CONCURS: Dați-ne sfaturi despre accesoriile de ciclism Garmin

Taguri: Concursuri | Smartwatch

1.8.2022 | 1 MIN

Sunteți un ciclist adevărat, dar pe lângă plăcerea de a pedala încă vă lipsește ceva? Dacă urmărirea datelor cu un ceas nu este ceea ce căutați, poate că un accesoriu de ciclism de la Garmin va pune cireașa de pe tort pentru aventura dvs. de ciclism.

Ne plac foarte mult ceasurile, fie că sunt cele clasice sau cele smart. Cu toate acestea, suntem abia la început cu accesoriile de ciclism, care reprezintă o nouă completare a gamei noastre. Așa că avem un concurs pentru dvs. Ne-ar plăcea să aflăm ce vă interesează la accesoriile pentru biciclete și cum le putem testa pentru dumneavoastră. Cel mai bun și mai interesant comentariu poate primi un premiu frumos.

Bicicliștii au undă verde - Calculatoare, radare și accesorii pentru bicicliști
22.7.2022
Bicicliștii au undă verde - Calculatoare, radare și accesorii pentru bicicliști

Întrebare legată de concurs:

Ce formă de testare a accesoriilor de ciclism Garmin ați dori să vedeți din partea noastră? Ce vă interesează la accesoriile de ciclism? Cum ar trebui să testăm accesoriile?

Ce puteți câștiga:

Puteți câștiga o centură de piept Garmin HRM DUAL compatibilă cu testerele sportive Garmin.

Data concursului:

Concursul se desfășoară de miercuri, 27 iulie, până duminică, 7 august.

Ce nu trebuie să uitați?

Includeți e-mailul dumneavoastră! Fără aceasta, nu vă putem contacta în legătură cu un posibil premiu.

Cine a câștigat?

Cel mai mult ne-a inspirat comentariul lui Michal. Felicitări pentru victoria ta, Mihai, colegii te vor contacta în curând. ;)

Câștigătorii ultimului concurs

În cadrul ultimului concurs ați putut câștiga un voucher cadou. Doar abonați-vă la newsletter-ul nostru. Generatorul de numere aleatorii a selectat următoarele șase persoane: Luďka P., Monika M., Jan M., Marie K., Jirka F. și Adriana K. Sunteți mulțumit? La fel și noi. Colegii noștri vă vor contacta în câteva zile pentru a vă comunica premiul. Felicitări. :)