» Blog » Invicta

Invicta Angel – Galerie foto de ceasuri angelice de la Invicta

Taguri: Galerie foto | Invicta | Pentru femei | Clasice | Fashion

1.8.2022 | 6 MIN

S-ar putea crede că un ceas de damă numit Angel ar fi o piesă delicată, aproape eterică. Cu toate acestea, Invicta știe că în acest nume nu există doar o frumusețe subtilă, ci și o forță adecvată. Căci ceasul de damă Invicta Angel nu este o nălucă. Puteți să vă convingeți singuri consultând galeria noastră foto.

Invicta – Povestea unuia dintre cele mai controversate branduri de ceasuri
6.6.2022
Invicta – Povestea unuia dintre cele mai controversate branduri de ceasuri

Rafinament angelic

Acesta este modelul pe care îl asociez cel mai mult cu colecția Angel. Luneta este împodobită cu pietre strălucitoare, iar același motiv este redat și pe cadran, unde se formează indicii orari. Este o eleganță amestecată cu ornamentație atentă.

Subcadranele interioare interconectate dau o impresie sportivă și inedită și servesc ca indicatori de timp urmăriți. De altfel, cronometrul este acționat de butoanele discrete de pe partea laterală a carcasei. Ele nu sunt acolo pentru decorare.

Dar cel mai important lucru este culoarea bogată a cadranului. Fie că este turcoaz sau argintiu cu efect de raze. Ceasul dă pur și simplu o impresie scumpă și sofisticată. Dar nu pot să nu menționez asemănarea izbitoare cu designerul newyorkez Michael Kors, care are un model similar (și, trebuie spus, foarte popular) în colecția sa.

Galeria foto a ceasurilor de damă Michael Kors - Icoana stilului newyorkez
26.5.2022
Galeria foto a ceasurilor de damă Michael Kors - Icoana stilului newyorkez

Dar poate că acesta este scopul, să găsim rețeta perfectă pentru un model pur feminin și elegant și să o oferim femeilor care știu ce caută. Și cu încrederea inerentă Invicta. Pentru că este de neratat, oferă o rezistență ridicată la apă, o brățară cu un design interesant și va atrage atât iubitorii de accesorii argintii, cât și cei de aur. Așa că, fără îndoială, va intra sub pielea multora, așa cum se spune.

Blând ca un înger

Acest model se ridică cu adevărat la înălțimea numelui colecției Angel. Este captivant de moale. Și totuși - lasă o impresie. Cu un diametru mai mare al carcasei de 38 mm, nu este de mirare.

Finisajul bicolor este ideal pentru femeile care au în cutia de bijuterii atât accesorii din aur, cât și din argint. Din punct de vedere practic, rezistența ridicată la apă de 100 de metri, sticla Flame Fusion (minerală cu tratament de safir) și luminozitatea acelor pentru citirea orei pe timp de seară sunt plăcut surprinzătoare.

Perla de pe cadran, combinată cu pietre mici, face o impresie cu adevărat angelică, nu credeți?

TOP 6: Ceasuri de damă Invicta
23.5.2022
TOP 6: Ceasuri de damă Invicta

Invicta până la capăt. Chiar și în sport

Dimensiuni mai mari, pietre și o combinație de multe elemente - aceasta este Invicta așa cum o știm. Pentru modelul pentru femei, a combinat elemente sportive cu un design subtil în relief.

Luneta poartă o scală de minute, tipică pentru un ceas de scafandru. De altfel, acesta s-ar încadra în categoria sporturilor nautice, deoarece cureaua din cauciuc este tactilă cu apa, iar rezistența la apă de 100 de metri este o valoare mai mult decât plăcută.

Invicta Pro Diver - Galeria foto a celor mai populare
31.1.2024
Invicta Pro Diver - Galeria foto a celor mai populare

Carcasa aurie distinctivă, la rândul său, se potrivește cu ornamentele aurii de pe cadran. Totul este înmuiat de baza de perlă.

Cel de-al doilea model pe care l-am selectat aici este similar. Cadranul este un pic mai subtil, dar în rest îndeplinește cerințele descrise mai sus.

Stilul sportiv este ajutat de rezistența exemplară la apă și de cureaua din silicon, precum și de carcasa robustă de 38 mm. Noaptea, luminescența radiază din nou în mod plăcut în întuneric.

Dar este totuși un ceas de înger. În afară de culorile vii, se simte și din avalanșa de strălucire a lunetei cu strasuri. Tipic pentru Invicta.

Top 6: Ceasuri de damă, sport clasice
12.2.2024
Top 6: Ceasuri de damă, sport clasice

Înger auriu și negru

E ca și cum ar fi luat un ceas și l-ar fi înmuiat în aur. Acesta este efectul modelului complet din aur, în care bucățile de cabochon alb plasate senzual în coroană și pe brățară se referă la delicatețea angelică.

Dar ceea ce frapează cel mai mult este luneta sofisticată, cu care lumina se joacă frumos datorită profilului.

Cred că este o adevărată artă să creezi un ceas complet auriu care să nu fie plictisitor, dar în același timp să nu arate ca un carusel. Invicta are câteva piese exorbitante în ofertă, dar cu Angels se echilibrează foarte frumos.

 Ceasuri aurii de damă - Galerie foto
3.3.2023
Ceasuri aurii de damă - Galerie foto

Un pic de înger căzut în ofertă este modelul complet negru, cu pietricele albastre demonice și perle întunecate.

Acele și indecșii cu marcaje romane sunt frumos conturate, în special pe structura ondulată a cadranului.

Sunt de dimensiuni mai mici și se potrivesc de minune pe o încheietură mai mică, la care se adaptează și brățara din oțel.

Inundație de argint

Dacă argintul este culoarea bijuteriilor dvs., nu uitați să treceți pe la următoarele piese. Lady Angel va fi apreciată de femeile care se descriu ca fiind practice. Acest lucru se datorează faptului că oferă un indicator pentru ziua săptămânii, luna și dacă este dimineața sau după-amiaza.

Brățara din oțel este durabilă, iar dimineața veți aprecia comoditatea și rapiditatea închiderii. Pur și simplu îl puneți și puteți pleca. În plus, argintiul se asortează cu orice, ceea ce reprezintă un alt avantaj incontestabil.

Singurul lucru care poate fi reproșat este lizibilitatea mai slabă. Acele argintii de pe cadranul argintiu pot fi uneori înșelătoare, dar ceasul este, de asemenea, o bijuterie, iar Lady Angel va îndeplini această funcție în mod fiabil.

Precum și un model unic cu o structură pe cadran. Poate că v-ați amintit de vremurile în care obișnuiați să desenați tot felul de forme cu un compas. Dar ornamentul de aici contribuie la designul interesant și totuși subtil al ceasului.

Veți aprecia brățara practică din oțel, rezistența la apă suficientă pentru a vă ține toată ziua și dimensiunea mai mare, care nu-și pierde popularitatea în cazul modelelor pentru femei.

TOP 6: Ceasuri mari și elegante de damă
7.4.2022
TOP 6: Ceasuri mari și elegante de damă

Bijuterie mică la încheietura mâinii

Poate că Invicta este asociată cu dimensiunea mare a ceasurilor sale. Dar în colecția Angel veți găsi și ceasuri mici, cum ar fi Zager Exclusive.

În toate variantele sale, vă va încânta cu delicata sa perlă cu un motiv subtil de raze pe cadran și chiar și iubitorii de pietre decorative îl vor găsi pe placul lor.

Acestea au fost plasate nu numai pe lunetă, ci și pe cadran, unde, împreună cu indecșii din oțel, formează o pereche care interacționează. Și, în sfârșit, coroana ascunde o mică piatră decorativă care dă mai multă vitalitate ceasului prin a sa culoare.

Toate acestea au loc într-un spațiu mic, deoarece Zager este un ceas cu adevărat mic, cu un diametru de 29 mm. Va fi ideal pentru ocazii mai festive, dar va rezista și la purtarea de zi cu zi, datorită rezistenței sale plăcute la apă de 50 de metri, a utilizării oțelului de înaltă calitate și a unui cristal mineral acoperit cu safir.

Ceasuri mici pentru femei pentru încheieturi mici - Galerie foto
31.1.2024
Ceasuri mici pentru femei pentru încheieturi mici - Galerie foto

Minimalism neașteptat

De la distanță, acestea ar putea semăna cu modelele populare Festinas sau Michael Kors. Dar este de fapt un Invicta. Aspectul minimalist li se potrivește perfect, iar dacă sunteți un fan al acestui brand american excentric, dar până acum toate modelele v-au părut prea ornamentate, acesta va fi un succes.

Cadranul are un concept cu adevărat minimalist. Numai indecșii sunt marcați, și atunci numai cu prisme de oțel foarte grațioase. În același stil grațios sunt acele și brățara delicată Milanese, pe care femeile o îndrăgesc atât de mult!

Mi-aș fi dorit să nu o fi făcut. Se adaptează frumos la mână, are un aspect feminin și este alegerea ideală pentru un ceas fin. Diametrul ceasului este de 38 mm, așa că va fi mai mult pe placul iubitorilor de ceasuri mai mari.

În comparație cu concurența, Invicta va avea un avantaj clar în ceea ce privește rezistența la apă de 100 de metri, ceea ce ar trebui să fie suficient pentru duș și chiar înot. Și piatra mică din coroană arată clar că Invicta este ceea ce aveți la încheietura mâinii.

Festina Boyfriend – Simplitatea este putere
2.6.2022
Festina Boyfriend – Simplitatea este putere

Și același motiv al pietrei se regăsește și în ultima piesă din galeria noastră foto. Din nou foarte minimalist, cu o carcasă din oțel argintiu, dar cu detalii din aur roz pe cadran.

Un model pur elegant, cu un diametru mai mic, se potrivește femeilor cu încheieturi mai mici sau pur și simplu celor care caută un accesoriu mai subtil.

S-ar putea să vă intereseze și:

Invicta Pro Diver - Galeria foto a celor mai populare
31.1.2024
Invicta Pro Diver - Galeria foto a celor mai populare

Galerie foto a ceasurilor Invicta Disney cu Mickey Mouse - O pleiadă de șoareci iconici
23.3.2022
Galerie foto a ceasurilor Invicta Disney cu Mickey Mouse - O pleiadă de șoareci iconici

Galerie foto Invicta Star Wars - Imperiul Invicta contraatacă
23.3.2022
Galerie foto Invicta Star Wars - Imperiul Invicta contraatacă

Ceasurile menționate în articol

962 lei nu este disponibil
646 lei nu este disponibil
742 lei nu este disponibil
Vizualizați următorul
866 lei nu este disponibil
838 lei nu este disponibil
783 lei nu este disponibil