» Blog » Garmin

Cicliștii au undă verde - Ciclocomputere, radare și accesorii pentru cicliști

Taguri: Noutăți | Garmin | Smartwatch

22.7.2022 | 1 MIN

Da, ne ocupăm doar de un singur lucru - ceasuri, dar, la urma urmei, pentru sporturi precum ciclismul, atât un ceas, cât și un computer de bicicletă sunt utile. Și chiar și aceste două lucruri sunt la fel de asemănătoare ca ouăle între ele. Iar acum vom oferi și acest accesoriu pentru ciclism de la Garmin.

Așa cum am sugerat ușor în introducere, ciclocomputerele sunt foarte asemănătoare cu ceasurile. Și, din moment ce vindem, de exemplu, centurile de piept ca accesorii pentru ceasuri, ne-am gândit să vindem și accesorii de bicicletă pentru ciclocomputere. Astfel, în oferta noastră veți găsi, de asemenea, radare Varia și alte accesorii, cum ar fi suporturi și așa mai departe.

Alergători pe bicicletă - cum se poate întâmpla și la ce vă puteți aștepta?

S-ar putea să se dovedească a fi foarte distractiv. Având în vedere că amândoi avem o istorie cu bicicletele, ne vom lansa cu capul înainte în teste. Și puteți aștepta cu nerăbdare atât recenzii, cât și recenzii video ale computerelor și radarelor pentru biciclete în viitorul apropiat.Edge 1030 Plus v akci

Edge 1030 Plus în acțiune

În cea mai mare parte a timpului, vom testa aceste lucruri pe bicicletele de munte și, de asemenea, pe unele trasee fluide care au suficientă manevrabilitate și care nu vor amenința prea multe accidente și videoclipuri amuzante cu ele. Deși atunci ar putea exista o nouă secțiune pe canalul nostru de youtube numită "Alergători pe bicicletă sau accidente care te fac să râzi"

Jen aby vypadalo, že jsme kdysi něco jezdili.:-))

Doar pentru a face să pară că obișnuiam să pedalăm cândva - sau eu în zilele mele tinere în acțiune.:-)

Recenzii și alte idei

Deoarece suntem foarte noi în această industrie, am fi bucuroși să primim sfaturi cu privire la recenzii, comparații sau idei de locații în care să testăm echipamentul. De asemenea, puteți menționa caracteristicile pe care doriți să le discutați în detaliu.