» Blog » Invicta

Invicta Pro Diver – Galeria foto a celor mai populare ceasuri

Taguri: Galerie foto | Invicta | Pentru bărbați | Clasice | Fashion | Scufundări

31.1.2024 | 3 MIN

Cel mai decent, dar și controversat ceas Invicta. Un ceas care sparge preconcepțiile. Un ceas pe care întreaga lume a orologeriei îl cunoaște. Invicta Pro Diver a primit multe etichete, atât pozitive, cât și negative, de-a lungul anilor controversatei sale existențe. Dar un lucru este valabil - chiar și cel mai îndârjit cronoman va recunoaște, în cele din urmă, că are ceva aparte. Și ce anume? Puteți judeca asta din galeria noastră foto.

Motivul pentru care Invicta Pro Diver este atât de controversat este destul de evident pentru pasionații de ceasuri - designul pare să fi căzut din ochiul iconicului Rolex Submariner, ceasul emblematic al agentului 007 James Bond.

Invicta în loc de Rolex? Asta nu poate fi de bine...
23.3.2022
Invicta în loc de Rolex? Asta nu poate fi de bine...

Pentru scafandri, acesta evocă emoții contradictorii din cauza asemănării cu Rolex. Dar adevărul este că designul iconic este cel pentru care cumpărăm adesea ceasuri. Și astfel, dacă asta vă place, refuzând în același timp să scoateți o sumă de bani pentru un ceas care v-ar cumpăra adesea o mașină nouă, Invicta Pro Diver este una dintre cele mai populare alternative de pe piață.

Invicta – Povestea unuia dintre cele mai controversate branduri de ceasuri
6.6.2022
Invicta – Povestea unuia dintre cele mai controversate branduri de ceasuri

De fapt, nimeni nu poate nega calitatea cu care Invicta își concepe modelele Pro Divers. Mai ales dacă luăm în considerare prețul. Carcasa este solidă și combină suprafețele lustruite și periate, toate într-un finisaj hilar.

Pentru Divers, Invict este și unul dintre puținele care prezintă un design mai clasic și mai sobru în stilul de scafandru menționat mai sus, încorporând o lunetă rotativă unidirecțională complet funcțională cu scală de minute, ace largi și indici luminescenți (ceea ce face ca ceasul să fie eminamente lizibil), iar punctele zero luminescente de pe lunetă nu lipsesc.

Trebuie remarcat faptul că designul pentru scufundări nu este doar de decor în cazul Pro Diver. Este adesea echipat cu componente înșurubate (remontoar, capac spate) care fac ca majoritatea ceasurilor din gama Pro Diver să dețină o rezistență la apă de până la 20 ATM, uneori chiar mai mult.

Dar să nu ne închipuim că doar scafandri poartă ceasuri de scufundări. Puțini oameni se scufundă cu adevărat cu ceasul pe mână în zilele noastre, și totuși este unul dintre cele mai populare stiluri de ceasuri. Au un fler sportiv deosebit care arată pur și simplu senzațional pe încheietura mâinii unui bărbat.

TOP 6: Ceasuri de scafandri pentru bărbați
31.3.2022
TOP 6: Ceasuri de scafandri pentru bărbați

Și cum ceasurile de scafandru arată deosebit de bine mai ales cu haine sport sau pe o încheietură bronzată la piscină, doar rezistența ridicată la apă, designul atractiv și durabilitatea sunt cu siguranță utile aici.

Invicta a inclus în gama Pro Diver o gamă largă de ceasuri pentru scafandri de calitate și la prețuri accesibile, care este oferită atât cu cuarț (cu funcționare pe baterii), cât și cu mișcare mecanică japoneză cu înfășurare automată. Există și o varietate de culori și dimensiuni din care puteți alege, de la piesele mai mici, cu diametrul carcasei de 38 mm, până la cele mai moderne de 40 mm și chiar mai mult.

Gama Pro Diver, așadar, nu include doar modele în designul Rolex Submariner. Există și alte modele. De exemplu, cu un cronograf sau cu un cadran skeleton. Mulți vor fi plăcut surprinși de omologul Pro Diver din gama Disney, cu un Mickey Mouse pe cadran.

Galerie foto a ceasurilor Invicta Disney cu Mickey Mouse - O pleiadă de șoareci iconici
23.3.2022
Galerie foto a ceasurilor Invicta Disney cu Mickey Mouse - O pleiadă de șoareci iconici

Pentru noi, ceasurile Pro Diver sunt un substitut decent pentru cei care au cedat în fața acelui design irezistibil al Rolex sau pur și simplu caută un ceas de scufundări cu un raport calitate-preț bun.

Și unde să vă puneți ceasul Pro Divers peste noapte? Consultați gama de cutii pentru ceasuri Invicta.

S-ar putea să vă intereseze și următoarele:

Galerie foto Invicta Star Wars - Imperiul Invicta contraatacă
23.3.2022
Galerie foto Invicta Star Wars - Imperiul Invicta contraatacă

Marvel vs. DC Comics - galerie foto a ceasurilor de benzi desenate Invicta
23.3.2022
Marvel vs. DC Comics - galerie foto a ceasurilor de benzi desenate Invicta