» Blog » Invicta

Galerie foto a ceasurilor Invicta Disney cu Mickey Mouse – O pleiadă de șoareci iconici

Taguri: Galerie foto | Invicta | Clasice | Fashion

23.3.2022 | 2 MIN

Mickey Mouse - personajul pe care îl adoră întreaga lume. Chiar și lumea orologeră. Vă invităm la spectacolul de ceasuri Invicta Disney în ediție limitată, care îl înfățișează pe iconicul șoricel în pantaloni scurți roșii și pantofi galbeni, care chiar dacă are peste 90 de ani, dar este încă tânăr în suflet și în spirit!

Foto: Hodinky-365.cz

Atunci când Invicta a lansat seria de ediții limitate Mickey Mouse în 2016, cultul colecționarilor entuziaști de ceasuri cu celebrul motiv Disney era deja bine pus la punct. La urma urmei, entuziaștii lui Mickey Mouse au fost ținta principală aici - un șoarece de desene animate cu un zâmbet pătrat nu este chiar o imagine pe care ai purta-o în mod normal la serviciu, de exemplu. Cu toate acestea, îmi pot imagina că și cei care nu sunt colecționari se vor îndrăgosti de ceasul cu șoricel - fie și numai pentru că priveliștea bufoneriilor vesele ale lui Mickey le pune întotdeauna, fără să vrea, un zâmbet pe față.

Ceasurile Invicta Disney Mickey & Minnie Mouse sunt în ediție limitată și, de obicei, se vând rapid.

Ladies first - un ceas Mickey elegant pentru femei

Permiteți-mi să încep spectacolul cu lejeritatea pasului de șoricel - cu un ceas bijuterie exclusiv pentru femei și fete, care arată (după standardele mărcii Invicta, care știe să facă design) foarte delicat și elegant.

Cu ceasurile Disney pentru femei, vedem rafinamentul în reprezentarea lui Mickey însuși. Aceasta este alegerea doamnelor care nu doresc să atragă atenția asupra motivului în mod prea ostentativ, precum și a celor care urmează motto-ul: "Da sau ba" și îl doresc pe Mickey în toată splendoarea și înplină culoare.

TOP 6: Ceasuri de damă Invicta
23.5.2022
TOP 6: Ceasuri de damă Invicta

Ceas unisex Mickey Mouse - Versatil și distractiv

Acest ceas neutru, cu un Mickey Mouse dansator pe cadran, va fi pe placul femeilor și bărbaților cărora nu le plac ornamentele și sclipiciul sau modelele megalomanice care, de altfel, sunt tipice pentru Invicta.

Se adresează celor care apreciază un ceas cu un stil versatil și elegant.

Designul și luneta lor amintesc de o marcă de lux fără nume cu o coroniță în emblemă, ceea ce face parte din motivul pentru care sunt atât de populare.

 Ceasuri aurii de damă - Galerie foto
3.3.2023
Ceasuri aurii de damă - Galerie foto

Acestea sunt disponibile într-o multitudine de culori.

Mickey the Diver - Ceas de tip scafandru

Aventurosul Mickey Mouse nu se teme de apă și cu siguranță ar plonja în scufundări cu zâmbetul său tipic.

Și știți ce? Cu ceasul Invicta, ar putea chiar să meargă la înot, deoarece rezistența la apă este de 20 ATM:

Mickey în automat

Invicta știe că unele ceasuri trebuie să aibă un aspect cu adevărat sportiv. Și că ceasornicarii au o slăbiciune pentru mecanismele automate.

Un ceas cu Mickey și într-o carcasă masivă este perfect pentru bărbații cărora le plac ceasurile masive și care au în același timp simțul umorului.

Și în ce să vă puneți ceasul cu Mickey pentru seară? Aruncați o privire la carcasele Invicta.