» Blog » Garmin

Garmin Forerunner – Ghid de selecție

Taguri: Ghid de selecție | Garmin | Smartwatch

25.7.2022 | 4 MIN

Aveți trei minute la dispoziție? Atunci haideți să alegem Forerunner potrivit pentru dumneavoastră.

Forerunner 255 - Obiectivul pe care îl urmăresc cei mai mulți oameni

Vă spun direct, aproape toată lumea va ajunge să aleagă acest model. Iar dacă nu sunteți deloc sigur de ceea ce vă doriți, nu veți da greș cu această piesă.

Forerunner 255 este un model cu un design ingenios care acoperă un public țintă uriaș - începători, avansați și chiar sportivi de top.

COMPETIȚIE: Garmin Forerunner 55 vs. Forerunner 255
14.7.2022
COMPETIȚIE: Garmin Forerunner 55 vs. Forerunner 255

Aș îndrăzni să spun că, în același timp, în ceea ce privește raportul preț / performanță în seria Forerunner, cu siguranță nu veți găsi ceva mai bun decât Forerunner 255.

1 571 lei (Livrare 6.5.)

Forerunner 255 este potrivit nu doar pentru alergători de orice nivel, ci și pentru ambele sexe, deoarece este disponibil în două mărimi, modelul 255S fiind mai potrivit pentru femei și având culori ceva mai atrăgătoare.

În același timp, este bine că există o versiune cu music player și una mai ieftină fără. Astfel, puteți alege dacă doriți să plătiți în plus.

Player de muzică – Puteți încărca melodii MP3 pe ceasul dumneavoastră sau vă puteți conecta la contul dumneavoastră pe un serviciu de streaming (cum ar fi Spotify) și vă puteți asculta listele de redare offline. Dar aveți nevoie de un cont premium.

Luați-vă un Forerunner 255 dacă doriți:

  • model dotat și nu plătiți o avere pentru el
  • toate funcțiile sportive de la Garmin
  • plata fără contact
  • utilizați navigația
  • durata de viață a bateriei de 14 zile

Și, în același timp:

  • nu aveți nevoie de hărți și aveți nevoie doar de navigare în curbă

Navigarea în curbă – Acest tip de navigație este utilizat de ceasurile fără o hartă de bază. Ceasul vă avertizează la o schimbare de direcție, afișează un viraj, dar nu afișează intersecțiile, culorile indicatoarelor turistice, tipul de suprafață etc.

Forerunner 955 - Vreau ce-i mai bun

Argumentul pentru a cumpăra Forerunner 955 este simplu. Doriți toate funcțiile sportive și inteligente de la Garmin? Doar genul ăla de all-inclusive sportiv? Poftiți.

Garmin Forerunner 955 recenzie - Doar ce e mai bun va face
1.6.2022
Garmin Forerunner 955 recenzie - Doar ce e mai bun va face

Articolul de mai jos va intra în mai multe detalii despre diferențele dintre modelele 255 și 955, dar printre cele mai importante se numără faptul că Forerunner 955 are o autonomie mai mare a bateriei atunci când monitorizează activitatea sportivă, un ecran tactil și hărți topografice.

COMPETIȚIE: Garmin Forerunner 255 vs. Garmin Forerunner 955
16.6.2022
COMPETIȚIE: Garmin Forerunner 255 vs. Garmin Forerunner 955

Luați-vă un Forerunner 955 dacă doriți:

  • o gamă completă de funcții inteligente și sportive
  • hărți topografice, de golf și de schi
  • navigație cu fundal de hartă
  • cea mai lungă durată de viață a bateriei din gama Forerunner

Forerunner 55 - Cel mai bun sub 1 000 de lei

Dacă sunteți un alergător de agrement, probabil că nu aveți nevoie de senzorii GPS extra-preciși sau de senzorii de ritm cardiac (care se găsesc pe FR 255 și FR 955), iar Forerunner 55 se va descurca foarte bine. Dar va trebui să vă lipsiți de navigație și de plata NFC.

Din punct de vedere sportiv, consider că este regretabil să pierdem funcții precum statutul de antrenament și sarcina de antrenament. Acestea pot fi utile pentru începătorii care nu știu exact cum să se antreneze.

Statutul de antrenament – Ceasul folosește un senzor optic pentru a evalua zona de ritm cardiac în care vă mișcați cel mai des (sarcina de antrenament) și, pe baza raportului de timp petrecut în fiecare zonă, antrenamentul dumneavoastră este evaluat verbal. Dacă vă antrenați corect, ceasul vă evaluează antrenamentul ca fiind productiv. Această caracteristică poate fi utilă pentru începătorii care nu știu exact cum să se antreneze.

ALL ON TOPIC: Garmin Watch Starea de antrenament
27.7.2022
ALL ON TOPIC: Garmin Watch Starea de antrenament

Luați-vă un Forerunner 55 dacă doriți:

  • ceas smart la un preț bun
  • durată lungă de viață a bateriei

A zároveň nepotřebujete:

  • navigație și plăți NFC
  • număr mare de senzori cu precizie ridicată
  • caracteristici avansate de formare

Cum rămâne cu restul Forerunner?

Să începem de la început. Forerunner 945 este un model excelent, dar a căzut pur și simplu în uitare după apariția Forerunner 955. Asta nu înseamnă că este inutilă. Marea atracție este prețul său de achiziție, care a scăzut acum. Așadar, dacă nu aveți nevoie de un ecran tactil, de un GPS mai bun, de un senzor de ritm cardiac mai bun și de alte câteva bunătăți, nu ezitați să cumpărați Forerunner 945.

Forerunner 745 a făcut exact același lucru după ce a apărut Forerunner 255. Forerunner 255 are caracteristici mai bune, senzori mai buni și același preț. Așadar, dacă prețul Forerunner 745 nu scade, nu mi se pare logic să-mi cumpăr unul.

Garmin Forerunner 745: Sporttesterul cu un palmares aproape perfect
15.8.2022
Garmin Forerunner 745: Sporttesterul cu un palmares aproape perfect

Forerunner 245 are sens dacă nu doriți să plătiți o grămadă de bani și doriți un ecran puțin mai bun decât Forerunner 55. În același timp, puteți plăti puțin mai mult pentru o versiune cu un player de muzică. Dar, desigur, Forerunner 255 este mai bun.

Forerunner 45 are sens pentru mine, dacă nu vă deranjează autonomia săptămânală a bateriei (Forerunner 55 are 14 zile) și lipsa suportului pentru aplicații terțe (FR 55 are).

Suport Connect IQ – Puteți instala tot felul de cadrane și aplicații de la dezvoltatori terți pe majoritatea ceasurilor smart Garmin. Așadar, nu vă limitați la ofertele Garmin, dar aveți o mulțime de opțiuni pe piața Connect IQ, unde există atât aplicații gratuite, cât și plătite.

Dacă vă puteți lipsi de aceste modificări, puteți economisi bani și nu plătiți inutil pentru un model mai scump.

Și totuși? Ați ales?