Ceas Certina DS Action Lady Quartz Precidrive COSC Chronometer Diamonds C032.051.11.036.00

Certina DS Action Lady Quartz Precidrive COSC Chronometer Diamonds C032.051.11.036.00 Certina DS Action Lady Quartz Precidrive COSC Chronometer Diamonds C032.051.11.036.00
Ceas damă - brățară oţel, carcasă oţel, sticlă safir. Toti parametrii tehnici pot fi găsiți mai jos
Parametrii tehnici
Codul produsului
172224
Garanție
60 luni
5 ani garanție pentru mecanism
În vânzare
Noiembrie 2018
Brand
Certina (Elveţia)
Destinație
Damă
Greutate
97 g (moderat)
Diametru, grosime
Ø 34 mm, 9 mm
Imprimare în mărime reală
Rezistența la apă
200 M - înot
Carcasă
Oţel, distanța dintre anse 15 mm
Sticlă
Safir, antireflex: strat antireflex unilateral
Curea
Oţel
Tipul de prindere
Fluturi
Luminiscență
Nu este
Ornamente
Diamante
Mecanism
Quartz. ETA F06.412, Baterie 371 (durata de viață 6 ani)
Funcții și caracteristici
Data
Capac cu filet
Coroană cu filet
Cronometru
Verificarea stării bateriei - Indicație baterie descărcată EOL (Sfârșitul duratei de viață

Ceasul Certina DS Action Lady Quartz Precidrive COSC Chronometer Diamonds aparține seriei Aqua,care, după cum sugerează și numele, este destinat iubitorilor de apă. Veți fi încântați de rezistența la apă de 200M oferită de setul de măsuri de rezistență DS Koncept, de coroana și de capacul înșurubat al ceasului.

Ceasul are un cristal de safir cu un strat anti-reflexie pe o singură față, care reflectă doar mai puțin de 10% din lumina incidentă. Acest lucru face ca ceasul să fie mai ușor de citit chiar și în lumina directă a soarelui. Este acționat de un mecanism elvețian cu quartz ETA cu tehnologie  Precidrive, care face ca ceasul să ticăie cu o precizie de +/- 10 secunde/an, ceea ce reprezintă o precizie de 8 - 10 ori mai mare decât mecanisme cu quartz convenționale. În plus, ceasul are o funcție EOL (end of life), care avertizează proprietarul când bateria se termină, făcând ca acul secundar să "salte" la intervale de două secunde.

Ceasul este, de asemenea, certificat COSC de către institutul elvețian și se poate mândri cu numele de cronometru. În plus, Certina extinde perioada de garanție a acestui ceas la 3 ani.

Cadranul ceasului în acest caz nu oferă elemente luminescente pe ace sau indecși, dar este încrustat cu diamante în poziția de la ora 12. Mai exact, diamantele "Top Wesselton" se află pe poziția a patra coloristică, cântărind 0,0076 carate fiecare.