» Blog » Garmin

Garmin HRM Pro Plus introducere - Senzorul de piept cu valoare adăugată

Taguri: Prezentare | Garmin | Smartwatch

18.7.2022 | 2 MIN

S-ar putea să nu recunoașteți deloc noutatea, cu excepția culorii schimbate a capacului de silicon de pe senzor. Acesta este motivul pentru care cei de la Garmin nu par să fi îmbunătățit prea mult această centură. Dar, deocamdată, să aruncăm o privire asupra noilor caracteristici semnificative pe care le oferă centura.

  • Schimbarea închiderii "capacului" de la baterie
  • Posibilitatea de a controla ritmul și kilometrajul în funcție de citirile de pe centură
  • Capacul de silicon a dobândit o culoare albă
  • Prețul este aproximativ același

Ei bine, nu sunt prea multe noutăți. Dar primele două dintre ele chiar valorează. Să analizăm mai bine.

Gata cu centurile înecate

Adesea, în cazul Garmin HRM PRO au existat accidente în care capacul nu a fost închis corect după schimbarea bateriei. Șuruburile rupte sau garniturile de etanșare contractate au provocat un scurtcircuit la curea și aproape șase sute de lei au fost aruncați în aer. Și totul s-a datorat celor 4 șuruburi care țineau capacul.

Dar designerii de la Garmin au fost în cele din urmă de acord să renunțe la șuruburile arhaice și să creeze un design de închidere fără ele. Deci, odată ce capacul de silicon este descoperit, vă confruntați cu un sistem pe care pur și simplu îl deșurubați, înlocuiți bateria și apoi îl închideți din nou fără să înșurubați.

Ritm mai precis pe centură și în afara acesteia

Poate că cea mai mare noutate este faptul că centura preia datele GPS de la ceas și își calibrează pedometrul în consecință. Surse de pe internet susțin că este nevoie de doar două ore de alergare (nu neapărat continuă) pentru ca pedometrul din centură să se calibreze corect și să fie aproape la fel de precis ca GPS-ul din ceas. Principalul avantaj poate fi rularea pe bandă, unde a fost întotdeauna oarecum imprecisă. :-)

În afara centurii, această funcție poate fi utilă, de exemplu, în locuri cu recepție slabă a semnalului GPS. Cred că Garmin a ridicat încă o dată standardul de acuratețe puțin mai sus prin această mișcare.

Prețul rămâne neschimbat, actualizarea va veni și pe modelul mai vechi

Ce pot să spun... Garmin nu a reușit să mă prindă. Au lăsat prețul centurii de piept exact la fel (pe site-ul ceh prețul noii centuri este chiar cu patruzeci de lei mai mic) și chiar toate noile caracteristici vor fi adăugate la vechea centură de piept HRM PRO.

În concluzie, dacă sunteți îndemânatic și nu aveți probleme cu înșurubarea, cumpărați-o oricum pe cea nouă, este cu patruzeci de lei mai ieftină și singurul lucru pe care îl pierdeți este capacul atractiv din silicon fluorescent.:-)

S-ar putea să vă placă:

TOTUL PE TEMA: Centurile de piept pt. monitorizarea ritmului cardiac
23.3.2022
TOTUL PE TEMA: Centurile de piept pt. monitorizarea ritmului cardiac

Comparație între centurile de piept (senzori de ritm cardiac)
31.1.2023
Comparație între centurile de piept (senzori de ritm cardiac)


14.4.2022
Cum conectez senzorii externi (centura de piept și altele) la ceasul Garmin?