Ceas Certina DS Podium Quartz Chronograph Lap Timer C034.453.36.057.02

Certina DS Podium Quartz Chronograph Lap Timer C034.453.36.057.02 Certina DS Podium Quartz Chronograph Lap Timer C034.453.36.057.02
Ceas bărbați - curea piele, carcasă oţel, sticlă safir. Toti parametrii tehnici pot fi găsiți mai jos
Parametrii tehnici
Codul produsului
155900
Garanție
24 luni
5 ani garanție pentru mecanism
Brand
Certina (Elveţia)
Destinație
Bărbați
Greutate
84 g (moderat)
Diametru, grosime
Ø 42 mm, 12 mm
Imprimare în mărime reală
Rezistența la apă
100 M - înot
Carcasă
Oţel, Finisaj de suprafață: PVD, distanța dintre anse 20 mm
Sticlă
Safir, antireflex: strat antireflex pe două fețe
Curea
Piele
Tipul de prindere
Fluturi
Luneta
Solidă, tahimetric
Luminiscență
Acele şi indecșii, SuperLuminova
Mecanism
Quartz. ETA G10.212 AJ Precidrive construit pe ETA G10.212 , Precizie ±10s za rok, Baterie 394
Funcții și caracteristici
Data
Cronometru (Cronograf) - Alte funcții: Timp pe tur (Lap time) | Capacitate maximă: 1oră | Precizia cronometrului: 1 secundă
Cronometru
Verificarea stării bateriei

Cronometrul Certina DS Podium Lap Timer este sportiv în trup și suflet. Oferă o rezistență ridicată la apă, un design energic și un mecanism de înaltă precizie.

Carcasa din oțel are un diametru de 42 mm, ceea ce îl face un ceas de dimensiuni medii. Pentru uzura de zi cu zi, veți aprecia grosimea de doar 11,7 mm, care sporește confortul la purtare.

În interior, mecanismul Precidrive este certificat pentru precizie de către institutul independent COSC. Abaterea maximă este de +- 10 secunde, ceea ce înseamnă că, practic, nu trebuie să atingeți ceasul pentru ca acesta să fie întotdeauna precis.

Pe lângă acuratețe, acesta oferă și un indicator al duratei de viață a bateriei (secundarul începe să sară la intervale de mai multe secunde) și o funcție de cronometru, iar precizia este de 1/10 de secundă. Cronometrul este operat în mod convenabil prin butoanele din partea dreaptă a carcasei.

Tot aici găsim și o coroană protejată, ceea ce o pune la adăpost de insulte accidentale. Rezistența la apă a modelului este de 100 de metri, astfel încât ceasul poate face față oricăror piedici comune, inclusiv dușuri sau înot la suprafață.

Există, de asemenea, un cristal de safir perfect rezistent la zgârieturi, plus aici cu un strat dublu anti-reflexie, astfel încât chiar și în lumina directă a soarelui nu veți avea nici cea mai mică problemă cu citirea orei. Iar acest lucru este valabil chiar și în condiții de iluminare slabă, datorită luminozității acelor și indecșilor.

De altfel, buna lizibilitate este unul dintre marile puncte forte ale acestor cronografe sportive, la fel ca și designul sofisticat. Certina nu se teme de culori vibrante sau cel puțin de accente cromatice mai expresive în colecția sa Lap Timer, astfel încât ceasul arată bine la încheietura mâinii și nu este plictisitor.