» Blog » Tissot

Ceasuri Tissot pentru bărbați - Galeria foto a celor mai populare ceasuri

Taguri: Galerie foto | Tissot | Clasice | Tradiționale

23.3.2022 | 6 MIN

Tissot s-a descurcat foarte bine în ultimul an. Și, de fapt, nu suntem surprinși. Pentru o astfel de gamă de ceasuri elvețiene interesante, realizate cu onestitate, dar la prețuri accesibile, alții ar putea da orice. Iar în galeria foto de astăzi a ceasurilor Tissot pentru bărbați, vă oferim o privire asupra celor mai populare ceasuri. Bon appétit!

Ceasuri nu numai pentru scufundări

Legendarele Seastar întreaga lume a orologeriei știe. Tissot, cu o vechime de aproape șaptezeci de ani, le produce și el de câteva decenii, motiv pentru care astăzi au dobândit practic un statut de cult - sunt unul dintre cele mai populare ceasuri elvețiene de scufundare la un preț accesibil.

Povestea brandului Tissot - Inovatori prin tradiție
19.5.2022
Povestea brandului Tissot - Inovatori prin tradiție

În acest timp, desigur, multe s-au schimbat, au evoluat și s-au îmbunătățit. Și pentru că Tissot este un inovator de renume, și-a adaptat întotdeauna Seastar-urile la nevoile contemporane ale pasionaților de ceasuri.

Și astfel, astăzi, sub numele Seastar, găsim o gamă largă de ceasuri pentru scufundări rezistente și robuste, în diferite culori și combinații, cu sau fără cronometru, cu diferite mecanisme (cuarț și automat) și, de curând, chiar și cu diferite specificații de scufundare.

Tissot Seastar - Galerie foto a ceasurilor de scufundări
9.8.2022
Tissot Seastar - Galerie foto a ceasurilor de scufundări

Cele mai frecvent reprezentate modele sunt Seastar 1000, care, deși nu au primit certificarea oficială ISO 6425 pentru scufundări, îndeplinesc totuși toate cerințele pentru scufundări, cum ar fi rezistența la apă 300 M (sau, de asemenea, 1000 ft, de unde și numele Seastar 1000), componente înșurubate, construcție robustă și durabilă și, bineînțeles, designul tipic pentru scufundări.

Și având în vedere tendința de micșorare a ceasurilor, Tissot nu a uitat să adauge o variantă mai mică, de 36mm.

TOP 6: Ceasuri de scafandri pentru bărbați
31.3.2022
TOP 6: Ceasuri de scafandri pentru bărbați

Certificatul de scufundare mult râvnit a fost obținut doar de cel mai recent Seastar 2000 Professional din 2021, pe care Tissot l-a dedicat scafandrilor profesioniști - această piesă masivă poate rezista la o presiune extremă la o adâncime de 2000 ft (600 M)!

Cu toate acestea, precizia manoperei, inserția de lunetă din ceramică și, mai presus de toate, designul frumos al cadranului au atras o gamă mult mai largă de cumpărători decât intenționa inițial denumirea "Professional".

Și recunosc, chiar și aici, la H-365, am fost peste tot.

Tissot Seastar 2000 Professional – primul ceas de scafandru certificat de Tissot
31.5.2022
Tissot Seastar 2000 Professional – primul ceas de scafandru certificat de Tissot

Ceasuri formale și sociale

Sunteți în căutarea unor ținute elvețiene elegante, universal sociale sau foarte formale? Ați ajuns la locul potrivit. Unul dintre cei mai mari ași din mâneca Tissot sunt în mod clar ceasurile formale și sociale.

TOP 6: Cele mai apreciate ceasuri Tissot sociale pt. bărbați
7.4.2022
TOP 6: Cele mai apreciate ceasuri Tissot sociale pt. bărbați

Tissot are aspectul potrivit pentru un costum adevărat. Dar pentru cei care nu sunt foarte siguri de reguli, iată câteva sfaturi simple.

Un ceas cu adevărat formal nu ar trebui să atragă niciodată prea multă atenție. Asta înseamnă că nu trebuie să aibă culori îndrăznețe și nu trebuie să aibă accente sportive (și, deși James Bond ar putea să nu fie de acord, nici un ceas de scufundări nu se potrivește cu un costum).

În general, dimensiunile mai mici ale carcasei sunt, de asemenea, recomandate pentru ceasurile formale - doar atât cât să permită ceasului să se strecoare frumos sub mâneca unui sacou și o curea din piele (în mod ideal asortată cu culoarea curelei și a pantofilor).

Cele mai frecvente 5 greșeli atunci când alegeți un ceas social pentru bărbați
1.5.2023
Cele mai frecvente 5 greșeli atunci când alegeți un ceas social pentru bărbați

Cu toate acestea, cu o brățară din oțel, cu siguranță nu veți fi jenat. Purtați-o, totuși, atunci când codul vestimentar nu este la fel de exigent ca la evenimentele strict formale.

Cu toate acestea, regula minimalismului elegant și a culorilor simple se aplică în continuare - carcasa și brățara doar în argintiu sau auriu, cadranul în alb sau negru (dacă doriți să fiți stricți). Cu toate acestea, în ultimii ani a crescut tendința de a folosi albastru și verde pentru a vă înveseli ținuta la evenimente mai vesele. Poate la o petrecere sau la o nuntă.

Ceasuri sport pentru utilizare zilnică

Evenimentele ocazionale cu prietenii necesită un sex-appeal sportiv. Și nici aici nu puteți da greș cu Tissot.

 TOP 6: Cronografe pentru bărbați (sub 2 000 Lei)
28.3.2022
TOP 6: Cronografe pentru bărbați (sub 2 000 Lei)

Fiind sponsorul și cronometrul oficial al multor sporturi importante (nu mai puțin de Tour de France, MotoGP, Giro d'Italia, FIBA și multe altele), Tissot are o gamă largă de ceasuri hilare cu cronometru și alte caracteristici sportive.

Un cronometru cu o precizie de câteva zecimi de secundă va fi probabil folosit în practică de foarte puțini oameni. Dar construcția robustă, luminozitatea excelentă și rezistența ridicată la apă este ceva ce domnii vor aprecia oricând. Ca să nu mai vorbim de cristalul de safir rezistent la zgârieturi care se găsește pe aproape toate ceasurile Tissotte.

Cu siguranță nu trebuie să vă faceți griji cu privire la dimensiunile mari ale unui ceas sport și nici cu privire la culori îndrăznețe și detalii care să atragă atenția pe care o doriți. Iar fanii sporturilor cu motor vor adora un ceas cu detalii elaborate de curse.

Oțel, titan, piele (de obicei, piele de vacă la Tissot), material textil sau silicon - este alegerea dvs. pe ce să purtați ceasul sport. Depinde de starea dvs. de spirit sau de locul unde duceți ceasul.

Lejeritatea și aerul casual aparțin ceasurilor cu curea textilă sau NATO, iar eleganța modelelor din piele. Cea mai durabilă este, desigur, brățara din oțel, dar trebuie să țineți cont de greutatea mai mare.

Tissot PRC 200 recenzii –ceasuri la caliatea elvețiană
31.5.2022
Tissot PRC 200 recenzii –ceasuri la caliatea elvețiană

Nemuritorul retro joacă pe un șir nostalgic

Nu există nicio îndoială că retro este în plină expansiune. Iar Tissot nu rămâne în urmă. Modelele care se referă la tradiția îndelungată a mărcii se bucură acum de o popularitate enormă.

Cea mai tare piesă retro din ultima vreme este Tissot PRX, care a fost declarat de mulți pasionați de ceasuri ca fiind cel mai bun ceas elvețian disponibil în 2021.

Tissot PRX - Galerie foto de nostalgie genială
30.6.2022
Tissot PRX - Galerie foto de nostalgie genială

Tissot este mândru de tradiția sa bogată și face referire la cele mai de succes modele din propria istorie prin modelul Heritage. Vă întrebați cum arătau ceasurile populare fabricate de Tissot în anii 1970?

Tissot Sideral S este un ceas unic în ceea ce privește legătura sa istorică, precum și designul și materialele sale. Carcasa în formă de butoi este fabricată din carbon călit marmorizat, ceea ce conferă ceasului nu numai o ușurință și o durabilitate deosebite, ci și un aspect marmorizat neobișnuit.

Și culorile! Este doar tentant pentru o adevărată aventură de vară. La fel ca și rezistența ridicată la apă până la 300 M.

Dacă Tissot se întoarce cu vreo 20 de ani mai devreme în inspirație, poate scoate un model Visodate excelent. O piesă legendară, cu prima plăcuță de dată pe care Tissot a avut-o vreodată.

Dimensiunile mai mici și sticla convexă sunt elementele potrivite pentru un aer retro.

Smart Tissot? Aproape!

Sunt faimoși, sunt hibrizi și arată al naibii de bine. Tissot T-Touch Connect Solar. Un ceas care, în premieră, se laudă cu conectivitate cu telefonul, notificări și înregistrare a activității sportive.

Dar există mai multe motive pentru a ajunge la ele.

În primul rând, oferă o mulțime de caracteristici de exterior, material de titan perfect prelucrat și, de asemenea, o sursă de energie solară foarte eficientă.

Dacă ar fi să ascundeți un ceas complet încărcat în întuneric, rezerva de încărcare este de 6 luni. Dar Tissot însuși, și mai ales proprietarii mulțumiți de aceste ceasuri T-Touch, afirmă că ceasul va continua să funcționeze fără a fi nevoie să fie reîncărcat dacă îl purtați și îl expuneți la lumină în mod regulat.

Deci, domnilor, ce ați alege?

S-ar putea să vă intereseze și:

Cele mai bune ceasuri pentru bărbați selectate de experți
5.2.2024
Cele mai bune ceasuri pentru bărbați selectate de experți

Ceasuri Ball pentru bărbați - Galeria foto a celor mai interesante ceasuri
30.5.2022
Ceasuri Ball pentru bărbați - Galeria foto a celor mai interesante ceasuri

Galerie foto de ceasuri sport EDOX
1.2.2024
Galerie foto de ceasuri sport EDOX

Tissot PRS 516 Powermatic 80 recenzii – Biciclete de curse și direcția sportivă
25.5.2022
Tissot PRS 516 Powermatic 80 recenzii – Biciclete de curse și direcția sportivă