Cele mai bune ceasuri smart pentru copii din 2021

Taguri: Cele mai bune | Pentru copii | Smartwatch

27.5.2022 | 5 MIN

Fie că vreți să vedeți unde se mișcă copilul dumneavoastră, fie că vreți ca acesta să se miște, ceasurile smart și brățări pentru copii pot fi de mare ajutor. Sau micuțul dvs. vrea doar să fie în trend și să fie echipat cu un dispozitiv smart la fel ca și colegii săi de la grădiniță sau școală. Și nu vreți să petreceți ore întregi la selecție? Este mai mult decât de înțeles! De aceea, am selectat pentru dvs. cele mai bune ceasuri smart pentru copii. Începem.

Dacă vreți să aruncați cu privirea spre telefon și să știți exact unde se află copilul dumneavoastră, am abordat alegerea acestui smartwatch în prima parte a articolului. În schimb, dacă doriți un smartwatch pentru a monitoriza sportul și activitatea zilnică, consultați a doua parte a acestui articol.

Arunc o privire și văd - Smartwatch pentru copii cu urmărire GPS

Pentru mine personal, Lamax Watch Y2 este cu siguranță cea mai bună piesă pentru a ține evidența copiilor. Pentru un preț foarte avantajos, puteți urmări în liniște unde se află copilul dumneavoastră. Cu toate acestea, aveți nevoie de o cartelă SIM pentru a utiliza ceasul, pe care o puteți obține de la orice operator de telefonie. Dar nu este suficient doar creditul, ci sunt necesare și datele mobile. Puteți obține un astfel de tarif "lajt" de la operatori pentru câțiva lei pe lună. Cu brandul Lamax, veți găsi o cartelă SIM de la T-Mobile chiar în pachet. Mișto, nu?

Cartela SIM nu numai că partajează locația copilului dvs., dar îi permite acestuia să efectueze apeluri sau să trimită mesaje vocale.

552 lei nu este disponibil

Pentru mine, una dintre cele mai bune caracteristici este posibilitatea de a seta zone. Puteți configura un număr nelimitat de zone - școală, club, casa bunicii etc. În momentul în care copilul dumneavoastră intră într-una dintre zone, telefonul vă va alerta. Același lucru se întâmplă și atunci când îl părăsiți. Dacă ar fi fost o emisiune de reality show, aș fi numit-o Big Mother.

6 NEJ: Ceasuri pentru bebeluși pentru micuții ticăloși
22.5.2023
6 NEJ: Ceasuri pentru bebeluși pentru micuții ticăloși

În cazul în care copilul este în pericol, ceasul este echipat cu un buton special SOS.

Reversul medaliei este dimensiunea acestui ceas și durata de viață a bateriei. Datorită prezenței unei cartele SIM, acesta este într-adevăr destul de mare. Dar, în cadrul competiției, sunt mai degrabă printre cele mai mici. Cu durata de viață a bateriei apoi, din cauza partajării constante a locației, ajungeți la 2-3 zile.

În imediata apropiere se află TCL Movetime MT40, care este destul de similar din punct de vedere funcțional cu Lamax-ul de mai sus. Acesta oferă urmărire a locației, setări de zone, telefonie sau mesaje vocale și text. În comparație cu Lamax, acestea au, de asemenea, o cameră care îi permite copilului dvs. să facă selfie-uri și să efectueze apeluri video. Puteți apoi să vă surprindeți copilul pe măsură, în stilul "Ești în drum spre casă de la școală? Hai să facem un apel video și să vedem!"

Și de ce cred că TCL Movetime este doar în urma Lamax WatchY2 în clasamentul imaginar? Dintr-un motiv simplu - nu este la fel de rezistent la apă. TCL poate rezista la stropire, dar Lamax poate face scufundări scurte sub apă, ceea ce mi se pare crucial pentru un smartwatch pentru copii.

Grăbiți-vă, mișcați-vă - Smartwatch pentru copii pentru tinerii sportivi

Nu am un număr unu clar în această categorie, dar consider că Carneo Tik&Tok și Garmin Vivofit junior 3 sunt cele mai bune. Tik&Tok sunt mai echipate, iar Vivofit junior 3, din nou, nu trebuie să le încărcați și pot funcționa timp de 1 an cu o baterie clasică. Totul are avantajele și dezavantajele sale.

Mai întâi vom prezenta Carneo Tik&Tok. Acest model este cu siguranță excelent pentru un copil puțin mai mare (8+) care are deja propriul telefon. Asta pentru că îl poate asocia cu propriul telefon, poate primi notificări de pe telefonul său și poate răspunde cu răspunsuri rapide.

Sunt concepute pentru mișcare, așa că sunt ușoare, subțiri și rezistă până la 5 zile. În timpul zilei numără pașii, caloriile, puteți începe să monitorizați sporturile (alergare, ciclism, drumeții etc.), iar noaptea monitorizează somnul. Ceea ce e mișto e că măsoară ritmul cardiac și stresul pe tot parcursul zilei.

Consider că este un mare avantaj faptul că există o curea neagră chiar în pachet. Deci, dacă copilului nu-i place cel colorat, poate să-l schimbe pe cel negru clasic.

O categorie separată este Garmin Vivojit junior 3.  Acest model este, de fapt, destul de simplu - numără pașii, caloriile arse și monitorizează somnul și... Durează 1 an! Există o baterie clasică cu buton (CR2032), ca la un ceas clasic. O mulțime de dispozitive inteligente sunt o minge la picioarele părinților - aceștia trebuie să conecteze ceasul la un încărcător aproape în fiecare zi. Nimic despre Garmin Vivofit Junior 3.

Îmi place foarte mult sistemul de îndatoriri și recompense pe care îl găsim în ceas. Părinții stabilesc obligațiile copilului, iar acesta poate câștiga bani virtuali pentru îndeplinirea lor, pe care îi poate folosi după cum crede de cuviință.

De exemplu, el poate primi 2 bănuți pentru că își face curat în cameră, iar cu 10 bănuți poate beneficia de o vizită la magazinul de jucării. Sau poate că 4 bănuți poate cumpăra un baton de ciocolată. Depinde de el dacă vrea să economisească sau să se răsfețe. Aceasta este o modalitate excelentă de a-i învăța pe copii disciplina și educația financiară. Două dintre cele mai importante lucruri din viață.

O categorie separată este reprezentată de seria Xiaomi Mi Band. Poate vă gândiți că acesta nu este chiar cel mai potrivit pentru copii, pentru că este și pentru adulți. Nu, deloc. Xiaomi Mi Band este perfect simplu și l-aș recomanda oricărui copil (și adult) cu vârsta de peste 8 ani. Cu toate acestea, dacă este vorba de un copil cu o încheietură îngustă, este mai probabil să încercați această brățară.

216 lei Vânzarea s-a încheiat

Cea de-a șasea generație este cea mai bună în acest moment și este vândută chiar și într-o versiune NFC. Astfel, dacă aveți încredere în copilul dumneavoastră, acesta poate folosi brățara pentru a plăti fără contact.

Copilul dvs. poate conecta brățara la telefon, iar toate notificările vor fi afișate. Acesta îi măsoară ritmul cardiac în timpul zilei, iar cea de-a șasea generație poate măsura chiar și oxigenarea sângelui. Durata de viață a bateriei de 14 zile este, de asemenea, minunată. În comparație cu celelalte dispozitive din selecție, dimensiunea sa este probabil cel mai mare avantaj. Se potrivește sub mânecă și nu deranjează copilul în timpul zilei.

Mame sau tați, aveți sfaturi pentru ceasurile smart? Sau o caracteristică cheie pe care am trecut-o cu vederea? Scrieți-ne în comentarii!