoare (argintiu, rose-gold și combinații bicolore) și puteți alege între o curea din piele de vițel matlasată sau o brățară din oțel inoxidabil. Dacă ceasul vă va însoți la un eveniment formal sau de gală, este întotdeauna indicat să țineți cont de o regulă simplă: asortați elementele din oțel ale ceasului cu detaliile metalice de pe ținuta dumneavoastră (catarama de la curea, butonii de manșetă), iar cureaua din piele trebuie să se potrivească cu celelalte accesorii din piele (centura și pantofii).

Ceasul va fi deosebit de atractiv pentru bărbații pretențioși care caută o piesă atemporală cu sigiliul calității Swiss Made.