» Blog » Garmin

O nouă actualizare adaugă măsurarea puterii la încheietura mâinii la Fenix 7 și Epix 2

Taguri: Noutăți | Garmin | Smartwatch

7.10.2022 | 2 MIN

Garmin lansează o nouă actualizare pentru beta testeri. Cea mai mare noutate este funcția GAP, măsurarea puterii la încheietura mâinii și raportul de dimineață. Nu a mai rămas nimic de spus în afară de "Mulțumesc, Garmin!". La urma urmei, o grămadă de atleți au văzut aceste caracteristici pe Forerunner 255 / 955 sau Enduro 2 și au așteptat cu nerăbdare să vadă dacă vor ajunge și pe smartwatchul lor Garmin. Și iată-l.

Cele mai tari noutăți din noua actualizare:

  • funcția auto-rest pentru monitorizarea Ultra Run
  • ritmul mediu de deplasare (GAP)
  • raportul de dimineață
  • funcția Next-fork
  • măsurarea puterii de la încheietura mâinii

Această actualizare beta se aplică la Fenix 7, Epix 2, Enduro 2 și Quatix 7. După cum se pare, ar tebui să se aplice și la Forerunner 255 și Forerunner 955.

Există o mulțime de caracteristici noi, dar acestea sunt printre cele mai importante, așa că vă putem spune pe scurt cum funcționează.

Auto-rest în timpul monitorizării Ultra Run

Această funcție monitorizează automat timpul petrecut în timpul alergării de ultra-curenta pe care l-ați petrecut în perioada de odihnă sau în repaus. La prima generație Enduro acest lucru se făcea manual, iar la Enduro 2 automat.

Garmin Enduro 2 recenzie - De data aceasta cu hărți și player de muzică
16.1.2023
Garmin Enduro 2 recenzie - De data aceasta cu hărți și player de muzică

Grade Adjusted Pace sau, de asemenea, conversia ritmului pe teren plat

Efortul depus este diferit atunci când alergați în pantă și când alergați pe plat, dar efortul este mai bine determinat atunci când alergați pe plat. Ceasul va converti acum ritmul dvs. în plat, în funcție de panta terenului. Astfel, dacă alergați în urcare la un ritm de 6:30, următorul câmp de date ar putea arăta 4:00. Prin urmare, depuneți același efort ca la un ritm de 4:00 pe teren plat.

Raportul de dimineață

Această funcție a fost prezentă pe modelele Forerunner 255 și 955 și, dintr-o privire, vă arăta cum ați dormit, care era antrenamentul recomandat, starea VST și alte informații importante la prima oră a dimineții. La final au fost cuvinte motivaționale pentru ziua respectivă.

Next-fork

Cu această funcție, pe fundalul hărții este afișat numele străzii sau al traseului pe care alergați în prezent și, dacă aveți navigația activă, numele următorului traseu.

Măsurarea puterii de la încheietura mâinii

Coros o are, Polar o are, chiar și Apple o are. Iar acum Garmin are și el. Nu mai este nevoie de accesorii cum ar fi o centură de piept sau un Dynamic Pod, Garmin-urile pot gestiona acum puteria pe cont propriu. Genial. Asta este ceea ce am așteptat cu toții. :) Nu substituie că măsurarea cu accesorii (este mai precisă), dar este cu siguranță mai bună decât nimic.

Când va fi oficială această actualizare?

Nimeni nu știe, dar sperăm că în curând. :)