» Blog » Garmin

AM ALES TOP 6: Cele mai populare modele de la Garmin

Taguri: Cele mai bune | Garmin | Smartwatch

16.4.2024 | 7 MIN

Uneori, este mai bine să îl luați pe cel mai apreciat. Care sunt cele mai populare smartwatchuri de la Garmin și de ce sunt aceste modele atât de apreciate? De acest aspect ne ocupăm în articolul de astăzi.

În acest articol, analizăm 6 modele dintre cele mai apreciate din gama Garmin. Acestea sunt clasate în ordinea descrescătoare a modului în care s-au vândut în magazinul nostru în ultimul an și, de asemenea, ne vom juca puțin cu ideea de ce această gamă este atât de populară.

1. Fenix

Fenix este un cavaler la Garmin. Nu se întâmplă prea des ca cea mai apreciată gsmă să devină încet-încet cea mai scumpă, dar așa stau lucrurile cu Garmin.

De ce se îndreaptă oamenii spre Fenix?

Pentru că are tot ceea ce a creat Garmin de-a lungul anilor. Toate funcțiile smart și sportive. Durată de viață foarte lungă a bateriei. Absolut totul.

Vârful absolut al gamei este Fenix 7X, care are un diametru destul de mare de 51 mm, dar toată lumea îl alege datorită displayului mai mare și a duratei mai mari a bateriei (cu cât carcasa este mai mică, cu atât bateria este mai mică). Și o altă caracteristică perfectă este lanterna LED, pe care eu personal o folosesc în fiecare zi. Variantele mai mici nu au, din păcate, acest lucru.

Garmin Fenix 7 - Ghid de selecție
9.8.2022
Garmin Fenix 7 - Ghid de selecție

Garmin Fenix 7 recenzie - Sunt un Fenix 7 și cine este mai mult?
23.3.2022
Garmin Fenix 7 recenzie - Sunt un Fenix 7 și cine este mai mult?

A doua cea mai apreciată piesă este Fenix 7. Motivul este clar. Acest model se adresează femeilor sau bărbaților cu încheieturi mici. Iar bărbații sunt pur și simplu mai predispuși să se îndrepte spre versiunile cu carcasă de 47 și 51 mm. Femeile, pe de altă parte, sunt mai predispuse să apeleze la game ușor diferite, despre care vom vorbi mai târziu în acest articol.

Cel mai puțin apreciat model este Fenix 7S. Motivul este clar. Acest model se adresează femeilor sau bărbaților cu încheieturi mici. Iar bărbații aleg mai des versiunile cu carcasă de 47 și 51 mm. Femeile, pe de altă parte, sunt mai predispuse să apeleze la game ușor diferite, despre care vom vorbi mai târziu în acest articol.

De ce este gama Fenix atât de apreciată?

  • design sportiv-elegant cu elemente metalice
  • echipament funcțional complet (nu este nevoie de compromisuri)
  • sunt atât de mulți posesori de Fenix încât deveniți o parte a unei "comunități ".
  • hărți topografice și navigație completă
  • autonomie foarte mare a bateriei (până la 28 de zile)

2. Venu

Vindem de șase ori mai multe modele Fenix pentru bărbați decât pentru femei. La Venu... Aici e cu totul altceva.

Garmin Venu 2 recenzie - Cel mai bun smartwatch sub 10 000 CZK?
23.3.2022
Garmin Venu 2 recenzie - Cel mai bun smartwatch sub 10 000 CZK?

Aici domină în mod clar varianta pentru femei a modelului Venu 2S. Așadar, bărbați (și femei, dacă vă cumpărați ceasul), dacă nu vreți să călcați strâmb, cumpărați Venu 2S.

Dimensiuni modeste (40 mm), plăți fără contact, player de muzică, display foarte frumos și o autonomie de până la 10 zile. Ce v-ați putea dori mai mult?

Unii oameni ar putea simți lipsa apelurilor telefonice. Dar nu vă faceți griji, pentru asta există  Venu 2 Plus, puțin mai mare (43 mm), care suportă atât apelurile telefonice, cât și asistentul vocal.

Garmin Venu 2 Plus introducere - Primul cu funcție telefonică
12.5.2022
Garmin Venu 2 Plus introducere - Primul cu funcție telefonică

Avantajul este că acest model folosește elemente metalice, ceea ce îl face un dispozitiv ceva mai elegant.

Iar cel mai puțin apreciat este Venu 2, care are o dimensiune de 45 mm și este potrivit pentru bărbații care caută un ceas fără un aspect outdoor pentru oraș, pentru o întâlnire sau poate pentru sporturi recreative.

Dar, la începutul lunii septembrie 2022, a fost lansat un nou model, Venu SQ 2, pentru a-i satisface pe cei care doresc un ceas de ultimă oră.

Garmin Venu SQ 2 recenzie - Edge cu o durată de viață adecvată a bateriei
1.9.2022
Garmin Venu SQ 2 recenzie - Edge cu o durată de viață adecvată a bateriei

Puteți alege dacă doriți versiunea mai scumpă cu muzică sau cea mai ieftină fără, plătiți fără contact și este suficient pentru sportul ocazional. Și are un preț ceva mai bun decât restul modelelor Garmin.

De ce este gama Venu atât de apreciată?

  • ceas versatil pentru oraș și pentru sporturi de agrement
  • funcții smart, cum ar fi playerul de muzică și plata fără contact
  • preț puțin mai accesibil decât Fenix
  • autonomie decentă a bateriei
  • cel mai mare plus al lui Venu 2 Plus este apelarea telefonică

3. Tactix

Popularitatea gamei Tactix este greu de explicat. Este un ceas cu exact aceleași caracteristici ca și Fenix 7X, doar că au adăugat caracteristici militare pe care niciunul dintre voi nu le va folosi de fapt oricum.

Totuși, mă pot gândi la un motiv. Ați văzut acest ceas?

Orice ar vrea cineva să spună, dar Fenix nu se poate compara cu Tactix în materie de design. Culoarea lui neagră, luneta plată de 24 de ore... Dacă îl vedeți personal, vă veți îndrăgosti de el.

Garmin Tactix 7 recenzie - Ce vedeți?
7.4.2022
Garmin Tactix 7 recenzie - Ce vedeți?

De fapt, port și Tactix 7 la încheietura mâinii și de fiecare dată când cineva ia un Fenix, mai devreme sau mai târziu se uită la încheietura mea și mă întreabă: "Ce porți? Este foarte frumos."

După ce le explic ce fel de ceas este, se împart în două grupuri. Cei care preferă un preț mai bun și cei care cedează și plătesc în plus pentru designul inedit al lui Tactix.

De ce este gama Tactix atât de apreciată?

  • design original, sportiv-elegant, cu elemente metalice
  • echipament funcțional complet (nu este nevoie de compromisuri)
  • hărți topografice și navigație completă
  • autonomie foarte mare a bateriei (până la 28 de zile)
  • pentru că nu aveți un Fenix ca toată lumea, ci un Tactix.

4. Forerunner

Forerunner este for runners, pentru alergători. Există atât de multe Forerunner încât cel mai simplu este să vă îndrumăm către un ghid de selecție rapidă în cadrul acestei game.

Garmin Forerunner - Ghid de selecție
25.7.2022
Garmin Forerunner - Ghid de selecție

Cel mai bine vândut model este cel mai bine echipat – Forerunner 955. Are aproape aceleași caracteristici ca și cel mai bine vândut Fenix 7. Cea mai mare diferență este carcasa ușor mai ușoară, astfel încât ceasul să nu deranjeze alergătorii și să nu adauge grame suplimentare inutile. Dar au plătit pentru asta cu un design din plastic care nu este pe placul tuturor.

Garmin Forerunner 955 recenzie - Doar ce e mai bun va face
1.6.2022
Garmin Forerunner 955 recenzie - Doar ce e mai bun va face

Forerunner 955 este un model grozav, dar dacă sunteți în căutarea a ceva care dezarmează concurența în industria ceasurilor sport smart, acesta este Forerunner 255. Am fost fermecat de acest model pentru că costă sub 2.000 RON, are navigație cu hartă oarbă, plăți contactless, autonomie de 14 zile... Chiar aveți nevoie de mai multe argumente?

Garmin Forerunner 255/255S Review - Încărcătură sportivă de mijloc de gamă
1.6.2022
Garmin Forerunner 255/255S Review - Încărcătură sportivă de mijloc de gamă

Dar unii oameni nu vor să plătească 2.000 RON pentru un tester sportiv ci au nevoie doar de elementele de bază - pentru a măsura distanța, ritmul cardiac, pașii. Mai doriți ceva? Să nu vă așteptați ca să faceți plăți, să nu vă așteptați la navigație, player de muzică, nimic din toate astea. Forerunner 55 îndeplinește perfect cerințele de bază suficiente la un preț avantajos.

De ce este gama Forerunner atât de apreciată?

  • caracteristici personalizate pentru alergători
  • design ușor din plastic
  • un preț mai confortabil decât cel al gamei Fenix

5. Vivoactive

Gama Vivoactive 4 este, de fapt, aproape identică cu gama Venu. Care este diferența dintre ele?

Displeyul. Vivoactive 4 utilizează un display LCD transflectiv care nu se stinge niciodată, iar cu cât este mai luminos, cu atât mai mult se luminează. Poate părea puțin cam slabă, dar, din nou, vi se garantează vizibilitatea în orice condiții de iluminare. Aceeași tehnologie este utilizată în gama Fenix.

Nu am de gând să detaliez aici. Vivoactive 4 dispune de funcții sportive de bază, plată fără contact, player de muzică. De fapt, tot ceea ce are nevoie utilizatorul mediu într-un smartwatch. De ce se îndreaptă oamenii spre el? Datorită displayului care nu se estompează și, cel mai important, datorită... Prețul mai mic. Pur și simplu este mai eficient decât cel din gama Venu.

1 217 lei Vânzarea s-a încheiat

De ce este gama Vivoactive atât de apreciată?

  • smartwatch versatil atât pentru sporturile de oraș, cât și pentru cele de agrement
  • Funcții smart, cum ar fi playerul de muzică și plata fără contact
  • preț ușor mai mic decât cel al seriei Venu
  • un display care nu se estompează

6. Epix

Epix este la fel de bine finisat ca și Fenix. Puteți asculta muzică de pe el, plăti fără contact, vă puteți uita pe hartă, puteți naviga... Deci, care este diferența? Displayul. Din nou și din nou.

Epix utilizează un display AMOLED foarte frumos, care îndeplinește cumva cerințele lumii moderne de astăzi.

Doar ca să se știe. Epix are de o mie de ori mai multe culori decât Fenix. Acesta are 65.000 de culori, iar Fenix are doar 64. Dar este un pic cam nasol că displayul de pe Epix se stinge (complet, sau cel puțin intensitatea luminii este redusă).

Marele avantaj al modelului Epix este cu siguranță iluminarea din fundal, deoarece strălucește foarte frumos și, prin urmare, este mult mai potrivit pentru persoanele cu deficiențe de vedere.

Deci sunteți tentat de Fenix, dar doriți un display frumos sau nu vedeți foarte bine? Aici este Epix.

De ce este gama Epix atât de apreciată?

  • design sportiv-elegant cu elemente metalice
  • echipament funcțional complet (nu este nevoie de compromisuri)
  • hărți topografice și navigație completă
  • durată lungă de viață a bateriei (până la 16 zile)
  • display AMOLED mult mai clar și cu un contrast mai intens

Ceasurile menționate în articol