AM ALES TOP 6: Ceasuri cu recepție radio pentru bărbați (sub 2 000)

Taguri: Cele mai bune | Pentru bărbați | Clasice

28.6.2022 | 7 MIN

Ora exactă este esențială pentru un ceas. Aceasta este de fapt și funcția sa principală. În zilele noastre, există metode moderne de a seta ora cu precizie prin Bluetooth sau prin sateliți GPS. Dar dacă sunteți de modă veche și nu doriți să vă bazați pe nicio aplicație smart, un ceas cu recepție radio este o opțiune testată în timp și, așa cum vom arăta astăzi, accesibilă.

Nu trebuie să plătiți atât de mult pentru un ceas cu acest gadget salvator emoțional. Am mai ales câteva piese de top înainte, dar dacă sunteți în căutarea unor opțiuni mai ieftine, clasamentul de astăzi sperăm că vă va fi o sursă de inspirație excelentă. Și, deși prețul a fost stabilit la mai puțin de 2 000, de fapt vom merge mult mai jos.

6 NEJ: Ceas pentru bărbați cu sincronizare RC sau GPS
11.5.2023
6 NEJ: Ceas pentru bărbați cu sincronizare RC sau GPS

(1) Casio Wave Ceptor WVA-M650

Sportiv, dar suficient de elegant pentru a fi purtat ocazional, Casio Wave Ceptor WVA-M650, combină un ecran digital și ace, și oferă mai multe caracteristici decât v-ați aștepta la un preț atât de bun.

Prețul scăzut a fost obținut aici prin combinarea unei carcase din plastic cu un strat metalic. S-ar putea ca plasticul să nu reziste la fel de mult ca oțelul, dar face ceasul mai ușor și, în plus, îl face mai ieftin. Acest lucru este valabil și pentru sticlă. Cu toate acestea, arată senzațional la încheietura mâinii și cu siguranță nu veți asocia o piesă ieftină cu el.

Și obțineți foarte mult pentru banii pe care îi investiți. Bineînțeles, putem începe cu setarea radio în combinație cu energia solară, dar adăugăm la acestea funcții precum cronometru, numărătoare inversă, alarmă (inclusiv snooze), posibilitatea de a trece la ora mondială și calendar.

Datorită combinației dintre ace și ecranul digital, puteți vedea totul clar și limpede. Nu lipsesc nici iluminarea cu LED-uri și luminescența. Și, apropo, dacă sunteți în căutarea unui ceas echt light, Casio realizează acest model și într-o combinație de plastic și titan.

Ceasul se potrivește bine pe mână, este un accesoriu frumos. Comenzile sunt simple și intuitive. De asemenea, apreciez încărcarea solară a bateriei, care elimină înlocuirea. Posibilitatea de a seta mai multe alarme este, de asemenea, utilă. Dar, citiți mai multe recenzii.

(2) Casio G-Shock Original GW-B5600

Din selecție nu putea lipsi un reprezentant al seriei G-Shock Original. Iar maestrul raportului preț/performanță este în mod clar modelul digital GW-B5600. Nu este doar o alegere logică atunci când sunteți în căutarea unui ceas rezistent, ci și un pic de sentimentalism, deoarece se bazează pe modelele pătrate originale. Un retro care nu a încetat niciodată să fie modern.

Ceea ce îmi place la G-Shock este că vă puteți baza întotdeauna pe o bază clar definită, care este în sine superioară majorității concurenților. Prin asta mă refer la rezistență la șocuri, rezistență la apă la 200m, echipamente care includ cronometru, cronometru cu numărătoare inversă, alarme (sunt 5 aici) și dacă vă uitați la iluminare, nici nu aveți de ce să vă plângeți.

Iar GW-B5600 are, de asemenea, sincronizare radio și Bluetooth. Astfel, puteți configura tot ce aveți nevoie prin intermediul aplicației, puteți găsi telefonul prin intermediul aplicației și nu vă  faceți griji cu privire la baterie, deoarece este - Tough Solar.

Nu este chiar o opțiune dacă doriți un ceas elegant, dar prezintă un ceas indestructibil, cu un statut iconic în toate direcțiile.

SUGESTIE: Dacă nu vă place Bluetooth, clasicul dintre toate modelele clasice este GW-M5610, sau modelul îmbunătățit GW-M5610U, care oferă practic aceleași caracteristici și un ecran inversat într-o carcasă neagră.

Casio G-Shock GW-M5610 recenzie - Bătrânul care a ieșit pe fereastră și s-a înființat singur
1.6.2022
Casio G-Shock GW-M5610 recenzie - Bătrânul care a ieșit pe fereastră și s-a înființat singur

(3) Casio Lineage LCW-M100

Gama Wave Ceptor de la Casio se adresează la ceasurile cu recepție radio accesibile, mai degrabă sportive și adesea în combinație cu plastic. Dar colecția Lineage este un pic diferită. Puteți auzi deja acest lucru din nume - linie. Pentru că aici vorbim despre eleganță și linii bine gândite.

Cel mai popular este modelul LCW-M100 cu cadran albastru. Personal, apreciez subtilitatea atât a carcasei, cât și a brățării. Și, în același timp, manopera, care, deși crește prețul, face un tribut la diferența substanțială și la impresia finală.

Un cadran frumos, cu un decupaj pentru afișaj și acele și indecșii luminescenți contribuie la popularitatea lor. În ceea ce privește funcțiile, există un cronometru, ora universală, posibilitatea de a seta până la 5 alarme și iluminare.

Din punct de vedere material, acesta oferă o carcasă și o brățară din oțel (deși este disponibilă și o versiune din titan) și un cristal de safir rezistent la zgârieturi. Asta e ceea ce se numește o combinație cool.

El funcționează așa cum am ales în funcție de criteriile mele. Încărcare solară, cristal de safir, cadran luminat, marcaj de dată vizibil. Deși îl folosesc ca ceas de lucru, cristalul de safir nu prezintă niciun semn de uzură. Citiți mai multe recenzii.

(4) Citizen Elegant CB001

Fără funcții inutile și subnumere neclare. Punctul forte al ceasului Citizen CB001 este eleganța, simplitatea și lizibilitatea sa. Pur și simplu un ceas de zi cu zi care se reglează de la sine.

Când scriu "no-nonsens," nu vreau să spun că sunt lipsite de orice. Avem un afișaj al datei (de care nici nu trebuie să vă faceți griji datorită semnalului radio) și puteți vedea din indicatoare dacă semnalul radio a fost recepționat sau nu. De asemenea, puteți activa cu ușurință ora de vară și ora de iarnă, iar acest lucru este tot ceea ce aveți nevoie cu adevărat.

Comenzile sunt simple, iar parametrii sunt premium. Avem o carcasă din oțel, o brățară (care combină frumos centrele celulelor lustruite), un cristal de safir, luminozitate și rezistență la apă de 100 m.

Ceasul este ușor de purtat, elegant atât pentru uzul zilnic, cât și pentru petreceri. Poate că ceasul este un pic cam greu, dar eu sunt obișnuit cu ceasurile din titan. Primul meu ceas cu Eco-Drive, așa că vom vedea cât timp va funcționa fără a schimba bateria. Citiți mai multe recenzii.

(5) Casio Wave Ceptor WV-200

Ceasuri digitale practice și una dintre cele mai ieftine opțiuni dacă sunteți în căutarea unui ceas cu control radio de încredere. Și este ușor lizibil.

Casio Wave Ceptor WV-200 este unul dintre puținele ceasuri care nu funcționează cu energie solară, ci cu o baterie clasică (cu o durată de viață de aproximativ 3 ani). Astfel, nu trebuie să vă gândiți la faptul că ceasul trebuie să fie expus la lumină cel puțin din când în când, dar în schimb va trebui să faceți o vizită la ceasornicar din când în când.

Printre avantajele uriașe se numără rezistența la apă de 200 m, retroiluminarea perfectă a întregului ecran și, bineînțeles, o serie de funcții care sunt deja standard la ceasurile digitale (cronometru, numărătoare inversă, alarmă, ora universală, dată). Ceea ce este grozav la ele este că puteți schimba formatul datei sau puteți comuta rapid între orele mondiale pentru a vedea instantaneu ce oră este în fiecare fus orar.

Ceasul se va potrivi oricui caută un ceas decent, dar contemporan și ușor (diametrul este de 48 mm, greutatea de numai 61 g). Poate că singurul dezavantaj pe care îl văd este cureaua, care este din plastic și se va putea desprinde pur și simplu în timp. În plus, Casio face un accesoriu specific, așa că va trebui să obțineți unul direct Casio în locul celor universale obișnuite. Dar asta este soarta Casio și în afară de asta nu este nimic de reproșat.

Casio Wave Ceptor WV-200E are o serie de caracteristici și gadgeturi care se găsesc de obicei pe ceasuri mult mai scumpe. De exemplu, doar precizia timpului controlat prin radio este o caracteristică excelentă pentru prețul oferit. Mulți ezitanți ar putea aprecia dimensiunea foarte practică a cifrelor de referință. (...) Citiți mai multe recenzii.

(6) G-Shock Gravitymaster GW-3000

La final, am păstrat un model extrem de rezistent, elegant și distinctiv din gama G-Shock. GW-3000 se află pe piață de un deceniu, dar nu își pierde deloc popularitatea.

În comparație cu ceasurile G-Shock standard, acesta are o rezistență și mai mare la șocuri și la forța centrifugă, cu care piloții sunt familiarizați în special. La urma urmei, acest model a fost creat inițial pentru aviatori, poartă porecla Gravitymaster, iar cadranul poate semăna cu tabloul de bord al unui cockpit.

În mare parte, însă, este un ceas fiabil, cu Tough Movement, care include energie solară, sincronizare radio, corecție automată a acelor în cazul unui șoc oscilant și "shock resist", rezistența îmbunătățită menționată mai sus.

Dar este, de asemenea, special pentru că este unul dintre puținele modele din seria G-Shock care este pur analogic. Cele mai multe au un afișaj combinat sau digital, aici avem doar acele cu o luminozitate excelentă, subcadrane practice cu timp dublu și un afișaj de 24 de ore.

Ceasul este absolut grozav. Cumpărat drept cadou, persoana căreia i s-a oferit cadoul a fost absolut încântată. Mai ales aspectul ceasului. Citiți mai multe recenzii.

Ar putea să vă intereseze:

Ceasurile menționate în articol