Ceas Certina DS Podium GMT Quartz Precidrive COSC Chronometer C034.455.16.037.01

Certina DS Podium GMT Quartz Precidrive COSC Chronometer C034.455.16.037.01 Certina DS Podium GMT Quartz Precidrive COSC Chronometer C034.455.16.037.01
Ceas bărbați - curea piele, carcasă oţel, sticlă safir. Toti parametrii tehnici pot fi găsiți mai jos
Parametrii tehnici
Codul produsului
158890
Garanție
24 luni
5 ani garanție pentru mecanism
Brand
Certina (Elveţia)
Destinație
Bărbați
Greutate
80 g (ușor)
Diametru, grosime
Ø 41 mm, 10 mm
Imprimare în mărime reală
Rezistența la apă
100 M - înot
Carcasă
Oţel, distanța dintre anse 20 mm
Sticlă
Safir, antireflex: strat antireflex unilateral
Curea
Piele
Tipul de prindere
Fluturi
Luneta
Solidă, minut
Luminiscență
Acele şi indecșii, SuperLuminova
Mecanism
Quartz. ETA F06.421 Precidrive COSC, Precizie ±10 s za rok, Baterie 371
Funcții și caracteristici
Data
GMT
Cronometru
Verificarea stării bateriei - Indicație baterie descărcată EOL (Sfârșitul duratei de viață

Ceasurile Certina DS Podium GMT de la brandul elvețian Certina fac parte din colecția Sport, unde găsim ceasuri cu design dinamic, sportiv, potrivite în special pentru bărbații care preferă un stil sportiv-elegant.

Caracteristica dominantă a DS Podium GMT este funcția GMT - un ac GMT special este amplasat în cadranul secundar de la ora 9, care servește ca indicator al orei într-un fus orar diferit. Acest lucru face ca ceasul să fie un accesoriu potrivit pentru cei care călătoresc sau pentru cei ai căror apropiați locuiesc în afara fusului nostru orar. Ceasul are o lunetă largă cu o scală de minute și acele mari cu luminozitate, care fac, de asemenea, ca ceasul să fie perfect lizibil.

În cazul Certina, durabilitatea ceasului nu este o surpriză. Așa-numitul concept DS - un set de măsuri pentru a crește durabilitatea - este aplicat la toate ceasurile acestui brand, astfel că la DS Podium GMT găsim o rezistență la apă de 100M (ceasul este potrivit pentru înot), un cristal de safir întărit (aici cu un strat anti-reflexie pe o singură față), un inel de etanșare pe axul coroanei, o garnitură dublă a coroanei și un cadran întărit cu o garnitură specială.

Ceasul este acționat de un mecanism elvețian de quartz ETA cu tehnologie Precidrive, care permite ceasului să funcționeze cu o precizie de +/- 10 secunde/an, ceea ce înseamnă o precizie de 8-10 ori mai mare decât cea a mecanismelor de quartz convenționale. În plus, ceasul are o funcție EOL (end of life) care avertizează proprietarul când bateria se termină, făcând ca acul secundar să " salte" la intervale de două secunde. Ceasul a primit, de asemenea, certificatul de precizie COSC de la Institutul elvețian și se poate astfel mândri cu numele de cronometru. În plus, Certina extinde perioada de garanție a acestui ceas la 3 ani.