» Lista tuturor brandurilor

Branduri clasice de ceasuri

Brandurile care sunt percepute de publicul profesionist ca fiind clasice. De obicei, au o istorie îndelungată, sunt implicate în inovații tehnologice, iar calitatea materialelor și a manoperei este o prioritate pentru ele. De obicei, produc și ceasuri mecanice.

Branduri fashion

În principal brandurile de life-style pentru care ceasurile nu sunt în centrul atenției lor. Dar și brandurile care nu au încă o istorie atât de lungă, sau nivelul de calitat nu este la fel de performant ca cel al producătorilor tradiționali.

Branduri sportive și smart

Branduri de companii care se concentrează în principal pe producția de ceasuri sport, ceasuri smart, brățări de fitness și testere sportive.

Amazfit - logo
Apple - logo
Careno - logo
Coros - logo
Garmin - logo
Honor - logo
Huawei - logo
Honor - logo
Polar - logo
Samsung - logo
Suunto - logo
TCL - logo
Xiaomi - logo

Brandurile din sortimentul suplimentar

Lista alfabetică a tuturor mărcilor

Amazfit Apple Ball Bentime Bering Boccia titanium Bruno Söhnle Bulova Calvin Klein Candino Careno Casio Citizen Coros Designhütte Diesel DKNY Edox Esprit Festina Flik Flak Fossil Friedrich Lederwaren Gant Garmin Girl Only Guess Heisse & Söhne Honor Huawei Ingersoll Invicta Junghans JVD Honor Lorus Lotus Luminox MeisterSinger Michael Kors Mosh Polar Police Prim Pulsar Curele şi brăţări Mavex Curele Hirsch Curele Morellato Samsung Secco Suunto Swatch TCL Timberland Timex Tissot Tommy Hilfiger Traser Wenger Xiaomi Zeppelin