Ceas Certina DS Action Lady Quartz Precidrive COSC Chronometer C032.251.17.051.00

Certina DS Action Lady Quartz Precidrive COSC Chronometer C032.251.17.051.00 Certina DS Action Lady Quartz Precidrive COSC Chronometer C032.251.17.051.00
Ceas damă - curea cauciuc, carcasă oţel, sticlă safir. Toti parametrii tehnici pot fi găsiți mai jos
Parametrii tehnici
Codul produsului
158005
Garanție
60 luni
5 ani garanție pentru mecanism
Brand
Certina (Elveţia)
Destinație
Damă
Greutate
75 g (ușor)
Diametru, grosime
Ø 34 mm, 10 mm
Imprimare în mărime reală
Rezistența la apă
300 M
Carcasă
Oţel, distanța dintre anse 17 mm
Sticlă
Safir, antireflex: strat antireflex pe două fețe
Curea
Cauciuc
Tipul de prindere
Fluturi
Luneta
Rotativ unidirecțional, minut
Luminiscență
Acele şi indecșii, SuperLuminova
Mecanism
Quartz. ETA F04.411 Precidrive COSC, Precizie ±10s za rok, Baterie 364
Funcții și caracteristici
Data
Capac cu filet
Coroană cu filet
Cronometru
Verificarea stării bateriei - Indicație baterie descărcată EOL (Sfârșitul duratei de viață

Ceasul Certina DS Action Lady Quartz COSC Chronometer aparține seriei Aqua. Ceasul Certina DS Action Lady Quartz COSC Chronometer aparține seriei care, după cum sugerează și numele, este destinată iubitorilor de apă. Este unul dintre puținele ceasuri de scufundări pentru femei de pe piață.

Ceasul are un design sportiv și elegant, în stil scafandru, dominat de o lunetă rotativă unidirecțională largă, cu indicatori de interval de zece minute și un punct zero. Există, de asemenea, luminozitatea excelentă Super-Luminova, care se regăsește pe indecșii mari sculptați și pe acele largi, ceea ce garantează o foarte bună lizibilitate a ceasului.

Rezistența superioară la apă de până la 300 M este ajutată de componentele înșurubate (coroană, capac), de construcția robustă a carcasei din oțel chirurgical de înaltă calitate și, mai presus de toate, de un set de măsuri pentru a crește durabilitatea - așa-numitul. DS Koncept.

Action Lady este echipat cu un cristal de safir practic rezistent la zgârieturi, cu un strat antireflectorizant pe două fețe (reflectă doar 3% din lumina incidentă), care protejează împotriva strălucirii nedorite și ajută la îmbunătățirea lizibilității ceasului la soare.

În interior se află mecanismul extrem de precis Precidrive cu quartz (alimentat cu baterii), care a fost certificat de institutul elvețian independent COSC. Astfel, mecanismul se mândrește cu o precizie de +/- 10 secunde pe an (și 0,07 secunde pe zi), datorită căreia ceasul poate purta titlul de cronometru. De asemenea, Precidrive este de 8-10 ori mai precis decât mecanismele convenționale cu quartz.

Ceasul are o funcție EOL (end of life) care avertizează proprietarul când bateria se termină, făcând ca acul secundar să "salte" la intervale de două secunde.

Certina extinde perioada de garanție a acestui ceas la 3 ani.