» Blog » Tissot

Tissot Seastar - Galerie foto a ceasurilor de scufundări

Taguri: Galerie foto | Tissot | Pentru bărbați | Clasice | Scufundări | Tradiționale

9.8.2022 | 4 MIN

Tradiție îndelungată, recunoaștere din partea pasionaților de ceasuri, tradiție elvețiană, performanțe deosebite și mai presus de toate... designul! De aceea, ceasul de scufundări Tissot Seastar este prima recomandare pe care o fac clienților care caută un ceas elvețian de scufundări în ape mai accesibile. Care dintre ele veți alege? Aruncați o privire la galeria noastră foto.

Seastar 2000 - Un scafandru încărcat cu certificare ofi

Cel mai mare succes în rândul scafandrilor Tissot este în mod clar Seastar 2000. Și nu numai datorită construcției lor masive din oțel, care va atrage în special iubitorii de ceasuri mari.

Cu Seastar 2000, Tissot ne-a oferit pentru prima dată o certificare oficială pentru ceasurile de scufundări, pentru care fiecare piesă trebuie să treacă teste grele.

Seastar 2000 Professional au fost concepute pentru scafandrii profesioniști care se confruntă cu adâncimi considerabile și condiții extreme. Prin urmare, ceasul este rezistent la apă până la 600 M (2000 ft), iar pe partea laterală a carcasei, mai exact la ora 9, găsim așa-numita supapă de heliu, care este concepută pentru a fi folosită doar în timpul scufundărilor de saturație.

TOTUL PE TEMA: Rezistența la apă a ceasurilor
16.8.2022
TOTUL PE TEMA: Rezistența la apă a ceasurilor

Ceea ce ne atrage cel mai mult la Seastar 2000 este, probabil, designul. Am văzut mai des cadrane structurate în ultima vreme, dar aspectul noii versiuni de anul trecut (2021) ne-a pus pe gânduri la momentul lansării sale.

Oceanul se agită pe cadran, simbolizând faptul că Seastars va fi în elementul lor în apă.  În ceea ce privește culorile, Tissot a optat pentru turcoaz, albastru sau negru, trecând treptat la un ton mai închis.

Oțel, silicon sau material textil - puteți purta Seastar 2000 pe toate variante. Deci, evaluați care este cea mai bună opțiune pentru dumneavoastră. Brățara din oțel este cu siguranță cea mai elegantă, este bine prelucrată, dar adaugă la greutate. Cureaua din material textil, pe de altă parte, adaugă o notă mai casual, iar cureaua din silicon este cel mai probabil utilă pentru sportivi.

În prezent, există multe variante de culori pe piață.

Acest capac transparent pare a fi o mișcare de design destul de îndrăzneață. Din spate, puteți observa mecanismul mișcării automate, ceea ce este cu adevărat neobișnuit pentru un ceas care ar trebui să depășească condiții extreme.

... zajímavé je plné dýnko

Partea din spate a ceasului este acoperită de un cristal de safir. Este un Powermatic 80 cu o rezervă de putere mare de 80 de ore și un filet Nivachron care crește rezistența la magnetism.

Tissot Seastar 2000 Professional – primul ceas de scafandru certificat de Tissot
31.5.2022
Tissot Seastar 2000 Professional – primul ceas de scafandru certificat de Tissot

Mecanic Seastar 1000 - O adevărată legendă elvețiană

Modelul Seastar 1000 este fratele mai în vârstă și puțin mai slab al celor 2.000. În timp ce cele mai noi S2000 au un diametru de 46 mm și o grosime de 16 mm, cele S1000 au crescut la "doar" 43 mm în diametru (13 mm grosime). Cu toate acestea, pentru un ceas sport, acesta este încă o valoare adecvată și se simte foarte echilibrat pe încheietura mâinii.

Sunt perfect fericit. În realitate, arată chiar mult mai bine decât în fotografie, designul general este grozav. Este ușor de purtat pe mână. De când l-am cumpărat, nu am mai avut altceva pe mână. Și trebuie să laud și magazinul, comunicarea și serviabilitatea. Satisfacție totală. - Peter

Tissot a produs modele de scufundări Seastar încă din anii 1970. Desigur, designul s-a schimbat de-a lungul timpului, dar o anumită atemporalitate, calitatea meșteșugului și fiabilitatea au dăinuit.

Fiecare ceas Seastar este, desigur, protejat de un cristal de safir ranforsat, practic rezistent la zgârieturi. Iar luminozitatea îi face de rușine pe mulți scafandri de pe piață.

Vedeți cum s-a descurcat ceasul Seastar în bătălia luminozității:

TOTUL DESPRE: Luminescență – Confruntare între branduri
30.6.2022
TOTUL DESPRE: Luminescență – Confruntare între branduri

Designul este tradițional și simplu - așa ar trebui să arate scafandrii. Lizibilitatea este excelentă, lunetă este rotativă unidirecțional cu marcaje pentru intervale de zece minute, iar coroana este protejată de urechile de pe partea laterală a carcasei. Tissot a împrospătat totul cu combinații de culori vibrante, dar totuși subtile, și cu șlefuirea cadranului.

Mecanismul Powermatic 80 vă încântă cu o rezervă de putere mare de 80 de ore - astfel încât puteți să vă puneți ceasul deoparte vineri și va funcționa și după weekend.

Seastar 1000 cu cronometru

Dacă vă tentează un design și mai sportiv, îmbogățit cu o funcție de cronometru și vă mulțumește și puterea bateriei, optați pentru modelul Seastar 1000 Chronograph.

Din punct de vedere parametric, acestea rămân la fel ca omologul lor mecanic fără cronograf (cronometru), rezistență la apă de 300 m, cristal de safir, lunetă rotativă unidirecțională, lizibilitate mare și, pe scurt, toate elementele esențiale care aparțin scafandrilor.

Deși aceste Seastars sunt făcute pentru activități (sub)acvatice, designul lor cu o notă de eleganță sportivă le face un accesoriu bărbătesc obișnuit pentru uzul zilnic.

Cu toate acestea, acest lucru nu schimbă faptul că, în ceea ce privește durabilitatea, vă confruntați cu un instrument de scufundare pur. De aceea, cadranul, coroana și butoanele de oprire sunt înșurubate.

Așa cum am menționat mai sus, ceasul funcționează pe baterii și, mai exact, funcționează cu mișcarea ETA G10.212, care vă poate avertiza atunci când bateria se află la sfârșitul duratei sale de viață (mâna a doua începe să sară după intervale de mai multe secunde).

Și, în cele din urmă, vă voi spune că, oricât de bune ar fi fotografiile cu Seastars, nimic nu se compară cu a le vedea (și a le încerca) personal.

S-ar putea să vă intereseze și:

Ceasuri Tissot bărbați - Galeria foto a celor mai apreciate ceasuri
23.3.2022
Ceasuri Tissot bărbați - Galeria foto a celor mai apreciate ceasuri

Tissot PRX - Galerie foto de nostalgie genială
30.6.2022
Tissot PRX - Galerie foto de nostalgie genială

Primul Tissot Seastar Tissot Seastar pentru " dame " să-mi sparg pușculița?
26.5.2022
Primul Tissot Seastar Tissot Seastar pentru " dame " să-mi sparg pușculița?