Ceasuri aurii pentru femei - Galerie foto

Taguri: Galerie foto | Pentru femei | Clasice | Fashion | Tradiționale

3.3.2023 | 10 MIN

Asociem aurul cu luxul și cu un sentiment de opulență, așa că nu este de mirare că bijuteriile și ceasurile din aur sunt printre cele mai căutate accesorii. Cu toate acestea, cred că multe femei le caută pur și simplu pentru că aurul li se potrivește mai bine decât argintul. Dacă sunteți în căutarea piesei de aur potrivite pentru colecția dvs., inspirați-vă dintr-o selecție de ceasuri aurii de damă, care se află în prezent în centrul atenției.

Trebuie remarcat de la început că nu tot aurul este aur care strălucește. Dacă ați căuta un ceas fabricat din aur natural, prețurile ar fi cu totul altele. De aceea, veți găsi în selecția noastră și ceasuri care au doar un așa-numit finisaj de aur galben. Acest lucru are dezavantajele sale, despre care vom vorbi mai târziu, dar are și avantajele sale - este accesibil și totuși frumos.

Tipuri de aurire: există mai multe tipuri de aurire. După cum s-a menționat, aurul convențional nu este utilizat, deoarece este moale, s-ar uza rapid și ar necesita o cantitate mare de aur pentru a fi placat cu aur. În trecut, se folosea așa-numita aurire galvanică, în care pe suprafața metalului se aplică un strat de culoare de ordinul micronilor (micrometri, care sunt de mii de ori mai mici decât un milimetru). Cu toate acestea, pentru majoritatea brandurilor, această metodă a fost înlocuită de o metodă mai modernă numită PVD, prin care particulele sunt depuse direct în structura metalului.

Minimalismul auriu

Doar pentru că un ceas este auriu nu înseamnă că trebuie să fie exagerat, ostentativ și extravagant. Prin urmare, vom începe turul nostru cu o colecție de modele elegante care au cea mai mare virtute în simplitatea designului lor.

Colecția Festina Boyfriend este una dintre ele. Când colega mea a scris o recenzie despre ele, a scris: "Nu este nimic special la ele... Și asta e tot." Nu există un mod mai bun de a le defini.

Festina Boyfriend – Simplitatea este putere
2.6.2022
Festina Boyfriend – Simplitatea este putere

Cu un diametru de 38 mm, Festina este unul dintre ceasurile mai mari, la fel ca și modelul Michael Kors. Și aici găsim un cristal mineral ca la Festina și numele celebrului designer.

Galeria foto a ceasurilor de damă Michael Kors - Icoana stilului newyorkez
26.5.2022
Galeria foto a ceasurilor de damă Michael Kors - Icoana stilului newyorkez

Aproape aceiași parametri și similitudini de design se regăsesc și la modelul american Invicta, ceea ce nu face decât să dovedească popularitatea acestui stil minimalist oversize.

Modelul Invicta Angel se mândrește, de asemenea, cu o rezistență la apă de 100 de metri și cu o piatră decorativă pe coroană.

Invicta Angel – Galerie foto de ceasuri angelice de la Invicta
1.8.2022
Invicta Angel – Galerie foto de ceasuri angelice de la Invicta

Nu trebuie omis nici Tissot Everytime, care, după părerea mea, aspiră să fie sinonim cu modelul golden bussines. Dacă vi se pare că versiunea complet aurită este prea mult, Tissot vă va convinge de contrariu.

A ales un design complet minimalist și și-a putut permite să acopere totul cu aur, de la cadran, ace, indecși, carcasă și brățară. Doar Tissot-ul negru și titlul Swiss Made îți indică faptul că purtați un brand tradițional elvețian.

Oferit atât într-o versiune mai mică cât și într-o versiune mai mare unisex, a fost inițial conceput ca model pentru bărbați, dar a devenit popular și în rândul femeilor care căutau un ceas mai mare.

TOP 6: Ceasuri mari și elegante de damă
7.4.2022
TOP 6: Ceasuri mari și elegante de damă

Datorită designului său minimalist și extrem de elegant, acest ceas este potrivit pentru utilizarea de zi cu zi, la serviciu cât și la teatru. Iar dacă vă plac bijuteriile din aur, această versiune va fi perfectă. Nu este nici aglomerat, nici plictisitor, ci doar potrivit.

Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni mai accesibile, încercați brandul JVD.

401 lei în stoc

Este posibil să nu atingă nivelul de precizie al unui Tissot, dar va fi un accesoriu demn de luat în seamă. În plus, aceste ceasuri sunt ușor lizibile datorită cifrelor arabe și au o fereastră pentru dată la îndemână.

Ceasuri de damă JVD - Galeria foto a celor mai populare ceasuri JVD
13.10.2022
Ceasuri de damă JVD - Galeria foto a celor mai populare ceasuri JVD

O alegere la fel de bună calitate sunt modelele japonezilor de la Lorus. Lorus este una dintre brandurile care oferă mult la un preț mic. Dacă bugetul dvs. pentru un ceas nou nu este prea mare, dar nu doriți să vă mulțumiți cu calitatea de piață, Lorus este una dintre alegerile excelente.

362 lei nu este disponibil

Brățara este alcătuită din verigi pliate, cu o închizătoare pliabilă simplă. Din nou, cred că multe femei vor aprecia metoda de închidere rapidă prin care trebuie doar să întorci închizătoarea și gata. Rezistența la apă este de 50 de metri, ceea ce este adecvat pentru un ceas pentru uzură casual.

Cele mai frumoase ceasuri de damă (la prețuri accesibile)
22.5.2023
Cele mai frumoase ceasuri de damă (la prețuri accesibile)

Nu se dezlipește vopseaua aurie? Nu se va șterge. Datorită tehnologiei PVD menționate mai sus, în care vopseaua nu este aplicată pe metal, ci pătrunde direct în substrat, nu există riscul ca vopseaua să se desprindă, așa cum se întâmpla în cazul alternativelor mai vechi de aurire. Dar, bineînțeles, nici aceasta nu durează la nesfârșit. În special în locurile în care există o abraziune mecanică frecventă (închizătoare, margini), pot fi vizibile urme și poate apărea culoarea originală a metalului.

Accesoriu mic pentru încheieturi mici

Pentru posesorii de încheieturi mai mici sau pentru iubitorii de ceasuri mici (care sunt foarte la modă în acest moment), există multe modele care pot fermeca chiar dacă sunt aparent discrete.

Să începem cu ceasul Bering, care este din nou într-un stil minimalist, dar cu un diametru de 22 mm, este un accesoriu ca o bijuterie. Mai mult, vine într-un set cu o brățară aurie.

Ceasuri mici de damă pentru încheieturi mici - Galerie foto
8.4.2022
Ceasuri mici de damă pentru încheieturi mici - Galerie foto

Bering se mândrește cu prețul accesibil, dar chiar și așa, nu-i lipsește un cristal de safir care rezistă bine la zgârieturi. Iar safirul se regăsește și în colecția Festina Swiss Made.

În ceea ce privește ceasurile mai mici, vă recomand să încercați modelele pătrate. Pentru că acestea fac minuni pentru încheietura mâinii și arată mai bine decât te-ai aștepta. În opinia mea, pot găsi cu încredere un înlocuitor în colecția Lady Lovely Square de la Tissot.

Deoarece, ceasurile mai mici au revenit la modă, acest lucru merge mână în mână cu modelele pătrate. Iar această piesă fermecătoare de la Tissot din Elveția este o astfel de dovadă în loc de promisiuni.

Ceasuri de damă Tissot Lovely Square - Galerie foto a celor mai drăguțe ceasuri
9.9.2022
Ceasuri de damă Tissot Lovely Square - Galerie foto a celor mai drăguțe ceasuri

Unul dintre cele mai populare ceasuri pătrate din țara noastră este acest Casio, datorită prețului său accesibil. Poate că seamănă cu cel pe care îl avea bunica cu zeci de ani în urmă. Nu trebuie să vă îndrăgostiți de această tendință retro, doar că s-ar putea să nu vă placă. Dar cred că vor fi multe doamne care vor iubi acest tip de ceas.

În plus, acest model este foarte mic și arată atât de discret și elegant. Dar, în ciuda dimensiunii sale mai mici, păstrează o bună lizibilitate.

Și, în sfârșit, un model de la Festina din colecția Mademoiselle, decorat cu cristale Swarovski. Veți remarca, de asemenea, o brățară delicată, așa-numita brățară milaneză, care este alegerea perfectă pentru încheieturile mici, se adaptează foarte bine și arată foarte elegant.

Avantajele tratamentului PVD? După cum am menționat, acoperirea pătrunde direct în metalul ceasului. Acest strat subțire de câțiva microni se remarcă printr-o duritate ridicată, rezistență la abraziune și coroziune. Rezistă chiar și la temperaturi foarte ridicate și la acizi. În comparație cu aurul natural, ceasurile cu un finisaj auriu sunt mai accesibile și, bineînțeles, nu trebuie să rămânem doar la aur. Sunt populare și finisajele negre sau din aur roz.

Ceasuri de damă în culoarea rose gold - Galerie foto
7.4.2022
Ceasuri de damă în culoarea rose gold - Galerie foto

Lăsați-i să strălucească

Poate că sunteți una dintre acele femei care își doresc un accesoriu îndrăzneț. Iar un ceas de aur este alegerea potrivită în acest caz. Mai ales cu ornamente bogate sau aurite peste tot.

Guess, probabil nu mai are nevoie de nicio prezentare, are nenumărate modele de acest fel. Fie că sunt împânzite cu zeci de pietre strălucitoare sau cu alte elemente de design.

715 lei (Livrare 15.12.)

Uneori sunt cochete, alteori nu sunteți sigură dacă nu cumva sunt la limita kitschului, dar până nu le activați nu puteți fi sigură că nu sunt autentice.

Acest lucru este valabil și pentru Invicta, care poate fi foarte îndrăzneață în ceea ce privește culoarea, designul și dimensiunea. De multe ori, însă, rafinamentul este poate o descriere mai exactă, deoarece Invicta se poate juca cu adevărat cu detaliile.

Iar când scriu joacă, poate fi și într-o formă jucăușă cu Mickey Mouse. Fie într-o formă mai subtilă sau ușor excentrică.

Galerie foto a ceasurilor Invicta Disney cu Mickey Mouse - Un hub de șoareci iconici
23.3.2022
Galerie foto a ceasurilor Invicta Disney cu Mickey Mouse - Un hub de șoareci iconici

În plus, Invicta se pricepe și la botanică, iar colecția Wildflower oferă piese interesante cu motive originale.

Ce este PVD? Majoritatea brandurilor de modă și tradiționale folosesc astăzi PVD (Depunere fizică în stare de vapori) pentru a obține un finisaj colorat pe ceasurile lor. Aceasta este o tehnologie modernă de acoperire în care microparticule sunt evaporate sau se evaporă dintr-o substanță solidă în vid la temperaturi foarte ridicate (200-400 °C) și se depun sub presiune ridicată în porii materialului (cel mai adesea oțel în cazul ceasurilor). Particulele nu rămân doar la suprafață, ci sunt perfect lipite de metalul ceasului.

Tentativă de titan pentru pielea sensibilă

Dacă sunteți o persoană sensibilă la oțelul obișnuit, nu trebuie să renunțați la bijuteriile din aur. Titanul, care are proprietăți antialergenice excelente, poate fi, de asemenea, tratat pentru a obține o nuanță aurie.

Brandul german Boccia Titanium este specializat în modele din titan și nu este de mirare că modelele aurite sunt printre cele mai populare din colecția de damă.

549 lei în stoc

În plus, titanul este foarte ușor în comparație cu oțelul, astfel încât aproape că nici nu veți simți ceasul pe încheietura mâinii. Dacă începeți să visați la el, vă recomand să luați în considerare posibilitatea de a nu înlocui brățara. În timp ce majoritatea ceasurilor au o fixare clasică a brățării la carcasă, care poate fi eventual schimbată cu alta, de multe ori neoriginală, aici este fixă. Dacă se întâmplă ceva cu brățara, va trebui să cumpărați din nou aceeași brățară. Dar, din moment ce din acest motiv se cumpără adesea ceasuri, nu poate fi considerat un neajuns.

635 lei (Livrare 30.1.)

În plus față de originalitatea designului, alte puncte forte ale Boccia Titanium includ utilizarea frecventă a cristalului de safir, menținând în același timp un preț accesibil.

635 lei în stoc

Ce afectează durata de viață a aurului? Frecvența uzurii, bineînțeles. Dacă aveți un ceas colorat pentru uzură zilnică, șocurile mecanice pot face ca acesta să-și piardă mai repede luciul auriu. Faptul că purtați ceasul în același timp cu alte brățări metalice, care pot zgâria ceasul, va afecta, de asemenea, păstrarea frumoasei culori aurii. Oh, și numărul de microni pe care un brand îl folosește în placarea cu aur joacă, de asemenea, un rol important, care se reflectă de obicei în prețul ceasului.

Pentru iubitorii de retro nemuritor

Recent, un tânăr a încercat în magazin modelele digitale aurii. El a început prin a spune: "Nu trebuie să menționezi că sunt de damă, știu." Nu am vrut să menționez asta. Pentru că, în opinia mea, au fost, sunt și vor fi un lucru unisex care nu se va demoda niciodată. Este un retro care nu a avut niciun motiv să se schimbe încă din anii '90, iar unele dintre aceste digi cassis simple ar trebui să se regăsească în colecția fiecărui fan al ceasurilor.

Un număr mare de ceasuri digitale sunt, de asemenea, disponibile și în culoarea aurie. Cele mai populare sunt Casio Vintage A168, deoarece este un clasic al clasicilor. Funcții de bază, dar suficiente (cronometru, alarmă, format de timp de 24 de ore și afișaj de lux cu iluminare de fundal), rezistență la apă, care este aproape de zero în parametri, dar aproape de o sută în viața reală, și o durată de viață a bateriei surprinzător de lungă.

Dar, în plus, puteți opta pentru noua variantă Casio A171, cu o carcasă rotundă, care adaugă o nouă dimensiune stilului retro.

TOP 6 : Ceasuri retro ieftine care relatează o poveste
7.4.2022
TOP 6 : Ceasuri retro ieftine care relatează o poveste

Sau Casio A100, care se bazează pe modelul purtat de Ripley în Alien. și puțin asemănător cu specialistul în relații umane din Războiul Stelelor...

Pentru brandurile mai la modă, stratul PVD corespunde la aproximativ 12 microni de galvanizare clasică, iar pentru brandurile mai tradiționale este chiar mai mult. În cazul ceasurilor aurite, trebuie ținut cont de faptul că aurirea are limitele sale și unele imperfecțiuni ale frumuseții vor deveni evidente în timp.

Bineînțeles, retro nu înseamnă doar digital. Un exemplu frumos și auriu este modelul Festina Retro, care pare desprins dintr-o serie din anii 1950.

490 lei în stoc

Tissot PRX nu trebuie să lipsească din galeria foto aurie. Un model care nu este de mult timp pe piață, dar care a cucerit imediat atât bărbații, cât și femeile.

Și acesta are un stil retro, parcă desprins dintr-o revistă de la țară. Dar se mândrește cu o rezistență ridicată la apă și cu o luminozitate discretă, dar de înaltă calitate.

Tissot PRX - Galerie foto de nostalgie genială
30.6.2022
Tissot PRX - Galerie foto de nostalgie genială

La ce să fiți atenți atunci când alegeți un ceas placat cu aur? Unele branduri de modă folosesc, de asemenea, ceea ce este cunoscut sub numele de galvanizare, în care un strat de aur (câțiva microni) este aplicat electric pe suprafața metalului și poate cauza uzură. Apoi, depinde de câți microni au fost aplicați. În general, se afirmă că 1 micron durează aproximativ un an cu o uzură normală. Din fericire, majoritatea producătorilor trec la PVD-ul menționat mai sus, care are numeroase avantaje.

Și astăzi ne vom lua rămas bun de la elvețianul Tissot. Există multe modele în finisaj auriu, iar galeria foto de astăzi a fost doar o inspirație a diferitelor stiluri și a celor mai populare ceasuri aurii din țara noastră. La care dintre ele veți ajunge depinde de voi.

Ceasurile menționate în articol

Reducere 15% până la 10.12.
507 lei în stoc
401 lei în stoc
Ediție limitată 3000 buc
1 228 lei în stoc
Vizualizați următorul
745 lei în stoc
945 lei în stoc
490 lei în stoc
549 lei în stoc
635 lei în stoc
715 lei (Livrare 15.12.)
635 lei (Livrare 30.1.)
290 lei nu este disponibil
362 lei nu este disponibil
362 lei nu este disponibil